Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

αποκαλυπτικό: Δείτε ποια είναι τα "σημάδια" των κλεφτών και πώς μαρκάρουν τα σπίτια που βάζουν στόχο!

πηγή: eglimatikotita.gr


Πώς οι κλέφτες μαρκάρουν τα σπίτια του κοσμάκη; Με ποιόν τρόπο δίνουν σύρμα για το πώς θα μπούνε στο σπίτι ή ακόμα και για το πώς να το αποφύγουν; Ποια σήματα και ποια σημάδια δείχνουν ότι μια οικία έχει μπει στο στόχαστρο;
Το θέμα και τα σχέδια τα είχαμε παρουσιάσει πριν από 2 μήνες περίπου από το eglimatikotita.gr τώρα έγινε θέμα και σε τηλεοπτικό σταθμό.

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε πολλά... 


ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΩΝ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ"


ΤΕΛΕΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ 
ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ 
Η ΜΑΥΡΗ ΓΑΖΕΛΑ!
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΝΟ! ΕΠΙΑΣΕΣ ΤΟ ΝΟΗΜΑ 
ΤΙ...ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟ ...ΜΑΓΑΖΙ!


πηγή:eglimatikotita.gr
Η Κατερίνα Καλαγκμπόρ θεώρησε σωστό να ανεβάσει στον προσωπικό της 
λογαριασμό στο Facebook σέξι φωτογραφίσεις της, που δεν αφήνουν και 
πολλά στη φαντασία.

Είναι απόφοιτη του Αμερικάνικου Κολλεγίου Αθηνών και λάτρης του Μπάρακ 
Ομπάμα, όπως δηλώνει η ίδια στη σελίδα της στο facebook.

Ήταν από τις παρουσίες που συζητήθηκαν ήδη πριν τις εκλογές αφού εθεάθη ως εκλογική αντιπρόσωπος στον Άγιο Δημήτριο με το σήμα των Ανεξάρτητων 
Ελλήνων.
Τόσο η ίδια όσο και η αδελφή της έχουν βρεθεί στο φως της δημοσιότητας
ουκ ολίγες φορές για τα πλούσια προσόντα τους, με ημίγυμνες φωτογραφίσεις
 και συνεντεύξεις σε πολλά περιοδικά.
Δεν ξέρουμε βέβαια τι μήνυμα θέλει να μας περάσει ο Πάνος Καμμένος 
με αυτή την επιλογή. Φαντάζομαι πως θα έγινε εν αγνοία του.

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2011


 ΔΕΚΑ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ

του
Κώστα – Πολυχρόνη Τίγκα
Δημοτικού Συμβούλου Παπάγου-Χολαργού
 
            Στη  συνεδρίαση της 16ης  Ιουλίου 2012 ακούσαμε από τον κ. Δήμαρχο τον απολογισμό των πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής για το χρονικό διάστημα από 1 Ιαν. έως 31 Δεκεμβρίου 2011. Ακούσθηκαν πολλά για όσα έγιναν και θεωρώ ότι δεν είναι ανάγκη να επαναλάβουμε την κριτική μας και όσα είπαμε στις παλαιότερες συνεδριάσεις.  Όμως πιστεύω ότι ο πρώτος χρόνος του νέου δήμου είχε δύο βασικές δυσκολίες:
          α. Αυτές που προέκυψαν κατά την ενοποίηση των δύο πρώην δήμων Παπάγου και Χολαργού.
          β. Τις περικοπές των θεσμοθετημένων και εκτάκτων πόρων που το κράτος έχει μειώσει αισθητά.
          Θα ήθελα να αναφερθώ στις παραπάνω δυσκολίες γιατί αναμφισβήτητα η πορεία του νέου μας δήμου επηρεάζεται άμεσα από αυτές. Η ενοποίηση των δύο πρώην δήμων είχε και συνεχίζει να έχει δυσκολίες αφού είχαν διαφορετική φιλοσοφία και κουλτούρα. Ο Παπάγος πιο συντηρητικός, ενώ αντίθετα ο Χολαργός πιο φιλελεύθερος σε δράσεις, σκέψεις και συμπεριφορές. Η ενοποίηση οργάνων, υπηρεσιών και φορέων δημιούργησε σε πολλές περιπτώσεις κλυδωνισμούς γιατί επεκράτησε το ατομικό και όχι το επιδιωκόμενο γενικότερο συμφέρον.
        Με την ολοκλήρωση του πρώτου χρόνου  λειτουργίας του νέου μας Δήμου και με τη όση εμπειρία αποκτήθηκε, πιστεύω ακράδαντα ότι δεν έγιναν πράξη όλα αυτά που ένας απλός συνδημότης μας θα περίμενε. Για την επιτυχημένη συγκρότηση του νέου δήμου θα πρέπει όλες οι Δημοτικές παρατάξεις να προσφέρουν έργο ουσιαστικό και αποτελεσματικό. Για να συμβεί όμως αυτό θα πρέπει να ξαναδούμε προσεκτικά και να προσεγγίσουμε την ενοποίηση, με αισθήματα:
     ● ΕΥΘΥΝΗΣ για την επιτυχία του μεγάλου εγχειρήματος.
     ● ΣΕΒΑΣΜΟΥ στις προσδοκίες των κατοίκων του δήμου μας.
     ● ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ δυνάμεων ψυχής και σώματος για την επιτυχία.
     ● ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ μεταξύ των παρατάξεων.
      Η δεύτερη πολύ βασική δυσκολία, είναι οι περικοπές των θεσμοθετημένων και εκτάκτων πόρων που το κράτος έχει μειώσει αισθητά. Το ύψος των μειώσεων ανέρχεται στο 35% και είναι πάρα πολύ μεγάλο. Κατόπιν τούτου η οικονομική πραγματικότητα γίνεται ακόμη πιο δύσκολη γιατί είναι αδιανόητο να συζητάμε για οποιαδήποτε επιβάρυνση του δημότη κάτω από τις παρούσες συνθήκες. Εδώ νομίζω ότι θα πρέπει να αναγνωρίσουμε την τάξη που άρχισε να μπαίνει στα οικονομικά του Δήμου μας.
      Με βάση όσα αναφέρθηκαν για τις περικοπές, πιστεύω ότι έχουμε δύο επιλογές, από τη μια την πλήρη κατάργηση δραστηριοτήτων, όπου αυτό είναι εφικτό και από την άλλη τον ορθολογισμό των πραγματοποιούμενων δαπανών. Από την συμμετοχή μου στην Οικονομική Επιτροπή, όπου οφείλω να ομολογήσω ότι γίνεται πολύ σημαντική δουλειά και την εμπειρία που απέκτησα σε αυτή θα ήθελα να πω ότι δυστυχώς  ακόμη και σήμερα προτείνονται για εκτέλεση δαπάνες με κριτήρια και λογικές προ του 2009 δείχνοντας με αυτό τον τρόπο ότι αγνοείται η σημερινή ζοφερή πραγματικότητα.  
         Αν προσπαθήσουμε να πούμε πολύ συνοπτικά ποια είναι η σημερινή εικόνα, μετά ένα έτος από την εφαρμογή του Καλλικράτη, θα λέγαμε με απόλυτη ειλικρίνεια και κοιτάζοντας τους συνδημότες μας στα μάτια, ότι η κατάσταση στο Παπάγο είναι αισθητά καλύτερη από ότι η αντίστοιχη στο Χολαργό. Τούτο είναι μια πραγματικότητα που δεν μπορούμε να αμφισβητήσουμε και έχει να κάνει με το γεγονός ότι στον Παπάγο οι πάσης φύσεως λειτουργίες και δράσεις των Υπηρεσιών εφαρμόζονται επί πολλά χρόνια με τον ίδιο τρόπο, έχουν δοκιμασθεί και αποδίδουν πάρα πολύ καλά το ζητούμενο, κάτι που στο Χολαργό δεν συνέβη. Όμως σε κάθε περίπτωση και ο κάτοικος του Χολαργού δικαιούται και πρέπει να απολαμβάνει των ίδιων αποτελεσματικών υπηρεσιών όπως και ο κάτοικος του Παπάγου.
         Από τη συνεχή επικοινωνία και επαφή με τους συνδημότες μας διαπιστώνεται ότι είναι ανάγκη η Δημοτική Αρχή να εντατικοποιήσει τις προσπάθειές της και να δώσει ιδιαίτερη έμφαση στα παρακάτω. Γι αυτό προτείνονται:
         α. Αναζήτηση Ευρωπαϊκών κονδυλίων για πάσης φύσεως δράσεις με προτεραιότητα αυτές  που αφορούν τον ανθρώπινο παράγοντα και τις συνθήκες διαβίωσής του.
         β. Σύνταξη του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου (ΓΠΣ) του Παπάγου και  αναθεώρηση του αντίστοιχου του Χολαργού. Το πρώτο αποφασίσθηκε από το 2009 και ακόμη δεν έχει υποβληθεί από το μελετητή ένα αρχικό κείμενο των προτάσεών του. Ενώ το αντίστοιχο αναθεωρημένο ΓΠΣ του Χολαργού είναι στον Οργανισμό Ρυθμιστικού Σχεδίου της Αθήνας εδώ και 4 και πλέον χρόνια.
         γ. Μελέτη πεζοδρομήσεων, κυκλοφοριακών ρυθμίσεων και άλλων αναγκαίων παρεμβάσεων, ώστε να κάνουμε το Χολαργό πιο ανθρώπινη πόλη.
         δ. Επανεξέταση των Δημοτικών Τελών, το 2,35Ε/τ.μ. στον Παπάγο και το 1,85Ε/τ.μ. στο Χολαργό με τα σημερινά δεδομένα είναι πολύ υψηλά. Πρέπει πάση θυσία να μειωθούν, χωρίς βεβαίως να υποβαθμισθούν οι παρεχόμενες υπηρεσίες.
         ε. Λειτουργία και πάλι του Πολυϊατρείου στον Άνω Χολαργό. Μπορεί η κατάργησή του τους πρώτους δύσκολους μήνες να βοήθησε τη νέα διοίκηση του Δήμου με την εξοικονόμηση ενός σημαντικού ποσού, τώρα όμως που έχει μπει μια τάξη στα οικονομικά του Δήμου νομίζω ότι θα πρέπει να σταματήσει η ταλαιπωρία των ηλικιωμένων ατόμων.
         στ. Σύσταση και λειτουργία Κοινωνικού Παντοπωλείου και Κοινωνικού Φαρμακείου. Είναι εύκολη υπόθεση, βούληση χρειάζεται. Να είσαστε βέβαιος  κ. Δήμαρχε πως εάν προχωρήσετε στη σύστασή τους,  κάνετε ένα μεγάλο και σημαντικό βήμα στην κοινωνική πολιτική του Δήμου μας.
         ζ. Εντατικοποίηση των προσπαθειών ώστε να λειτουργήσει από φέτος το 3ο Νηπιαγωγείο Παπάγου. Είναι απόλυτα αναγκαίο.
         η. Οργάνωση Χειμερινού Φεστιβάλ Θεάτρου στο Χολαργό. Νομίζω μπορεί να ξεκινήσει και άμεσα μάλιστα αφού και οι χώροι υπάρχουν αλλά και ιδιαίτερα έξοδα δεν απαιτούνται.
         θ. Επανεξέταση των χώρων όπου γίνεται η Λαϊκή Αγορά στο Χολαργό. Είναι ανάγκη να έλθουν τάχιστα νέες προτάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο. Για τη Λαϊκή στην 25ης Μαρτίου νομίζω ότι όλοι έχουμε πεισθεί ότι πρέπει να αλλάξει.
         ι. Εξεύρεση πόρων για την καλύτερη και αποτελεσματικότερη  άσκηση κοινωνικής πολιτικής. Θέλουν βοήθεια οι βρεφονηπιακοί σταθμοί με τη μείωση των τροφείων, που είναι υψηλά, χρειάζεται ενίσχυση το ΚΑΠΗ, αλλά και τόσες και τόσες οικογένειες αναξιοπαθούντων και ανέργων συνδημοτών μας και θέλουν βεβαίως ενίσχυση τα χαμηλά εισοδήματα που δυστυχώς είναι πολλά.
        Προκειμένου να μπορέσετε να υλοποιήσετε όσα από τα παραπάνω αποφασίσετε, καλό θα είναι εκτός από  τη Συμπολίτευση να έχετε και τη συναίνεση της Αντιπολίτευσης. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αποτελεσματική Αντιπολίτευση σημαίνει εποικοδομητική παρουσία σε όλες τις δραστηριότητες της Συμπολίτευσης και όχι διαμόρφωση θέσεων με αντιπολιτευτική λογική.
         Τέλος από όλους εμάς που οι δημότες μας εξέλεξαν περιμένουν έργο, έργο που θα χαρακτηρίζεται από εντιμότητα, εργατικότητα, διαφάνεια, συνέπεια και ανθρωπιά. Περιμένουν από όλους εμάς Υπέρβαση των όποιων διαφορών έχουμε, αλλά και Συναίνεση στην διαδικασία των πάσης φύσεως αποφάσεων. Με αυτές και μόνο τις συμπεριφορές θα κριθούμε από τους δημότες μας στο τέλος της Δημοτικής θητείας.


                                                                                           

ΑΓΩΝΙΩΔΗΣ ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ...

Αγαπητοι φίλοι γεια σας.

Ο Λύκος είναι μόνιμος κάτοικος του Υμηττού. Βέρος βουνίσιος, αντάρτης γέννημα θρέμμα του βουνού και του λόγγου. Ανήκει στην ίδια αγέλη με την Ασπρού, τον Μούργο, και την Στρουμπούλω. Αυτοί οι τέσσερις μείνανε από μια αγέλη 23 ατόμων που μέχρι πρόσφατα όργωνε το βουνό. 
Ο 85άχρονος κύριος Παναγιώτης -ανάμεσα σε άλλους- είναι ο κύριος συσσιτιάρχης της ομάδας. Με βροχές, με χιόνια και με καύσωνες, δύο φορές την μέρα ο κύριος Παναγιώτης ανεβαίνει στο βουνό πιστός στο ραντεβού του με τα φιλαράκια του κι ας φωνάζει κι ας διαμαρτύρεται η γυναίκα του που φοβάται μην του τύχει τίποτα σ' αυτή τη ηλικία που βρίσκεται. 'Όμως για τον κύριο Παναγιώτη τα σκυλιά αυτά είναι η παρέα του,η οικογένεια του. Όπως λέει ο ίδιος, είναι ο λόγος για να συνεχίσει να ζει. 
Για τον Αλέξανδρο, την Γιάννα και την αφεντιά μου η ομάδα του Λύκου αποτελεί την τετράποδη συνοδεία στις νυχτερινές μας βόλτες στο βουνό, είναι το πολύτιμο ακροατήριο των αέναων συζητήσεων και των τσακωμών μας, μέρος αναπόσπαστο και αναντικατάστατο των -λιγοστών πια- απολαυστικών στιγμών της καθημερινότητας μας.
Όμως ο Λυκάκος μας αρρώστησε. Έπαθε περινεική κήλη, και χρειάζεται χειρουργείο, μια επέμβαση που κοστίζει μαζί με την αγωγή περίπου 500 Ευρω. Ήδη ξοδέψαμε 350 Ευρω για τις πρώτες μέρες της θεραπείας αλλά η οικονομική μας κατάσταση -όπως όλων- είναι τραγική και δεν μπορούμε πλέον να επωμιστούμε περαιτέρω έξοδα. 
Γνωρίζουμε ασφαλώς ότι σε κανέναν δεν περισσεύουν χρήματα, γι' αυτό ζητάμε την συμπαράσταση σας. Αν υπάρχει κάποιος γιατρός ή κάποια κλινική που θα δεχτεί να κάνει δωρεάν την επέμβαση, να σώσει την ζωή του φίλου μας, θα σας είμαστε αιωνίως ευγνώμονες.
Υ.Γ. Πριν κάμποσο καιρό η Ασπρού χτύπησε στο πόδι. Φέραμε έναν κτηνίατρο για να περιποιηθεί το τραύμα της. Με το που είδε την σκηνή ο Λύκος πλησίασε αργά και άρχισε να γλύφει το χέρι που θα έκανε καλά την συντρόφισσά του. Αυτός είναι ο Λύκος μας που ξέρει τι σημαίνει ΑΝΘΡΩΠΙΑ.

ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΜΠΑΡΑΖ ΛΗΣΤΕΙΩΝ-ΔΙΑΡΡΗΞΕΩΝ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ!

ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ  ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΡΚΑΡΕΙ (ΜΕ ΚΥΚΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟΥΣ), ΔΕΚΑΔΕΣ  ΣΠΙΤΙΑ-ΣΤΟΧΟΥΣ ΓΙΑ ΔΙΑΡΡΗΚΕΙΣ!
Εντονος είναι ο φόβος ότι μέσα στο σαββατοκύριακο οι κακοποιοί ετοιμάζουν μπαράζ διαρρήξεων. Όπως έχει γράψει το egklimatikotita.gr οι αλλοδαποί κακοποιοί χρησιμοποιούν συγκεκριμένη μέθοδο, με την οποία επιλέγουν τα σπίτια ή διαμερίσματα-στόχους για να χτυπήσουν. Σημειώνουν διάφορα σχήματα όπως σταυρούς ή κύκλους γύρω από κολώνες-κάδους-τοίχους που βρίσκονται κοντά στο υποψήφιο για διάρρηξη σπίτι. Δεκάδες τέτοια σπίτια έχουν επισημανθεί να έχουν τέτοια σημάδια.
Προσοχή λοιπόν.
Ο Παναγιώτης Αλεξόπουλος (φωτό), μας έστειλε σχετική επιστολή:


"ΕΠΕΙΓΟΝ!
Συμμορίες λαθρομεταναστών από πρώην κομμουνιστικές χώρες έχουν μαρκάρει-στοχοποιήσει δεκάδες σπίτια με σταυρούς, κύκλους, τετράγωνα και μισοφέγγαρα, σε όλο τον Χολαργό. Με αυτό τον τρόπο προετοιμάζουν εγκληματικές ενέργειες σε βάρος ανυποψίαστων συμπολιτών μας.
Αυτό το σαββατοκύριακο ο Χολαργός βρίσκεται στο έλεος κακοποιών στοιχείων. Στην οδό Σερίφου έγινε καταδίωξη συμμορίας λαθρομεταναστών από πολίτες. Ενημερώθηκε η Άμεση Δράση.
Κανείς μην αδιαφορήσει γιατί θα το πληρώσει ακριβά...
Ο Χολαργός ευρίσκεται στο στόχο αδίστακτων συμμοριών.
* Εισβάλλουν σε πολυκατοικίες μέρα-μεσημέρι και αρπάζουν ό,τι βρουν
* Σκοτώνουν και βιάζουν σαν τα κτήνη
* Ξυλοκοπούν ανήμπορους ανθρώπους.
* Τα βράδια η πόλη μας είναι σαν έρημη και ο κόσμος ...φωλιασμένος στα σπίτια του. Αλλά κι εκεί δεν νιώθει καθόλου ασφαλής. 
Δεν πάει άλλο. Ως εδώ.
ΟΓΑΝΩΘΕΙΤΕ. Περιφρουρείστε τις οικογένειές σας. Την περιουσία σας.
Μην σκύβεις άλλο το κεφάλι ως ραγιάς.
Ήρθε η ώρα για την δημιουργία πατριωτικής πολιτοφυλακής στον Χολαργό.
Ήρθε η ώρα να αντισταθούμε μαζικά και οργανωμένα...
Παναγιώτης Αλεξόπουλος"

ΠΡΟΚΛΗΣΗ!!! ΔΙΟΡΙΣΘΗΚΕ ΩΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΚΑΙ ΑΜΕΙΒΕΤΑΙ ΜΕ ΤΡΙΠΛΑΣΙΟ ΜΙΣΘΟ ΩΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ!!!

αποκάλυψη!
Οι εντεταλμένοι από την Πολιτεία να τηρούν τους νόμους, οφείλουν να δίδουν πρώτοι το καλό παράδειγμα. "Τώρα τι μας λες; Εάν συνέβαινε αυτό, τότε δεν θα είχαμε φτάσει μέχρι αυτό το χάλι", θα πουν πολλοί. 
Δικηγόροι και υπερασπιστές των νόμων πάντως, οφείλουν πρώτοι να τους εφαρμόζουν. Εάν γίνεται το αντίθετο, τότε ...κλάψε μας! 

Στη  περίπτωση  του Δήμου Χολαργού, και σημερινού Δήμου Παπάγου-Χολαργού, βλέπουμε ότι δεν τηρούνται νόμοι και αποφάσεις του κράτους!
Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι: αναφερόμαστε στην περίπτωση του σημερινού προϊσταμένου της νομικής υπηρεσίας του Δήμου κ. Νίκου Γεωργακόπουλου, η οποία θεωρούμε ότι είναι εξόχως σοβαρή έως προκλητική και  θα πρέπει να απασχολήσει τον Δήμαρχο αλλά και το δημοτικό συμβούλιο.
Πάμε λοιπόν! Το Δημοτικό Συμβούλιο Χολαργού σε συνεδρίασή του στις 6 Ιουνίου 2005  και με παρόντες 21 δημοτικούς συμβούλους, από τους οποίους σήμερα εν ενεργεία είναι οι κ.κ. Αυγουρόπουλος, Αθανασάκου, Νικάκη και Δασκαλόπουλος, εξέδωσε την υπ' αριθμ. 108 απόφαση για την πρόσληψη  Νομικού Συμβούλου για τον Δήμο Χολαργού. Η συγκεκριμένα απόφαση του Δήμου, ανέφερε:  "Επειδή ο  Δήμος μας αντιμετωπίζει καθημερνινά πολλά θέματα τα οποία χρίζουν νομικής υποστήριξης, είναι αναγκαίο να προσληφθεί και Νομικός Σύμβουλος ο οποίος να παρέχει συμβουλές και γνωμοδοτήσεις και να καλύπτει όλες εν γένει τις νομικές ανάγκες του Δήμου μας. Η εν λόγω πρόσληψη ρυθμίζεται από τις διατάξεις του άρθρου 11 του Ν. 1649/86. Κατόπιν αυτών εισηγείται και ενημερώνει το Δ.Σ. για την πρόσληψη Νομικού Συμβούλου".



Με βάση αυτή την απόφαση, στις 14/6/2005 ο τότε Δήμαρχος Χολαργού Δ. Νικολάου εξέδωσε την υπ' αριθμ. 196 απόφαση (φωτό αριστερά) με την οποία προχώρησε στον διορισμό του Νίκου Γεωργακόπουλου στην θέση του Νομικού συμβούλου του Δήμου, αποδεχόμενος την υπ' αριθμ. 6863/10-6-2005 αίτηση του τελευταίου για διορισμό του στην θέση αυτή!!!

Άρα, ο κ. Νίκος Γεωργακόπουλος προσελήφθη στον Δήμο Χολαργού ως Νομικός Σύμβουλος. Τι σημαίνει αυτό; Διαβάστε παρακάτω. Έχει ζουμί το πράγμα.
 Τι λέει η παραπάνω απόφαση του Δ.Σ. την οποία ψήφισαν και οι σημερινοί εν ενεργεία δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Αυγουρόπουλος, Αθανασάκου, Νικάκη και Δασκαλόπουλος; Ότι προσλήφθηκε ο κ. Γεωργακόπουλος ως Νομικός σύμβουλος, σύμφωνα με  τις διατάξεις του άρθρου 11 του Ν. 1649/86. Το έχουμε υπογραμμίσει και πιο πάνω. Για πάμε να δούμε, τι λέει αυτή η ρημάδα διάταξη: Σας την βάλαμε και σε μεγάλη φωτό για να την διαβάσετε μόνοι σας: "Κατά τη διάταξη του άρθρου 11 του Ν.1649/1986" κ.λ.π. "..Σημειώνεται ότι νομικός σύμβουλος θεωρείται εκείνος, ο οποίος δεν ασχολείται με την δικαστική εκπροσώπηση και τον χειρισμό δικαστικών υποθέσεων του εντολέα, αλλά περιορίζεται, αποκλειστικά στην παροχή νομικών συμβουλών ή γνωμοδοτήσεων ή στην κατεύθυνση του χειρισμού των υποθέσεων από άλλους δικηγόρους ή διοικητικά όργανα...και για τον λόγο αυτόν σε περίπτωση που ο δικηγόρος προσλαμβάνεται για την παροχή νομικών συμβουλών και γνωμοδοτήσεων είτε ατομικά είτε σε συμβούλιο με άλλους, οι συνολικές αποδοχές του κλιμακίου στο οποίο ανήκει μειώνονται κατά το 1/3"!!!
Το πιάσατε ή να το ξαναπούμε;  Ο κ. Νίκος Γεωργακόπουλος προσλήφθηκε για να παρέχει νομικές συμβουλές ή γνωμοδοτήσεις ...
Διαβάστε την συνέχεια, είναι ακόμη πιο καυτή και αφορά στις συνολικές αποδοχές του κ. Γεωργακόπουλου. Λέει λοιπόν η πιο πάνω διάταξη ότι οι αποδοχές του μειώνονται κατά το 1/3 των αποδοχών του δικηγόρου. 
Ας το δούμε και
 τι γράφει και το επίσημο "Βήμα του Δικηγόρου" του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, για το ποιος είναι ο μισθός του Νομικού Συμβούλου:  
"Οι κατώτατες αποδοχές του προσλαμβανόμενου κατά τα ανωτέρω δικηγόρου, ως Νομικού Συμβούλου, σύμφωνα με την παρ. 4 του άρθρου 92Α του ΝΔ. 3026/1954 περί "Κώδικα των Δικηγόρων" , μειώνονται κατά το 1/3 σε σχέση με τις αμοιβές του μισθολογικού κλιμακίου στο οποίο υπάγεται, κατά την παρ. 1 του ιδίου άρθρου του ιδίου Ν.Δ. και επί της προκύπτουσας αμοιβής υπλογίζονται οι προσαυξήσεις της παρ. 3 του άρθρου 21 του ν. 3274/2004"
Τι μας λέει λοιπόν ο νόμος ξεκάθαρα; Ότι ο κ.Γεωργακόπουλος θα έπρεπε να αμείβεται με το 1/3 του κατώτατου μισθού ενός δικηγόρου, διότι διορίσθηκε Νομικός Σύμβουλος που παρέχει συμβουλές και γνωμοδοτήσεις!
Ετηρείτο ο νόμος όμως ή ...γίναμε ρεζίλι;
ΡΕΖΙΛΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 
ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

Το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, με εμπιστευτικό του έγγραφο προς τον Δήμο Χολαργού  (30/7/2008) και με θέμα "ΕΚΘΕΣΗ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ" (φωτό αριστερά), αναφέρει: "Σας στέλνουμε Έκθεση Εκέγχου Μισθοδοσίας, που καταρτίσθηκε μετά από διενέργεια σχετικού ελέγχου στο Δήμο σας και παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες σύμφωνα με τις προτάσεις που διατυπώνονται σ' αυτή"

Όπως φαίνεται από το εμπιστευτικό έγγραφο του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, υπάρχουν συνημμένα 8 φύλλα. Για πάμε λοιπόν  για τον κ. Γεωργακόπουλο, να δούμε τι λέει; Κατ' αρχήν η Έκθεση των αρμοδίων υπαλλήλων του Υπουργείου Οικονομικών, αναφερόμενη στον διορισμό του κ. Γεωργακόπουλου επισημαίνει: "Η πρόσληψη δικηγόρων με πάγια αντιμισθία γίνεται...με επιλογή ύστερα από προκήρυξη"!!! 
Είδατε πουθενά  να συμμετείχε σε κάποιο προκηρυχθέντα διαγωνισμό ο κ. Γεωργακόπουλος για  να επιλεγεί ως Νομικός Σύμβουλος; Μια αίτηση έκανε και σε δυο μέρες τον διόρισε απευθείας ο κ. Νικολάου!!! 
Το γεγονός ότι ο κ. Νικολάου είναι κοντοχωριανός με τον κ. Γεωργακόπουλο, προφανώς δεν έπαιξε κανέναν ρόλο στον απευθείας διορισμό!!! Ήταν απλή σύμπτωση. 

Για διαβάστε και τη συνέχεια των Ορκωτών Λογιστών. (φωτό πάνω)
 "ε. Από το Ελεγκτικό Συνέδριο έχει κριθεί ότι για το Νομικό Σύμβουλο, ο οποίος διακρίνεται από το δικηγόρο κατά το ότι δεν ασχολείται με τη δικαστική εκπροσώπηση και τον χειρισμό δικαστικών υποθέσεων του εντολέα του αλλά περιορίζεται αποκλειστικά στην παροχή νομικών συμβουλών ή γνωμοδοτήσεων ή στην κατεύθυνση του χειρισμού των υποθέσεων από άλλους δικηγόρους ή διοικητικά όργανα, διαφοροποιείται η δικαιούμενη αμοιβή.
Συγκεκριμένα ο προσληφθείς νομικός δύμβουλος -σε αντίθεση με τον δικηγόρο που έχει προσληφθεί με πάγια αντιμισθία- δεν δικαιούται το σύνολο των αποδιοχών του κλιμακίου στο οποίο ανήκει αλλά οι αποδοχές αυτού (κλιμακίου) μειώνονται κατά το 1/3 Πράξεις/Τμήματος Ελεγκτικού Συνεδρίου κ.λ.π." !!!

Η τελική διαπίστωση των Ορκωτών Λογιστών για το πρόσωπο του κ. Γεωργακόπουλου, η οποία εξέθεσε τον Δήμο Χολαργού (τον ίδιο πάντως όχι), τονίζει ορθά κοφτά: "ΑΠΟ ΤΟΝ ΈΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΜΙΣΘΟΔΟΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΗΚΕ ΟΤΙ  ΣΤΟΝ ΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΜΗ ΣΥΝΝΟΜΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟ 1/3"
Το συμπέρασμα και η πρόταση των Ορκωτών Λογιστών, είναι: "...πρέπει να γίνει άμεσα επαναπροσδιορισμός των αποδοχών του Νομικού Συμβούλου κ. Γεωργακόπουλου Νικολάου, σύμφωνα με τα παραπάνω, ώστε να λαμβάνει το ορθό ποσό αυτών και στη συνέχεια να ακολουθήσει ο προσδιορισμός και η αναζήτηση των αχρεωστήτως καταβληθέντων ποσών"!


Κύριε Δήμαρχε,  γνωρίζατε τα ...χαμπέρια της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής; Το πώς ....επελέγη-διορίσθηκε ο κ. Γεωργακόπουλος Νομικός Σύμβουλος; Το πόσα -περισσότερα- χρήματα εισέπραξε παρανόμως; Γνωρίζετε εάν τα χρήματα αυτά επεστράφησαν αχρεωστήτως καταβληθέντα, όπως ζητούν οι ορκωτοί λογιστές; Χρήματα των δημοτών ηταν αυτά, τα οποία όπως είπαν οι αρμόδιοι, κακώς μπήκαν στις τσέπες του κ. Γεωργακόπουλου. 
Κι εσείς κύριε Ξύδη, πριν από λίγους μήνες ορίσατε τον κ. Γεωργακόπουλο προϊστάμενο της Νομικής υπηρεσίας! Καλά κάνατε. Συνάδει όμως η  απόφασή σας με όλα όσα έχουν προηγηθεί για τον κ. Γεωργακόπουλο; 
Ρωτάμε εκ νέου: Τα παραπανίσια χρήματα που κακώς εισέπραττε ο κ. Γεωργακόπουλος (όπως βεβαιώνουν οι αρμόδιοι ορκωτοί λογιστές), επεστράφησαν στα ταμεία του δήμου ή παραμένουν στις τσέπες του νομικού συμβούλου;
Οι κ.κ. Αυγουρόπουλος, Αθανασάκου, Νικάκη και Δασκαλόπουλος, που παρέστησαν στην επίμαχη, επί Νικολάου, συνεδρίαση του Δ.Σ. Χολαργού, και οι οποίοι εξακολουθούν να είναι δημοτικοί σύμβουλοι, δεν έπρεπε να ενδιαφερθούν για την τόσο σοβαρή αυτή υπόθεση; Ειδικά η κ. Νικάκη που είναι δικηγόρος, δεν έπρεπε να την ψάξει; Ή τουλάχιστον τώρα, θα την αφήσουν να βρίσκεται σε κάποιο συρτάρι ή θα την φέρουν στο Δ.Σ. να μάθουμε επιτέλους τι έγινε με την πρόταση των ορκωτών λογιστών που ζητούν να γυρίσουν πίσω τα λεφτά που παρανόμως εισέπραξε ο κ. Γεωργακόπουλος;


Να θυμίσουμε τέλος, ότι ο κ. Γεωργακόπουλος, το ίδιο διάστημα που εισέπραττε παρανόμως (όπως λένε οι ορκωτοί λογιστές) τα λεφτά από τα ταμεία του Δήμου Χολαργού, ήταν και προσωπικός δικηγόρος του κ. Νικολάου, έχοντας σύρει αλλεπάλληλες φορές τον εκδότη του 'Παρατηρητή" στο εδώλιο του κατηγορουμένου. Μέχρι και στον Άρειο Πάγο πήγε τον Βραχιολίδη, έχοντας κοινό στόχο με τον Νικολάου, να τον καταδικάσουν ως "συκοφάντη" και "ψευδομάρτυρα"!!! 
Το μόνο που κατάφεραν ήταν να μαδήσουν οικονομικά τον Βραχιολίδη!






 

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Πως θα έγραφε ένα παιδί μία έκθεση αν δεν υπήρχαν τα η,ει,υ,οι και το ω



ΙΔΟΥ:





ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ BATMAN ΣΤΙΣ ΗΠΑ

Σε τραγωδία κατέληξε η πρεμιέρα της νέας ταινίας του Μπάτμαν «The Dark knight Rises» στο Ντένβερ των ΗΠΑ, όταν μασκοφόρος ένοπλος άνοιξε πυρ αδιακρίτως σε κινηματογράφο, σκοτώνοντας 12 ανθρώπους ενώ έως 50 είναι τραυματίες, σύμφωνα με τις πληροφορίες.

Βίντεο-ντοκουμέντο λίγο μετά το μακελειό στην πρεμιέρα του Μπάτμαν
Οπως μετέδωσε ο τοπικός ραδιοφωνικός σταθμός, KOA, ο ένοπλος φορούσε αντιασφυξιογόνα μάσκα και άρχισε να πυροβολεί μεσα στην αίθουσα που βρίσκεται σε εμπορικό κέντρο στο προάστιο Ορόρα, ενώ παράλληλα έριξε - πιθανότατα- δακρυγόνο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει συλληφθεί ένα άτομο.
Οι πυροβολισμοί άρχισαν σύμφωνα με πληροφορίες 30 λεπτά μετά την έναρξη της ταινίας.
Πλάνα από το CNN δείχνουν δεκάδες αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο του μακελειού. Σύμφωνα με τον ΚΟΑ, οι Αρχές προχώρησαν σε εκκένωση της περιοχής, ενώ πραγματοποιούν ελέγχους για την ύπαρξη εκρηκτικού μηχανισμού.
Μάρτυρας ανέφερε στο CNN, ότι «είδε έναν τύπο να ανεβαίνει αργά τις σκάλες και να πυροβολεί αδιακρίτως».
«Ακούσαμε από 10 έως 20 πυροβολισμούς και ακολούθησαν μικρές εκρήξεις. Στην συνέχεια ακούσαμε ανθρώπους να ουρλιάζουν και μας δόθηκε η εντολή να εγκαταλείψουμε το χώρο», δήλωσε αυτόπτης στο CNN.
«Αρχισε σε μια μεταμεσονύκτια προβολή της ταινίας και οι αίθουσες που προέβαλαν την ταινία ήταν γεμάτες», δήλωσε στο Sky News η Μπρέντα Στιούαρτ από το ραδιόφωνο ΚΟΑ.
«Οι παρευρισκόμενοι μας είπαν ότι θεώρησαν πως πρόκειται για μέρος της ταινίας. Νόμιζαν ότι άκουγαν πυροτεχνήματα, δυνατούς θορύβους όταν ξαφνικά άρχισαν να βλέπουν τις σφαίρες», πρόσθεσε.
πηγή: newsbomb.gr





ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ: «Θ’ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΣΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ»


από τον Μάκη Βραχιολίδη
Ανησυχία, θόρυβο αλλά και μαχητική διάθεση προκειμένου να παρεμποδιστεί η οικοπεδοποίηση του Υμηττού, προκαλεί το δημοσίευμα της «Ελεύθερης Ώρας», με τίτλο  «Ιδιοκτήτες δασικών εκτάσεων δικαιώνονται από τα Δικαστήρια και ετοιμάζονται να κτίσουν Βίλες και Πανεπιστήμια στα βουνά». Η αποκάλυψη αφορούσε και στον Υμηττό, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά ότι «Ο Υμηττός (το ίδιο ισχύει και για  άλλα βουνά-δασικές εκτάσεις) δεν ανήκει, όπως μας μπούχτιζαν, στο δημόσιο. Ανήκει σε πολλούς ιδιοκτήτες οι οποίοι αγόρασαν με χρήματά τους από το Ταμείο Εθνικής Αμύνης 100 τουλάχιστον στρέμματα και διεκδικούν πλέον το αυτονόητο: να χτίσουν το σπίτι τους.
…Ήδη, το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στο οποίο προσέφυγε ο Οικοδομικός Συνεταιρισμός Αναπήρων Πολέμου Αττικής, τους δικαίωσε», επιβάλλοντας στο Δημόσιο βαριά πρόστιμα.
 Συγκεκριμένα, το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου:
1. Επιδίκασε υπέρ των προσφευγόντων ιδιοκτητών το ποσό των 5.000.000 ευρώ ως αποζημίωση υλικής βλάβης συν τους φόρους.
2. Επιδίκασε στους προσφεύγοντες συλλογικά το ποσό των 40.000 ευρώ συν τους φόρους, για δικαστικά έξοδα.

Τα πρόστιμα που επέβαλε το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο σε βάρος της Ελλάδος για τις ιδιοκτησίες του Υμηττού, ουσιαστικά αποκαλύπτουν αυτό που επί δεκαετίες έκρυβε το ελληνικό δημόσιο: ότι ο Οικοδομικός Συνεταιρισμός, κατέχει νομίμως ιδιωτική έκταση 100 στρεμμάτων στον Υμηττό».

Το αποκαλυπτικό δημοσίευμα της «Ε.Ω.» έκανε μνεία και στον τότε Δήμαρχο Χολαργού Αντώνη Πολύδωρα, αδερφό του βουλευτή της Ν.Δ. και πρώην υπουργού, Βύρωνα Πολύδωρα, ο οποίος στα 1974 είχε δώσει ομηρικές μάχες μαζί με κατοίκους και φορείς της πόλης, για να αποτρέψει την ανέγερση οικοδομών στον Υμηττό. Μάλιστα, ο τότε Δήμαρχος δεν δίστασε να τα βάλει με το καθεστώς του Ιωαννίδη, υποβάλλοντας την παραίτηση του μαζί με το δημοτικό συμβούλιο, ως ένδειξη διαμαρτυρίας στην επιχειρούμενη οικοπεδοποίηση του Υμηττού. Το γεγονός είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο ενώ είχε μεταδοθεί μέσω του Β.Β.C. σχεδόν σε όλο τον κόσμο. Συγκεκριμένα, το B.B.C. μετέδιδε: «Πρώτη αντίσταση κατά της χούντας: ομαδική παραίτηση Δημάρχου και δημοτικού συμβουλίου Χολαργού»!
Ο τέως Δήμαρχος Χολαργού Αντώνης Πολύδωρας, με αφορμή την αποκάλυψη της «Ε.Ω.», έστειλε επιστολή στην εφημερίδα, στην οποία, αφού εκφράζει την έντονη αντίθεσή του με το περιεχόμενο του δημοσιεύματος,  διαβεβαιώνει ότι στον Υμηττό «ούτε ιδιοκτησίες υπάρχουν, ούτε νόμιμοι τίτλοι, καθώς το 303 Ν.Δ. του 1974 καταργήθη». Ο κ. Αντώνης Πολύδωρας με τον οποίο επικοινωνήσαμε και τηλεφωνικά, αφού μίλησε ευθέως για προσπάθεια καταπάτησης του Υμηττού, δήλωσε ότι εάν χρειαστεί θα ξανανέβει στο βουνό και θα προτάξει  μαζί με τους κατοίκους τα στήθη του, για να αποτρέψει όποιους επιδιώκουν να μετατρέψουν σε οικόπεδα και μπετόν το βουνό της Αττικής!  
Η επιστολή του πρώην Δημάρχου Χολαργού έχει ως εξής:
 Ο Αντώνης Πολύδωρας, αδελφός του βουλευτού της Ν.Δ. Βύρων Πολύδωρα, όταν ήταν δήμαρχος Χολαργού το 1974 τα έβαλε με το καθεστώς της χούντας για να αποτρέψει την οικοπεδοποίηση του Υμηττού. Η ιστορία επαναλαμβάνεται και ο αγέραστος Πολύδωρας δηλώνει έτοιμος να ξαναπροτάξει τα στήθη του για την σωτηρία του βουνού.

“ΠΡΟΣ:
τον κ. Μάκη Βραχιολίδη
                            
Χολαργός, 17 Ιουλίου 2012

Κύριε Μάκη Βραχιολίδη,

Με αφορμή το ρεπορτάζ, που έχετε δημοσιεύσει στην έγκριτη εφημερίδα Ε.Ω. της 12ης Ιουλίου 2012, με τίτλο: «Ιδιοκτήτες δασικών εκτάσεων δικαιώνονται από τα Δικαστήρια και ετοιμάζονται να κτίσουν…. Βίλες και Πανεπιστήμια στα βουνά!», έχω την τιμή να παρατηρήσω ορισμένα πράγματα, τα οποία αν και γνωστά, επιβάλλεται, πιστεύω, να επαναληφθούν για να αντιληφθούν ακόμη και οι πλέον δύσπιστοι ή οι αγνοούντες ενδεχομένως την πραγματικότητα, πώς έχει η κατάσταση σε σχέση με αυτούς που επιβουλεύονται τον Υμηττό στις παρυφές του στο Δήμο Παπάγου-Χολαργού.

Κύριε Βραχιολίδη,

Είναι γνωστό ότι έχετε δικαίωμα να δημοσιεύσετε ό,τι νομίζετε, κρίνοντάς το εσείς σωστό ή δίκαιο. Αυτό δεν μπορεί κανείς να σας το απαγορεύσει.

Η ιστορία όμως και οι αγώνες της εφημερίδος σας για το πράσινο, για το περιβάλλον και κυρίως για τον Υμηττό (μας), έχει καταγραφεί και  αναγνωρισθεί. Η λεπτομερής αναφορά σας στο ρεπορτάζ των αποφάσεων του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου, σχεδόν συνηγορητική προς τους «καταπατητές», έρχεται σε πλήρη αντίθεση με όλους τους προηγούμενους αγώνες που έκανε η ταπεινότης μου, ως Δήμαρχος Χολαργού στα δύσκολα χρόνια μαζί με το λαό του Χολαργού. Δεν θα αναφέρω ονόματα, διότι φοβούμαι τη λησμονιά από το πέρασμα του χρόνου αφενός και αφετέρου εσείς με την εφημερίδα σας, έχετε αναγνωρίσει και δημοσιεύσει κατ΄επανάληψη τόσο τα γεγονότα όσο και τα ονόματα των Χολαργιωτών μαχητών της πρώτης γραμμής, που έσωσαν πριν από 38 χρόνια τον Υμηττό. Εκείνο όμως που οφείλω να αναφέρω, είναι ότι μαζί με τον αείμνηστο αδελφό μου Σωτήρη και τους πολλούς φίλους και γείτονες, ήταν δίπλα μου και ο πατέρας σας, Διευθυντής τότε της μόνης εκδιδομένης στο Χολαργό εφημερίδος, «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ»,  ο Απόστολος Βραχιολίδης.  Ο κ. Βραχιολίδης ανταποκρίθηκε αμέσως στο τηλεφώνημά μου, τηλεφώνημα και προσκλητήριο συναγερμού, και όλοι μαζί τότε (15-6-1974) Δήμαρχος, δημοτικοί σύμβουλοι, Τύπος και λαός, ανεβήκαμε στον Υμηττό στο Κορακοβούνι (αυτό ήταν το πεδίο μάχης), και αποτρέψαμε την επιχειρούμενη καταστροφή, προτάσσοντας τα στήθη μας μπροστά στις μπουλντόζες που εκινούντο να «ανοίξουν» δρόμους ανάμεσα στα πεύκα.

Πιστεύω ότι οι προθέσεις σας δεν είναι κακές, όμως η περικοπή στο ρεπορτάζ  «Η οικονομική κρίση έχει λυγίσει το κράτος το οποίον πλέον δεν μπορεί να πληρώσει άλλα πρόστιμα και αργά ή γρήγορα θα αναγκασθεί να δώσει προς χρήση τις υπάρχουσες ιδιοκτησίες ή να τις αντικαταστήσει με άλλες σε άλλα σημεία της χώρας», ήταν άστοχος. Και αυτό διότι ούτε ιδιοκτησίες υπάρχουν, ούτε νόμιμοι τίτλοι, καθώς το 303 Ν.Δ. του 1974 καταργήθη.

Πρέπει δε να τονίσουμε, ότι τους αναπήρους και τα θύματα πολέμου και τους σεβόμεθα και τους τιμούμε. Και εάν η πολιτεία έχει τη πρόθεση να τους βοηθήσει, ας το πράξει. Θα συμφωνήσουμε και θα τους συμπαρασταθούμε. Όχι όμως εις βάρος του Υμηττού. Δεν πρέπει να είναι ο Υμηττός η εύκολη λύση και το θύμα.

Σας γνωρίζουμε ακόμη, ότι και στην οικογένειά μου, στενή και ευρύτερη, έχουμε πολλούς πολεμιστές, πολλούς αναπήρους και πολλά θύματα, τα οποία με το αίμα τους έχουν ποτίσει το αειθαλές δένδρο της Ελευθερίας της Ελλάδος. Για να ζούμε ελεύθεροι εμείς, οι απόγονοι τους. Να κατοικούμε στους Δήμους στις υπώρειες του Υμηττού. Δεν ζήτησαν, δεν ζητήσαμε όμως, ποτέ οικόπεδα στον Υμηττό.

Σας ενημερώνουμε ακόμη ότι:

1.   Στην από 3/3/2009 ερώτηση του συμπολίτου μας Βουλευτού και πρώην Προέδρου της Βουλής, Βύρωνα Γ. Πολύδωρα, η Β΄ ΕΠΚΑ με έγγραφό της προς το τμήμα Αρχαιολογικών χώρων του Υπουργείου Πολιτισμού εισηγήθηκε την κήρυξη της ζώνης Κορακοβούνι – Αγία Ελεούσα – Άγιος Ιωάννης Θεολόγος σε Αρχαιολογικό χώρο. Αυτή είναι η απάντηση στην ερώτηση του βουλευτού Βύρωνα Γ. Πολύδωρα.
2.  Ο Καλλικρατικός Δήμος ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ (100 χιλιάδες κάτοικοι περίπου) με τον δραστήριο Δήμαρχο Βασίλη Ξύδη, με το Δημοτικό Συμβούλιο σύσσωμο, τους φορείς του Δήμου μας και ολόκληρο το λαό, δεν θα επιτρέψουν άλλη καταστροφή του Υμηττού μας. Και προ παντός δεν θα επιτρέψουμε νομιμοποίηση των παρανομιών και των εικονικών «τίτλων ιδιοκτησίας».
3.  Ο ΣΠΑΥ με τους 15 Δήμους και στις δύο πλευρές του Υμηττού, με πληθυσμό περίπου 1.200.000 κατοίκους αγρυπνούν και είναι αποφασισμένοι ν’αντιδράσουν, προστατεύοντας το μυροβόλο και αγαπημένο βουνό από θεούς και ανθρώπους. Ως γνωστόν, υπάρχει Ναός του Υμηττίου Διός.
4.  Ο περιφερειάρχης Αττικής, κ. Γιάννης Σγουρός, έχει εκδηλώσει έμπρακτα την αγάπη του και το ενδιαφέρον του για τον Υμηττό και το πράσινο, το φυσικό και ανθρωπογενές περιβάλλον. Αυτό το έχω διαπιστώσει προσωπικώς από τη μακροχρόνια συνεργασία που είχα μαζί του όταν ήταν Νομάρχης Αττικής, αλλά και σήμερα ως Περιφερειάρχης.

Κύριε Βραχιολίδη,

Θα πρέπει να έχουν υπόψιν τους, οι διάφοροι δήθεν ιδιοκτήτες και δυνητικοί διεκδικητικές, στην ουσία καταπατητές (με πλασματικούς τίτλους, ανυπόστατους και άκυρους, αν υπάρχουν) πως όσες αποφάσεις και αν έχουν, όση προσπάθεια και αν καταβάλλουν, θα βρεθούν αντιμέτωποι με σύσσωμο τον λαό της Αττικής, που θα πολεμήσουν για τα πεύκα του Υμηττού, για την ανάσα των παιδιών τους.

Ας θυμηθούν οι επιθυμούντες να καταστρέψουν την χλωρίδα και την πανίδα του Υμηττού, ότι «Φωνή Λαού Οργή Θεού».-

Με εκτίμηση

Αντώνης Γ. Πολύδωρας
πρώην Δήμαρχος και
Αντιδήμαρχος Χολαργού,
και επί σειράν ετών
τεσσαράκοντα οκτώ,
Δημοτικός Σύμβουλος
και Πρόεδρος του
Εξωραϊστικού Πολιτιστικού και Περιβαλλοντικού Συλλόγου Χολαργού
«Ο ΥΜΗΤΤΟΣ»”


Ευχαριστούμε τον κ. Αντώνη Πολύδωρα για την επιστολή του, όμως όσο και αν ισχυρίζεται ότι στον Υμηττό δεν υφίστανται ιδιοκτησίες ούτε νόμιμοι τίτλοι, καθώς καταργήθηκε το 303 Ν.Δ. του 1974, αυτό προφανώς είναι νομικό επιχείρημα που υποθέτουμε χρησιμοποίησε και το Δημόσιο στην αντιπαράθεσή του με τον Οικοδομικό Συνεταιρισμό Αναπήρων Πολέμου, ενώπιον του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου. Το εν λόγω Δικαστήριο όμως δικαίωσε την πλευρά των ιδιωτών, επιβάλλοντας βαριά πρόστιμα σε βάρος της Ελλάδος. Προφανώς και η υπόθεση δεν είναι απλή. Και η αντιπαράθεση μεταξύ Πολιτείας και ιδιωτών-φερόμενων ιδιοκτητών μεγάλων εκτάσεων του Υμηττού  θα συνεχιστεί.

Ο Α. Πολύδωρας, απέστειλε επιστολή στην "Ε.Ω." εκφράζοντας τις αντιρρήσεις του για το δημοσίευμα



ΑΚΑΜΑΤΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΥΜΗΤΤΟΥ Ο ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ
 

Είναι ο μοναδικός πολιτικός-βουλευτής που ασχολείται με τόσο πάθος με την προστασία του Υμηττού. Με συνεχείς παρεμβάσεις του στην Βουλή, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, υπενθυμίζοντας τα καθήκοντα σε όσους επιμένουν να ξεχνούν και να μην εφαρμόζουν τις αποφάσεις σωτηρίας του Υμηττού. Καθοριστικές για τον Υμηττό, ήταν οι από τον Βύρωνα Πολύδωρα, καταθέσεις ερωτήσεων στην Βουλή, αρχικά στις 3/3/2009 προς τον τότε υπουργό κ. Σουφλιά και στη συνέχεια στις 27/1/11 προς τον τότε υπουργό Πολιτισμού κ. Γερουλάνο, αναφορικά με την ανακήρυξη σε προστατευόμενο  Αρχαιολογικό χώρο της περιοχής Υμηττού γύρω από το  Κορακοβούνι –Μονή Αγίας Ελεούσας. Η πρωτοβουλία του βουλευτού είχε θετικό αποτέλεσμα, όπως το περιγράφει και στην παραπάνω επιστολή, ο αδερφός του Αντώνης Πολύδωρας: Η Β’ Επιτροπή Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων  με έγγραφό της προς το τμήμα Αρχαιολογικών χώρων του Υπουργείου Πολιτισμού έχει ήδη εισηγηθεί την κήρυξη της ζώνης Κορακοβούνι – Αγία Ελεούσα – Άγιος Ιωάννης Θεολόγος σε Αρχαιολογικό χώρο. Η εισήγηση αναμένεται να εγκριθεί άμεσα.

ΓΙΑ ΤΑ 100 ΕΤΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Α Ν Ο Ι Κ Τ Η      Ε Π Ι Σ Τ Ο Λ Η
 
         Κυρίαι καί Κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι τού Δήμου Θεσσαλονίκης
 
Γεννηθηκα στήν όμορφη Θεσσαλονίκη , καί από τήν στιγμήν πού είδα τήν Ελληνικήν Σημαίαν να κυματίζη πά νω είς τόν  Πύργον τόν Λευκόν, νοιώθω βαθειά συγκίνησιν καί δακρύζω,διότι κατάγομαι απο τήν πόλιν αυτήν.
Δέν γνωρίζω τά δικά σας συναισθήματα καί πόσο αγαπατε αυτήν τήν πόλιν,πάντως εάν τήν αγαπούσατε δέν θά τοποθετούσατε τό ΠΑΝΟ είς τό Δημοτικόν Μεγαρον,αποφεύγοντας νά δηλώσητε τήν επέτειον τών 100 ετών διά τήν απελευθέρωσιν τής πόλεως μας.
ΛΥΠΑΜΑΙ....Έπρεπε να αναφέρεται, "1912-2012,100 έτη από την απελευθέρωσιν τής Θεσσαλονίκης από τόν ζυγόν τών Τούρκων μέ πρωτεργάτην τόν Στρατηλάτην Κωνσταντίνον και τών Ηρώων πού έμειναν είς τά πεδία τών μαχών".
Δυστυχως εγράψατε άσχετα.
Διά τά 100 έτη τής απελευθερώσεως, νά δημιουργήσητε εορταστικάς εκδηλώσεις αναφέροντας τούς ηρωισμούς τών Ελλήνων πολεμιστών, να μάθουν οί Νέοι σε ποιους οφείλουν το ότι ζούν ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ Σήμερα.
Κάποιος νά περιποιηθή τό Αγαλμα τού Στρατηλατη Κωνσταντίνου καί νά αφήση καί ένα Στεφάνι διά τήν αναγνώρισιν του.
 
         Νά μήν σάς κουράσω περισσότερο, αλλά νά δείξητε είς τούς ανωθεν τάς υποχρεώσεις των.
 
 
                                                            Ευχαριστώ                       
                                                             Μ΄εκτιμησιν
 
                                                    Γεώργιος     Μπαλονίδης
 
                                                              Αξ/κός ε.α.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΣΙΠΡΑ: ΙΔΟΥ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΠΤΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ


http://logioshermes.blogspot.com
Μια καταγγελία-σοκ, που αναρτήθηκε απο το logioshermes.blogspot.com και κάνει τον...γύρο του διαδικτύου, φέρεται να καταγγέλει ευθέως τον ΣΥΡΙΖΑ και τον αρχηγό του, κ. Αλέξη Τσίπρα, για κομπίνες που έχουν να κάνουν με την αθρόα εισροή λαθρομεταναστών απο την Αφρική, μέσω της εταιρείας του πατέρα του Αλέξη Τσίπρα, ιδιοκτήτη της κατασκευαστικής εταιρείας "ΣΚΑΠΑΝΕΑΣ ΑΤΕ"!
Στην υπόθεση, εμπλέκεται και η ...ισραηλινή μυστική υπηρεσία, η διαβόητη ΜΟΣΑΝΤ, στην οποία - σύμφωνα πάντα με την καταγγελία - ο πατέρας του κ. Τσίπρα φέρεται να είναι...έμμισθος υπάλληλος!

Η καταγγελία γίνεται απο τους κυρίους  Γεώργιο Λαχανά και Γεώργιο Μεταξά, μέσω της ιστοσελίδας στο facebook της κυρίας Αντζελας Γεωργαντή! Στο κείμενο μάλιστα, οι καταγγέλοντες προκαλούν τον κύριο Τσίπρα να...τους κάνει μήνυση! Διαβάστε την παρακάτω και τα συμπεράσματα δικά σας!
'ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΑΧΑΝΑΣ' Γεώργιος Μεταξᾶς
ΑΠΟΚΆΛΥΨΗ: Η αλήθεια που κρύβεται πίσω από τον Αλέξη Τσίπρα:

Σπούδασε πολιτικός μηχανικός στο ΕΜΠ. Γιατί; 
Τι κρύβεται πίσω από την κατασκευαστική εταιρεία που είναι στο όνομά του;
 Σε όλα είναι από πίσω ο πατέρας του!

Ο πατέρας του Αλέξη Τσίπρα, ως ιδιοκτήτης της κατασκευαστικής "Σκαπανέας", ανέλαβε έργα στην Αφρική, όπου έκανε μεγάλη περιουσία. Μέχρι εδώ όλα καλά και τίποτα το μεμπτό.

Το μεμπτό, αρχίζει τώρα: ο πατέρας του Αλέξη Τσίπρα, έκανε (και κάνει) το εξής κόλπο: 

Προσλαμβάνει μαύρους εργάτες, τους ορίζει έναν καλό μισθό και εκείνοι εργάζονται λαμβάνοντας έναντι, αντί του κανονικού μισθού. Όταν έρχεται η ώρα της αποπληρωμής, τους "πακετάρει" σ' ένα κοντέινερ, τους βάζει σε πλοίο και τους φέρνει παράνομα στην Ελλάδα!

Τώρα, καταλάβατε γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ κόπτεται υπερ των λαθρομεταναστών και πάσης φύσεως μεταναστών; Παρακαλώ τους ΣΥΡΙΖΑίους φίλους μου, να το μεταβιβάσουν αυτό στον Αλέξη Τσίπρα και να του ζητήσουν να μου κάνει μήνυση. Θα χαρώ πολύ να δώσω στο δικαστήριο και στην δημοσιότητα:

1. Τα έγγραφα που συνδέουν τον πατέρα του Αλέξη Τσίπρα με την Μοσάντ, 
2. Την μισθοδοσία του πατέρα του Αλέξη Τσίπρα από την Μοσάντ,
3. Το όνομα του πλοίου που κάνει την μεταφορά καθώς και τον συνεργαζόμενο εφοπλιστή,
4. Το ποιος προώθησε τον Αλέξη Τσίπρα στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και με ποιον τρόπο. 

Για όλα αυτά, έχω στη διάθεσή μου επίσημα έγγραφα, φωτογραφίες και επίσημες επώνυμες καταγγελίες - αναφορές. Τον προκαλώ λοιπόν.

Ερωτήσεις προς τον αξιότιμο αρχηγό της Αξιωματικής αντιπολίτευσης κύριο Αλέξη Τσίπρα:

1. Αληθεύουν όλα τα όσα ισχυρίζονται οι καταγγέλοντες κ. Λαχανάς και Μεταξάς κύριε Τσίπρα;

2. Τι ακριβώς συμβαίνει επιτέλους με την κατασκευαστική "ΣΚΑΠΑΝΕΑΣ ΑΤΕ"; Ανήκει πράγματι στον πατέρα σας; Είναι οικογενειακή σας επιχείρηση;

3. Εχει πράγματι ο πατέρας σας, έμμισθη σχέση με την ισραηλινή μυστική υπηρεσία; Εν ολίγοις, εξυπηρετεί ξένη δύναμη με χρηματικό όφελος;

Θα παρακαλούσαμε ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ σε όλα αυτά και εί δυνατόν ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ! Είναι πάρα πολύ σοβαρές καταγγελίες για να περάσουν έτσι, στο "ντούκου", επειδή γράφτηκαν...πάνω σε κάποιον "τοίχο" κάποιων μελών στο δημοφιλέστερο σάιτ κοινωνικής δικτύωσης, στο οποίο, πολλές φορές, ο καθένας μπορεί να λέει "ό,τι του καπνίσει"! Ο κύριος Τσίπρας έλαβε το 27% των ψήφων του ελληνικού λαού, κρατώντας τη ΣΗΜΑΙΑ της αντιμνημονιακής παράταξης και της κάθαρσης του δημοσίου βίου και είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να ξεκαθαρίσει τη θέση του!

Κάποτε επιτέλους, ΠΡΕΠΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΒΙΟΣ στην Ελλάδα να γίνει υπόδειγμα για τους πολίτες! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! ΩΣ ΕΔΩ η βρωμιά και η δυσωδία!

Θα χαρούμε ιδιαίτερα, εαν ο κύριος Τσίπρας φανεί αντάξιος της υπόστασης της οποίας του έδωσε ένα μεγάλο κομμάτι του λαού μας και ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ με στοιχεία και επιχειρήματα τις επώνυμες αυτές καταγγελίες!

Τέλος, υπογραμμίζεται οτι παλαιότερα, ο κύριος Βασίλης Λεβέντης, μέσω εκπομπής του καναλιού ΕΧΤRA 3, είχε αναφέρει το γεγονός οτι η οικογένεια Τσίπρα, είναι όντως ιδιοκτήτες του μεγάλου κατασκευαστικού ομίλου "ΣΚΑΠΑΝΕΑΣ ΑΤΕ" και μάλιστα κατα κάποιον τρόπο...λοιδώρησε τον κύριο Τσίπρα (νέο τότε πρόεδρο του μικρού κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ) οτι χάριν αυτού του γεγονότος, το κόμμα αυτό δεν επρόκειτο να προχωρήσει παραπάνω επειδή...ο νεαρός του πρόεδρος, ανήκε στη ...λεγόμενη Αρχουσα Τάξη και όχι στη ...λαική (όπως επίτασσε το κόμμα που εκπροσωπούσε).

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


Ο Μ. ΣΤΑΪΚΟΣ ΕΧΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΙΚΟ BLOG. 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ!!!

Λάβαμε και δημοσιεύουμε τις απαντήσεις του κ. Στάϊκου στα ερωτήματα-φωτιά που του θέσαμε. Δεν θα σχολιάσουμε τις απαντήσεις του εκτός από την τελευταία, διότι τα όσα λέγει ο κ. Στάϊκος είναι αυτά που μας προκαλούν να τα σχολιάσουμε. Το δικό μας σχόλιο είναι στο τέλος της συνέντευξης.
 



Κύριε Στάϊκε, μόνος σας δηλώνετε ότι σκέφτεστε να κατέβετε για Δήμαρχος στις επόμενες εκλογές «Υπάρχει σαν σκέψη αλλά είναι κάτι που ακόμα δεν έχω αποφασίσει», υπογραμμίζετε. Γιατί λοιπόν θεωρείτε «εξωφρενικό» το να συνδέσει κανείς τις δωρεές σας με τις προθέσεις σας να διεκδικήσετε την δημαρχεία; Δεν είστε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που θα κάνει κάτι παρόμοιο. Η ιστορία αντιθέτως αποδεικνύει το αντίθετο: πολλοί ξεκινούν με …ανιδιοτελείς προσφορές-ευεργεσίες,  για να κατέλθουν υποψήφιοι Δήμαρχοι. Σας θυμίζουμε τον πρώην Δήμαρχο Χολαργού και τον Περτσεμλίδη, μέγα ευεργέτη του Δήμου Ν. Ιωνίας. Οι προσφορές- ευεργεσίες των ανωτέρω, αποτέλεσαν διαβατήριο για να εκλεγούν Δήμαρχοι. 

Στάϊκος: Όπως αναφέρω και στην συνέντευξη, το θέμα των προσφορών το ξεκίνησα από το 2005 όταν ο διευθυντής κος Βλάχος, του επί της οδού Αργυροκάστρου και Μακεδονίας Δημοτικού Σχολείου, όπου ήταν τα παιδιά μου μαθητές τότε, μου ζήτησε ευγενικά να κατασκευάσω ένα σύστημα απορροής ομβρίων για τον αύλιο χώρο του σχολείου, πράγμα που το έκανα, και επί επτά χρόνια προσφέρω συνέχεια και βέβαια όχι μόνο αυτά που δημοσιοποιούνται. Αν ήθελα να συνδέσω το όνομά μου με τις δωρεές θα έβαζα υποψηφιότητα και στις προηγούμενες, άρα προς τι η σύνδεση . Η διεκδίκηση της Δημοτικής Αρχής μπορεί να γίνει ανεξαρτήτως δωρεών στις επόμενες εκλογές ή μπορεί να μη γίνει, αυτό δεν σημαίνει ότι θα σταματήσω όσο μου επιτρέπουν οι δυνάμεις μου να προσφέρω.

Επειδή δικαίως υπάρχει μεγάλη καχυποψία από τον λαό, ειδικά στην εποχή που ζούμε, ο δημότης ζητάει να μάθει το εξής: Οι ευεργεσίες και μεγάλες ομολογουμένως δωρεές σας στον Δήμο Παπάγου, συνοδεύονταν από το απαραίτητο «πόθεν έσχες» ή απλά γίνονταν αποδεκτές από τον Δήμο;  Η καχυποψία συνίσταται στο εξής: Η ευεργεσία όσο σημαντική είναι, πρέπει να κατοχυρώνει και τον αποδέκτη και τον δωροδότη. Πιστεύουμε να συμφωνείτε.

Το θέμα του «πόθεν έσχες» αφορά την φορολογική δήλωση του καθένα και θεωρώ ότι μία κατασκευαστική εταιρεία δεν μπορεί εκ των πραγμάτων να έχει οφειλές ή οτιδήποτε άλλο με την εφορία επειδή η φορολογική ενημερότητα είναι απαραίτητο έγγραφο για κάθε συναλλαγή.

Έχει ειπωθεί, και ο κ. Ξύδης δεν το έχει αρνηθεί, ότι δεν σας ζήτησε οι δωρεές σας να συνοδεύονται από το «πόθεν έσχες». Δεν θα έπρεπε να το απαιτήσετε εσείς κύριε Στάϊκε; Η «γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει να είναι τίμια αλλά και να φαίνεται» λέει μια παροιμία.

 Όταν γίνεται μία δωρεά και ο δωρητής επιμένει ή προσφέρεται να αποδείξει πού βρίσκει τα χρήματα για τη συγκεκριμένη δωρεά, αυτό κατά την ταπεινή μου γνώμη θα έγειρε ακόμη μεγαλύτερες υποψίες για την προέλευσή τους, άλλωστε η επαγγελματική μου δραστηριότητα είναι γνωστή επί είκοσι πέντε έτη, με κατασκευές κατοικιών, εργοστασίων, υπεραγορών εντός και εκτός των συνόρων, με πολλούς  επώνυμους πελάτες χωρίς ουδείς ποτέ να αμφισβητήσει το παραμικρό.

Λέγεται ότι έχετε off-shore εταιρείες. Επειδή η δημιουργία των  συγκεκριμένων εταιρειών έχει ταυτιστεί (όχι από εμάς) με προσπάθεια φοροδιαφυγής, πείτε μας, έχετε και πόσες off-shore εταιρείες;

Η εταιρεία της οποίας είμαι βασικός μέτοχος έχει έδρα στην Κύπρο και φορολογείται με τους ίδιους φορολογικούς συντελεστές σαν μία αντίστοιχη Ελληνική.

Οι δωρεές που προσφέρατε στου Παπάγου, συμπεριελήφθησαν στην φορολογική σας δήλωση ώστε να τύχετε του σχετικού ευεργετικού μέτρου;

 Προφανώς δεν συμπεριελήφθησαν οι δωρεές στην φορολογική μου δήλωση επειδή και δεν ζήτησα ποτέ καμμία απόδειξη και αν το έκανα θα υπήρχε ιδιοτέλεια, πράγμα το οποίο θα μείωνε την πρόθεση της προσφοράς.

Δυο-τρεις σημαντικές προσφορές σας ανεστάλησαν ή ματαιώθηκαν οριστικά. Να σας θυμίσω το ταξίδι στο Παρίσι, προσφορά στα ΚΑΠΗ Χολαργού, το άγαλμα του Μέγα-Αλέξανδρου και το δώμα που θα φτιάχνατε στο ΚΑΠΗ Χολαργού. Ειδικά για το άγαλμα του Μέγα-Αλέξανδρου, ακούγεται ότι η γλύπτης του αγάλματος ετοιμάζεται να σας μηνύσει διότι δεν πληρώθηκε για το έργο της! Τι απαντάτε επ’ αυτών;

Οι τρεις δωρεές που αναφέρετε ανεστάλησαν μόνο και δεν ματαιώθηκε τίποτα, ο ανδριάντας θα τοποθετηθεί λίγο πριν το νέο έτος, η κατασκευή του υπαίθριου αναψυκτηρίου στο δώμα του κτιρίου του ΚΑΠΗ θα αρχίσει σε δύο εβδομάδες περίπου – πέρα από τις δωρεές έχω και τις επαγγελματικές μου ασχολίες τις οποίες όταν υπάρχει πίεση δεν μπορώ να τις παρακάμψω για να ασχοληθώ με τις δωρεές, άλλωστε η δουλειά μου είναι μόνο η πηγή των εσόδων μου- και το ταξίδι έχει προγραμματιστεί για τα μέσα του Οκτωβρίου.

Τις τελευταίες ημέρες ακούγεται έντονα ότι το ανώνυμο blog klisioskopio.blogspot.com”  ανήκει σ’ εσάς. Η πληροφορία-φήμη κυκλοφορεί εντόνως και μέσα στο Δημαρχείο Παπάγου-Χολαργού. Την γνωρίζουν πολλά σημαίνοντα πρόσωπα της Δημοτικής Αρχής. Παρακαλούμε πείτε μας ευθέως: Ποια σχέση έχετε με το ανωτέρω ανώνυμο ιστολόγιο;

Όσον αφορά για το ανώνυμο blog  «Πολιτικό Κλισιοσκόπιο Χολαργού-Παπάγου» οι φήμες που αναφέρετε δεν αφορούν μόνο εμένα αλλά και τον κο Δεληγιάννη, και τον κο Αναγνωστόπουλο και τον κο Χάλκο και τον κο Οικονόμου και άλλους πολλού που κατά καιρούς ακούγονται. Το θέμα με το συγκεκριμένο blog όμως για να λέμε και του στραβού το δίκιο είναι ότι κανείς μέχρι τώρα δεν έχει στραφεί εναντίον του δικαστικά για να αποδείξει ότι λέει ανακρίβειες .

Σας ευχαριστώ πού, και εύχομαι να έλυσα τις απορίες σας .
Είναι αυτονόητο ότι είμαι ανοιχτός σε οποιασδήποτε μορφής διάλογο .

Μετά τιμής
Μπάμπης Στάικος

ΣΧΟΛΙΟ: Κατ' αρχήν σας ευχαριστούμε για την άμεση ανταπόκρισή σας στην πρόσκλησή μας να απαντήσετε στις ερωτήσεις μας. Στην τελευταία απάντησή σας όμως:
α) Δεν απαντάτε ευθέως,  εάν έχετε σχέση με το συγκεκριμένο ανώνυμο blog. Είναι δικό σας, κύριε Στάϊκε, είστε διαχειριστής του ή όχι; Εσείς αντιθέτως, προσπερνάτε το ερώτημα ανακατεύοντας τα ονόματα των Αναγνωστόπουλου, Δεληγιάννη κ.λ.π. Εμείς, για σας ρωτάμε.
β) Αντιθέτως, αυτό που προκαλεί στην απάντησή σας, είναι ότι προσπερνάτε το ερώτημά μας, λέγοντας ότι -για σας- το θέμα είναι αλλού:  "Για να λέμε και του στραβού το δίκιο είναι ότι κανείς μέχρι τώρα δεν έχει στραφεί εναντίον του δικαστικά για να αποδείξει ότι λέει ανακρίβειες"

Καταλάβατε τι απαντήσατε κύριε Στάϊκε;  κανείς μέχρι τώρα δεν εστράφη δικαστικά εναντίον του συγκεκριμένου blog. Και πού το γνωρίζετε εσείς ότι δεν εστράφη κανείς δικαστικά εναντίον του; Είστε μέσα στο γραφείο του ιστολογίου και λαμβάνετε καθημερινά την αλληλογραφία ή τις δικαστικές κλήσεις; Ή περιμένετε ότι εάν και όταν μηνυθεί θα το...μάθετε πρώτος με την ανάρτηρη που θα κάνει; 
Αλλά και αν υποθέσουμε ότι δεν μηνύθηκε ακόμη, αυτό σημαίνει ότι λέει αλήθειες; Δηλαδή κύριε Στάϊκε, τα όσα χυδαία και συκοφαντικά εκτοξεύει για τον εκδότη του "Παρατηρητή" , ότι είναι "λασπολόγος" και "συκοφάντης", ότι "ναι μεν αθωώθηκε από τα δικαστήρια αλλά κέρδιζε τις υποθέσεις,επειδή προέβαινε σε εκβιασμούς και συμφωνίες κάτω από το τραπέζι", εσείς τα θεωρείτε ενημέρωση που...δικαιώνει το ανώνυμο αυτό blog;;; Συντάσσεστε με αυτές τις βδελυρές συκοφαντίες του; 
Ουσιαστικά, με την απάντησή σας λέτε, ότι ναι μεν ο Βραχιολίδης δικαιώθηκε, αλλά για να αποδείξει τελικά ότι  δεν είναι "εκβιαστής", "συκοφάντης", "λασπολόγος" , θα πρέπει να κινηθεί δικαστικά εναντίον του ανώνυμου blog!!!
Η λογική σας είναι παρακρουστική. Διότι ο Βραχιολίδης μηνύθηκε, συκοφαντήθηκε, απέδειξε την αθωότητά του ενώπιον του ακροατηρίου αλλά προφανώς αυτή δεν φτάνει σε σας και ο εκδότης του "Παρατηρητή" θα πρέπει να  στραφεί δικαστικά εναντίον τυχάρπαστων, ανώνυμων κουκουλοφόρων του διαδικτύου, για να αποδείξει ότι δεν είναι...ελέφαντας!!! 
Κύριε Στάϊκε, με όσα λέτε, δείχνετε ότι σίγουρα έχετε σχέση με το συγκεκριμένο ανώνυμο-άθλιο blog! 
Δεν θέλουμε να φανταστούμε το ενδεχόμενο να εκλεγείτε Δήμαρχος και ποια θα είναι η αντιμετώπισή σας προς τον τοπικό τύπο!