Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

ΜΗΝΥΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ


Γραφείο Τύπου
Φώτιος Ν Αλεξόπουλος
Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος
 Αγίας Παρασκευής
Προς :Προϊστάμενο Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής

Αιδεσιμολογιώτατε,
                                         Ως εκλεγμένος Εκπρόσωπος του λαού της Αγίας Παρασκευής, ως Ορθόδοξος Χριστιανός αλλά και ως απλός πολίτης, θέλω να σας εκφράσω στην ολόθερμη και ειλικρινή μου συμπαράσταση στην επίθεση που δέχεστε από την Δημοτική Αρχή της Πόλης μας.
Είναι λυπηρό, με αφορμή τέτοιου είδους ζητήματα οι πολιτικοί άρχοντες να επιτίθενται ευκόλως στην Εκκλησία αλλά και σε άξιους κληρικούς και πνευματικούς Πατέρες του λαού της Αγίας Παρασκευής που τόσα έχουν προσφέρει στην Πόλη μας και την τοπική κοινωνία. Θεωρώ πως αυτές οι αυταρχικές και ασεβείς προς την Εκκλησία μας, πρακτικές και νοοτροπίες, δεν έχουν θέση στη Χώρα μας και δεν ταιριάζουν στην ευσέβεια και τη λεβεντιά του Έλληνα. Για το λόγο αυτό άλλωστε διαχώρισα έγκαιρα τη θέση μου από αυτές, με την ανεξαρτητοποίηση μου από την Παράταξη του νυν Δημάρχου κ.Ζορμπά, με την οποία εξελέγην στις τελευταίες δημοτικές εκλογές.
Δεν περίμενα ποτέ από τον κ.Ζορμπά αυτό τον ηθικό κατήφορο, να φθάσει στο σημείο να επιτεθεί στην Εκκλησία και σε Εσάς προσωπικά αντί να ζητήσει συγνώμη για τις απρέπειες και την αυθαιρεσία που επέτρεψε να γίνει μπροστά στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής  τον οποίο αξίως και ευλαβώς υπηρετείτε.
Δηλώνω και πάλι την ολόθυμη συμπαράσταση στο πρόσωπό Σας και σας ζητώ να μην υποστείλετε τη σημαία της ιερής αγανάκτησης απέναντι στον ισοπεδωτικό αυταρχισμό της δημοτικής αρχής. Είστε υποχρεωμένος τόσο πνευματικά όσο και διοικητικά να διαφυλάξετε τον ιερό χώρο του Ναού από πάσης φύσεως καπηλεύσεις και αυθαιρεσίες που προσβάλλουν την ιερότητα του χώρου αλλά και το θρησκευτικό αίσθημα των συμπολιτών μας.
Ο λαός της Αγίας Παρασκευής είναι κοντά σας πάντοτε και ειδικά τώρα. Είμαι κι εγώ στο πλευρό σας για οτιδήποτε με χρειαστείτε.
Σας εύχομαι καλή δύναμη και καλή Χρονιά.


Ασπάζομαι την Δεξιά Σας
Φώτιος Αλεξόπουλος
Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Αγίας Παρασκευής

ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ! ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥΣ!


ΔΗΛΩΣΕ  ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ  ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ! 

"Δεν ξέραμε την πραγματική κατάσταση της χώρας", δήλωσε ο πρώην Πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, στο Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ!Ουσιαστικά ομολόγησε ότι ανέλαβε τα ηνία της χώρας, κυβέρνησε τον τόπο, χωρίς να ξέρει προς τα πού πάει το σκάφος! Και το οδήγησε στα βράχια! 
Ουσιαστικά ομολόγησε την ενοχή του. Πρέπει να επέμβει άμεσα η Δικαιοσύνη! Την ώρα μάλιστα που υπάρχει η δημόσια ομολογία του Μ. Χρυσοχοϊδη, "Ο Παπανδρέου κι εμείς καταστρέψαμε την χώρα", αναρωτιόμαστε τι κάνουν οι Εισαγγελείς; 
Εάν ένας, οποιοδήποτε πολίτης ομολογούσε ένα έγκλημα, δεν θα τον συνελάμβανε άμεσα η Δικαιοσύνη; Εδω, την ώρα που έχουμε δημόσια ομολογία νυν υπουργού, ότι η χώρα κατεστράφη από τον Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ, η Δικαιοσύνη καθεύδει!
Ο μεγάλος υπεύθυνος για το χάος και την καταστροφή που έφερε στη χώρα και στον λαό μέσα σε λιγότερο από δύο χρόνια, ο Γ. Παπανδρέου, είχε το επαίσχυντο θράσος να δηλώσει υπερήφανος για  τη μάχη που έδωσε προκειμένου να μην χρεοκοπήσει η χώρα!!! 
Ναι, αυτές τις εξωφρενικές δηλώσεις, τις οποίες αν έκανε σε δημόσια πλατεία θα τον έπαιρναν με τις πέτρες, τις  έκανε στο εθνικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ!
Ο άνθρωπος απέδειξε ότι ανέβηκε στην εξουσία μόνο και μόνο για το καπρίτσιο του! Εξαπάτησε ενσυνείδητα  έναν ολόκληρο λαό, προκειμένου να γίνει Πρωθυπουργός! Αυτός ο ξεφτίλας που εξελέγη με το "λεφτά υπάρχουν",  αυτός ο πολιτικός απατεώνας που δήλωνε ότι θα έδινε αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις και ότι θα ...ξαναέφερνε το χαμόγελο και την αισιοδοξία στα χείλη των Ελλήνων, διέπραξε έγκλημα, για το οποίο πρέπει να επέμβει η Δικαιοσύνη! 
Και προκαλεί περισσότερο, λέγοντας ότι αισθάνεται υπερήφανος!!!
Ρε άθλιε, νιώθεις υπερήφανος για την φτώχεια και την εξαθλίωση που εσύ προκάλεσες στον ελληνικό λαό; Είσαι υπερήφανος πού μαζί με το δημόσιο χρέος, αύξησες  τα λουκέτα στα μαγαζιά, την ανεργία και τις αυτοκτονίες των Ελλήνων;
"Εμείς προλάβαμε την χρεοκοπία" τόνισε, ενώ υπογράμμισε ότι πήγαινε στο εξωτερικό για να...σώσει την αξιοπιστία της χώρας!!!
Ο βασικός υπεύθυνος για τη χρεοκοπία της Ελλάδος, αυτός που διέσυρε τη χώρα και τους Έλληνες, λέγοντας στα διεθνή φόρα ότι κυβερνά μια διεφθαρμένη χώρα, δηλώνει ανερυθρίαστα "πατριώτης"!
Την ώρα που όταν εξελέγη Πρωθυπουργός, είχε την δυνατότητα να πάρει δάνεια με ελάχιστο επιτόκιο, λες και οδήγησε επίτηδες την χώρα στο έλεος των κερδοσκόπων, μαζί με το διασυρμό που της επεφύλασσε με τον συνεργάτη του Παπακωνσταντίνου (αυτός μιλούσε για...τιτανικό). Ενώ είχε την δυνατότητα να πάρει την βοήθεια της Ρωσίας όταν του έδινε ο Πούτιν, έσκαψε τον λάκκο της χώρας μας, βάζοντάς μας -χωρίς να ρωτήσει τον λαό- στο ΔΝΤ και στο επαχθές Μνημόνιο 1 το οποίο ούτε καν έφερε προς κύρωση στη Βουλή, στέλνοντας στον καιάδα τους Έλληνες! Υπέσκαψε το μέλλον της χώρας και των επόμενων γενεών, ξεπουλώντας ουσιαστικά την Ελλάδα στους διεθνείς κερδοσκόπους!
Δυστυχώς μάλιστα, ο Παπανδρέου κυκλοφορεί ελεύθερος ανάμεσά μας, συνεχίζοντας να προκαλεί: "Ούτε λυπάμαι, ούτε μετανιώνω", δήλωσε στο Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ!!!  

ΕΙΣΘΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΣΕΙΣ Ή ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ;

Η ΝΕΑ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΕΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΙΣ-ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ
Η μνημονιακή κυβέρνηση Παπαδήμου και τα μέλη της (Παπανδρέου, Σαμαράς, Καρατζαφέρης) ετοιμάζονται να υπογράψουν τη νέα δανειακή σύμβαση που σκλαβώνει τους Έλληνες για τις επόμενες δεκαετίες και παραδίδει τη χώρα στις ορέξεις των κερδοσκόπων, μέσω του σφαγιαστικού αγγλικού δικαίου!
Κανείς από τους επικεφαλής των τριών κομμάτων που στηρίζουν την μεταβατική Κυβέρνηση, δεν αναφέρεται στα τεράστια χρέη της Γερμανίας προς τη χώρα μας, από το κατοχικό δάνειο και τις πολεμικές αποζημιώσεις! Άκρα του τάφου σιωπή, ειδικά από τον προ μηνών λαλίστατο κ. Καρατζαφέρη. Ο Πρόεδρος του Λ.Α.Ο.Σ. δεν είχε σταματήσει (τότε) να αναφέρεται στα χρέη της Γερμανίας, από την οποία θα έπρεπε πάση θυσία να απαιτήσουμε τις πολεμικές επανορθώσεις και το αναγκαστικό κατοχικό δάνειο, που η Γερμανία ποτέ δεν πλήρωσε στην Πατρίδα μας!!! Μέχρι και για νέο Γουδί έκανε λόγο ο Καρατζαφέρης, για την προδοσία που συντελείτο σε βάρος του λαού και της χώρας, από την προηγούμενη Κυβέρνηση! 

Σήμερα όμως, ως εταίρος της Κυβέρνησης του αρχιδήμιου Παπαδήμου, αντί ο κ. Καρατζαφέρης να απαιτήσει, η νέα δανειακή σύμβαση να συμπεριλάβει και τα οφέλη της Γερμανίας προς την χώρα μας, τηρεί σιγήν ιχθύος!!! Αυτός και όλα τα μέλη της  μνημονιακής Κυβέρνησης Παπαδήμου!!!
Μα είναι Έλληνες αυτοί;

Στις 2 Ιουλίου 2011, ο Γάλλος οικονομολόγος και σύμβουλος της Γαλλικής κυβέρνησης Jacques Delpla δήλωνε ότι οι οφειλές της Γερμανίας στην Ελλάδα για το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο ανέρχονται σε 575 δισεκατομμύρια δολάρια (Les Echos, Saturday, July 2, 2011).
Ο Μανώλης Γλέζος ανεβάζει τις οφειλές της Γερμανίας προς την Ελλάδα στο 1 τρις ευρώ!
Ο Γερμανός ιστορικός οικονομολογίας Dr. Albrecht Ritschl συνέστησε στη Γερμανία, να ακολουθήσει μία περισσότερο μετριοπαθή πολιτική στην ευρωκρίση του 2008-2011, διότι «ενδέχεται να βρεθεί αντιμέτωπη δικαιολογημένων απαιτήσεων για πολεμικές επανορθώσεις του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου» (Der Spiegel, June 21, 2011, guardian.co.uk, June 21, 2011).
Και όμως, παρά το ότι η Κυβέρνηση Παπαδήμου έχει στα χέρια της αυτό το μεγάλο διαπραγματευτικό όπλο, προσέρχεται με σκυμμένο κεφάλι, υπακούοντας τυφλά στα τελεσίγραφα της Μέρκελ! Η Γερμανίδα καγκελάριος γνωρίζοντας  ότι η Ελλάδα μπορούσε να απαιτήσει συμψηφισμό του χρέους της με το χρέος της Γερμανίας προς την Πατρίδα μας, είχε βάλει τον Παπανδρέου-Παπακων/νου να υπογράψουν στο Μνημόνιο 1 ότι …δεν μπορεί να υπάρξει συμψηφισμός των δύο χρεών!!!
Και καλά η Μέρκελ, υποστηρίζει τα συμφέροντα της χώρας της, οι δικοί μας οσφυοκάμπτες, σήμερα, που καλούνται να υπογράψουν τη νέα δανειακή σύμβαση, και έχουν την ύστατη ευκαιρία να στηρίξουν τα αυτονόητα, από διεθνείς συμβάσεις απορρέοντα δικαιώματα της χώρας, θα προδώσουν τη χώρα;

Στο Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, η Ελλάδα έχασε το 13% του πληθυσμού της. Ένα μέρος αυτού του πληθυσμού χάθηκε στη μάχη, αλλά το μεγαλύτερο ποσοστό πέθανε από την πείνα και τα εγκλήματα πολέμου των Γερμανών.
Οι Γερμανοί δολοφόνησαν τούς κατοίκους 89 Ελληνικών πόλεων και χωριών, έκαψαν περισσότερα από 1700 χωριά και εκτέλεσαν πολλούς από τους κατοίκους αυτών των χωριών. Μετέτρεψαν τη χώρα σε ερείπια, και λεηλάτησαν τους αρχαιολογικούς της θησαυρούς.

Η Γερμανία και η Ιταλία επέβαλαν στην Ελλάδα όχι μόνο υπέρογκες δαπάνες κατοχής, αλλά και αναγκαστικό δάνειο (κατοχικό δάνειο) ύψους 3,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων.
Ο ίδιος ο Χίτλερ, είχε αναγνωρίσει την υποχρέωση της Γερμανίας να πληρώσει αυτό το χρέος και είχε δώσει οδηγίες να αρχίσει η διαδικασία πληρωμής του.
Μετά το τέλος του πολέμου, η Συνδιάσκεψη των Παρισίων επεδίκασε στην Ελλάδα 7,1 δισεκατομμύρια δολάρια για πολεμικές επανορθώσεις έναντι της Ελληνικής απαίτησης 14,0 δισεκατομμυρίων δολαρίων.
Η Ιταλία πλήρωσε στην Ελλάδα το μερίδιο της από το κατοχικό δάνειο.
Η Ιταλία και η Βουλγαρία πλήρωσαν πολεμικές επανορθώσεις στην Ελλάδα, και η Γερμανία πλήρωσε πολεμικές επανορθώσεις στην Πολωνία το 1956 και στην Γιουγκοσλαβία το 1971.
Η Ελλάδα απαίτησε από την Γερμανία την πληρωμή του κατοχικού δανείου το 1945, 1946, 1947, 1964, 1965, 1966, 1974, 1987, και το 1995.
Παρά ταύτα, η Γερμανία πάντα αρνιόταν να καταβάλει στην Ελλάδα τις υποχρεώσεις της, που απέρρεαν από το κατοχικό δάνειο και τις πολεμικές επανορθώσεις.

Οι δικοί μας πολιτικοί ταγοί τι κάνουν σήμερα; Τι κάνετε κ.κ. Παπανδρέου, Καρατζαφέρη και Σαμαρά; Φέρεστε σαν τους Γερμανούς; Το μόνο δηλαδή που ξέρετε, είναι να υπενθυμίζετε στον ελληνικό λαό ότι αυτός πρέπει να πληρώσει τους δανειστές του; Και γι’ αυτό τον λόγο εξαθλιώνετε τους πολίτες, και τους κάνετε να πεθαίνουν πάλι (μετά την κατοχή) από πείνα και έλλειψη στέγης;
Αυτό και μόνο συνιστά ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΣΔΟΣΙΑ!

Είστε Έλληνες εσείς ή πουλημένα τομάρια στους κερδοσκόπους;  

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

3 δις ευρώ έχασαν τα ασφαλιστικά ταμεία μέσα σε τρεις μήνες!!!


Σοκάρει η δήλωση του βουλευτή Κυριάκου Βελόπουλου, ότι τα ασφαλιστικά ταμεία έχασαν 3 δις ευρώ από τον περασμένο Σεπτέμβριο έως σήμερα!!!
Μέσα σε τρεις μήνες … έκαναν φτερά από τα ασφαλιστικά ταμεία, χρήματα των εργαζομένων, τα οποία επενδύθηκαν εν αγνοία των ασφαλισμένων, σε ομόλογα φούσκες!!!    Φούσκες, οι οποίες έσκασαν!
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την απάντηση που έδωσε ο Υπουργός Εργασίας κ. Κουτρουμάνης οι ασφαλιστικοί φορείς διέθεταν στα χαρτοφυλάκιά τους έως τις 30/9/2011 επενδυμένα ομόλογα του ελληνικού Δημοσίου, αξίας 7, 34 δις ευρώ, των οποίων η σημερινή αξία έχει πέσει στα 4,21 δις ευρώ!!! Χάθηκαν 3 δις ευρώ χρήματα από τις εισφορές των ασφαλισμένων, τα οποία το κράτος θα φροντίσει να τα πάρει πάλι από τις τσέπες του δύσμοιρου λαού!
Ο βουλευτής Κυριάκος Βελόπουλος, αναφερόμενος στο νέο σκάνδαλο που παίχτηκε για μια ακόμη φορά σε βάρος του λαού, δήλωσε: «Το ερώτημα που γεννάται είναι, αν οι φυσικοί και οι ηθικοί αυτουργοί της απώλειας των 3δις (χρημάτων) των εργαζομένων, θα λογοδοτήσουν ποτέ ή αν τιμωρηθούν έστω κάποιοι από αυτούς» ! 

ΝΙΚΟΛΑΟΥ: "ΟΠΟΙΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ...ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΞΥΔΙ"!


"Αγαπητέ Μάκη,
Ήμουν σίγουρος ότι θα σε ενοχλούσε η αλήθεια για την θέση μου απέναντί σου σχετικά με την εκλογή του Συμπαραστάτη του Δημότη.
Εγώ φίλε μου δεν  παίζω με δημοσιογραφικά παιχνιδάκια που μερικές φορές σας αρέσει να παίζετε εσείς..
Εγώ λέω τα πράγματα με το όνομά τους και όποιου δεν του αρέσουν υπάρχει το Ξύδι…!
Με εκτίμηση,
Δημήτρης Νικολάου"



ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ

Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΑΝΤΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ!

Λάβαμε και δημοσιεύουμε την απόλυτα κατατοπιστική επιστολή του κ. Στάϊκου αναφορικά με τον ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, τα όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα, πώς θα παρουσιάζεται ο στρατηλάτης στο γλυπτό, πού θα τοποθετηθεί αυτό και πολλά άλλα ενδιαφέροντα. Θυμίζουμε ότι ο κ. Στάϊκος είναι ο δωροδότης του ανδριάντα:

Αξιότιμε κύριε Βραχιολίδη,
Κατ’ αρχήν θέλω να σας συγχαρώ για την εφημερίδα σας καθώς και για το διαδικτυακό σας τόπο , για τους αγώνες που δίνετε και για την όλη πορεία σας στα κοινά. Ο τόπος έχει ανάγκη από ανθρώπους αμερόληπτους όπως εσείς οι οποίοι να μη φοβούνται να πουν την αλήθεια. Επίσης θέλω να σας ευχαριστήσω και για τις αναφορές στο όνομά μου τα θετικά και τα αρνητικά σας σχόλια , επειδή ουδείς είναι υπεράνω κριτικής και πολλές φορές η κριτική λειτουργεί εποικοδομητικά αν ο αποδεχόμενος αυτήν έχει καθαρό μυαλό και ορθή σκέψη.
Θέλω να σας αναφέρω μερικά γεγονότα και κινήσεις σχετικά με την επικείμενη τοποθέτηση του έφιππου ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου . Η ιδέα της κατασκευής και τοποθέτησης του μοναδικού έφιππου ανδριάντα του Αλέξανδρου νοτίως των Τεμπών αποτελεί δική μου ιδέα την οποία εξέφρασα κατά την πανηγυρική συνεστίαση του Συνδέσμου Μακεδόνων – Θρακών Παπάγου Χολαργού κατά το παρελθόν έτος, με αφορμή την τοποθέτηση του ανδριάντα του Φιλίππου . Ανακοίνωσα λοιπόν ότι εγώ προσφέρω τη χορηγία της κατασκευής του έφιππου Αλέξανδρου στον Σύνδεσμο και ο Σύνδεσμος το προσφέρει στη Δήμο Παπάγου – Χολαργού όπως έγινε με την τοποθέτηση του Φιλίππου, και όλες τις γραφειοκρατικές διαδικασίες θα τις αναλάβει ο Σύνδεσμος , όπως αλληλογραφία, επιλογή θέσης, πρόταση για σύσταση καλλιτεχνικής επιτροπής κλπ. Ο τότε πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Ιωάννης Χατζής μου πρότεινε την γλύπτρια κα Λιάνα Βασάλου η οποία είχε την απαιτούμενη εμπειρία για ένα τέτοιο έργο. Εγώ συμφώνησα και η ενασχόλησή της ξεκίνησε με προσχέδια για την τελική μορφή. Η γλύπτρια είχε κατά νου να δώσει μία διαφορετική εικόνα του Αλέξανδρου πέρα από αυτή που όλοι έχουμε – πολέμαρχος, κατακτητής, ανίκητος κλπ – δηλαδή ένας έφιππος έφηβος κατά την περίοδο που δαμάζει τον Βουκεφάλα χωρίς οπλισμό, μόνο με ένα χιτώνα και ενδεχομένως μια πανοπλία στο θώρακα. Ο μετέπειτα πρόεδρος κος Ιωάννης Παρίσης που διαδέχτηκε τον κο Χατζή συμφώνησε και ο ίδιος ως προς την μορφή του γλυπτού. Με αυτό τον τρόπο ήθελε να τονίσει περισσότερο τον πολιτισμό και όχι την βία, να τονίσει την άποψη ότι ο Αλέξανδρος δεν έγινε γνωστός ανά τους αιώνες μόνο για τις κατακτήσεις του αλλά και για τα έργα πολιτισμού, αρχιτεκτονική, γλυπτική, διάδοση της ελληνικής γλώσσας κλπ. Όταν επισκέφτηκε το εργαστήριο της γλύπτριας η καλλιτεχνική επιτροπή, ουδείς έφερε αντίρρηση σχετικά με την μορφή του γύψινου προπλάσματος  και η απόφαση ήταν ομόφωνη. Έτσι, η διαδικασία προχώρησε και αυτή τη χρονική περίοδο βρίσκεται στο στάδιο της χύτευσης.
 Το τελευταίο διάστημα εγείρονται αντιρρήσεις ακόμα και από τα μέλη του Συνδέσμου Μακεδόνων σχετικά με το αν ο Αλέξανδρος θα παρουσιάζεται ως στρατηλάτης με οπλισμό η σαν ένας άοπλος έφιππος έφηβος για αυτό τον λόγο έχει καθυστερήσει η διαδικασία ολοκλήρωσης της χύτευσης . Όσον αφορά τη θέση, στην αρχή είχε προταθεί να τοποθετηθεί το γλυπτό στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου Χολαργού αλλά απορρίφθηκε λόγω της ανάγκης κοπής δένδρων . Κατόπιν επιλέχτηκε η θέση στη συμβολή των οδών Πίνδου και Κατεχάκη αλλά απορρίφθηκε με δική μου εισήγηση επειδή ο χώρος ήταν πολύ στενός για την διαμόρφωση και την τοποθέτηση ενός τόσος σημαντικού γλυπτού. Η θέση που προτείνεται επί του παρόντος και η οποία τέθηκε με δική μου εισήγηση είναι στον χώρο μπροστά από το καφέ Tease στον Χολαργό (παλιά Άρτεμις) . Είναι ευπρόσδεκτη κάθε πρόταση για νέα θέση και η οποία θα πρέπει να έχει την έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου. Όπως αντιλαμβάνεστε ουδέποτε ανέφερα ότι είναι επιθυμία μου να τοποθετηθεί το γλυπτό στον Παπάγο , εγώ μόνο προτάσεις έκανα. Η ευθύνη της επιλογής θέσης όπου θα τοποθετηθεί ο έφιππος ανδριάντας ανήκει στον Σύνδεσμο αφού αυτός προσφέρει το άγαλμα στον Δήμο.
Σας ευχαριστώ.
Μπάμπης Στάϊκος.






ΝΙΚΟΛΑΟΥ: "Από εγωϊσμό και αλαζονεία απορρίψατε τις προτάσεις μου για την Αγία Σκέπη κε Ξύδη;"

Λάβαμε και δημοσιεύουμε το παρακάτω δελτίο τύπου από το γραφείο του κ. Νικολάου:

"Τίποτα πλέον δεν μας πείθει ότι ο κ. Β.Ξύδης είναι ένας αξιόπιστος Δήμαρχος.Όταν κανείς διαβάσει την απάντησή του προς τον κ. Νικολάου για την Αγία Σκέπη και γνωρίζει κάποια ελάχιστα γεγονότα και στοιχεία, θα αηδιάσει από το απίθανο θράσος του και το ταλέντο του να ρίχνει τα δικά του λάθη σε τρίτους, πάγια τακτική του που την χρησιμοποίησε πολλά χρόνια για να εκλέγεται Δήμαρχος.
Για την «ιεροσυλία» που έχει επιτελέσει στον προαύλιο χώρο της Αγίας Σκέπης του θέτουμε ξεκάθαρα τις παρακάτω ερωτήσεις και ας απαντήσει έστω και για μία φορά με ειλικρίνεια:

Α. Ξεκινήσατε κ. Ξύδη παράνομα την ανακαίνιση του προαύλιου χώρου της Αγίας Σκέπης;
B.Aποδείχτηκε από την Πολεοδομία ξεκάθαρα ότι οι θέσεις στάθμευσης στον προαύλιο  χώρο ήταν παράνομες;
Γ. Μετά από παρέμβαση κατοίκων στον Εισαγγελέα παρενέβη η πολεοδομία και σταμάτησε το έργο. Το θέμα της παρανομίας το έφερε στο Δημοτικό Συμβούλιο η Παπαγιώτισσα Δημοτική Σύμβουλος κ. Χ.Πολυκαλά, έπειτα από  υπογραφές όλων των Δημοτικών Συμβούλων της Αντιπολίτευσης και όχι ο κ. Νικολάου;
Δ.Ο κ. Νικολάου στις Συνεδριάσεις της Επιτροπής Πολεοδομικού και Αρχιτεκτονικού Ελέγχου (Ε.Π.Α.Ε.) επενέβη για να βοηθήσει να τακτοποιηθεί η παρανομία .  Πράγμα που από εγωισμό και αλαζονεία δεν αποδεχτήκατε  κ.Ξύδη την έμπειρη παρέμβαση  του κ. Δ.Νικολάου;
E. Έκανε δημόσια έκκληση ο κ. Νικολάου από κοινού να προσπαθήσετε όλοι μαζί για να βρεθεί επιτέλους λύση και με έγγραφη δημόσια απάντηση σας κ. Β.Ξύδη ειρωνικά την απορρίψατε;
ΣΤ. Πώς εξηγείτε  ότι πέρασε ένας χρόνος και ο προαύλιος χώρος του ιστορικού Ναού έχει ακόμα τραγική εικόνα;

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κύριε Ξύδη ας υποθέσουμε επειδή θέλετε να ισχυρίζεστε ψευδώς ότι ο κ. Νικολάου σταμάτησε τα έργα της Αγίας Σκέπης, εσείς γιατί τα ξεκινήσατε παράνομα, πράγμα απαράδεκτο για ένα έμπειρο Δήμαρχο και νοικοκύρη όπως αυτοδιαφημίζεστε;
Από την απάντησή σας επαληθεύεται για μια ακόμη φορά το λαϊκό ρητό «στο σπίτι του κρεμασμένου δεν ομιλούν για σχοινί..»
Με εκτίμηση,
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ"


ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΣΚΛΑΒΩΝΕΙ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ, ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΜΟΥΡΓΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Γερμανικο PSI – Φωτια

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Ιανουαρίου 11, 2012

Αποκαλύπτει ο Πόρτα – Πόρτα

Με υπογραφη Μπεννυ, 25 Αυγουστου 2011..!

με τις 3 γνωστες -τοτε- εναλλακτικες.
με ολα τα ομορφα μεσα
- Governing Law – English
- Negative Pledge – YES
- Cross Default – YES
” Only a coordinated approach to the Greek public debt situation involving contributions from both public and private stakeholders will materially improve the debt dynamics for Greece and thus be in the best interests of all creditors of the country.” – ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΕ !
” This Inquiry – This inquiry is being sent at our request to your institution by your national ministry of finance or your national regulator (for the purposes of this inquiry, your “Regulator”). You should respond to this inquiry only to that Regulator and not to Greece or to any other party
” List of GGBs – To facilitate each institution’s response to this inquiry, we attach as Annex III a list of all GGBs that Greece may elect to include in the eventual liability management transaction. ” - ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ… πχ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΝ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ !
( ISIN:GR0326042257 – €194.892.113,76 ΚΑΙ ISIN: GR0326043263 – €162.612.396,74 )

“Critical Mass Threshold  -  Greece shall not be obliged to proceed with any portion of the transaction described in this letter unless holders of eligible GGBs tender, in response to Greece’s eventual Invitation to Tender, eligible GGBs having aprincipal amount equal to not less than 90% of all eligible GGBs, including90% of that portion of the eligible GGBs maturing during the period fromJune 30, 2011 through August 31, 2014.” – ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΛΛΑΞΕ ΠΛΕΥΡΟ…!
ΓΙΑ ΕΞΗΓΗΣΤΕ ΜΟΥ ΡΕ ΓΙΔΙΑ…. ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΟΡΟΣ ?? – Principal defeasance
ΣΕ ΠΟΙΟΝ TRUSTEE ΘΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΟΥΜΕ ΤΑ $$ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ?? ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΤΙΣΕΤΕ !
- The trustee shall hold such assets on trust for the benefit of all bondholders (the “Trust”).
Principal defeasance:
On the issue date, the aggregate principal amount of
the New Par Bonds shall be defeased by the delivery
on or before the issue date of New Par Bond
Defeasance Assets to or to the order of a trustee. The
trustee shall hold such assets on trust for the benefit of
all bondholders (the “Trust”). As a result of such
principal defeasance, the Hellenic Republic will be
released from its obligation to pay the principal of the
New Par Bonds.
ΠΑΡΑΚΑΤΩ
Claim upon acceleration of New Discount Bonds: ( ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΟΤΑΝ/ΕΑΝ ΧΡΕΩΚΟΠΟΣΗΟΥΜΕ )
Upon a default and acceleration of the New Discount
Bonds, holders would have a claim against the Hellenic
Republic (the “Default Payment Amount”).
The Default Payment Amount will be equal to:
(i) the Notional Principal Amount, together with all
accrued but unpaid interest thereon through the date of
acceleration, less
(ii) an amount equal to the Defeasance Accreted
Amount (provided that the Default Payment Amount will
never be less than zero).
The “Defeasance Accreted Amount” will be calculated
by the trustee holding the New Discount Bond
Defeasance Assets as the accreted amount of the New
Discount Bond Defeasance Assets on the date of the
acceleration of the New Discount Bonds.
ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ…. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΑΘΕΟΦΟΒΟΣ ( ΤΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ Η ΜΕΡΚΕΛ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΔΛΔ )
For the avoidance of doubt, the New Discount Bond
Defeasance Assets will continue to be held, for the
benefit of the bondholders, under the Trust until the
original maturity date of the New Discount Bonds
regardless of acceleration.


ΔΛΔ ΣΚΑΜΕ, ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ i – ii ΚΑΙ ΤΟΥΣ ( ΣΤΟΝ TRUSTEE ) ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ!!

Για να μην κουρασω περισσοτερο, διαβαστε το αρχειο. Δειτε και τον ορο “Early release of Trust Assets – Credit Event on the Hellenic Republic σελ 29… τι λεει το Μπεννυ…!!! βασικα τα παντα ολα τα οργανωνει ο Trustee !! πληρωνει – χρεωπιστωνει.. και δεν ρωταει κανεναν, αν λειπουν φραγκα το Ελληνικο Δημοσιο να πληρωσει τη διαφορα – “Make-Whole Amount”..!!!
Μπεννυ, σου εχω ταξει πολλα… σε παω λαου λαου… ΑΠΑΙΤΩ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ για τον Ελληνικο Λαο…
Αντωνακη… εσυ δεν εχεις και λεξικο… που να μεταφραζεις…. εγω ομως που γνωριζω τι λεει ο ποιητης, σου λεω οτι ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ !!
Με τις υγειες σας ΓΙΔΙΑ του κερατα. ΠΡΟΔΟΤΕΣ.-

Ο ΛΙΑΤΣΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ!

H εφημερίδα "Παρασκευή + 13" με το παρακάτω παραπολιτικό σχόλιο-μαχαιριά που αναδημοσιεύει  το "Φίμωτρο" , φωτογραφίζει πρώην γαλάζιο Δήμαρχο, ο οποίος απέτυχε να εκλεγεί και άρχισε να βάζει γνωστούς-φίλους, υπουργούς-βουλευτές τους οποίους γευμάτιζε σε κτήμα-κήπο που διαθέτει, ώστε να συνδράμουν μπας και πάρει το χρίσμα του υποψήφιου βουλευτή και ρεφάρει τη χασούρα της αποτυχίας του στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές! 

Ποιον άραγε εννοεί ο Αιμίλοος Λιάτσος (φωτό), εκδότης της εφημερίδας "Παρασκευή + 13"; Σίγουρα κάτι ξέρει, διότι ας μην ξεχνάμε ότι είναι Χολαργιώτης! Μήπως κανείς από τους τοπικούς εκδότες ή τοπικούς παράγοντες, μπορεί να βοηθήσει;

πηγή:fimotro.blogspot.com

ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΟ!...

ΠΑΛΙΕΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΓΑΛΑΖΙΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ...
Ενδιαφέρον παραπολιτικό από την σημερινή "Παρασκευή και 13". Για να σας διευκολύνουμε έχασε στις εκλογές στο δεύτερο γύρο. Για να σας διευκολύνουμε ακόμα περισσότερο ήταν...
τοπικός άρχοντας σε Δήμο κοντά στον Υμηττό...

ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΥΕΛΠΙ!

Αναφορικά με το άρθρο μας για την δίκη σε βάρος του εύελπι Χρήστου Φαραντάτου, λάβαμε από τον Αντιστράτηγο ε.α. Δημήτριο Μπελιβανάκη, το παρακάτω σχόλιο:

"Άραγε "αυτόν" (με τέτοιους απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς θα τους αποκαλώ στο εξής) θα τον αποτάξει κανένας ή άδικα ελπίζω; Το παιδάκι του έφταιξε; Δεν πάει καλύτερα να βγάλει αναπηρικό επίδομα σε κανένα "ΑΝΑΠΗΡΟ" βιαστή, παιδεραστή ή πυρομανή (ξέρετε, από αυτούς που ρημάξανε τα δάση μας); Μία μόνο λέξη ταιριάζει "σ' αυτούς", αλλά δεν το έχουν νοιώσει ακόμη(δεν πειράζει, καιρός φέρνει τα λάχανα, καιρός τα παραπούλια!): ΝΤΡΟΠΗ !!!.
Αντιστράτηγος ε.α. Δημήτριος Μπελιβανάκης"

ΝΙΚΟΛΑΟΥ: "ΣΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ κ. ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ"


Αναφορικά με το άρθρο μας υπό τον  τίτλο "Οι περίεργες συμπτώσεις", όπου επισημάναμε την παραδοξότητα να ψηφίσει ο Νικολάου τον Βραχιολίδη κατά την πρόσφατη εκλογή του "συμπαραστάτη του δημότη", λάβαμε την παρακάτω απάντηση από τον πρώην Δήμαρχο Χολαργού, επί της οποίας ακολουθεί δική μας ανταπάντηση-σχόλιο: 

Κύριε Βραχιολίδη,
Διάβασα προσεκτικά στην ιστοσελίδα σας του Ανεξάρτητου Παρατηρητή, σχετικά με την συμπεριφορά μου απέναντι σας και ειδικότερα για την στήριξή μου στην διαδικασία της εκλογής σας από το Δημοτικό Συμβούλιο, του Συμπαραστάτη του Δημότη.
Έχω δηλώσει δημόσια ότι οι «ΕΝΕΡΓΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ» και εγώ αλλάζουμε πορεία. Ξεχνάμε το παρελθόν και βλέπουμε το μέλλον που δυστυχώς έχει πάρα πολλά προβλήματα.
Βεβαίως σας στήριξα στην εκλογή σας και το γεγονός ότι λάβατε 10 ψήφους δεν είναι τυχαίο.
Γνωρίζετε προσωπικά πόσο εργάστηκα για να μην εκλεγεί ένας 82 υπερήλικας και προτίμησα εσάς γιατί ήσασταν η δεύτερη μοναδική υποψηφιότητα για την οποία δεν είχα και άλλη επιλογή.
Ουσιαστικά σας «χρησιμοποίησα» πολιτικά για να μην εκλεγεί Συμπαραστάτης του Δημότη, ένας Δημογέροντας…!

Με εκτίμηση,
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ-ΣΧΟΛΙΟ "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ": Κύριε Νικολάου εκτίθεστε, αποδεικνύοντας ότι μεταξύ των όσων λέτε και όσων τελικά πράττετε, υπάρχει απόσταση. Δηλώνετε αρχικά ότι ξεχνάτε το παρελθόν και χαράζετε μια νέα πορεία. Ποια νέα πορεία χαράζετε κύριε Νικολάου, από την ώρα που υποστηρίζετε ευθαρσώς ότι "χρησιμοποιπήσατε" πολιτικά την υποψηφιότητα Βραχιολίδη προκειμένου να κάνετε τα πολιτικά σας παιχνίδια; Το λέτε μάλιστα ευθέως ότι ψηφίσατε Βραχιολίδη επειδή δεν υπήρχε άλλη επιλογή, μόνο και μόνο για να αντιταχθείτε στον πολιτικό σας αντίπαλο κ. Πολύδωρα! Δηλαδή ακόμη και μια...σκούπα να υπήρχε στην ψηφοφορία απέναντι στον Πολύδωρα, εσείς θα τον...σκουπίζατε! 
Με τέτοιες τακτικές έχετε την εντύπωση ότι χαράζετε νέα πορεία κύριε Νικολάου; Μάλλον παραμένετε πιστός στις ίδιες συνταγές, αυτές που σας έστειλαν στην αντιπολίτευση! Αυτό δεν είναι πολιτική αλλά πολιτικαντισμός και κομματικοποίηση. Πολιτικαντισμό απέναντι στον οποίο αντιτάχθηκε η υποψηφιότητα Βραχιολίδη, Ο εκδότης του ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ζήτησε ψήφο συνείδησης, εσείς όμως κύριε Νικολάου όπως δηλώνετε ευθαρσώς, χρησιμοποιήσατε την υποψηφιότητα Βραχιολίδη για να παίξετε το κομματικό-πολιτικό σας παιχνίδι. Κρίμα!

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ; Ο ...ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Νο2 ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!


Ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, είναι ο Υπουργός Ανάπτυξης που απέτυχε παταγωδώς, μια και αντί για ανάπτυξη, έφερε την καταστροφή στον τόπο! Το ομολόγησε δημοσίως και ο ίδιος, λέγοντας "Ο Γιώργος  κι εμείς καταστρέψαμε την χώρα"!
Την πλήρη αποτυχία του την παραδέχτηκε και σε συνέντευξή του στον ΑΝΤΕΝΝΑ, λέγοντας ούτε λίγο ούτε πολύ ότι "επειδή δεν πήραμε τα μέτρα ανάπτυξης για την χώρα, αναγκαζόμαστε (και πάλι) να κόψουμε μισθούς και συντάξεις"! Σε μια αποστροφή δε του λόγου του, ομολόγησε ότι "εμείς φταίμε"!
Παρά το ότι όμως φταίνε αυτοί οι εγκληματίες του τόπου και του λαού, αντί να έχουν την ευθιξία να παραιτηθούν, αντί να έχουν την παρρησία να ζητήσουν από την τρόϊκα να λάβει μέτρα που να βαρύνουν τους ίδιους αποτυχόντες υπουργούς-βουλευτές του ΠΑΣΟΚ,   για μια ακόμη φορά καρατομούν μισθούς, συντάξεις και επιδόματα από τον φτωχό λαό!
Είναι ή δεν είναι επικίνδυνος ο Χρυσοχοϊδης;
Εκτός των άλλων είναι ένας μπουρδολόγος, που θυμίζει τον Τσοχατζόπουλο σε νεώτερη έκδοση! Μιλάει επί μια ώρα και δεν λέει τίποτε! Αέρας κοπανιστός!
Και αυτός ο φούσκας, θέλει να γίνει και αρχηγός του ΠΑΣΟΚ και αύριο-μεθαύριο Πρωθυπουργός!
Βγαίνεις έξω από τα ρούχα σου ή όχι;

ΛΑΕ ΞΥΠΝΑ! ΣΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ!

Απατεώνες, και ληστές με τα καλάσνικοφ είναι οι πολιτικοί αετονύχηδες. Την ώρα που ο λαός πεινάει, εξαθλιώνεται, την ώρα που η ανεργία αγγίζει το 20%, οι άστεγοι κατακλύζουν όλες τις γωνιές της Αθήνας (και όχι μόνον), δύο συμπολίτες μας αυτοκτονούν΄κατά μέσον όρο  καθημερινά, οι αμετανόητοι εγκληματίες του πολιτικού συστήματος, κλέβουν μισθούς, συντάξεις και επιδόματα, βάζουν παράνομα χαράτσια, προκειμένου να ενισχύσουν εκτός των δανειστών και τα ταμεία των κομμάτων τους!
Το 2011 αύξησαν τα χρήματα που μπήκαν στα ταμεία τους από τις επιχορηγήσεις του δημόσιου κορβανά!
Συγκεκριμένα, το 2011 συνολικά τα κόμματα ως τακτικές επιχορηγήσεις έλαβαν 54.018.624 ευρώ. Το ποσό το 2010 ανήλθε σε 48.800.000 ευρώ! Δηλαδή τα κόμματα πήραν το 2011 περίπου 6.000.000 ευρώ περισσότερα χρήματα από το 2010!!!
Η αποθέωση της αλητείας!

ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΙΣ 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΥΕΛΠΙ Χ.ΦΑΡΑΝΤΑΤΟΥ



Τέσσερις πρώην Διοικητές της Σχολής, θα καταθέσουν
υπέρ του εύελπι!

Η απεργία των δικηγόρων ανέβαλε την προγραμματισμένη για σήμερα δίκη του εύελπι Χρήστου Φαραντάτου. Τελικά, η υπόθεση θα εκδικαστεί από το Πειθαρχικό Συμβούλιο της Σχολής Ευελπίδων, στις 24 Ιανουαρίου.
Παρά την απουσία του δικηγόρου του αριστούχου εύελπι, ήταν ευδιάκριτο το θετικό κλίμα που δημιουργούσε για τον αδίκως κατηγορηθέντα Χ. Φαραντάτο, τόσο η παρουσία πολλών συμφοιτητών του όσο και η προσέλευση τεσσάρων πρώην Διοικητών της Σχολής, οι οποίοι αναμένεται να καταθέσουν υπέρ του νεαρού.
Η στημένη από το σαθρό και καταρρέον πολιτικό σύστημα ιστορία, που επιδιώκει να αποτάξει από τον στρατό τον «άριστο των αρίστων» εύελπι και να στιγματίσει τις Ένοπλες Δυνάμεις, δεν θα περάσει, εφόσον οι ανώτεροι αξιωματικοί που θα δικάσουν τον Χρήστο Φαραντάτο, σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και ικανοποιήσουν το κοινόν περί δικαίου αίσθημα.
Ο πρώην υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Μπεγλίτης, γνωστός και από την φραστική του επίθεση σε βάρος των αποστράτων αξιωματικών, με το απαράδεκτο «θα τους πατάξω», προφανώς και επιθυμεί την καρατόμηση του Χρήστου Φαραντάτου. Η υπόθεση όμως δεν είναι στα χέρια του πρώην Υπουργού, αλλά σε αυτά των ανώτερων αξιωματικών. Όλοι ευελπιστούν στην ευθυκρισία τους. 

"Τά αἴτια τῆς κρίσεως στήν ῾Ελλάδα καί προτάσεις γιά τήν ὑπέρβασή της" τό Σάββατο 14 ᾿Ιανουαρίου καί ὥρα 16.00 στό Πολεμικό Μουσεῖο ἀπό τήν ῾Εστία Πατερικῶν Μελετῶν

afisa_krisi_2_pagenumber.001

ΣΟΚ! ΠΕΘΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΧΟΛΑΡΓΙΩΤΗΣ ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΜΑΓΓΑΝΑΣ

ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!

Βαρύ πένθος για την οικογένειά του και για όσους τον γνώριζαν, αφήνει ο  αναπάντεχος θάνατος του Χολαργιώτη Τηλέμαχου Μαγγανά!!!
Ο Τηλέμαχος (περισσότερο γνωστός ως Άκης), γιος του παλαιού δημοτικού συμβούλου Νίκου Μαγγανά, έφυγε από κοντά μας σε ηλικία 49 ετών από καρκίνο του οποίου η εξέλιξη ήταν ραγδαία. Από τον λάρυγγα όπου εκδηλώθηκε η επάρατος, εξαπλώθηκε γρήγορα στον πνεύμονα και μετά από ενδονοσοκομειακή λοίμωξη, κατέληξε σήμερατο πρωί, μετά από σύντομη νοσηλεία.
Ο αγαπητός για το ήθος του, σε όλους όσους είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν Χολαργιώτης, διετέλεσε και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις τελευταίες εκλογές, με τον συνδυασμό του Πάνου Δεμερτζή "Συμπολιτεία Παπάγου-Χολαργού".
Ο εκλιπών έζησε, μεγάλωσε και σπούδασε στον Χολαργό, ενώ  υπήρξε κολλητός φίλος του Γιάννη Ραγκούση, (σημερινού Υπουργού), με τον οποίο, όπως μας έλεγε, σκαρώνανε μαζί πολλές πλάκες!
Ο Τηλέμαχος αφήνει πίσω του τη σύζυγό και δύο παιδιά, με την πρώτη να  αναλαμβάνει να σηκώσει το σταυρό του μαρτυρίου για τη συνέχεια της ζωής τους.
Η εφημερίδα μας εκφράζει προς τους συγγενείς και οικείους του εκλιπόντος τα ειλικρινή συλλυπητήριά της και ο Θεός να τους δίνει κουράγιο και δύναμη ψυχής να αντέξουν στον δυσβάσταχτο πόνο.
Η κηδεία του Τηλέμαχου θα γίνει αύριο στις 12.00 από την Αγία Τριάδα Χολαργού.

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΤΟΝ ΕΥΕΛΠΙ Χ. ΦΑΡΑΝΤΑΤΟ!

Ο ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΤΑΞΗ ΤΟΥ ΕΥΕΛΠΙ!
ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΦΡΑΙΜ, ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΝΑ  
ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ!
ΖΗΤΕΙΤΑΙ Η ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΗ  ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ. 
ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΧΑΤΙΡΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ!
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, σήμερα το πρωί περνάει από το Πειθαρχικό Συμβούλιο της Σχολής Ευελπίδων ο αριστούχος εύελπις, ο οποίος πριν από ενάμισι μήνα απασχόλησε την επικαιρότητα. Τότε, που του αποδόθηκε η κατασκευασμένη κατηγορία ότι ως αρχηγός της Σχολής, εξανάγκασε συμφοιτητές του να ψάλουν... χουντικά τραγούδια!!!
Θυμίζουμε ότι ο Χρήστος Φαραντάτος είχε μπει στο μάτι του πρώην υπουργού Εθνικής Αμύνης κ. Μπεγλίτη από τη στιγμή που ως αρχηγός της Σχολής Ευελπίδων  έψαλε με την ομάδα του τον ύμνο της "Μακεδονίτισσας", στην επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, κατά την ματαιωθείσα ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης. 
Ο Πάνος Μπεγλίτης θεωρώντας ως έναν από τους βασικούς πρωταγωνιστές της ματαίωσης της παρέλασης, τον εύελπι Φαραντάτο, βρήκε ως ...ευκαιρία την αποπομπή του από το στρατό, με το φτιαχτό επεισόδιο για τα χουντικά άσματα, που του πρόσφερε στο πιάτο η εφημερίδα "ΤΟ ΒΗΜΑ"! 

Η ολοκληρωθείσα ΕΔΕ αν και αρχικά έδινε την εντύπωση ότι ο εύελπις θα γλίτωνε τις περαιτέρω συνέπειες, τελικά ο νεαρός κάθεται στο εδώλιο του πειθαρχικού συμβουλίου της Σχολής, απολογούμενος  ενώπιον πέντε (5)  ανώτερων αξιωματικών του Οργανισμού της.
Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν κληθεί να καταθέσουν δέκα (10) συμφοιτητές του  Χρήστου Φαραντάτου, από τους οποίους -όπως λέγεται- η  πλειοψηφία τους θα σταθεί στο πλευρό του.
Ο πρώην Υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Μπεγλίτης, προφανώς και επιθυμεί ασμένως την καρατόμηση του νεαρού, κάτι που εάν γίνει, θα ρίξει βαριά τη σκιά του στις Ένοπλες Δυνάμεις.
Μετά την φυλάκιση του Εφραίμ, το σαθρό πολιτικό σύστημα θα έχει καταφέρει μέσα σε λίγες ημέρες να στιγματίσει και την Εκκλησία και και το στρατό! 
Την ώρα που δεν συλλαμβάνεται ούτε ένας από τους υπεύθυνους για την καταστροφή της χώρας πολιτικούς,, οδηγούνται στις φυλακές, ο ηγούμενος της μεγαλύτερης Μονής του Αγίου Όρους και ο αριστούχος της Σχολής Ευελπίδων. Ο Χρήστος Φαραντάτος μάλιστα, κινδυνεύει άμεσα με απόταξη από τις Ένοπλες Δυνάμεις!
Γι' αυτό καλούνται οι αξιωματικοί που θα δικάσουν τον νεαρό εύελπι, να επιδείξουν πνεύμα ευθυκρισίας και βεβαίως να μην πέσουν στην παγίδα κανενός καρεκλοκένταυρου πολιτικού, που όπως διδάσκει η ιστορία υπηρετούν ιδιώνυμα συμφέροντα και όχι την Πατρίδα.. Θα αποτελούσε έγκλημα, τυχόν απόταξη από τις τάξεις του στρατού του «άριστου των αρίστων», όπως χαρακτηρίζουν τον  εύελπι Χρήστο Φαραντάτο.

ΝΕΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΜΕ ΤΗΝ...ΑΓΙΑ ΣΚΕΠΗ ΠΑΠΑΓΟΥ!

 Φαίνεται πως κάποιοι εξυπνάκηδες εκμεταλλεύονται τον υπό διαμόρφωση προαύλιο χώρο της Αγίας Σκέπης Παπάγου, φροντίζοντας παράλληλα να βγάζουν τις πινακίδες από το όχημά τους, ώστε να μην έχει την δυνατότητα η τροχαία να τους βάλει κλήση!!
Πριν από μερικές ημέρες παρουσιάσαμε φορτηγό της εταιρείας SAMARTZIS που διατηρεί κοσμικό κέντρο δίπλα από την εκκλησία και είχε σταθμεύσει του καλού καιρού στον προαύλιο χώρο του ιερού ναού.
Σήμερα μας στέλνουν άλλη φωτογραφία, η οποία, όπως μας ενημερώνουν, τραβήχτηκε στις 4 Ιανουαρίου και δείχννει άλλο φορτηγό (της εταιρείας ΑΡΙΩΝ), που και αυτό δεν είχε πινακίδες!!!

Σου λέει ο οδηγός του, "σιγά μην φέρουν γερανό να μου το πάρουν. Τέτοιο φορτηγό δεν σηκώνεται με τίποτε. Ας βγάλω τις πινακίδες και ...ούτε γάτα ούτε ζημιά"!!!
Βρε καλόπαιδα του Δήμου δεν κάνετε μια βόλτα μπας και σήμερα υπάρχει σταθμευμένο άλλο φορτηγό;
Τι θα την κάνουμε την εκκλησία; Parking για νταλίκες και ημιαξονικά;

Ο...ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ , "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ"...ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ!

 Δημότης Παπάγου-Χολαργού, μάς έστειλε την παρακείμενη φωτογραφία ! Ο δρόμος (Αγαμέμνονος, στην έξοδό της προς την οδό Φανερωμένης στον Χολαργό),  έχει κυριολεκτικά καθίσει! Για να μην πέσει μέσα άνθρωπος ή αυτοκίνητο, έχουν βάλει...καρέκλα και κώνους!
Το κακό της υπόθεσης είναι ότι, όπως μας διευκρίνησαν, η τρεράστια λακκούβα παραμένει σε αυτή την κατάσταση εδώ και τρεις μήνες! 'Εχουν τηλεφωνήσει, λένε, επανειλημμένες φορές στον Δήμο για να επιδιορθώσει το πρόβλημα αλλά -όπως φαίνεται- δεν έχει γίνει τίποτε!
Γι'αυτό, κάτοικος της περιοχής ήρθε στον "Ανεξάρτητο Παρατηρητή" κι εμείς ως συμπαραστάτες του δημότη, ζητούμε από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Παπάγου-Χολαργού να αποκαταστήσει το πρόβλημα, ικανοποιώντας το δίκαιο αίτημα των δημοτών.
Ελπίζουμε ότι θα εισακουστεί άμεσα το αίτημά τους!

Ο ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΝΤΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΞΥΔΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ

ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ = ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ 2010
  
Τα οικονομικά στοιχεία που παρέθεσε ο κ.Ξύδης στην τελευταία ανακοίνωσή του, στοχεύουν αποκλειστικά στη δημιουργία λανθασμένων εντυπώσεων για την πραγματική οικονομική κατάσταση στην οποία παρέλαβε τον Δήμο Χολαργού.
Η σύγχυση που τον  διακατέχει είναι προφανής και αποκαλύπτεται από τις αντιφάσεις που υπάρχουν στα στοιχεία που εμφανίζει:
Σε ορισμένα σημεία μιλάει για έλλειμμα  της τάξης  των € 16.628.050, ενώ   σε  άλλο σημείο μιλάει για έλλειμμα της τάξης  ποσού € 11.487.754,00.

Όμως τα ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ   του Δήμου Χολαργού δεν προκύπτουν μέσα από τα δελτία τύπου που εκδίδονται από τον  Δήμαρχο, αλλά από τον δημοσιευμένο και εγκεκριμένο από το Δημοτικό Συμβούλιο ισολογισμό του Δήμου Χολαργού.
Ισολογισμός ο οποίος έχει ελεγχθεί  και από ορκωτούς λογιστές που Ο Δήμαρχος με απόφασή του έχει ορίσει.

Επαναλαμβάνουμε λοιπόν  ότι από τον δημοσιευμένο  ισολογισμό του Δήμου Χολαργού, προκύπτει ότι τα  δάνειά  του έως την 31.12.2010  ανέρχονται στο ποσό των €  7.775.965.05 και  αναλύονται ως εξής:

Γ. Υποχρεώσεις     €
i. ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ   
4.Λοιπές Μακροθεσμες υποχρεώσεις    6.949.789,61
    
ii.ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ   
7.Μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις πληρωτέες στην επόμενη χρήση    826.175,44
Σύνολο    7.775.965,05

Τα ανωτέρω στοιχεία είναι δημοσιευμένα και μπορεί οποιοσδήποτε δημότης να ανατρέξει στις Δημοσιεύσεις στον Τύπο και στο Διαδίκτυο ή να το ζητήσει από την Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου.

Συνεπώς δεν υπάρχει καμία αναφορά για δάνεια ποσού 22.000.000 €, όπως ψευδώς επικαλέστηκε ο κ.Ξύδης προεκλογικά, επιδιώκοντας να παραπλανήσει τους δημότες και να υφαρπάξει την ψήφο τους.
Η τακτική παραπληροφόρησης των δημοτών  συνεχίζεται από τον Δήμαρχο, δυστυχώς όμως γι ’αυτόν έχει ημερομηνία λήξεως!

Με την  έγκριση της Απογραφής από το Δημοτικό Συμβούλιο όπως ο νόμος υποχρεώνει τότε οι δημότες θα πληροφορηθούν τα αληθινά οικονομικά στοιχεία καθώς και για την… τρύπα των 100.000 € που έχουν καταγράψει οι επιτροπές απογραφής  στο  ΤΑΜΕΙΟ  ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ.

 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κύριε Ξύδη δείξτε για μια φορά ότι μπορείτε να παραδεχτείτε την αλήθεια μέσα από επίσημα στοιχεία που εσείς έχετε στα χέρια σας…!

Με τιμή,
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ




                      

Το PSI, όντως, προχωρά: Προς τον γκρεμό...

τίτλος ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ:
ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ! ΑΓΩΝΙΣΘΗΚΑΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ 
ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ 
ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Το χειρότερο σενάριο για την απομείωση ή «κούρεμα» επί το λαϊκότερον του χρέους γίνεται πραγματικότητα τις επόμενες ημέρες με απόλυτα έγκυρες πηγές της κυβέρνησης να αναφέρουν στο defencenet.gr ότι «Ολοκληρώνεται η συμφωνία, αλλά δυστυχώς θα απέχει περίπου ένας στους τρεις δανειστές που σημαίνει ότι το 30-35% δεν αποδέχεται το «κούρεμα», θα θεωρήσουν υποχρεωτική οποιαδήποτε λύση που δεν θα τους αποδίδει το 100% της επένδυσής τους και συνεπώς θα ζητήσουν ενεργοποίηση των CDS (ασφάλιστρα κινδύνου). Αυτό σημαίνει ότι η διεθνής ένωση επενδυτών θα κηρύξει την Ελλάδα σε άτακτη χρεοκοπία με τις επιπτώσεις ευνόητες. Ο πρόεδρος του IFF Τσάρλς Νταλάρα ενημέρωσε για την προοπτική αυτή σήμερα την ελληνική κυβέρνηση, αλλά είναι κάτι που όλοι πλέον γνωρίζουν, όπως και οι Ευρωπαίοι, βασικά οι Γερμανοί και οι Γάλλοι πλέον αποδέχονται.

Μας πουλάνε δηλαδή κανονικά, αφού επί 18 μήνες κατέστρεψαν την χώρα δήθεν για να μην χρεοκοπήσει, μας πήγαν τον Ιούλιο σε ελεγχόμενη χρεοκοπία και τώρα σε ολική πτώχευση. Βέβαια, «εγγυώνται» ότι η χώρα θα συνεχίσει να ζει. Με το σωληνάκι. Μέχρι να βεβαιωθούν ότι το σωληνάκι δεν χρειάζεται και ότι οι δικές τους τράπεζες είναι ασφαλείας και να το τραβήξουν και αυτό.

Για την χορήγηση των 89 δις. Ευρώ δεν μιλάει κανείς και δεν πρόκειται να μιλήσει κανείς γιατί απλούστατα δεν μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο. Το defencenet.gr από την αρχή, από τον Μάϊο του 2010 που ξεκίνησε αυτή η μεγάλη περιπέτεια της χώρα έχει ενημερώσει ψύχραιμα, αλλά με μεγάλη ακρίβεια τους αναγνώστες του, όταν μέχρι σήμερα κανείς από τα παραδοσιακά ΜΜΕ δεν τολμά να πει την αλήθεια και αυτό θα κάνουμε και τώρα.
Είναι πραγματικά εντυπωσιακό ότι ακόμα και σήμερα τα μεγάλα ΜΜΕ ισχυρίζονται ότι "To PSI προχωρά και ολοκληρώνεται οσονούπω", αλλά δεν λένε ΠΩΣ ολοκληρώνεται... 

Όπως τον Ιούλιο όλοι πανηγύριζαν και εμείς, ίσως μόνο εμείς, είπαμε ότι η απόφαση ήταν και τραγική και θνησιγενής, έτσι επαναλάβαμε και τον Οκτώβριο την θέση μας αυτή για έναν απλό λόγο: Ότι στην θέση που η πινακίδα γράφει “GREECE” στις διαπραγματεύσεις δεν κάθεται πραγματικός Έλληνας ηγέτης.

Κάθεται κάποιος που υποδύεται τον Έλληνα ηγέτη. Και πριν και τώρα. Δεν μπορεί το 1940 κάποιος που η αριστερή διανόηση τον έχει χαρακτηρίσει «φασίστα» να είπε «ΟΧΙ»  στις σιδερόφρακτες στρατιές του φασισμού και τώρα οι δημοκρατικά εκλεγμένοι να λένε συνεχώς «ΝΑΙ» σε όλα στους ξένους.

Εν πάση περιπτώσει το οικονομικό επιτελείο έχει ενημερωθεί ότι μεγάλες κατηγορίες δανειστών δεν πρόκειται να συμμετάσχουν και είναι έτοιμοι για το «κανόνι».

Θυμίζουμε ότι η συμφωνία της 26ης/27ης Οκτωβρίου προβλέπει το κούρεμα του χρέους της Ελλάδας που βρίσκεται στα χέρια ιδιωτών πιστωτών κατά 50%, άρα και τη μείωση αυτού σε 103 δισεκατομμύρια ευρώ από 206 δισεκατομμύρια στα οποία ανέρχεται σήμερα.
...Την επομένη του «κουρέματος» θα μιλάμε για «Αρμαγεδώνα» στην ελληνική οικονομία. Αυτό που θα μπορούσε τον Μάϊο του 2010 να την σώσει, τώρα απλά θα την καταστρέψει... r

πηγή: defencenet.g

ΤΟ'ΠΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕ Ο ΞΥΔΗΣ! ΗΡΘΕ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ!

ΟΙ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΚΑΙΡΟΥ... ΜΕ ΞΥΔΗ-ΝΙΚΟΛΑΟΥ!

 Το να βλέπει κανείς τον Δήμαρχο Παπάγου-Χολαργού κ. Ξύδη να αφήνει το Δημαρχείο του και να έρχεται στο δικαστήριο για να υπερασπιστεί τον κατηγορούμενο για συκοφαντική δυσφήμιση εκδότη του 'Ανεξάρτητου Παρατηρητή", είναι από τα...τρελά και παλαβά. Τα απίστευτα και όμως αληθινά, που λέει ο λαός.
Μέχρι πριν από ενάμισι  περίπου χρόνο, ο Βραχιολίδης καθόταν πάλι στο εδώλιο του κατηγορουμένου, αλλά από τον σημερινό υπερασπιστή του, τον Δήμαρχο Ξύδη!!!
Σε μια υπόθεση που κράτησε σε μάκρος χρόνου, με πρωτοδκείο και Εφετείο, όπου τελικά αθωώθηκε ο δημοσιογράφος.
Ο καιρός όμως έχει γυρίσματα λέει πάλι ο θυμόσοφος λαός και αυτή την φορά ο Β. Ξύδης στρεφόμενος κατά του δημοτικού υπαλλήλου του Αθανάσιου Σαγώνα που δεν τον ενημέρωσε για την μήνυση που υπέβαλε σε βάρος του εκδότη του "Ανεξάρτητου Παρατηρητή", πήγε στο δικαστήριο να υπερασπιστεί τον κατηγορούμενο, λέγοντας ορθά-κοφτά: "Το άρθρο θίγει την Δημοτική Αρχή, αυτή ήταν υπεύθυνη για την εικόνα που επικρατούσε με τους λαθρομετανάστες και ο συντάκτης αποτύπωνε μια πραγματικότητα. Εάν κάποιος θα είχε το δικαίωμα να μηνύσει τον κατηγορούμενο, αυτός ήταν η Δημοτική Αρχή και όχι ο δημοτικός υπάλληλος που ενήργησε παρορμητικά χωρίς να ενημερώσει καθόλου την προϊσταμένη του Αρχή"!
Βέβαια η Πρόεδρος του Δικαστηρίου απάντησε στον Β.Ξύδη ότι ο εγκαλών είχε δικαίωμα να κάνει μήνυση, όμως ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού έθεσε τις βάσεις για την αθώωση του δημοσιογράφου!
Ποιος θα το φανταζόταν;
Ο Βραχιολίδης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την βοήθεια, όμως ως δημοσιογράφος θα συνεχίσει να κάνει αυτό που έχει μάθει να κάνει πολλά χρόνια: Να βρίσκεται απέναντι στην εξουσία, στην κάθε εξουσία, ασκώντας καλόπιστη κριτική (ενίοτε δριμεία) αποσκοπώντας στο καλό του Χολαργού-Παπάγου και των κατοίκων του.
ΑΛΛΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ: 
Ο ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΨΗΦΙΣΕ...ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ

Ποιος να φανταζόταν, ότι ο πρώην Δήμαρχος Χολαργού, που όπου στεκόταν και βρισκόταν, έλεγε ότι ο μεγαλύτερος αντίπαλος και ..εχθρός του είναι ο Βραχιολίδης, θα έφτανε στο σημείο να...ψηφίσει τον εκδότη του 'Παρατηρητή" για "Συμπαραστάτη του Δημότη"!!!
Ποιος δεν θυμάται τις δικαστικές διώξεις του Νικολάου σε βάρος του δημοσιογράφου από την ημέρα που κέρδισε τις εκλογές το 2002 και μετά. Τέσσερις με πέντε φορές ο Νικολάου έστειλε τον Βραχιολίδη στο εδώλιο του κατηγορουμένου. Μέχρι και στον Άρειο Πάγο τον πήγε, ενώ η τελευταία δίκη που θα εκδικαζόταν τον Δεκέμβριο του 2010, ο πρώην Δήμαρχος Χολαργού, την απέσυρε αυθορμήτως!
Ποιος δεν θυμάται την έξαλλη κατάσταση στην οποία τον έφερε ο Βραχιολίδης μέσα στα δημοτικά συμβούλια, αναγκάζοντας τον πρώην Δήμαρχο να σηκωθεί από την θέση του, και να αρχίσει τους προπηλακισμούς σε βάρος του δημοσιογράφου, σε σημείο που οι Αυγουρόπουλος-Καραμπάσης έβγαλαν σηκωτό τον Νικολάου από την αίθουσα των δημοτικών συνεδριάσεων.
Είπαμε όμως, ο καιρός έχει γυρίσματα. Σήμερα οι Αυγουρόπουλος-Καραμπάσης είναι στα...μαχαίρια με τον Νικολάου, ενώ ο πρώην Δήμαρχος Χολαργού, που θεωρεί τον Βραχιολίδη υπεύθυνο για την ήττα του στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές, ψήφισε τον εκδότη του "Ανεξάρτητου Παρατηρητή" για "Συμπαραστάτη του Δημότη" στις πρόσφατες εκλογές!
Το είπαμε όμως και πιο πάνω: Η εφημερίδα μας παραμένει πάντα...απέναντι.Με κριτική διάθεση, υπέρ των Χολαργιωτών και Παπαγιωτών και υπέρ της αντικειμενικής ενημέρωσης.

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΟ ΤΟΝ ΕΦΡΑΙΜ


Γύρω στις 7.00 το απόγευμα ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ.  Κυριάκος Βελόπουλος επισκέφτηκε στον Κορυδαλλό τον ηγούμενο της μονής Βατοπεδίου Εφραίμ, ο οποίος ως γνωστόν εδώ και λίγες ημέρες βρίσκεται έγκλειστος στην φυλακή. .
Κοντά στον γέροντα Εφραίμ βρέθηκαν τι ίδιο απόγευμα και οι Μητροπολίτες Εδέσσης και Κερκύρας, αντιστοίχως. 

ΤΑ ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΡΟΥΧΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

επιμελειται η Ζωή Ηλία
     Τα παράγωγα αυτά του πετρελαίου  που απαντώνται πλέον σε όλες τις ακτές του κόσμου, δεν αποκλείεται να επηρεάζουν τη θαλάσσια ζωή ή ακόμα και τον άνθρωπο, όπως προειδοποιεί  η διεθνής ομάδα ερευνητών.
 Γι’ αυτό τον λόγο, ο Μάρκ Μπράουν, καθηγητής του τμήματος Βιολογίας και Περιβάλλοντος  στο Πανεπιστημιακό Κολέγιο του Λονδίνου (UCD) , θέλησε να διερευνήσει το ζήτημα των μικροσκοπικών πλαστικών σκουπιδιών σε παγκόσμιο επίπεδο. Ζήτησε λοιπόν από συνάδελφούς του σε έξι ηπείρους να συγκεντρώσουν και να εξετάσουν δείγματα άμμου από 18 παραλίες σε όλο τον κόσμο,όπου βρέθηκαν τουλάχιστον 1.900 ίνες.
   Τα μέλη της ομάδας του δρα Μπράουν επεδίωκαν να εντοπίσουν την πηγή της συγκέντρωσης πλαστικών μικροσωματιδίων στις παραλίες. Ειδικότερα, οι ερευνητές συνέλεξαν άμμο από επιλεγμένες ακτές και διαπίστωσαν ότι στην πλειονότητά τους τα σωματίδια αποτελούντο από πολυεστέρα 56%, ακρυλικό 23%, πολυπροπυλένιο 7%, πολυαιθυλένιο 6% και πολυαμίδιο 3% και κυμαινόταν για κάθε 250 ml (ένα φλιτζάνι) ιζήματος σε από 2 (στην Αυστραλία) έως 31 (στην Πορτογαλία) ίνες.
    Παράλληλα, εξέτασαν δείγματα από χώρους που καταλήγει λυματολάσπη και απόβλητα από  διάφορα εργοστάσια επεξεργασίας λυμάτων, τα οποία φτάνουν εν τέλει στη θάλασσα. Οι πλειονότητα των ινών στα πολυμερή συνθετικά ταίριαζαν σε αυτές των συνθετικών ρούχων.
   Το πλαστικό χνούδι ήταν παρόν σε όλες τις περιπτώσεις -κάθε δείγμα των 250 ml (περίπου ένα φλιτζάνι) βρέθηκε να περιέχει από δύο έως 31 ίνες. Η παρατήρηση ότι η ρύπανση ήταν μεγαλύτερη κοντά σε κατοικημένες περιοχές δημιούργησε στους ερευνητές την υποψία ότι οι ίνες πλαστικού έπεφταν στη θάλασσα από τις εγκαταστάσεις βιολογικού καθαρισμού, στα νερά των οποίων είχαν βρεθεί και παλαιότερα σωματίδια πλαστικού.
   Τότε, οι ερευνητές για να επιβεβαιώσουν ότι οι ίνες φτάνουν στον υπόνομο από τα πλυντήρια ρούχων, πραγματοποίησαν  ένα επιπλέον πείραμα. Παρακολουθούσαν τις πλύσεις σε τρία οικιακά πλυντήρια τριών εθελοντών όπου επί 3 μήνες έπλεναν ακρυλικά πουλόβερ, μπλουζάκια και κουβέρτες σε διάφορες θερμοκρασίες και έκαναν το ίδιο σε κύκλους πλυσίματος χωρίς ρούχα, ενώ δεν χρησιμοποιούσαν απορρυπαντικό και μαλακτικό γιατί έφραζε τα φίλτρα. Μετά μάζεψαν τα απόβλητα και μέτρησαν τα σωματίδια πλαστικού. Ο κίνδυνος για τη μόλυνση της θάλασσας, αλλά και των φυτών, των ζώων και των ανθρώπων από αυτά τα αμέτρητα παράγωγα του πετρελαίου είναι εμφανής.
    Το πείραμα έδειξε ότι οι πλαστικές ίνες προέρχονταν από λύματα πλυντηρίων ρούχων, από πυκνοκατοικημένες περιοχές και τα νερά των πλυντηρίων είναι μικροσκοπικά και ξεφεύγουν από τα πλέγματα των φίλτρων. Συγκεκριμένα, κάθε ακρυλικό πουλόβερ «φλις» απελευθερώνει έως και 2.000 ίνες σε κάθε πλύση, αναφέρουν οι ερευνητές στην επιθεώρηση Environmental Science and Technology.
 H μελέτη δεν εξέτασε τις δυνητικές επιπτώσεις των ινών στο περιβάλλον, οι ερευνητές όμως επισημαίνουν ότι τα σωματίδια πλαστικού που καταλήγουν στις θάλασσες έχουν βρεθεί να απορροφούν ρύπους και τοξικές ουσίες όπως το εντομοκτόνο DDΤ. Γι’ αυτό τον λόγο, η επιστημονική ομάδα προτρέπει τους σχεδιαστές ενδυμάτων, αλλά και πλυντηρίων ρούχων, να βρουν τρόπους να μειωθεί η απελευθέρωση των πλαστικών ινών. Αυτό μπορεί να γίνει, είτε μέσω αποδοτικότερων φίλτρων στα πλυντήρια, είτε με τον περιορισμό των συνθετικών υλών για ρούχα.                                      
     Προηγούμενη έρευνα του Δρ Μπράουν είχε επίσης δείξει ότι οι ίνες καταλήγουν στον οργανισμό θαλάσσιων οργανισμών όπως τα μύδια, και εμφανίζονται ακόμα και μέσα στα κύτταρά τους. Όπως σχολιάζει ο ερευνητής στο δικτυακό τόπο του Science, αυτό σημαίνει ότι το χνούδι από τα συνθετικά ρούχα «μπορεί να καταλήξει στο πιάτο μας». Η θάλασσα μολύνεται και τα φυτά, οι άνθρωποι και τα ζώα κινδυνεύουν.
     Όπως αναφέρει, η χημικός Ευγενία Κολοβού οι επιπτώσεις του πλαστικού ποικίλουν ανάλογα με το είδος των πολυμερικών υλών (των πλαστικών). Ο χρόνος παραμονής του σωματιδίου στο θαλάσσιο περιβάλλον είναι από 50 έως 300 χρόνια. Η μόλυνση των ευαίσθητων θαλάσσιων οικοσυστημάτων (φύκη, φυτοπλαγκτόν) με πλαστικά ενέχει υψηλό κίνδυνο δηλητηρίασης των ψαριών και των θαλασσίων ζώων, αλλά και του ανθρώπου, μέσω της τροφικής αλυσίδας
     Επίσης, η κ. Κολοβού εξηγεί ότι τα συνθετικά υφάσματα μπορούν να αντικατασταθούν από φυσικά πολυμερή, όπως το καουτσούκ ή τη γουαταπέρκα, που όμως για τη μαζική παραγωγή είναι ασύμφορα, ή από φυσικά υλικά όπως μετάξι, μαλλί, βαμβάκι, λινό και κάνναβη.
  Επιπρόσθετα, πρέπει να γίνουν  ακόμα μελέτες για να αποδειχθεί ο μεγάλος κίνδυνος των στοιχείων αυτών  που προαναφέραμε παραπάνω για την παγκόσμια υγεία, καθώς η εισπνοή πλαστικών μικροσωματιδίων σχετίζεται με την εμφάνιση όγκων και οι βαφές που χρησιμοποιούνται στα συνθετικά ρούχα με δερματίτιδες.
   

ΙΔΟΥ Η ΕΛΒΕΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

ΣΥΝΤΡΙΨΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ!

πηγή:olympia.gr
Διαβάστε τις απίστευτες αποκαλύψεις που προσπαθούν με νύχια και με δόντια να κρατήσουν στην αφάνεια τα ΜΜ”Ε” αλλά και οι επίορκοι του πολιτικού συστήματος. Νέα αποκάλυψη: ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΜΕ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ



ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟΣ ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ: ΕΛΒΕΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!
Σπάει η Ομερτά! Επερώτηση – βόμβα από τον Νίκο Νικολόπουλο για τον αδερφό του πρωθυπουργού
Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: LEHMAN BROTHERS – ΕΛΛΗΝΙΚΑ CDS. Δεν υπάρχει τέλειο έγκλημα…
Και την συνέχεια: Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΓΙΟΥΝΚΕΡ. Μάλλον άρχισε ο πόλεμος.
Και μία ενδιαφέρουσα λίστα: Εργάζομαι στα Goody’s αλλά δεν έχω καμμία σχέση με τα hamburgers. Ασχολούμαι αποκλειστικά με τα Chicky’s.
ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΙΣ 2000 ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜ”Ε”. ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΕΡΤΑ ΤΩΝ ΒΑΡΩΝΩΝ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ!
  • ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΕΙ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΑΝΔΡΕΑΣ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΣΤΗΝ ΔΗΛΩΜΕΝΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ!
  • ΕΤΑΙΡΟΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ, ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΑΛΕΞΙΟΥ!
  • ΣΤΕΓΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΥ ΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ “ΕΙΔΙΚΕΣ” ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
  • ΩΣ ΑΠΟΔΕΚΤΗΣ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ.
  • ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ DOMAIN ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, ΔΗΛΩΝΕ ΩΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ!!
  • Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ;
  • ΜΕΓΙΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΣΤΗΝ ΦΕΡΟΜΕΝΗ ΩΣ “ΜΚΟ” ΕΤΑΙΡΕΙΑ.
Εδώ και ημέρες, ξεκινήσαμε την έρευνα για να δούμε που κατέληγαν οι χορηγίες κρατικών οργανισμών όπως το ΤΤ αλλά και υπουργειων, στα συνέδρια που φερόταν να οργάνωνε η εταιρεία “I4CENSE”, του αδελφού του πρωθυπουργού, κυρίου Ανδρέα Α. Παπανδρέου. Είχαμε αποκαλύψει ότι στο site της εταιρείας δεν υπήρχε ούτε διεύθυνση, ούτε τηλέφωνο. Δηλαδή τα στοιχεία της εταιρείας ήταν ΑΓΝΩΣΤΑ, μη προσβάσιμα στο κοινό.
Παρ’ όλη την σοβαρότητα της καταγγελίας, ούτε ένας εισαγγελέας δεν ευαισθητοποιήθηκε, ούτε ένα κανάλι δεν ασχολήθηκε με το θέμα. Όπως και με το ότι ο αδελφός του πρωθυπουργού ακόμα και για την καταχώρηση του Domain της εταιρείας, δήλωσε ως διεύθυνση το …ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ!
ΤΟ κτίριο στην οδό Vignerons 1A όπου στεγάζεται η εταιρεία του Α. Παπανδρέου
Σήμερα λοιπόν αποκαλύπτουμε την εταιρεία που διατηρεί ο Ανδρέας Α. Παπανδρέου στην Ελβετία, με μοναδικούς εταίρους αυτόν και την σύζυγο του κυρία Μαριάνθη Αλεξίου.
Δείτε τα στοιχεία της εταιρείας:
Κλικ στην εικόνα για να δείτε καθαρά τα στοιχεία. 
Η εταιρεία λοιπόν ονομάζεται Institute for Climate and Energy Security
Όνομα που ξεκάθαρα ταυτίζεται με το ακρωνύμιο “I4CENSE”, το δημοσιοποιημένο όνομα της εταιρείας δηλαδή, μέσω της οποίας λαμβάνονται χορηγίες από κρατικούς φορείς, οργανισμούς αλλά ακόμα και τη …SIEMENS!
Συνεχίζοντας την έρευνα διαπιστώσαμε ότι η επωνυμία της εταιρείας δεν βρισκόταν γενικώς στον τηλεφωνικό κατάλογο αλλά και στην συγκεκριμένη διεύθυνση δεν φαινόταν εταιρεία με αυτό το όνομα.
Σε αυτοψία λοιπον που κάναμε στο κτίριο (φωτό), είδαμε ότι όντως δεν υπήρχε ούτε ταμπελάκι, ούτε καν κουδούνι (!). Βλέποντας ότι ως αποδέκτη αλληλογραφίας ο κύριος Παπανδρέου είχε δηλώσει το όνομα Etude Häsler, είδαμε ότι στο ίδιο κτίριο στεγάζεται το γνωστό δικηγορικό γραφείο H&B LAW, (κλικ στην φωτό για μεγένθυση), όπου υπεύθυνος είναι ο κύριος Hasler Marc. Την αυτοψία επιβεβαιώνει και η καταχώρηση στον τηλεφωνικό κατάλογο.
Η εταιρεία του Ανδρέα Α. Παπανδρέου, στεγάζεται στο δικηγορικό γραφείο H&B LAW, γραφείο που φημίζεται για τις δραστηριότητες τους σε …Venture Capitals, συγχωνεύσεις και εξαγορές εταιρειών, δραστηριότητες με μεγάλη ζήτηση από ανθρώπους με διαθέσιμα κεφάλαια, για τους οποίους η Ελβετία είναι ακόμα “ασφαλές λιμάνι”. Δεν είναι τυχαίο ότι η εταιρεία έχει ειδικό division για Ρώσους πελάτες.
Το τι είδους εταιρείες στεγάζονται σε δικηγορικά γραφεία με τέτοιον τρόπο, ρωτήστε κάποιους ειδικούς να σας διαφωτίσουν όσοι δεν το γνωρίζετε.
Δείτε σκαναρισμένα αποσπάσματα του καταστατικού της εταιρείας, με την επίσημη σφραγίδα του Ελβετικού κράτους και τις υπογραφές τους.  Το καταστατικό είναι στην διάθεση των αρχών και των ΜΜΕ που θα θελήσουν να παρουσιάσουν το θέμα, αλλά κυρίως στην διάθεση των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που πρόσφατα έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Στο μνημόνιο δεν γνωρίζατε τι ψηφίζατε κύριοι. Τώρα δεν μπορείτε να επικαλεστείτε άγνοια.
Ένα μεγάλο Μπράβο στους φίλους του Ολυμπία για την ανιδιοτέλεια και την αυτοθυσία τους.
Ένα μεγάλο Μπράβο στο παλικάρι που λέγεται ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ. Από το θάρρος και την μπέσα ενός άνδρα ξεκίνησαν όλες οι αποκαλύψεις αλλά και οι πολιτικές εξελίξεις. ΑΥΡΙΟ ΠΑΝΟ, ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΗΣ IJ PARTNERS ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΟΞΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΗΣ LEHMAN BROTHRS.
ΥΓ. Κύριε Κλέωνα, θα μας πείτε τώρα που στέλνατε τα λεφτά για τις χορηγίες; “Άστους, μην ασχοληθείς, αυτοί είναι περιθωριακοί!!”