Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

VIDEO ΣΟΚ: ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ! ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ, ΕΞΟΠΛΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ !!!


XIMIKA3

ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΠΛΟΦΑ ΜΕ ΤΟ ΙΡΑΚ, ΕΝΩ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ ΕΞΟΠΛΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ!
ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ!
Βγήκαν οργανωμένα τα διεθνή νταβατζοκάναλα και "έπεισαν" τη συνήθη ηλίθια παγκόσμια γνώμη, ότι ο Ασαντ έχει χημικά και πρέπει να "επέμβουμε" να σώσουμε το λαό. Όπως ακριβώς "έσωσαν" τον ιρακινό λαό από τα χημικά που δεν υπήρχαν... 
KOYNELIA-XIMIKA
Και τώρα τι βγήκε στο φως; Ότι αυτοί που τελικά έχουν χημικά είναι οι ισλαμοφασίστες πληρωμένοι δολοφόνοι από την Χίλαρυ και τις άλλες αραβικές χώρες (Κατάρ, Σαουδική Αραβία κλπ) με τη βοήθεια της γείτονος Τουρκίας.
Μάλιστα σε βίντεο που μπορείτε να δείτε παρακάτω, δοκιμάζουν χημικά σε κουνέλια, τα οποία πεθαίνουν σε ένα λεπτό και δηλώνουν ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ εναντίον του λαού της Συρίας!!!
Από το enkripto.com
AJgIK
Aκόμα μια τουρκική προβοκάτσια ήρθε στο φως της δημοσιότητας, σχετιζόμενη αυτή την φορά με την υποτιθέμενη Συριακή απειλή χρήσης χημικών όπλων, την οποία ανακάλυψαν αρκετά δυτικά ΜΜΕ τα τελευταία 24ωρα. Οι αρχές της Συρίας έδωσαν στην δημοσιότητα βίντεο, το οποίο απεικονίζει ακραίους ισλαμιστές να παρασκευάζουν χημικούς παράγοντες, κάνoντας χρήση πρώτων υλών της Τουρκικής χημικής βιομηχανίας Tekim, υπό τις ιαχές "αλάχου άκμπαρ"..
Στο φιλμάκι μήκους 8 λεπτών, φαίνονται εκατοντάδες κουτιά τουρκικών χημικών εντός αυτοσχέδιου εργαστηρίου, ενώ γίνεται και "επίδειξη" της αποτελεσματικότητας των χημικών παραγόντων (πιθανότατα αέριο νεύρων) σε κουνέλια. Τα άτυχα ζώα θανατώνονται εντός λίγων δευτερολέπτων, ενώ ένας εκ των πρωταγωνιστών του βίντεο εκτοξεύει μια ευθεία απειλή : "Eίδατε τι συνέβη; Αλεβήδες, αυτή θα είναι η τύχη σας. Θα σας σκοτώσουμε σαν κουνέλια."
k19TT
"Aλάχου άκμπαρ" και παράγοντες νεύρων : Συνδιασμός που σκοτώνει (κυριολεκτικά), υπό τις ευλογίες της Άγκυρας
XIMIKA3
"Αλεβήδες, αυτή θα είναι η τύχη σας. Θα σας σκοτώσουμε σαν κουνέλια."
Η αποκάλυψη έγινε πρωτοσέλιδο στην τουρκική εφημερίδα Βατάν, ενώ μέχρι στιγμής το επίσημο τουρκικό κράτος τηρεί σιγή ιχθύος.. Φυσικά η "ερώτηση του εκατομμυρίου" είναι πώς βρέθηκαν μεγάλες ποσότητες τουρκικών χημικών στα χέρια των τρομοκρατών του FSA.. Mήπως μπορεί να απαντήσει ο λαλίστατος κ. Νταβούτογλου, ο οποίος έχει το θράσος να κατηγορεί την Ελλάδα για "υπόθαλψη τρομοκρατίας"; Ποιός υποθάλπτει τελικά τους τρομοκράτες;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου