Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ Η ΕΛΛΑΣ! Η ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ! Η ΔΕΗ ΔΕΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΒΑΤΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ!!!

SAMARAS-STOYRNARAS
ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ!!!
Πού ζούμε ρε παιδιά; Τι κράτος είναι αυτό που γράφει στα παλιά του παπούτσια τη δικαδτική εξουσία και τις αποφάσεις της; Ο Στουρνάρας έστειλε επιστολή στη ΔΕΗ και της ζήτησε να παραβεί τη δικαστική απόφαση που ορίθζει ότι το χαράτσι είναι παράνομο να εισπράττεται από τη ΔΕΗ και η ΔΕΗ συμμορφώνεται με την εντολή Στουρνάρα και όχιμε τη δικαστική απόφαση!!! Έτσι λοιπόν, με συνοπτικές και καθ'όλα παράνομες αποφάσεις μεταξύ Στουρνάρα και ΔΕΗ αποφασίστηκε η συνέχιση της είσπραξης του τέλους ακινήτων μέσω των λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος, παρά την απόφαση του Πρωτοδικείου που την έκρινε παράνομη και αντισυνταγματική.
Με την επιστολή αυτή ο κ. Στουρνάρας, επί της ουσίας αναλαμβάνει ως ΥΠΟΙΚ την ευθύνη – εάν και εφόσον μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο – της μη εφαρμογής της δικαστικής απόφασης.
Στην παραπάνω απόφαση κατέληξαν ο υπουργός Οικονομικών και ο Πρωθυπουργός!!!
Την ώρα που ο Πρωθυπουργός ελεγε "κανείς δεν είναι υπεράνω των νόμων| μέσα σε ελάχιστα 24ωρα ο ίδιος ο Πρωθυπουργός γράφει στα αμελέτητά του την απόφαση του Πρωτοδικείου!!!
Ούτε επί βυζαντινού αυτοκράτορος δεν συνέβαιναν αυτά!
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου