Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

ΜΠΟΥΦΟΥΝΟΥ: 'ΕΓΩ ...ΑΛΛΑΞΑ ΤΗ ΜΟΝΟΔΡΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΑΓΑΜΕΜΝΟΝΟΣ ΛΟΓΩ ΚΑΠΗ"!

Η οδός Αγαμέμνονος στον Χολαργό, από το ύψος της οδού Βεντούρη μέχρι την οδό Φανερωμένης, άλλαξε κατεύθυνση. Ενώ ο μονόδρομος είχε πορεία από τη "Βεντούρη" ώς την "Φανερωμένης", τώρα η πορεία των αυτοκινήτων είναι ανάποδη! Από την οδό Φανερωμένης στρίβουν προς την Αγαμέμνονος, για να βγουν στην οδό Βεντούρη!
Όπως μας αναφέρει ο κ. Γιάννης, που μένει επί της οδού Αγαμέμνονος, συναντήθηκε τυχαία με την κ. Μπουφούνου, δημοτική σύμβουλο, υπεύθυνη του ΚΑΠΗ Χολαργού, η οποία, του είπε ότι η ίδια πέτυχε την αλλαγή στη  μονοδρόμηση της οδού λόγω του ΚΑΠΗ που βρίσκεται επί του ίδίου δρόμου (φωτό)!
"Πρέπει να εξυπηρετηθούν καλύτερα τα μέλη του ΚΑΠΗ και όσοι θέλουν να έρχονται στο σημείο", του είπε η κ. Μπουφούνου, σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο κ. Γιάννης. 
Είναι πραγματι έτσι κυρία Μπουφούνου; Η γνώμη των κατοίκων ελήφθη υπόψη; Διότι όπως μαθαίνουμε οι περισσότεροι διαμαρτύρονται ότι τώρα οι οδηγοί είναι υποχρεωμένοι να κάνουν ολόκληρο κύκλο, προκειμένου να φτάσουν στο φανάρι της οδού Φανερωμένης με έξοδο την Λ. Μεσογείων. Και πράγματι έτσι είναι.
Αυτή η παράμτρος προφανώς δεν ελήφθη υπόψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου