Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΛΙΓΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ!



Σε μικρή παράταση της προθεσμίας πληρωμής των τελών κυκλοφορίας 2013 που λήγει κανονικά σήμερα Δευτέρα προσανατολίζεται,

 
σύμφωνα με πληροφορίες, το υπουργείο Οικονομικών. Η παράταση θα αφορά και όσους φορολογούμενους σκοπεύουν να καταθέσουν τις πινακίδες κυκλοφορίας των αυτοκινήτων τους.
Από το επόμενο έτος θα εξετασθεί το ενδεχόμενο να αλλάξει η πάγια προθεσμία ημερομηνίας καταβολής των τελών, ώστε αντί να είναι στο τέλος κάθε έτους, να μετατεθεί για την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου, ώστε να αποφεύγονται οι ουρές.
Στη διάρκεια των τελευταίων ημερών σημειώθηκαν μεγάλες ουρές στα ταμεία των τραπεζών για την εξόφληση των τελών κυκλοφορίας. Εξάλλου, ο συνολικός αριθμός των πινακίδων κυκλοφορίας που θα αποσυρθούν αναμένεται να προσεγγίσει τις 100.000.
Υπενθυμίζεται ότι φέτος η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών δεν αποστέλλει ειδοποιητήρια πληρωμής των τελών κυκλοφορίας. Οι φορολογούμενοι μπορούν να εκτυπώνουν τα ειδοποιητήρια από την ιστοσελίδα της www.gsis.gr και στη συνέχεια να τα εξοφλούν στις τράπεζες ή στα ΕΛΤΑ.
inews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου