Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

" ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΤΩΝ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΩΝ"

αποκλειστική συνέντευξη
«Η Αριστερά συνεργεί στην διαπραχθείσα εσχάτη προδοσία. Σύριζα και Κ.Κ.Ε. έχουν δανειστεί εκατομμύρια από τις τροϊκανές Τράπεζες.  Αποτελεί και αυτή τμήμα του προδοτικού θιάσου»
«Ο κ.Τσίπρας πουλάει την Ελλάδα για 7.500 ευρώ που έχει δανειστεί από τις τροϊκανές τράπεζες. Παίζει ρόλο πολιτικού χαμαιλέοντα…»

«Θα μηνύσω και την Κυβέρνηση Παπαδήμου, μόλις ψηφίσει την νέα δανειακή σύμβαση»
«Καταγγέλλω την προσπάθεια του νυν υπουργού Δικαιοσύνης να τεθεί στο αρχείο η μήνυσή μου»
«Θα δικαστούν για δωσιλογισμό όσοι ευθύνονται. Ακόμη και δικαστικοί λειτουργοί, συνταγματολόγοι, δημοσιογράφοι»
«Η Αστυνομία οφείλει να είναι αρωγός της λαϊκής εξέγερσης για την αποκατάσταση του Συντάγματος και της Δημοκρατίας και όχι να ξυλοκοπεί τους πολίτες»



του Μάκη Βραχιολίδη
Ο Δημήτρης Αντωνίου, ο γιατρός από τη Χαλκίδα που μήνυσε 173 βουλευτές για εσχάτη προδοσία, είναι έτοιμος να καταθέσει νέα μήνυση, σε όσους βουλευτές και μέλη της Κυβέρνησης Παπαδήμου ψηφίσουν τη νέα δανειακή σύμβαση.
Σε συνέντευξή του στον συνεργάτη της «Ελεύθερης Ώρας» Μάκη Βραχιολίδη, ο Δ. Αντωνίου, ξεσπαθώνει ακόμη και σε βάρος των κομμάτων της Αριστεράς και ειδικά του Προέδρου του Σύριζα, Αλέξη Τσίπρα. Θεωρεί ότι συνεργεί στο αδίκημα της εσχάτης προδοσίας, «πουλάει την Ελλάδα και είναι μέρος του προδοτικού θιάσου» όπως λέει χαρακτηριστικά, επειδή, όπως επισημαίνει, ενώ έχει την δυνατότητα είτε να  παραιτηθεί της βουλευτικής του ιδιότητας μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του Σύριζα, είτε να συμβάλει στην προώθηση της κατατεθείσας μήνυσης στο Ειδικό Δικαστήριο, δεν κάνει απολύτως τίποτε!
Ανάμεσα στα όσα ενδιαφέροντα υποστηρίζει στην συνέντευξή του ο Χαλκιδέος γιατρός, τονίζει ότι η Αστυνομία φέρει ευθύνη διότι αντί να σταθεί αρωγός στις λαϊκές αντιδράσεις, απαντάει με χημικά και ξύλο! Επίσης, αναφερόμενος στην πατριωτική στάση του βουλευτή Πάνου Καμμένου, υπογραμμίζει ότι θα προσέλθει ως μάρτυρας κατηγορίας στη μήνυση των πρωταιτίων για εσχάτη προδοσία. Δεν παραλείπει να εκφράσει την αισιοδοξία του για το μέλλον της χώρας.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
Κύριε Αντωνίου, έχετε καταθέσει μήνυση για εσχάτη προδοσία σε όσους βουλευτές συνέπραξαν στο έγκλημα της παράδοσης της χώρας μας στο ΔΝΤ και το μνημόνιο. Κατ’ αρχήν θυμίστε μας, πόσους βουλευτές κατηγορείτε για εσχάτη προδοσία και σε ποια κόμματα ανήκουν;
ΑΝΤΩΝΙΟΥ:  Έχω μηνύσει –βασικά- τους 173 που ψήφισαν το Μνημόνιο (Πασόκ, ΛΑΟΣ και Ντόρα), εκτός αυτών που δεν το ψήφισαν από το Πασόκ. Επίσης έχω μηνύσει και τους υπολοίπους βουλευτές όλης της αντιπολίτευσης (μείζονος κι ελάσσονος), καθώς και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, διότι τηρούν μια παθητική στάση ανοχής μπροστά στην προδοσία της χώρας και δεν κάνουν το αυτονόητο: Nα παραιτηθούν συλλογικά από την βουλευτική των ιδιότητα, εξαναγκάζοντας σε παραίτηση την προδοτική κυβέρνηση. Τον Πάνο Καμμένο τον έχω προτείνει ως μάρτυρα κατηγορίας, εξαιρώντας τον έτσι από το κατηγορητήριο, μετά την εθνική και γενναία στάση που τηρεί κατά των ημεδαπών προδοτών και ξένων κατακτητών.

ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ: ΣΑΜΑΡΑΣ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ!

ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΑΜΑΡΑΣ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ! ΕΙΝΑΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!
 ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΝΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΆ ΣΚΥΒΑΛΑ
Ο Αντώνης Σαμαράς, που είχε διαγράψει την Ντόρα Μπακογιάννη επειδή είχε ψηφίσει το Μνημόνιο 1 σήμερα απειλεί με διαγραφές όσους βουλευτές του δεν ψηφίσουν το Μνημόνιο2!
Πρόκειται για κωλοτούμπα που ούτε ψυχίατρος δεν μπορεί να εξηγήσει. Ο άθλιος αυτός, και εγκληματών σε βάρος του έθνους και της χώρας, τρομοκρατεί τον λαό ότι δεν θα έχει να πάρει γάλα εάν δεν ψηφιστεί η νέα δανειακή σύμβαση!!!
Ο Σαμαράς είναι ένας πολιτικός αλήτης, ένα πολιτικό κάθαρμα που μιλάει όπως εκριβώς η Μέρκελ!
Στο ίδιο ακριβώς μήκος κύμματος και ο Γιώργος Παπανδρέου: Η άτακτη χρεωκοπία σημαίνει ότι δεν θα εισάγουμε τίποτε, ότι δεν θα έχουμε καύσιμα κ.λ.π., λέει ο ΓΑΠ.
Σαμαράς-Παπανδρέου ισχυρίζονται δηλαδή ότι είναι καλύτερη η σκλαβιά, η υποδούλωση, η εξαθλίωση  του λαού και το ξεπούλημα της χώρας από οτιδήποτε άλλο!
Σαμαράς-Παπανδρέου είναι τσιράκια της Μέρκελ, προδότες του Έθνους που ξεπουλάνε την Πατρίδα για την σωτηρία του ευρώ και των δανειστών!!
Χρησιμοποιούν την ίδια άθλια τακτική των διεθνών εκβιαστών -τρομοκρατών οι οποίοι πριν από μερικά χρόνια εκφόβιζαν τους Κύπριους με διάλυση εάν δεν ψήφιζαν το σχέδιο Ανάν! Το ίδιο ακριβώς κάνουν και τώρα οι διεθνείς τρομοκράτες, έχοντας φερέφωνα στην χώρα μας, τους πολιτικούς εγκληματίες Σαμαρά και Παπανδρέου!
Σαμαράς και Παπανδρέου σώζουν τις διεθνείς τράπεζες και τους τοκογλύφους και διαλύουν την χώρα. Σε λίγους μήνες, μετά την υπογραφή της δανειακής σύμβασης και την υπαγωγή του χρέους μας σε αγγλικό δίκαιο, η Ελλάς θα πεταχτεί εκτός ευρώ, σαν τη λεμονόκουπα!!!
Αυτό όμως, τα δύο πολιτικά σκύβαλα Παπανδρέου-Σαμαράς το κρύβουν από τον λαό!
ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ! ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!

Το Καστελόριζο επιστρέφει στη Δραχμή ως ένδειξη διαμαρτυρίας προς το Κράτος

 Το Καστελόριζο επιστρέφει στη Δραχμή ως ένδειξη διαμαρτυρίας προς το Κράτος

PERSONA NON GRATA Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ! ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Ο Παπαδήμος πρέπει να φύγει άμεσα από την χώρα και Κυβέρνηση και να κηρυχθεί persona non grata. Όσοι τοποθέτησαν τον άνθρωπο αυτόν στη θέση του Πρωθυπουργού, φέρουν τεράστιες ευθύνες, αφού εγκλημάτισαν σε βάρος του τόπου, διορίζοντας έναν τραπεζίτη που ενεργεί ωε alter ego της Μέρκελ καισυνεπώς ως εχθρός της Ελλάδος! Οι Σαμαράς, Καρατζαφέρης και Παπανδρέου αποδεικνύεται ότι ενήργησαν σε βάρος των συμφερόντων του λαού και της χώρας και υπέρ των τοκογλύφων και της Μέρκελ του Δ' Ράϊχ!
Με το χθεσινό  διάγγελμα του Παπαδήμου προς τον ελληνικό λαό, ο διορισμένος Πρωθυπουργός επανέλαβε αυτά ακριβώς που λέει η Γερμανίδα καγκελάριος: Υιοθέτησε πλήρως την γλώσσα της τρομοκρατίας και εκφοβισμού τoυ λαού, ζητώντας να ψηφιστεί απαραίτητα η νέα δανειακή σύμβαση, διότι σε διαφορετική περίπτωση η χώρα θα καταστραφεί και θα ζήσει καταστάσεις ανεξέλεγκτες, άτακτης χρεωκοπίας!!!
Πρόκειται για αλητήρια τακτική, την οποία υιοθετεί ο άνθρωπος που ευθύνεται σε μέγιστο βαθμό για το ότι η χώρα οδηγήθηκε σε αυτή την κατάσταση. Μιλάει για ανάπτυξη της χώρας μέσα από ένα Μνημόνιο και μια δανειακή σύμβαση, που δεν εμπεριέχουν ούτε ένα αναπτυξιακό μέτρο, αντιθέτως ξεπουλάνε μέσω του αγγλικού δικαίου τη χώρα στους δανειστές, ενώ εξαθλιώνουν ακόμη περισσότερο τον λαό, καταργώντας  ανθρώπινα και εργασιακά δικαιώματα που κατακτήθηκαν μέσα από αγώνες!
Ο Παπαδήμος,  που ως Διοικητής της Τράπεζας Ελλάδος, τον Μάρτιο του 1998 υποτιμούσε την δραχμή για να γίνει ανταγωνιστική η ελληνική οικονομία, σήμερα μιλάει για ανταγωνισμό υποτιμώντας μισθούς, κατώτατους μισθούς, συντάξεις και εξαθλιώνοντας τον λαό!!!
Ο Παπαδήμος που μέχρι πριν από λίγους μήνες ήταν εναντίον της διάρθρωσης του χρέους, σήμερα υπεραμύνεται της διάρθρωσης που στραγγαλίζει την Ελλάδα, μέσω συνεχών δανειακών συμβάσεων.
Ο Παπαδήμος που ως Διοικητής της Τράπεζας Ελλάδος το 2000, διόγκωνε δολίως το δημόσιο χρέος και το δημόσιο έλλειμμα της χώρας, χαντακώνοντας την ανταγωνιστικότητά της, σήμερα μιλάει για ανταγωνιστικότητα μέσω μιας θανατηφόρας δανειακής σύμβασης που σκλαβώνει τους Έλληνες, αυξάνει τους φόρους και το κόστος ζωής και χαρίζει την δημόσια περιουσία της Πατρίδας στους διεθνείς τοκογλύφους!

Ποια ανταγωνιστικότητα ρε άθλιε τραπεζίτη; Αυξάνοντας τον Φ.Π.Α. στο 23% ακόμη και στα νησιά, σκοτώνοντας έτσι και τον τουρισμό μας και χαρίζοντας το τελευταίο εναπομείναν ελληνικό αγαθό στους Τούρκους; 
Ο Παπαδήμος, είναι βαλτός από τους εχθρούς της Ελλάδος και ενεργεί εχθρικά προς την Ελλάδα και τους Έλληνες. Είναι επικίνδυνος!
Να κηρυχθεί persona non grata και να απομακρυνθεί άμεσα από την χώρα και την Κυβέρνηση!

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΣΕ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ

Η ΜΟΝΗ ΑΣΦΑΛΗΣ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ Η ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ -ΔΩΣΙΛΟΓΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ! 
πηγή φωτό:myxolargos.gr
Κάτω από τον αυστηρή εποπτεία της Αστυνομίας, η Λαϊκή Συνέλευση Χολαργού-Παπάγου έχει καταλάβει το Δημαρχείο Χολαργού από τις πρωινές ώρες, έχοντας μάλιστα "ντύσει" το Δημοτικό μέγαρο με πανώ και αφίσες. Καλούν τον κόσμο να βγει στους δρόμους και να ξεσηκωθεί για όσα βιώνει από την άθλια-αντιδημοκρατική-αντισυνταγματική κυβέρνηση Παπαδήμου, με στόχο την ανατροπή της.
Εφόσον δεν βλάψουν τους χώρους του Δημαρχείου και εφόσον αυτό το κίνημα επεκταθεί σε όλους τους δημόσιους χώρους, προκειμένου να παραλύσουν τα πάντα και να στραγγαλιστεί η Κυβέρνηση Παπαδήμου μέσω της παράλυσης του Δημοσίου, εμείς είμαστε μαζί τους!
Η Κυβέρνηση Παπαδήμου μόνον έτσι μπορεί να πέσει: Με ταυτόχρονη κατάληψη δημοσίων κτιρίων και παράλυση κάθε δημόσιας λειτουργίας. Όπως επίσης και με λευκή απεργία. Εάν δεν λειτουργήσει τίποτε, εάν δικαστήρια, σχολεία, δημόσιοι οργανισμοί, είναι κλειστοί, τότε πάει, έπεσε η Κυβέρνηση. Μόνον έτσι μπορούν να σταλούν στο διάολο οι μνημονιακοί,η τρόϊκα και η Μέρκελ.