Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

ΕΣΤΥΨΑΝ ΣΑΝ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΑ ΤΟΝ ΣΤΑΪΚΟ! ΑΔΙΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΤΟΝ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ!


Ο Μπάμπης Στάϊκος έκανε μια προσφορά εδώ και αρκετό καιρό: Χάρισε ένα ταξίδι στο Παρίσι σε 100 μέλη του ΚΑΠΗ Χολαργού. Προφανώς, κινούμενος από τα ίδια ελατήρια με αυτά που τον κατέστησαν ευεργέτη του Δήμου Παπάγου, με τις πάμπολες δωρεές, επιδίωξε να κάνει κάτι αντίστοιχο και στον Χολαργό. Πρόσφερε λοιπόν ένα ταξίδι στα μέλη των ΚΑΠΗ για το Παρίσι. Οι οικονομικές συγκυρίες μάλλον λύγισαν τον άνθρωπο. Δεν τού ...βγήκε το...χαρτί!
Όπως πληροφορηθήκαμε από το πρακτορείο ταξιδίων, το κόστος του ταξιδιού ήταν 54.000  ευρώ. Ο κ. Στάϊκος κατέβαλε ως προκαταβολή 15.800 ευρώ. Απέμεναν 38.200 ευρώ για να καλύψει όλα τα έξοδα.
Είτε οι δουλειές του μπορεί να μην πήγαν καλά είτε οι πελάτες του κ. Στάϊκου να μην τον πλήρωσαν στην ώρα του, το αποτέλεσμα ήταν ο ίδιος να ...πάει προς τα πίσω! 
Γιατί όμως κύριοι του Δήμου αφήσατε την κατάσταση να εξελιχθεί έτσι και να εκτεθεί κατ' αυτό τον τρόπο ο κ. Στάϊκος; Για ποιο λόγο να πέφτουν όλα τα βέλη της κριτικής πάνω στον Στάϊκο;
Δεν θα μπορούσε ο Δήμος, την ώρα μάλιστα που ο κ. Στάϊκος έχει καθιερωθεί ως ευεργέτης του Παπάγου, προσφέροντας δωρεές αξίας 800.000 ευρώ (κατά δήλωση του Δημάρχου κ. Ξύδη), να καλέσει και να πει στον κ. Στάϊκο: "Έλα 'δω κ. Μπάμπη. Αναλαμβάνουμε εμείς ως Δήμος να καλύψουμε το ποσό αυτό των 38.200 ευρώ και θα μας το εξοφλήσεις σε προκαθορισμένη ημερομηνία. Ώστε κι εσύ να μην εκτεθείς και τα μέλη των ΚΑΠΗ να πάνε το ταξίδι τους"! 
Γιατί δεν το κάνατε αυτό κύριοι του Δήμου, την ώρα μάλιστα που το οφείλατε στον κ. Συάϊκο;    


 
Κάτι ακόμη επίσης σοβαρό: Η φωτογραφία που δημοσιεύσαμε πρώτοι και που βλέπετε τον κ. Στάϊκο να παραδίδει φάκελο στην κ. Μπουφούνου και στον κ. Ίσκο, γράψαμε ότι επρόκειτο για παράδοση των εισιτηρίων. Το γράψαμε έτσι, διότι έτσι μας ειπώθηκε. Ότι δηλ. ο κ. Στάϊκος παρέδωσε τα εισιτήρια του ταξιδιού στο Παρίσι. Εάν δεν ήταν αληθές, γιατί η κ. Μπουφούνου και ο κ. Ίσκος δεν έβγαιναν να διαψεύσουν το γεγονός και να πουν "εμείς ρε παιδιά δεν παραλάβαμε εισιτήρια αλλά κάποια χαρτιά". Γιατί αφήσατε τον καιρό να παρέλθη, δυο μήνες σχεδόν χωρίς να κάνετε τίποτε;
Η δε κ. Μπουφούνου με την οποία μιλήσαμε πριν από 4-5 μέρες όταν είχε φτάσει στ' αυτιά μας η πληροφορία ότι το ταξίδι ακυρώνεται, η ίδια δεν επιβεβαίωσε την πληροφορία μας: Δεν ξέρω κάτι για ακύρωση του ταξιδιού", μας είπε! 
Όλα αυτά αν μη τι άλλο δείχνουν ότι κάποιοι μέσα στον Δήμο "άδειασαν" τον Μπάμπη Σταϊκο, τον έστυψαν ως λεμονόκουπα ενώ έχουν και οι ίδιοι μεγάλες ευθύνες!  


1 σχόλιο: