Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

ΟΧΙ στην κατάργηση της ΔΟΥ Χολαργού




                                                                                  
 γράφει ο Θανάσης Αυγουρόπουλος
Δημοτικός Σύμβουλος Παπάγου-Χολαργού
                                                                                          





Στην τελευταία συνεδρίαση ενημέρωσα το Δημοτικό Συμβούλιο για τη προβλεπόμενη κατάργηση της ΔΟΥ Χολαργού και τη συγχώνευσή της με την αντίστοιχη  της Αγίας Παρασκευής και ζήτησα από τον κ. Δήμαρχο να προβεί επειγόντως στις απαραίτητες ενέργειες για να μην υλοποιηθεί η συγκεκριμένη απόφαση του Υπουργείου.
 Οι κυριότεροι λόγοι που δεν πρέπει να καταργηθεί η ΔΟΥ Χολαργού είναι οι εξής: α) Τόσον οι Χολαργιώτες, όσον και οι Παπαγιώτες, για να διεκπεραιώσουν τις υποθέσεις τους θα υποχρεώνονται να μεταβαίνουν στην Αγία Παρασκευή και θα υπόκεινται μεγάλη ταλαιπωρία. & β) Αφού όπως υποστηρίζουν οι αρμόδιοι το κάνουν για λόγους οικονομίας δεν έχουν λάβει καθόλου υπόψη ότι, η ΔΟΥ Χολαργού στεγάζεται σε ιδιόκτητο κτίριο του δημοσίου και δεν πληρώνει ούτε ένα ευρώ για ενοίκιο. Αντίθετα η ΔΟΥ Αγίας Παρασκευής στεγάζεται σε μισθωμένο κτίριο.
Στη συνέχεια ο κ. Δήμαρχος παίρνοντας το λόγο είπε: «Μολονότι εκτιμώ πως είναι πολύ δύσκολο να ανατραπεί η συγκεκριμένη απόφαση, διότι η συγχώνευση των ΔΟΥ προβλέπεται από το μνημόνιο, διαβεβαιώνω το Δημοτικό Συμβούλιο ότι  θα κάνω όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να μην καταργηθεί η ΔΟΥ Χολαργού».
                                                                         

Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑ.Ο.Σ.

ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ
 Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ
Ο πασίγνωστος δημοσιογράφος, το μεγάλο ...αντιμνημονιακό θωρηκτό της δημοσιογραφίας, την Δευτέρα θα είναι και επισήμως υποψήφιος βουλευτής με τον ΛΑ.Ο.Σ.
Ο Γιώργος Καρατζαφέρης φαίνεται ότι κάνει κίνηση ματ με την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Γιώργου Τράγκα.
Έτσι, μετά τους δημοσιογράφους Σπύρο Χατζάρα και Δήμητρα Αλεξάκη, προστίθεται και η υποψηφιότητα του Γιώργου Τράγκα, ενισχύοντας το ψηφοδέλτιο του Γιώργου Καρατζαφέρη!
Σημ. Εννοείται ότι στην παραπάνω πληροφορία, διατηρείται κάθε επιφύλαξη. Πάντως, εφόσον επιβεβαιωθεί, θα αποτελεί μία ακόμη αποκλειστική είδηση του ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ!

ΕΘΝΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ!


ΘΑΨΑΝΕ  ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ!
ΝΕΟ ΥΠΟΥΛΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΕΡΚΕΛ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ;

από τον Μάκη Βραχιολίδη
Δεν υπάρχει ίχνος αποδεικτικού στοιχείου ούτε στο υπουργείο Οικονομικών ούτε στην Τράπεζα της Ελλάδας που να τεκμηριώνει τις καταστροφές που προκάλεσε η γερμανική κατοχή στη χώρα! Δεν γνωρίζουμε πόσα μας χρωστάει η Γερμανία με το αναγκαστικό δάνειο και την κλοπή αρχαιολογικών θησαυρών!

Η κυνική ομολογία του υπουργού Οικονομικών κ. Σαχινίδη, «Δεν έχουμε κανένα στοιχείο στο υπουργείο Οικονομικών ούτε για το κατοχικό δάνειο ούτε για τις αποζημιώσεις. Δεν υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα στοιχεία»,
φέρνει στην επιφάνεια νέες πτυχές του σχεδίου εξόντωσης της Ελλάδος και του λαού της. Οι ίδιοι άνθρωποι που έσυραν βιαίως τη χώρα στο ΔΝΤ και στους τοκογλύφους, οι ίδιοι άνθρωποι που συνήνεσαν στα Μνημόνια θανάτου του λαού και κυρίως στο εδάφιο που αφορά στην απαγόρευση από μέρους της Ελλάδος, συμψηφισμού του χρέους της με το χρέος της Γερμανίας προς την χώρα μας, οι ίδιοι άνθρωποι, ομολογούν ανερυθρίαστα ότι δεν υπάρχει ίχνος στοιχείων που να επιβεβαιώνουν το πόσα χρωστάει  η Γερμανία στην Πατρίδα μας από το κατοχικό δάνειο και τις πολεμικές αποζημιώσεις!!! 

AΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΦΡΥΓΑΝΙΕΣ ELITE...ΤΕΛΟΣ!


Όχι μόνον επειδή στερήσανε από δεκάδες Έλληνες μια θέση εργασίας με το να μεταφέρουν το εργοστάσιο παραγωγής τους στα Σκόπια, αλλά και επειδή -ακριβώς- πήγαν εκεί !!!

Στους σκοπιανούς λοιπόν να τις πουλήσετε τις φρυγανιές σας κύριοι της Εlite!

Εις το εξής, κάθε επιχειρησιακή δραστηριότητα που αποβαίνει σε βάρος του Ελληνικού λαού, αλλά και που έρχεται σε αντίθεση με τα εξωτερικά μας συμφέροντα, θα στιγματίζεται! Οφείλουμε να την σαμποτάρουμε ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ-ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ! ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΟΛΗ, ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ!

ΔΕΙΤΕ ΤΗ

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΔΝΤ! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΟΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ!


Πόρισμα - παρωδία αναμένεται να καταθέσει η εξεταστική επιτροπή της Βουλής που διερεύνησε την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ καθώς σύμφωνα με πληροφορίες το «δια ταύτα» του κειμένου θα αναφέρει ότι κανείς δεν ευθύνεται γα το γεγονός ότι η χώρα οδηγήθηκε στο ΔΝΤ!
ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ; ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ ΣΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΠΑΠΑΚΩΝ/ΝΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΔΝΤ!
Συγκεκριμένα, το κείμενο, θα βγάζει «λάδι» τον κ. Γιώργο Παπακωνσταντίνου όσον αφορά στην περίοδο ΠΑΣΟΚ, ενώ θα ασκεί ήπια κριτική στον κ. Γιάννη Παπαθανασίουαναφορικά με τη «γαλάζια» διακυβέρνηση. Υπό αυτά τα δεδομένα γίνεται αντιληπτό ότικανείς δεν φέρει την ευθύνη για το δημοσιονομικό εκτροχιασμό και την υποταγή της χώρας στους δανειστές.
Αναλυτικά, όσο αφορά στην περίοδο διακυβέρνησης της ΝΔ, θα καταλογίζονται μεν πολιτικές ευθύνες στον τότε υπουργό Οικονομικών Γιάννη Παπαθανασίου θα διευκρινίζεται όμως ότι δεν είχε «δόλο», ούτε ότι παραποίησε τα στατιστικά στοιχεία για να εξυπηρετήσει «προεκλογικές σκοπιμότητες».
Σε αυτό το σημείο πρέπει να σημειωθεί ότι ο αρχικός προσανατολισμός των μελών της εξεταστικής ήταν όχι μόνο να καταλογίζονται πολιτικές ευθύνες αλλά και να αφήνεται «παράθυρο» για τέλεση πιθανών «ποινικών πράξεων». Σύμφωνα με πληροφορίες, τα μέλη της επιτροπής επέλεξαν να λειάνουν τις γωνίες όχι μόνο για να μην πολώσουν το προεκλογικό κλίμα, αλλά και για να πείσουν την ΝΔ να μην ξεκινήσει νέα έρευνα με τη νέαΒουλή.
Πέραν τούτου, και αναφορικά με τους χειρισμούς του κ. Γιώργου Παπακωνσταντίνου τα μέλη της επιτροπής αποφαίνονται ότι επί δικής του θητείας τα στατιστικά στοιχεία απέκτησαν τη χαμένη τους αξιοπιστία και πως «δεν προκύπτουν ενδείξεις παραποίησης του ελλείμματος».
Τέλος, μετά από ασφυκτικές πολιτικές πιέσεις φαίνεται ότι αποσύρθηκε και η παράγραφος που ασκούσε κριτική για «ολιγωρία» λήψης μέτρων κατά τους πρώτους μήνες διακυβέρνησηςΠΑΣΟΚ.
http://www.newsbomb.gr

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΒΑΪΩΝ Η ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΑΤΑΤΑΣ-ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ-ΡΥΖΙΟΥ-ΕΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ"

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΔΙΝΕΤΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΤΑΤΑΣ!
Οριστικοποιείται για τις 8 Απριλίου, Κυριακή των Βαΐων η διανομή της πατάτας από το κίνημα του "Ανεξάρτητου Παρατηρητή". 
Η εφημερίδα μας, σε συνεργασία με τους "Εθελοντές Αλληλεγγύης" και την "Εθελοντική Ομάδα Χολαργού Προστασίας Καταναλωτή" , διευρύνει και σε άλλα προϊόντα την εκστρατεία από τον παραγωγό στον καταναλωτή χωρίς μεσάζοντες και σε φθηνές τιμές, . Έτσι λοιπόν, την Κυριακή των Βαΐων από τις 10.00 το πρωί, προγραμματίζεται η πώληση πατάτας, ελαιόλαδου, ρυζιού και ελιάς! Οι παραγωγοί θα πωλήσουν τα προϊόντα τους στον αύλιο χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων του λόφου Τσακού στον Χολαργό (τέρμα οδού Σύρου).
Όσοι πιστοί προσέλθετε.

Οι πατάτες θα είναι από την Φλώρινα, εξαιρετικής ποιότητας και σε τιμή στα 0,30 λεπτά. Κάποιο μικρό θέμα που υπάρχει ως προς την ποσότητα παραγγελίας, δεδομένου ότι δεν έχουμε αγγίξει τους 25 τόνους που απαιτούν οι παραγωγοί, πιστεύουμε ότι θα επιλυθεί.
Οι πατάτες έρχονται σε συσκευασίες των 30 κιλών. 
Όσοι δεν έχουν δώσει παραγγελίες πατάτας, μπορούν να δίνουν στην διεύθυνση της εφημερίδας ind.observer@gmail.com
Όσον αφορά το ρύζι και το ελαιόλαδο και τις ελιές, δεν υπάρχει λόγος να δώσετε παραγγελίες ηλεκτρονικά, Επειδή θα έρθουν διάφοροι παραγωγοί, μπορείτε να αγοράσετε επί τόπου ό,τι σας ενδιαφέρει.
Υπάρχει το ενδεχόμενο (στον χώρο διανομής των προϊόντων) να έρθουν και κρεμμύδια Φλωρίνης.
Να είστε λοιπόν έτοιμοι και πείτε το σε γνωστούς και φίλους σας να μην χάσουν το ξεχωριστό για τις πόλεις Παπάγου-Χολαργού, γεγονός.
Ο Δήμος και ο κ. Ξύδης συνδράμουν στην προσπάθεια με την παραχώρηση του χώρου και με σχετική ανακοίνωση προς τους δημότες-κατοίκους.
Θερμή είναι και η συμπαράσταση στην όλη πρωτοβουλία και του πρώην Δημάρχου κ. Νικολάου.

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

"ΠΑΓΩΣΑΝ" ΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ! ΜΕΓΑ ΘΕΜΑ

Κλειστές παραμένουν εδώ και μερικές ημέρες οι αθλητικές εγκαταστάσεις Χολαργού, μετά από εντολή του Περιφερειάρχη Ηλία Λιακόπουλου! Αιιτία για το μέγα θέμα που προέκυψε ξαφνικά, παγώνοντας αθλητές και προπονητές, ήταν έγγραφο της Γ.Γραμματείας Αθλητισμού το οποίο ζητούσε από την Περιφέρεια να ελέγξει την ασφάλεια των αθλητικών εγκαταστάσεων των δήμων .
Από την μεριά του, ο Περιφερειάρχης αποφάσισε να ενεργοποιήσει αιφνιδιαστικά το έγγραφο της Γ.Γραματείας και ουσιαστικά να στείλει ...ντιρεκτίβα σφραγίσματος όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων εφόσον δεν πληρούν τους όρους ασφαλείας αθλητών και φίλαθλου κοινού!!!
Αυτή την ώρα, οι ομάδες και οι προπονητές τους βρίσκονται κυριολεκτικά στον αέρα. Χωρίς ουσιαστικά να τούς επιτρέπεται να προπονηθούν, χωρίς ο ΔΑΟΧ να μπορεί να παραχωρήσει το γήπεδο στις ομάδες της Γ' Εθνικής κατηγορίας, μια και στο γήπεδο του Τσακού πραγματοποιούνται αγώνες του Πρωταθλήματος, ο Χολαργός μετεβλήθη από την μια μέρα στην άλλη, σε τριτοκοσμική πόλη!!! Με μια απόφαση της Γ.Γ. Αθλητισμού και του Περιφερειάρχη Λιακόπουλου, έγιναν όλα μπάχαλο!
Όπως ακριβώς η Ελλάδα: Eπειδή αποφάσισαν οι τοκογλύφοι να την φτωχοποιήσουν και να την καταστήσουν τριτοκοσμική χώρα σε χρόνο ρεκόρ, τό ίδιο ξαφνικά ο Χολαργός, όπως και άλλοι Δήμοι, επειδή -λένε- δεν διαθέτει επαρκή πυρασφάλεια  ή πλαστικούς τάπητες 7ης γενιάς (!) πρέπει να βάλει λουκέτο!
Η Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ κ. Ευαγγελοπούλου, δήλωσε: "Ο κ. Λιακόπουλος προκάλεσε μείζον θέμα στις τοπικές κοινωνίες και στους δήμους. Τέτοιου είδους προβλήματα δεν μπορούν να λυθούν από την μια μέρα στην άλλη. Ούτε τα γήπεδα μπορούν να κλείνουν κατ' αυτό τον τρόπο επειδή λείπει πλαστικός τάπητας 7ης γενιάς. Πώς είναι δυνατόν να βρεθούν εν μέσω τέτοιας κρίσης, χρήματα για να βάλουμε τάπητα πλαστικό; Με αυτό το σκεπτικό και τέτοιες αιφνίδιες αποφάσεις, μπορεί αύριο να κείσουν και τα σχολεία"¨.
Αύριο στις 2.30 η κ. Ευαγγελοπούλου αναμένεται να δώσει συνέντευξη τύπου για το θέμα.

Σκόπια is Monkey-donia

A ρε ΠΑΟΚΑΡΑ μόνον εσύ!!!!
Κοινοποιείστε το όλοι για να φτάσει η εικόνα αυτή στους Σκοπιανούς!!!!

ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ΑΛΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ! ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ!

Έχει υπογράψει και με τα δύο χέρια ότι θα τηρήσει όλες τις δεσμεύσεις του Μνημον.ίου!
Έχει υποσχεθεί στην Μέρκελ και στον Γιούνκερ ότι θα ακολουθήσει πιστά όλους τους όρους που συνοδεύουν την δανειακή σύμβαση και μάλιστα ζήτησε την...ευλογία τους για τις εκλογές!
Ο Γιούνκερ, γνωρίζοντας πλέον ότι οι διεθνείς τοκογλύφοι έχουν στα χέρια τους τις δωσιλογικές υπογραφές των Σαμαρά-Παπανδρέου και βέβαιος ότι θα υποταχθούν πλήρως στις εντολές του Μνημονίου, υπέδειξε δημοσίως και αναιδώς στον ελληνικό λαό να ψηφίσει Ν.Δ. ή ΠΑΣΟΚ !
Σήμερα, ο Σαμαράς, πιστό αντίγραφο του Παπανδρέου, ο άνθρωπος που θα αναλάβει να συνεχίσει στο πολλαπλάσιο την βρώμικη δουλειά του προκατόχου του, ακολουθεί την ίδια ...πετυχημένη συνταγή των ψεύτικων υποσχέσεων. Μετά το "λεφτά υπάρχουν" το οποίο έδωσε το τρόπαιο της νίκης στον Παπανδρέου, ο Σαμαράς υπόσχεται ότι θα καταργήσει το χαράτσι του τέλους ακινήτων που έρχεται μέσα από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ!
Πρόκειται περί πολιτικής απάτης σε βάρος ενός ολόκληρου λαού, την ώρα που είναι δεδομένο ότι εφόσον κληθεί να αναλάβει τα καθήκοντα του Πρωθυπουργού μετά τις εκλογές, θα πάρει μέτρα τουλάχιστον 11 δισεκατομμυρίων ευρώ.
Ο Σαμαράς έχει δεσμευτεί στην Μέρκελ για τα πάντα και μέλλει να είναι ο άνθρωπος που θα σαρώσει ό,τι έχει απομείνει σε μισθούς, επιδόματα, συντάξεις, απολύσεις, ανεργία, οικονομία, παράδοση της δημόσιας περιουσίας στους δανειστές κ.λ.π.   
Τον επόμενο Αρμαγεδώνα μέτρων θα τον φέρει ο Σαμαράς, αλλά παρ'όλα αυτά ο Πρόεδρος της  Ν.Δ. έχει το θράσος να δηλώνει ότι θα καταργήσει το χαράτσι της ΔΕΗ! Μα και να το καταργήσει, τα επαχθή, επωνείδιστα μέτρα εξαθλίωσης του λαού που θα πάρει, θα είναι τσουνάμι μπροστά στο χαράτσι της ΔΕΗ!
Ας τα λάβει σοβαρά υπόψη του ο λαός για να γνωρίζει ποιον θα ψηφίσει στις αυριανές εκλογές!
Ο Σαμαράς θα αποτελέσει τη συνέχεια της καταστροφής της χώρας και του λαού!

Το ακούτε σείς της Τοπικής Επιτροπής Ν.Δ. Παπάγου-Χολαργού; Το ακούτε αθώοι ψηφοφόροι της Ν.Δ. ; Εάν ψηφίσετε Σαμαρά υποθηκεύετε το μέλλον της Ελλάδος και των παιδιών σας!

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΕΦΡΑΙΜ

Μετά από την έκδοση σχετικού βουλεύματος ,  αύριο πρωί αποφυλακίζεται ο ηγούμενος Εφραίμ.Του απαγορεύεται η έξοδος και από την χώρα αλλά και από τος Άγιον Όρος.
 Κοντά του βρέθηκε πριν από λίγο ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Κυριάκος Βελόπουλος, ο οποίος εξερχόμενος του Κορυδαλλού, έκανε την παρακάτω δήλωση στους δημοσιογράφους:  
"Δικαιοσύνη μπορεί να αργεί αλλά δε αδικεί. Αύριο είναι η αρχ΄του τέλους ενός άδικου Γολγοθά του γέροντα, ο οποίος κλήθηκε να πληρώσει (δίχως καμιά αυθύνη, μικροκομματικά παιχνίδια μικρών πολιτικών, που αντί να κοιτάξουν να δώσουν λύσεις στα μεγάλα προβλήματα της χώρας, σκιαμαχούν και πολεμούν την εκκλησία".

Στους οκτώ οι νεκροί Έλληνες από αλλοδαπούς δολοφόνους το 2012



Στους οκτώ έφτασαν οι νεκροί Έλληνες από αλλοδαπούς δολοφόνους από τις αρχές του χρόνου με τον τελευταίο νεκρό εχθές στον  Άγιο Στέφανο.Αιτία οι τρείς αλλοδαποί ληστές που εισέβαλλαν στο σπίτι του άτυχου 45χρονου στις 5 τα ξημερώματα  απειλώντας τον ίδιο και τη γυναίκα του με μαχαίρια.
Το σοκ που υπέστη ο 45χρονος από την εισβολή των τριών αδίστακτων ληστών έγινε η αιτία να χάσει τη ζωή του καθώς λίγο μετά την αποχώρηση των ληστών ένιωσε δυσφορία με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή.
Δυστυχώς η λίστα των δολοφονημένων Ελλήνων από αλλοδαπούς δολοφόνους μεγαλώνει κάθε ημέρα.
Τόσο η ανάπηρη πολιτεία, οι υπηρεσίες δικαιοσύνης οι οποίες φροντίζουν να αφήνουν όσους συλλαμβάνονται ελεύθερους –μέχρι τον ορισμό τακτικής δικάσιμου-, η εγκληματική πολιτική στο θέμα της μάστιγας της λαθρομετανάστευσης της κυβέρνησης –απουσία απελάσεων, κατάρρευση συστήματος ασφάλειας στα σύνορα- όσο και δηλώσεις όπως αυτή του πρώην πρωθυπουργού ΓΑΠ ότι τη στιγμή που οι άλλες χώρες διώχνουν τους μετανάστες εμείς τους ανοίγουμε τις πόρτες έχουν δημιουργήσει αυτό το εφιαλτικό σκηνικό που δυστυχώς δε φαίνεται να έχει διέξοδο. 
 defencenet.gr

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ

Δριμεία ανακοίνωση εξέδωσε ο "Σύλλογος Καταστηματαρχών Χολαργού-Παπάγου" εναντίον της "Λαϊκής Συνέλευσης Χολαργού-Παπάγου" ενώ την ίδια ανακοίνωση την τύπωσε και την έχει τοιχοκολλήσει σε κεντρικά σημεία των Δήμων.


Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
ΠΡΟΣ ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ:
Με τις Σαββατιάτικες (πάντα στο ίδιο μέρος) ενέργειές σας, ΚΛΕΙΝΕΤΕ Ελληνικά μικρομάγαζα Υπέρ των πολυκαταστημάτων των καταχτητών της Ελλάδος μας. 
Αυτοί θέλουν να σβήσουν και το Ελληνικό εμπόριο, για να Εξαθλιώσουν τελείως τον ΄Ελληνα.
Αυτό επιδιώκετε και εσείς;
Την εξαθλίωση των Ελλήνων καταστηματαρχών υπέρ των Ξένων πολυκαταστημάτων;
Διότι αυτό κάνετε!!!
Αγωνιστρείτε να "πεθάνουν" τα χαράτσια, οι τύρανοι που τα βάζουν, και Όχι η ζωή των εργαζομένων Ελλήνων.
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΩΝ
Ο Πρόεδρος

Στην φωτό,ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Άγγελος Μπελιτσάκος

ARD: Η Γερμανία προκάλεσε την ελληνική κρίση για να βγάλει μεγάλα κέρδη


ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΥΤΕ ΤΣΙΧΛΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ! 
ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ!

Κλάους Ρέγκλινγκ
πηγή: 1myblog.pblogs.gr
Αποκαλυπτικό για την τεράστια απάτη σε βάρος ενός ολόκληρου λαού, του ελληνικού και την απαξίωση μιας ολόκληρης χώρας με την προσπάθεια επιβολής του συνδρόμου της ενοχής με την αγαστή συνεργασία βέβαια των εγχώριων συνεργατών τους είναι το ρεπορτάζ του γερμανικού κρατικού τηλεοπτικού καναλιού ARD το οποίο προβλήθηκε από την ΝΕΤ, αλλά και η ομολογία του Γερμανού επικεφαλής του EFSF, Κλάους Ρέγκλινγκ, σε συνέντευξή του στο γερμανικό περιοδικό Focus.

Σύμφωνα με τα όσα διεμήνυσε ο Γερμανός επικεφαλής του Ταμείου,
η Γερμανία, όχι μόνο δεν έχει ζημιωθεί από την κρίση χρέους της Ελλάδας, αλλά αντιθέτως, έχει καταγράψει σημαντικά κέρδη, τα οποία μάλιστα αναμένεται να πολλαπλασιαστούν σε βάθος χρόνου, όσο οι προσπάθειες για την «επίλυσή» της εντατικοποιούνται.

Αυτό, σύμφωνα με τον κ. Ρέγκλινγκ, συμβαίνει γιατί
η Γερμανία δανείζει στην Ελλάδα όχι απευθείας αλλά μέσω των έκτακτων μηχανισμών στήριξης, με επιτόκια, πολύ μεγαλύτερα από αυτά με τα οποία δανείζεται η ίδια.

«Κατ' αυτόν τον τρόπο η Γερμανία λειτουργεί ουσιαστικά τοκογλυφικά, έχοντας βάλει στα ταμεία της μέχρι στιγμής περίπου 15 δισ. ευρώ» σημειώνει ο επικεφαλής του EFSF στο Focus, τονίζοντας παράλληλα ότι
«οι επιχειρήσεις διάσωσης δεν έχουν κοστίσει ούτε ένα ευρώ μέχρι στιγμής στους Γερμανούς φορολογούμενους. Στη Γερμανία έχει επικρατήσει η πεποίθηση ότι κάθε μεμονωμένη μεταφορά χρημάτων προς την Ελλάδα βαρύνει τον προϋπολογισμό της χώρας και χρηματοδοτείται από τα χρήματα φορολογουμένων.
Η άποψη ότι τα χρήματα δόθηκαν και δεν θα επιστραφούν ποτέ, είναι λάθος. Πρόκειται για δάνεια - τα οποία πρέπει να αποπληρωθούν. Απελευθερωθείτε από την εικόνα της Ελλάδας ως βαρελιού χωρίς πάτο. Δεν υπάρχουν δώρα ούτε μόνιμες μεταφορές χρημάτων».

Στη συνέχεια, ο Κλάους Ρέγκλινγκ εξηγεί πως η Γερμανία βγαίνει κερδισμένη από την κρίση χρέους και τη διάσωση της Ελλάδας. «Η Γερμανία έχει ωφεληθεί από την κρίση, επειδή στη χώρα διοχετεύεται πολύ κεφάλαιο. Το γεγονός αυτό πιέζει τα επιτόκια δανεισμού προς τα κάτω. Σύμφωνα με ινστιτούτα ερευνών, η Γερμανία πληρώνει εξαιτίας της κρίσης 15 δισ. ευρώ λιγότερα σε τόκους. Οι ευνοϊκοί όροι δανεισμού της Γερμανίας λειτουργούν και επ' ωφελεία των πολιτών, οι οποίοι χρηματοδοτούν την αγορά ακινήτου».
Σύμφωνα με το γερμανικό κανάλι μετά από έρευνα που έχουν πραγματοποιήσει αν και οι Έλληνες ακούν κάθε μέρα ότι η Γερμανία πληρώνει δισεκατομμύρια για το ελληνικό χρέος στην πραγματικότητα τα ποσά που το γερμανικό κράτος έχει καταβάλει μέχρι στιγμής είναι 15,2 δισ. ευρώ, ποσό ελάχιστο μπροστά σε αυτά που έχει αποκομίσει και θα αποκομίσει από την ελληνική κρίση!
Μάλιστα σημειώνει ότι μεγάλο μέρος των 130 δισ. ευρώ που θα υποτίθεται θα λάβει η Ελλάδα από τις χώρες της ΕΕ είναι απλά εγγυήσεις οι οποίες θα αποπληρωθούν μόνο στην περίπτωση που η Ελλάδα χρεοκοπήσει.

ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΜΑΜΗΔΕΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!


του Μάκη Βραχιολίδη
Αναβρασμός και αναστάτωση προκαλεί στη μαθητική κοινότητα αλλά και την κοινωνία, η δυνατότητα που παρέχει η Πολιτεία σε ιμάμηδες και ραβίνους, να παρίστανται στις σχολικές αίθουσες ανά την Ελλάδα και να παρουσιάζουν στους μαθητές και μαθήτριες των λυκείων, όσα πρεσβεύει η θρησκεία τους!
Η παρουσία τους μάλιστα μπορεί να καταστεί πιο ευχερής, εάν συνοδεύεται από την θετική γνωμοδότηση του συμβούλου Θεολόγων του Υπουργείου Παιδείας κ. Άγγελου Βαλλιανάτου. Ο κ. Βαλλιανάτος, σύμφωνα με όσα δήλωσε, δεν εμφανίζεται αντίθετος σε με τέτοια προοπτική. Οι ιμάμηδες σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η «Ελεύθερη Ώρα»,  μπορούν να παρίστανται στο μάθημα της Θρησκειολογίας και στην ενότητα του Ισλάμ, με μια απλή αίτηση προς το Υπουργείο Παιδείας από το  ενδιαφερόμενο σχολείο.
Το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της «Ελεύθερης Ώρας» έχει ήδη φτάσει στο ελληνικό Κοινοβούλιο, με ερώτηση που κατέθεσε ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. Κυριάκος Βελόπουλος, ενώ επιστολή με καυτά ερωτήματα προς τον Υπουργό Παιδείας κ. Μπαμπινιώτη, απέστειλε ο ιατρός-δημοτικός σύμβουλος Παπάγου-Χολαργού κ. Αλέξανδρος Νομικός.

Συγκεκριμένα, ο κ. Βελόπουλος, αναφέρει:
«Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου στο Υπουργείο Παιδείας και συγκεκριμένα η Β’  Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης έχει φθάσει αίτημα Λυκείου για την παράσταση ιμάμη στο μάθημα για το Ισλάμ, που διδάσκεται στο μάθημα των Θρησκευτικών.

Ερωτάται ο  κ. Υπουργός

1)      Με ποια διαδικασία επιτρέπεται στο μάθημα των θρησκευτικών να προσκληθούν εκπρόσωποι άλλων θρησκειών προκειμένου να αναπτύξουν τις δικές τους απόψεις στους μαθητές; 

2)      Για ποιο λόγο δεν καλύπτεται το συγκεκριμένο πεδίο από τους διδάσκοντες καθηγητές Θρησκευτικών από την στιγμή που αποτελεί γνωστό για αυτούς αντικείμενο βάσει των σπουδών τους;

3)      Η παρουσία εκπροσώπων άλλων θρησκειών στο σχολικό περιβάλλον με πρόσχημα να αναπτύξουν την φιλοσοφία της θρησκείας τους δεν ενέχει τον κίνδυνο προσηλυτισμού;

4)      Η σταδιακή κατάργηση του μαθήματος των Θρησκευτικών με την εισαγωγή της Θρησκειολογίας αποξενώνει ή όχι τους μαθητές από την Ορθόδοξη χριστιανική πίστη που αποτελεί και κύριο και θεμελιώδες χαρακτηριστικό του ελληνικού έθνους κατά το Σύνταγμα των Ελλήνων;

                                                                                             Ο Ερωτών Βουλευτής
                                                                           Κυριάκος Βελόπουλος»

Αλλά και ο ιατρός και δημοτικός σύμβουλος Παπάγου-Χολαργού κ. Αλέξανδρος Νομικός, με επιστολή του προς τον Υπουργό Παιδείας κ. Μπαμπινιώτη, αφού υπογραμμίζει ότι  «η ασάφεια του υφισταμένου νομοθετικού πλαισίου δύναται να οδηγήσει σε εκ διαμέτρου αντίθετα από τα προσδοκώμενα αποτελέσματα, μια και ελλοχεύει κίνδυνος εκδήλωσης θρησκευτικού φανατισμού και κλίματος μισαλλοδοξίας»,  θέτει τέσσερα καυτά ερωτήματα στον αρμόδιο Υπουργό:

« 1. Ο Ελληνοκεντρικός χαρακτήρας της Εκπαιδευτικής διαδικασίας και ο Χριστοκεντρικός χαρακτήρας του μαθήματος των Θρησκευτικών τίθενται υπό επαναδιαπραγμάτευση;
2.      Σε περίπτωση που μερίδα των μαθητών δεν επιθυμεί να παρακολουθήσει την διδασκαλία εκπροσώπου άλλου δόγματος, υπάρχει πρόνοια να απαλλαγεί από την υποχρέωση παρακολούθησης της συγκεκριμένης διδακτικής ώρας;
3.      Οι διδάσκοντες εκπρόσωποι άλλων δογμάτων πρέπει υποχρεωτικά να είναι εκπαιδευτικοί (δηλαδή κατά τεκμήριο κατάλληλοι για διδασκαλία) ή δεν διευκρινίζεται το συγκεκριμένο σημείο;
4.      Η πρόσκληση του εκπροσώπου άλλης Θρησκείας γίνεται κατόπιν απλού αιτήματος του Θεολόγου του σχολείου, χωρίς να λαμβάνεται υπ΄όψιν η γνώμη των μαθητών και των συμβουλίων των μαθητικών κοινοτήτων;

Με τιμή
Αλέξανδρος Ι. Νομικός
Ιατρός-Παθολογοανατόμος
Δρ. Πανεπιστημίου Αθηνών
Δημοτικός Σύμβουλος Παπάγου-Χολαργού»

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της «Ελεύθερης Ώρας», δεν υπάρχει συγκεκριμένο νομικό πλαίσιο για την είσοδο ιμάμηδων ή ραβίνων στα σχολεία. Είναι το ίδιο που ισχύει για κάθε Έλληνα πολίτη, επιστήμονα, φωτογράφο κ.λ.π.  Πρόκειται για την εγκύκλιο Γ2/49181/18-05-2005 ΥΠ.Ε.Π.Θ. η οποία αναφέρει:
«Άδεια εισόδου σε Σχολεία
Με αφορμή ερωτήματα που ετέθησαν στις υπηρεσίες μας αναφορικά με την πραγματοποίηση προγραμμάτων επιμόρφωσης εκπαιδευτικών, εκδηλώσεων, δραστηριοτήτων, διεξαγωγή ερευνών στα σχολεία καθώς και τη διανομή εκπαιδευτικού ή άλλου εντύπου και ηλεκτρονικού υλικού, σας γνωρίζουμε τα εξής:Δεν επιτρέπεται η ικανοποίηση τέτοιων αιτημάτων χωρίς την έγκριση των αρμοδίων Δ/νσεων του ΥΠΕΠΘ που έχουν, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις, τη σχετική αρμοδιότητα».
Με δεδομένο ότι πολλοί θεωρούν ότι όλα αυτά ίσως να αποτελούν μέρος ευρύτερου σχεδίου για την οριστική κατάργηση του μαθήματος των Θρησκευτικών και της απαλοιφής της Ορθοδοξίας από επίσημης θρησκείας των Ελλήνων, όταν παράλληλα  το βιβλίο της Ε’ Δημοτικού εξυμνεί την θρησκεία του Ισλάμ και όταν υπάρχουν πολλοί που πιστεύουν ότι η παρουσία του κ. Μπαμπινιώτη στην θέση του επικεφαλής του  Υπουργείου Παιδείας και διά Βίου Μάθησης, ίσως να μην είναι άσχετη με όσα λαμβάνουν χώρα το τελευταίο διάστημα, καλείται ο κ. Μπαμπινιώτης  να δώσει απαντήσεις στα υποβληθέντα καυτά ερωτήματα, ερωτήματα τα οποία σε τελική ανάλυση θέτει ο ίδιος ο ελληνικός λαός.


Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ, ΝΙΚΟΣ ΠΑΤΕΡΓΙΑΝΝΑΚΗΣ

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Παπάγου-Χολαργού Νίκος Πατεργιαννάκης (φωτό) θα είναι υποψήφιος βουλευτής με τον συνδυασμό του Πάνου Καμμένου. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία και πολύ περισσότερο τού ευχόμαστε να κόψει όσο το δυνατόν περισσότερες ψήφους από τον Σαμαρά. Χολαργιώτες και Παπαγιώτες στηρίξτε έναν σοβαρό άνθρωπο ο οποίος κατάλαβε τον υποτελή ρόλο Σαμαρά,. ο οποίος έχει προδώσει τις αρχές του κόμματος και τους ψηφοφόρους της Ν.Δ. Ο Νίκος Πατεργιαννάκης αντιλήφθηκε έγκαιρα την μπλόφα Σαμαρά και άλλαξε στρατόπεδο, το οποίο έχει μολυνθεί με τις ενέργειές του Προέδρου της Ν.Δ.. Το ίδιο πρέπει να κάνουν και τα στελέχη της Ν.Δ. και να στηρίξουν τον Καμμένο, τους Ανεξάρτητους Έλληνες οι οποίοι είναι καθαρά αντιμνημονιακοί και δηλώνουν επισήμως ότι θα ακυρώσουν τα Μνημόνια ως αντισυνταγματικά και θα οδηγήσουν στην Δικαιοσύνη τους πρωταίτιους της εθνικής καταστροφής. 
Τ' ακούτε κι εσείς, κύριε Ξύδη, κύριε Νικολάου και κ.κ. Γκλεζάκο και Καραμπίνα; Πάρτε θέση και αφήστε μόνο του τον Σαμαρά. Μην κηλιδώνετε την ιστορία και το όνομά σας, με το να παραμένετε στην ΝΔ.. 
Δηλώστε επισήμως την στήριξή σας στον Πάνο Καμμένο και την συμπαράστασή σας στον Νίκο Πατεργιαννάκη. Διαφορετικά, η εκλογή Σαμαρά στην Πρωθυπουργία θα σκλαβώσει τις επόμενες γενιές των Ελλήνων,στο άρμα της Γερμανίας. Ο Σαμαράς έχει υπογράψει και με τα δύο χέρια την τήρηση όλων των όρων του Μνημονίου. Έχει υπογράψει την σκλαβιά της Ελλάδος και των Ελλήνων στους τοκογλύφους!

8000€ μισθό λαμβάνουν τα πρωτοπαλίκαρα του Σαμαρά με λεφτά του Ελληνικού λαού!

Με τόσα αμείβονται πολλά απο τα πρωτοπαλίκαρα του Σαμαρά, όπως ο Μηταράκης και ο Σκόρδας. Κάνει τον large με δικά μας λεφτά!
Όλους του στόκους που σε ιδιωτικές εταιρίες δεν θα είχαν μισθό πάνω από 1000 ευρώ μάζεψε ο Σαμαράς δίπλα του...
και μάλιστα τους πληρώνει αδρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας και ο απίθανος Νότης Μηταράκης περνάει κάθε μήνα από το ταμείο της ΝΔ και εισπράττει περίπου 8.000 χιλιάδες ευρώ για τις υπηρεσίες που προσφέρει στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης...

Τον Μηταράκη τον θεωρούν μέγα οικονομολόγο και θέλουν να τον κάνουν και βουλευτή. Εκτός του υπέρογκο μισθό του προσφέρουν και ΙΧ, αστυνομικό και τον παρατρεχάμενο Παρρά. Μπράβο ρε συ Αντώνη έφτιαξες τελικά κόμμα αρχών και αξιών!

Όσο για τον άλλο αγωνιστή της Συγγρού τον Σκόρδα;

Απο το 2004 που η γαλάζια παράταξη πήρε την κυβέρνηση είναι σε έμμισθες θέσεις. Έχει απλήρωτους όλους του υπαλλήλους των 700 ευρώ στην Συγγρού ενώ αυτός και οι ανεπάγγελτοι που έχει μαζέψει δίπλα του ο Σαμαράς τσεπώνουν κάθε μήνα 8000 χιλιάδες ευρώ έκαστος. Την ώρα που η ΝΔ ξεσκίζει τους συνταξιούχους – εργαζόμενους οι τύποι κάνουν μεγάλα ταμεία. Φυσικα δεν τα κλέβουν αλλα τα δουλεύουν.

Και εμείς όμως δουλεύουμε αλλα μας έκοψαν τους μισθούς και μας τους έφθασαν στα 700 ευρώ. Τρέξε μαλάκ.. Νεοδημοκράτη να τους ψηφίσεις για να συνεχίζουν να τα παίρνουν!

http://dimotikosafari.blogspot.com
 http://tro-ma-ktiko.blogspot.com

Η σημερινή χούντα πολύ χειρότερη από του Παπαδόπουλου

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟ "tromaktiko"
"Ποιά χούντα;
Επί Παπαδόπουλου δεν γινόντουσαν παρελάσεις με κάγκελα και τρόμο.
Παρελάσεις με κάγκελα, ασφαλίτες και κρατική τρομοκρατία σήμερα γίνονται. Η σημερινή χούντα είναι πολύ χειρότερη από τη χούντα του Παπαδόπουλου, και αυτό διότι τότε όλοι γνώριζαν ότι υπήρχε ένα χουντικό καθεστώς, είτε άρεσε είτε δεν άρεσε.

Σήμερα έχουμε ένα πολίτευμα τύποις δημοκρατικό με καθαρά χουντικές μεθόδους, γεγονός που είναι περισσότερο επικίνδυνο από τη χούντα του 1967-1973/4.

Πρέπει ο λαός να ξυπνήσει από τον λήθαργο.
Ανεξάρτητα αν είναι δεξιός, ακροδεξιός, αριστερός, ακροαριστερός, αναρχικός, κεντρώος, κοινοβουλευτικός ή εξωκοινοβουλευτικός, πρέπει και οφείλει να ΞΥΠΝΗΣΕΙ διότι κινδυνεύει η ατομική μας ελευθερία, οι οικογένειες μας και η ΠΑΤΡΙΔΑ μας.
Η φτώχεια και η εγκληματικότητα δεν έχουν κοινωνικά ρατσιστικά χαρακτηριστικά, ούτε επιλέγουν αριστερούς, κεντρώους, δεξιούς, ακροδεξιούς, ακροαριστερούς.
Είμαστε όλοι στο ίδιο τσουβάλι και μέσα σε αυτό μαλώνουμε σαν τα νήπια στη παιδική χαρά ενώ το ίδιο το τσουβάλι το κλωτσάνε τα κοπρόσκυλα που κυβερνούν μαζί με τη τρόικα.

Αυτή είναι η κατάσταση κυρίες και κύριοι.
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΞΥΠΝΗΣΤΕ!"

ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΣΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΛΑ.Ο.Σ Β3 ΓΙΑ ΤΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Ν.Ε. ΛΑ.Ο.Σ. Β3 τίμησε την μνήμη των ηρώων μας που έδωσαν τη ζωή τους για την απελευθέρωση του Έθνους μας. Ως ελάχιστος φόρος τιμής, ήταν η κατάθεση στεφάνων στους πέντε Δήμους (Παπάγος-Χολαργός, Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή, Βριλήσσια, Ψυχικό-Φιλοθέη) που περιλαμβάνει η νομαρχιακή μας. Αξίζει να παρατηρήσουμε δύο γεγονότα που μας έκαναν εντύπωση. Πρώτον, ο κόσμος ήταν αρκετά περισσότερος σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια παρά τη συνεχή προσπάθεια εκφοβισμού των Ελλήνων από ακροαριστερές παράνομες οργανώσεις (λαϊκές συνελεύσεις). Και δεύτερον, το ΚΚΕ απουσίαζε από όλους τους Δήμους. Κάτι αντίστοιχο θα λέγαμε και για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΔΗΜ. ΑΡ αλλά κατέθεσαν στεφάνι σένα Δήμο. Τι συμπέρασμα μπορεί να βγάλει κάποιος από αυτή τη μαζική απουσία της αριστεράς από την επέτειο της εθνικής μας παλιγγενεσίας; Η στάση αυτή της αριστεράς ερμηνεύεται εύκολα, από τη θέση που έχει για τη κατάργηση των παρελάσεων, των εθνικών μας εορτών και των εθνικών - θρησκευτικών συμβόλων. Στην επίμονη και διαχρονική προσπάθειά της να πλήξει κάθε εθνική ιδέα, θεσμό ή ενέργεια ώστε να καταβάλει παράλληλα την περηφάνια του Έλληνα.

Ν.Ε. ΛΑ.Ο.Σ. Β3
ΦΩΚΙΔΟΣ 4-6 Κ. ΧΑΛΑΝΔΡΙ
Τηλ. 2106722498

Η ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΜΕ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ!


ΠΑΓΙΔΕΨΕ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΟ «ΚΟΥΡΕΜΑ» ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ!
Κραυγή απελπισίας ομολογιούχου: «Μας πεθάνατε»!

του Μάκη Βραχιολίδη
Ο πρώην υπουργός Οικονομικών και Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, ενήργησε ως κοινός απατεώνας. Ως άλλος  Παύλος Ψωμιάδης, ο κ. Βενιζέλος  διαβεβαίωνε αδιαλείπτως τους επενδυτές των ομολόγων Δημοσίου ότι οι επενδύσεις τους δεν διέτρεχαν κανένα κίνδυνο και δεν θα υπόκειντο στο «κούρεμα» του PSI! Απέκρυψε όμως ότι προηγουμένως είχε δεσμευτεί στον Γιούνκερ, τον Όλι Ρεν και τους άλλους της Ε.Ε. ότι θα καρατομούσε όλες τις οικονομίες που είχαν επενδύσει σε κρατικά ομόλογα του δημοσίου, χιλιάδες μικροεπενδυτές!
Αυτό προκύπτει από τις καταγγελίες των επενδυτών κρατικών ομολόγων και του προέδρου του συσταθέντος συλλόγου τους κ. Γιάννη Μαρινόπουλου (φωτό). Μιλώντας στην «Ελεύθερη Ώρα» ο κ. Μαρινόπουλος, είπε: 

«Οι διαβεβαιώσεις του κ. Βενιζέλου ήταν συνεχείς με πιο πρόσφατη, όπως θυμάμαι, αυτή που έκανε στον κ. Χατζηνικολάου στον Real fm, όπου είπε ξεκάθαρα ότι “για τους ομολογιούχους του δημοσίου δεν υπάρχει πρόβλημα, έχει βρεθεί λύση αλλά δεν μπορώ να την πω τώρα”! Την επομένη ακριβώς ημέρα πήγε στην Ευρώπη όπου ο κ. Γιούνκερ δήλωσε ότι δεν μπορεί να υπάρξει καμία αποζημίωση στα φυσικά πρόσωπα είτε άμεση είτε έμμεση και γι’ αυτό το πράγμα η ελληνική κυβέρνηση έχει δεσμευτεί».
Η απάτη του κ. Βενιζέλου σε βάρος των 11.000 περίπου επενδυτών σε ομόλογα του Δημοσίου, όπως φαίνεται ήταν προσχεδιασμένη. Όταν ερχόταν στην Ελλάδα, ο πρώην Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης έβγαινε στα κανάλια ή στην Βουλή, μοιράζοντας αφειδώς εγγυήσεις και υποσχέσεις ότι δεν θα θίγονταν τα κρατικά ομόλογα μέχρι 100.000 ευρώ από τις επενδύσεις των φυσικών προσώπων, ενώ στην Ευρώπη είχε δεσμευτεί για τα ακριβώς αντίθετα: Για τον σφαγιασμό τους! 

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Οι Έλληνες πληρώνουν τους ...Γερμανούς!

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΧΡΥΣΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ. Ο ΚΩΣΤΑΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΤΟ ΠΡΟΒΑΛΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΝΕΤ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΝΕΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ, ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ


Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Ανατολικής Αττικής εκπροσωπούμενος από τον Πρόεδρό του Θεόδωρο Μπριάννη, τον Γ.Γ. Ευάγγελο Κούρκουλο, τον Ταμία Σωτήριο Τζοβάρα και το μέλος Σωτήριο Ησαϊα, δημοτικό σύμβουλο, μαζί με ομάδα ανεξαρτήτων αθλητών (Μαραθωνοδρόμων), κατοίκων της Αγ. Παρασκευής, τους οποίους εκπροσωπούσαν οι Μάνος Ιακώβου και Δημήτρης Πετεινάρας (μέλος του Δ.Σ. των Εφ. Αξκων), επισκέφθηκαν τον  Δήμαρχο Αγ. Παρασκευής  Βασίλειο Ζορμπά, την Τρίτη 27-3-2012, με σκοπό την διοργάνωση αγώνα δρόμου στον Υμηττό, εντός των ορίων του Δήμου Αγ. Παρασκευής.
Οι ανεξάρτητοι αθλητές (Μαραθωνοδρόμοι) μεταξύ των οποίων και αρκετά μέλη του Συνδέσμου μας, με στόχο την ανάδειξη της πόλης μας μέσα από τον αθλητισμό, -ως γνωστόν ο Δήμος της Αγ. Παρασκευής συμμετέχει μέσα από την «μπλε γραμμή» στον γνήσιο κλασικό Μαραθώνιο-, σκεφτήκαμε να χαράξουμε μια διαδρομή (αγώνα δρόμου) που να συνδυάζει το χώμα με την άσφαλτο και το βουνό με το φυσικό του κάλλος, εντός των ορίων του Δήμου μας.
Ο σκοπός και η προσδοκία μας είναι: α) να δώσουμε την ευκαιρία στους παλιούς δρομείς και να μεταλαμπαδεύσουμε σε νέους συνδημότες μας να συμμετέχουν σε μια γιορτή με αγωνιστικά χαρακτηριστικά, β) να αναδείξουμε την τεράστια οικολογική και αθλητική αξία του μεγάλου ΠΝΕΥΜΟΝΑ της πόλης μας που λέγεται ΥΜΗΤΤΟΣ με τον συνολικού μήκους αγώνα 13 χλμ. και γ) να δοθεί κοινωνική διάσταση με την εθελοντική συμμετοχή δρομέων ή και περιπατητών σε ένα πιλοτικό πρόγραμμα πυροπροστασίας που θα σχεδιάσει ο Δήμος.
Με την προσπάθειά μας αυτή θέλουμε να συμβάλλουμε στην ανάδειξη της Αγ. Παρασκευής, διαμέσου ενός λιτού και απέριττου αγώνα, όπως ταιριάζει στο ήθος των Μαραθωνοδρόμων και συνάδει με τους χαλεπούς οικονονομικά καιρούς και να προάγουμε το αθλητικό ιδεώδες και την ευγενική άμιλλα μεταξύ των συνανθρώπων μας.
Ο Δήμαρχος Αγ. Παρασκευής Β. Ζορμπάς αφού παρέλαβε τον φάκελο της πρότασης με όλα τα στοιχεία και την προτεινόμενη διαδρομή (Εισηγητής Μ. Ιακώβου σε συνεργασία με τους αθλητές Δ. Πετεινάρα και Α. Πολύχρονο), υποσχέθηκε να στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις την διοργάνωση του αγώνα αυτού, ο οποίος εκτός όλων των άλλων, στόχο έχει να αποτελέσει διαχρονικό θεσμό για το Δήμο μας.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΑΝ                              ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΟΥΣ

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                               
Θ. ΜΠΡΙΑΝΗΣ                                               Μ. ΙΑΚΩΒΟΥ






                        

Γιατί πρέπει να μαζεύουμε τις ακαθαρσίες των σκύλων….


Γράφει ο Θανάσης Αυγουρόπουλος
Οι ακαθαρσίες του σκύλου μας σίγουρα δεν είναι λίπασμα, ούτε αβλαβές προϊόν. Είναι αυτό που λέει το όνομά τους, ακαθαρσίες και είναι υποχρέωσή μας να τις μαζεύουμε από όπου τις αφήνει.
Αναμφισβήτητα υπάρχουν πολλοί σοβαροί λόγοι που μας αναγκάζουν να μαζεύουμε τα περιττώματα των σκύλων μας:
1.Τα φρέσκα περιττώματα ΔΕΝ είναι κοπριά – ρωτήστε όποιον Γεωπόνο θέλετε. Αντιθέτως είναι γεμάτα μικροοργανισμούς (και συχνά παράσιτα) που λατρεύουν τις τρυφερές ρίζες των φυτών και του χορταριού. Αυτό σημαίνει πως, αν δεν τα πετάξουμε στα σκουπίδια, θα καταβροχθίσουν με όρεξη το ριζικό σύστημα και μετά από λίγο, αντί για γκαζόν, θα πατάμε χώμα και το χειμώνα λάσπες.
2. Τα σκυλιά λατρεύουν το γρασίδι. Το αγαπημένο τους παιχνίδι είναι να ξαπλώνουν και να κυλιούνται σ΄αυτό, μόνα τους ή παρέα με τους άλλους τετράποδους φίλους τους. Εσείς θα θέλατε το σκυλί σας να γυρίσει στο σπίτι με μια ωραία, καφέ στάμπα στην πλάτη του; Έχει αλήθεια, σημασία αν αυτή η στάμπα προέρχεται από άλλον ή από τον δικό του πισινό;
3. Τα περιττώματα βρωμάνε άσχημα. Έχουν επίσης την τάση να κολλάνε στις τρακτερωτές σόλες των αθλητικών παπουτσιών μας και να επιστρέφουν μαζί μας στο σπίτι με τα χαλιά, τις μοκέτες και τα ακριβά πατώματα. Όσο κι αν προσέξετε, όση πείρα κι αν έχετε, αργά ή γρήγορα, θα τα πατήσετε.
4. Το να μαζέψεις ένα φρέσκο σκατουλάκι δεν είναι τόσο φρικτή υπόθεση όσο πιστεύετε. Απλά, στην επόμενη βόλτα πάρτε μαζί σας μια μικρή σακούλα. Ανοίξτε την, βάλτε μέσα το χεράκι σας, ακουμπήστε την πάνω στην ακαθαρσία, πιάστε το μέσα από τη σακούλα, γυρίστε την ανάποδα, δέστε την κόμπο και καθαρίσατε. Δεν θα λερωθείτε και δεν θα γίνετε ρεζίλι (όπως πιστεύουν κάποιοι). Αντιθέτως, θα εισπράξετε ένα βλέμμα επιδοκιμασίας από τους περιοίκους του πάρκου στα γύρω μπαλκόνια, που αγρυπνούν για να σας επιπλήξουν και δικαίως. Στο κάτω – κάτω, αυτοί θα τα μυρίζουν ακόμα κι όταν εσείς αποχωρήσετε.
5. Πολλά σκυλιά υποφέρουν από το σύνδρομο της κοπροφαγίας. Πιθανόν και το δικό σας. Πιστέψτε με, δεν βοηθάει καθόλου να το βγάζετε βόλτα σε ένα περιβάλλον όπου υπάρχουν τόσοι διαφορετικοί «πειρασμοί». Και η κοπροφαγία, εκτός από ενοχλητική, αηδιαστική συνήθεια, μπορεί να επιβαρύνει σοβαρά την υγεία του σκύλου σας, αν ο προηγούμενος «δωρητής» πάσχει από κάτι που μεταδίδεται μέσω κοπράνων.
6. Τα περιττώματα που δεν μαζεύονται γεμίζουν μύγες. Οι μύγες κυκλοφορούν ελεύθερα και κάποτε θα φτάσουν και στην κουζίνα σας. Επεκτείνετε μόνοι σας το συλλογισμό.
7. Εκτός από μύγες, τα ελεύθερα περιττώματα προσελκύουν και κάτι χειρότερο: αγανάκτηση. Και η αγανάκτηση εκείνων που αναγκάζονται να τα υπομένουν, επειδή έχουν την τύχη (ή καλύτερα ατυχία) να ζουν δίπλα στο πάρκο, πολλές φορές μετουσιώνεται σε φόλες.
8. Στο πάρκο παίζουν παιδιά. Τα δικά σας παιδιά που παίζουν στον ελάχιστο χώρο πρασίνου που διαθέτει η Πολιτεία, σίγουρα δεν αντέχουν τη βρώμα και δεν μπορούν κάνουν ελιγμούς ανάμεσα τα περιττώματα των σκύλων σας. Είναι αληθινό δίλημμα τώρα αυτό; Σκυλιά ή παιδιά; Και ακόμη περισσότερο: είναι παιδαγωγικό υπόδειγμα;
(Πηγή: Περιοδικό ΄΄Σκύλος & Γάτα΄΄)      

συνεχιζουμε το κίνημα της πατάτας έως την συμπλήρωση 25 τόνων! ΠΙΘΑΝΗ ΗΜΕΡΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΕ ΔΙΝΕΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ"
Μετά τα συνεχή τηλεφωνήματα που δέχεται η εφημερίδα μας και τις εκκλήσεις να ολοκληρώσουμε τις παραγγελίες της πατάτας  ο "Ανεξάρτητος Παρατηρητής" συνεχίζει να δέχεται παραγγελίες πατάτας, ελπίζοντας να συμπληρώσει τους απαιτούμενους 25 τόνους έως τις 8 Απριλίου οπότε και θέτει ως στόχο για την παράδοση των παραγγελίων. Αυτή την στιγμή έχουμε μπορέσει να συγκεντρώσουμε παραγγελίες 18 περίπου τόνων. Είμαστε σε επαφή με πατατοπαραγωγό από την Φλώρινα ο οποίος διατηρεί την τιμή της πατάτας στα επίπεδα του 0,30 λεπτά το κιλό!
Ο παραγωγός μας ζήτησε να προσπαθήσουμε να συγκεντρώσουμε 25 τόνους προκειμένου να διατηρηθεί η τιμή πατάτας σε αυτά τα επίπεδα, διότι το κοντέϊνερ χωράει 25 τόνους και τα έξοδα μετακίνησης από Φλώρινα σε Αθήνα είναι πολύ μεγάλα.
Όποιοι επιθυμούν να δώσουν και άλλες παραγγελίες, η εφημερίδα μας δέχεται πάντα στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση: ind.observer@gmail.com

ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ Ο ΕΛΑΙΟΠΑΡΑΓΩΓΟΣ. ΣΤΙΣ 3.00μ.μ. ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ


Καθυστέρησε στην κίνηση ο ελαιοπαραγωγός Καλαμάτας κ. Παντελόπουλος και ο συνεταίρος του με αποτέλεσμα να έρθειγύρω στις 3.00 μ.μ. στο Δημαρχείο Χολαργού για την παράδοση του ελαιόλαδου. Μας ενημέρωσαν πριν από λίγο γι' αυτό ενημερώνουμε όσους θέλουν να αγοράσουν λάδι να πάνε στο σημείο στις 3.00 μ.μ.

ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ …ΦΟΥΣΚΑΣ Ο ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ!



Τον επονομάσαμε «τρομοκράτη» του λαού, άνθρωπο που παίζει το παιχνίδι των εγκληματιών της διεθνούς τοκογλυφίας, αυτών που επί δυόμισι χρόνια λυμαίνονται τη χώρα και εξαθλιώνουν τον λαό της. Ο Γιώργος Προβόπουλος είναι αυτός που δεν σταμάτησε να λέει ότι «ενδεχόμενη επιστροφή στην δραχμή  θα φέρει την κόλαση στην χώρα». Δεν θα υπάρχουν αγαθά να αγοράσουμε στα super Markets, τόνιζε ο «τρομοκράτης» Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος.
Πριν από μερικές ημέρες ο κ. Προβόπουλος … ξαναχτύπησε με νέα δήλωση, με την οποία όμως αυτή την φορά απέδειξε ότι εκτός από «τρομοκράτης» του λαού, είναι  και ψεύτης και πομφόλυγας!  
Είπε ο κ. Προβόπουλος, ότι μέχρι το 2014 οι μισθοί στη χώρα θα φτάσουν στα επίπεδα του 2001!!!
Ιδού λοιπόν με ποια απλά ντοκουμέντα, αποδεικνύονται τα ψεύδη και οι μπούρδες του Διοικητού της Τράπεζας της Ελλάδος:
2001: Διευθυντής σε ΟΤΑ (Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης), με 28 χρόνια προϋπηρεσίας, κατηγορίας ΠΕ (Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης), με οικογενειακό (ένας μοναδικός σύζυγος), ελάμβανε συνολικά ετήσιες καθαρές αποδοχές (μαζί με το φόρο), 22.500 ευρώ (η ακριβής μετατροπή σε ευρώ, μια και το 2001 το εθνικό μας νόμισμα ήταν η δραχμή).
Σήμερα, 2012: Διευθυντής σε ΟΤΑ (Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης), με 29 χρόνια προϋπηρεσίας, κατηγορίας ΠΕ (Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης) και την ίδια οικογενειακή κατάσταση, λαμβάνει συνολικά ετήσιες καθαρές αποδοχές (μαζί με το φόρο), 22.450 ευρώ!
Προσέξατε τα ψεύδη και τις φούσκες του κ. Προβόπουλου; Ενώ η Ελλάδα σήμερα, βρίσκεται σε χειρότερη μισθολογική κατάσταση από το 2001, όπως φαίνεται από το παραπάνω παράδειγμα, ο κ. Προβόπουλος …προειδοποιεί τον ελληνικό λαό και ταυτόχρονα προβλέπει ότι μέχρι το 2014 οι μισθοί στην χώρα θα αγγίξουν τα επίπεδα του 2001! Την ώρα που ήδη οι μισθοί ευρίσκονται σήμερα, σε χειρότερο σημείο από το 2001! Μπούρδες και ψεύδη, μαζί στο ίδιο κεφάλι!
Και αν μάλιστα στις στομφώδεις  δηλώσεις Προβόπουλου, προσθέσουμε το σημερινό πολλαπλάσιο κόστος ζωής σε σχέση με αυτό του 2001, τότε η Ελλάδα έχει ήδη γυρίσει στην δεκαετία του 1950! 
Απορία προκαλεί το… προτεταμένο δάχτυλο του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος,  ομοιάζον με αυτό ενός σπουδαίου καθηγητού που παραδίδει μαθήματα! Εκτός και αν θεωρεί τον εαυτόν του ως τον μονόφθαλμο που βασιλεύει των τυφλών! Άντε να περιμένεις από τέτοιους ανθρώπους να συμβάλουν στην εξυγίανση την οικονομίας της χώρας.

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

ΝΕΑ ΔΙΑΝΟΜΗ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

 
ΝΕΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΗΣ ΠΑΤΑΤΑΣ: ΦΤΑΣΑΜΕ (σε συνεργασία με τους Εθελοντές Αλληλεγγύης) ΤΟΥΣ 18 ΤΟΝΟΥΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΤΑΤΑΣ!

Όσοι δεν πρόλαβαν να προμηθευτούν το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο από τον παραγωγό Καλαμάτας, το περίφημο "ΕΛΑΙΑ ΧΩΡΑ"που ήδη εξάγεται και στην Κίνα, θα μπορέσουν να το προμηθευτούν αύριο Τρίτη 27 Μαρτίου, έξω από το Δημαρχείο Χολαργού (δίπλα από το Ηρώο), μετά τις 13.00 το μεσημέρι. Μετά την τεράστια ζήτηση που είχε το ελαιόλαδο και επειδή ο ενάμισι τόσνος εξαντλήθηκε πολύ σύντομα, ο παραγωγός έρχεται  με νέα προμήθεια. 
 ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 2,80 ΕΥΡΩ ΤΟ ΛΙΤΡΟ ΚΑΙ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΤΩΝ 5 ΛΙΤΡΩΝ. Η 5ΛΙΤΡΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 14,50 ΕΥΡΩ!


Η ΔΙΑΝΟΜΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ  ΕΞΩ  ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ (δίπλα στο Ηρώο) από τις 13.00 μ.μ.ΑΥΡΙΟ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ!
Σας δίνουμε και το link της εταιρείας παραγωγής του ελαιόλαδου Καλαμάτας, προκειμένου να έχετε μια οπτική ιδέα του τι θα αγοράσετε. Πρόκειται για την elaiaxora.blogspot.com η οποία παράγει εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο με μηδενική οξύτητα.
 http://www.elaiachora.blogspot.com/

Στο μεταξύ, η εφημερίδα μας ήρθε σε συνεννόηση με τους Εθελοντές Αλληλεγγύης που έχουν την έδρα τους στην περιοχή Νέου Κόσμου- Δάφνης, οι οποίοι δέχτηκαν να ενώσουμε τις παραγγελίες του Χολαργού-Παπάγου με τις δικές τους, έτσι που οι σημερινές παραγγελίες τελικά φτάνουν -όλες μαζί- τους 18 τόνους. Υπολειπόμεθα δηλαδή 7 περίπου τόνους για να συμπληρωθούν 25 τόνοι και να μπορέσουμε να στείλουμε την παραγγελίες στους παραγωγούς από την Βόρειο Ελλάδα και αυτοί να έρθουν να μας τις παραδώσουν! 
Εμείς ως εφημερίδα το παλεύουμε!