Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

VIDEO! Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΜΟΥΛΑΤΣΙΩΤΗΣ ΣΥΝΕΓΕΙΡΕΙ: "ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ"



Πλέον, οδηγούμαστε σε μια ενωμένη Ευρώπη για την οποία είμαστε υποχρεωμένοι να αποποιηθούμε κάθε Εθνικό μας Δίκαιο και συμφέρον.
Κατέστησαν δε αυτή την Ένωση δήθεν μονόδρομο, που ο λαός έχει υποχρέωση να τηρεί κάθε κοινοτική οδηγία και συνθήκη χωρίς διαφωνίες.
Έτσι εξηγείται και το γεγονός ότι κατεβαίνουν στους δρόμους οι αγρότες, οι καθηγητές, οι ναυτεργάτες και άλλες τάξεις του Λαού μας διεκδικώντας τα δίκαια αιτήματά τους και ο πρωθυπουργός ή οι υπουργοί τους απαντούν ότι : ναι μεν θέλουμε να σας βοηθήσουμε, αλλά έχουμε και Κοινοτική Οδηγία και πρέπει να την εφαρμόσουμε.
Εδώ έχουμε σαφή ομολογία πως κυβερνούν άλλοι τον τόπο μας...και αφού ο λαός πιεζόμενος από δυσβάστακτα οικονομικά μέτρα αγανακτήσει, να τον στρέψουν τεχνηέντως εναντίων της Εκκλησίας...»
Ο Γέροντας Νεκτάριος μιλώντας στο onairnews είναι καταπέλτης εναντίων όλων όσων από τότε γνώριζαν. Μιλά για όλους και όλα, εκφράζοντας θέσεις που όλοι ίσως να έχουμε σκεφτεί στο παρελθόν, αλλά δεν εκφράσαμε ποτέ υπό το φόβο του χαρακτηρισμού της γραφικότητας ή ακόμη και του χλευασμού.
Άλλωστε, τότε λεφτά ακόμη υπήρχαν και τίποτε δεν φαινόταν ικανό να βλάψει την (πλασματική) ευδαιμονία μας. Ωστόσο, τα όσα ειπώθηκαν και γράφηκαν από τον ίδιο τότε, αποτελούν σημάδια της λεγόμενης «Νέας Τάξης» πραγμάτων σήμερα.
Την ανατροπή του τρόπου ζωής και σκέψης των πολιτών. Η οικονομική καταστροφή των Ελλήνων, οι προσπάθειες αποχριστιανισμού , η εξαπάτηση των πολιτικών, η στοχοποίηση της Εκκλησίας , ακόμη και τα κατά καιρούς «σκάνδαλα» τα οποία μετά τη ζημιά που προκαλούσαν κατέρρεαν, αποτελούν κατά τον ίδιο μέρη ενός καλοστημένου σχεδιασμού που από δεκαετίες έχει αρχίσει να «δουλεύει» στη χώρα μας υπόγεια.
Σκοπός, όπως σημειώνει, η κάμψη του φρονήματος των Ελλήνων, η απομάκρυνσή τους από αξίες που μέχρι σήμερα διατηρούσαν ζωντανό το έθνος και τέλος η παράδοσή τους άνευ όρων σε μια παγκόσμια κοινωνία χωρίς χαρακτηριστικά με μοναδική κατεύθυνση την κατανάλωση και την εργασιακή δουλεία.
Ο Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης και οι μοναχοί της Ι.Μ. έγιναν ευρύτατα γνωστοί στα τέλη της δεκαετίας του 1990 μέσα από τους (ανατρεπτικούς για τότε) στίχους τραγουδιών που περιείχαν ωστόσο πολλές αλήθειες του σήμερα.
Οπως λέει ο ίδιος, ήταν τότε οι στίχοι και τα τραγούδια να αφυπνίσουν κυρίως τους νέους για τα όσα θα συνέβαιναν τα επόμενα χρόνια.
Αυτά που πολλοί πολιτικοί εκπρόσωποι γνώριζαν από τότε, αλλά σιώπησαν συναινώντας σε μια καταστροφή που τείνει να πάρει διαστάσεις εθνικής τραγωδίας...
Πηγή: Μολών Λαβέ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου