Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

ΣΠΕΙΡΑ ΑΛΒΑΝΩΝ "ΜΑΔΗΣΕ" ΜΑΣΤΡΟΚΩΣΤΑ-ΔΕΛΛΑ, ΑΛΙΜΠΕΡΤΗ!

MASTROK-DELLAS
Σπείρα Αλβανών στους οποίους είχαν την ατυχία να εμπιστευθούν τις προσωπικές τους οικοσυσκευές, κυριολεκτικά τους μάδησε! Πλήθος από αυτές, οι Αλβανοί κακοποιοί τις μετέεραν στην Πατρίδα τους με φορτηγά.
Οι ιδιοκτήτες των σπιτιών τους είχαν αναθέσει τη φύλαξη και τη φροντίδα, όσο αυτοί απουσίαζαν και εκείνοι φρόντισαν να τους γδύσουν!!!
Εκτός από τις ηλεκτρονικές, ηλεκτρικές συσκευές και άλλα είδη οικιακού εξοπλισμού, οι Αλβανοί αφαίρεσαν ακόμη και εντοιχιζόμενες κουζίνες.
ALIBERTI
Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ανάμεσα στα θύματά τους, ήταν η Σοφία Αλιμπέρτη και η Γωγώ Μαστροκώστα με τον Τραϊανό Δέλλα.
Η αντίστροφη μέτρηση για τη δράση της συμμορίας ξεκίνησε προχθές τα ξημερώματα (04-12-2012) στο Λιβάδι Αράχοβας Βοιωτίας, όταν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, με τη συνδρομή της Α΄ Ο.Π.Κ.Ε. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας και του Αστυνομικού Τμήματος Αράχοβας, εντόπισαν και ακινητοποίησαν δύο αυτοκίνητα, στα οποία επέβαιναν 4 μέλη της σπείρας, ηλικίας 34, 28, 29 και 28 ετών.
Μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε στα οχήματα και τους δράστες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος από τα κλοπιμαία αλλά και διαρρηκτικά εργαλεία, κινητά τηλέφωνα. Οι δράστες προσήχθησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς.
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου