Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

ΣΑΜΑΡΑ, ΦΟΡΑ PAMPERS! ΞΑΝΑΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Ο "ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ"! ΒΛΕΠΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΔΟΤΕΣ


karamanlis peina

Έχει να ανοίξει το στόμα του επί της ουσίας από το 2009, όταν έδωσε την σκυτάλη της διακυβέρνησης στον Τζέφρι , ο οποίος έφερε στη χώρα κατοχικά δεινά, εξαθλίωση, αυτοκτονίες , ανεργία, μετανάστευση. Όλα αυτά τα χρόνια ο αποχωρήσας από την ενεργό πολιτική ως... κουρασμένος, είχε λουφάξει στη Ραφήνα και δεν έκανε δημόσιες δηλώσεις ή εμφανίσεις. Σήμερα, και αφού συντελέστηκε η καταστροφή της Ελλάδας, αποφάσισε να βγει και πάλι μπροστά, εκμεταλλευόμενος τη λογική και αναμενόμενη φθορά του Αντώνη Σαμαρά, η οποία προφανώς θα γίνει μεγαλύτερη εξαιτίας και των νέων επώδυνων μέτρων.
Στο πλαίσιο αυτό, τις τελευταίες μέρες πυκνώνει τις συναντήσεις του με κορυφαίους δημοσιογράφους του πολιτικού ρεπορτάζ, αλλά και με εκδότες. Μεταξύ των συναντήσεων που είχε πρόσφατα ήταν και με τον εκδότη της εφημερίδας "Το «Παρόν", Μάκη Κουρή, ενώ την εβδομάδα που μας πέρασε είχε ραντεβού με τουλάχιστον τρεις μεγαλοδημοσιογράφους.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στις συναντήσεις κυριαρχεί η ανταλλαγή πληροφοριών και απόψεων ενώ είναι σαφές ότι ο πρώην πρωθυπουργός ετοιμάζεται και πάλι να καταστεί πιο ενεργός μετά την τακτική «αφωνίας» που ακολούθησε από το 2009, όταν η Νέα Δημοκρατία έχασε τις εκλογές. Τα περισσότερα ραντεβού κλείνονται από τον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο, Βαγγέλη Αντώναρο, ο οποίος παραμένει ένας από τους πιο στενούς του συνεργάτες.
makeleio.gr

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Η ΚΑΥΤΗ PLAYMATE ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΑΜΗ! Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ!!!






Η καυτή γυναίκα-σωστό ηφαίστειο όπως αναγράφει και το δημοσίευμα- είναι οπαδός πολιτικού κόμματος και μάλιστα το υποστηρίζει με όλες τις τις δυνάμεις...Σύμφωνα με τις πληροφορίες του taxalia η πρώην playmate και νυν γυμνάστρια Χριστίνα Σάμη υπερασπίζεται και υποστηρίζει....



ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ! ΓΥΝΑΙΚΑ ΘΗΛΑΖΕΙ ΣΚΥΛΙ ΕΠΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ!!!

breast
Έντονες αντιδράσεις προκαλεί η περίπτωση 44χρονης Τέρι Γκράχαμ η οποία θηλάζει το σκυλάκι της 9χρονης κόρης της!!!

ΓΚΡΕΜΙΣΜΕΝΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ 20% Η ΝΔ, ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ-ΜΑΪΜΟΥ ΤΗΝ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΣΕ ΨΗΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ


Samaras-matoni-evro
ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ! ΠΟΙΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ;

Ο κόσμος,οργισμένος όσο ποτέ με την  απάτη που του επεφύλαξε ο Σαμαράς, μένει αποσβολωμένος βλέποντας να ξεφυτρώνουν στους τηλεοπτικούς δεκτες του, δημοσκοπήσεις που εμφανίζουν την ΝΔ να διατηρεί την εκλογική της δύναμη στα επίπεδα των εκλογών του περασμένου Ιουνίου! Ενώ από μέρα σε μέρα αναμένεται η ανακοίνωση των πιο φρικτών εναντίον του λαού μέτρων, από συστάσεως μάλιστα του ελληνικού κράτους, μόνο ως μπλόφα μπορούν να εκληφθούν αυτά τα γκάλοπ! Ο Σαμαράς που υποσχόταν ελάφρυνση των μέτρων και όχι οριζόντιες περικοπές  σε μισθωτούς και συνταξιούχους, ετομάζεται να εξαθλιώσει το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού. Με ένα "ουδείς αναμάρτητος" ενώπιον ξένων ανταποκριτών και διεθνών ΜΜΕ ο Πρωθυπουργός αποκάλυψε με τον πιο χυδαίο τρόπο το κλου της απάτης του! Παραδέχτηκε ότι εξαπάτησε τον λαό και με άνα απλό "ουδείς αναμάρτητος" για τα ψέματα που είπε, θεωρεί ότι "καθάρισε". Και αίφνης, παρά το ξεμπρόστιασμα Σαμαρά και τον αναμενόμενο τυφώνα μέτρων που θα επιβάλει στον λαό, οι δημοσκοπήσεις του δίνου ψηλά ποσοστά, παλεύοντας ακόμη και για την πρώτη θέση.
Μην αμιβάλλει κανείς ότι το παιχνίδι των γκάλοπ είναι σικέ. Τα ποσοστά της ΝΔ είναι βέβαιον ότι βρίσκονται κάτω από το 20%. Ήδη, μυστικό γκάλοπ δείχνει το ΣΥΡΙΖΑ πρώτο και την Χρυσή Αυγή στο 26%. Η ΝΔ. είναι εξαφανισμένη σε πολύ χαμηλά ποσσοστά!
makeleio.gr

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΘΕΩΡΕΙ ΑΣΦΑΛΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ! ΔΕΙΤΕ ΧΑΛΙ!


ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΕΙΕΣ ΖΟΡΜΠΑ ΚΑΤΑ ΧΟΛΑΡΓΙΩΤΩΝ!
Μέσα στο πυχτό σκοτάδι βρίσκεται η ΔΟΥ Αγίας Παρασκευής. Χωρίς κανένα φωτισμό, τις βραδινές ώρες  αποτελεί στόχο οποιουδήποτε κακοποιού. 
Αυτό τον χώρο, ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Ζορμπάς και -προφανώς- ο υπουργός κ. Στουρνάρας, θεωρούσαν ασφαλή για να διατηρήσουν την ΔΟΥ Αγίας Παρασκευής στην έδρα της και να μην συγχωνευτεί με την αντίστοιχή του Χολαργού.Ο κ. Ζορμπάς μάλιστα
πραγματοποίησε έκτακτο δημοτικό συμβούλιο-ενημέρωση δημοτών, καλώντας και συνεργεία τηλεόρασης έξω από την τοπική εφορία, προκειμένου να εξαγγείλει τον ανένδοτο αγώνα του να παραμείνει η εφορία στην φυσική έδρα της. Τα τηλεοπτικά συνεργεία τα μάζεψαν κι έφυγαν μόλις είδαν σε τι χώρο σκοτεινό τους έφερε ο Δήμαρχος! 
Ξέρετε τι είπε ο κ. Ζορμπάς, εκεί σε αυτό τον χώρο, για την ΔΟΥ Χολαργού;

Ότι το κτίριο της εφορίας Χολαργού είναι ακατάλληλο, δεν έχει έξοδο κινδύνου, δεν έχει πυροσβεστική κάλυψη!!! Έφτασε μάλιστα στο σημείο να πει "έχω μια βίλα να τους δώσω όπου μέσα έχει και αρκετό χώρο για να φυτέψουν αγγουράκια...", θέλοντας να χλευάσει τον κ. Ξύδη και τους Χολαργιώτες-Παπαγιώτες ότι δεν έχουν κατάλληλο χώρο για να στεγάσουν τις ανάγκες των ΔΟΥ, μαζί και της Αγίας Παρασκευής! 
Τελικά τα ...αγγουράκια θα τα τρώγει στην βίλα του ο κ. Ζορμπάς μια και η ΔΟΥ Αγίας Παρασκευής μεταφέρεται οριστικά στην αντίστοιχη του Χολαργού. 
Κάποιος από τους συγκεντρωθέντες δημότες, εκφράζοντας το παράπονο και την αγανάκτησή του προς τον κ. Ζορμπά, αναρωτήθηκε: "Τελικά εμείς τα χάσαμε όλα. Και η τροχαία Αγίας Παρασκευής μεταφέρθηκε στα Γλυκά Νερά και η Εφορία μας στον Χολαργό. Τι μας έχει απομείνει πιά;"
Για την ώρα έχουν Δημαρχείο και Δήμαρχο τον κ. Ζορμπά. Εκτός και αν... ο Χολαργός συγχωνεύσει ολόκληρη την Αγία Παρασκευή!

ΒΙΝΤΕΟ: ΡΑΓΙΣΕ ΚΑΡΔΙΕΣ Η ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΔΟΥ ΑΝΔΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΥΚΕΤΟ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΟΡΙΑ



"H ΑΝΔΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ"
 Ρίγη συγκίνησης σκόρπισε μια υπάλληλος της ΔΟΥ Άνδρου όταν έγινε ευρέως γνωστό πως στο παράρτημα της περιοχής θα έμπαινε λουκέτο...
Η Αναστασία Σαπουνά παίρνοντας τον λόγο κατά την διάρκεια της έκτακτης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου με αφορμή το κλείσιμο της ΔΟΥ Άνδρου εμφανώς συγκινημένη αφού περιέγραψε την κατάσταση που θα διαμορφωθεί στο νησί για τους κατοίκους του μετά το λουκέτο στην εφορία, δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα μπροστά στην κάμερα την ώρα που μιλούσε φωνάζοντας στο τέλος ότι «Οι Κυκλάδες δεν είναι προς πώληση».
Η Ελλάδα σβήνει, η Ελλάδα χάνεται μπροστά στα σαστισμένα βλέμματα όλων μας! Κάποιοι όμως πονούν για αυτή την κατάντια...
newsbomb.gr

19ΧΡΟΝΗ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ Η ΝΕΑ ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ ΤΗΣ SIRINA!!! ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ

peripterou2
Όλα ξεκίνησαν από το περίπτερο του πατέρα της, όπου εργάζεται η 19χρονη καλονή Σάνι.

ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ: "ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΝΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ!"

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΝΤΡΟΠΗ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ!
tatsopoulos-kali
Μετά την κόντρα που έχει ξεσπάσει με τη Χρυσή Αυγή, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Τατσόπουλος, σε post του στο Facebook, έδωσε την δική του απάντηση σε όσους τον έχουν χαρακτηρίσει κατά καιρούς ομοφυλόφιλο.
Συγκεκριμένα έγραψε: «Καθώς συμπληρώνουμε δυο σχεδόν χρόνια συστηματικής προπαγάνδας των φασιστών ότι είμαι ομοφυλόφιλος, αισθάνομαι αληθινά ντροπή που δεν είμαι».
makeleio.gr




tatsopoulos-face

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΧΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ! ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΑΘΗΚΟΝ!


samaras-antonis


Ο Σαμαράς είναι από τους μεγάλους δοσιλόγους της χώρας. Ο άνθρωπος ο οποίος θα επιβάλει τα κτηνωδέστερα σε βάρος του λαού μέτρα.
Σήμερα δε, δήλωσε ότι τα μέτρα αυτά και ακόμα περισσότερα, έπρεπε να τα είχαμε πάρει νωρίτερα και από μόνοι μας! 
Ο Πρωθυουργός-οινομολόγος που όπως δήλωσε αγωνίζεται για την ανάπτυξη της χώρας, είναι αυτός που υπέγραψε την θανατική καταδίκη των ασφαλιστικών ταμείων με το κούρεμα του PSI. Με μια υπογραφή του διέλυσε τα αποθεματικά των ταμείων και εξαφάνισε το εσωτερικό χρήμα! Πρακτικά, απογύμνωσε την χώρα και σήμερα ετοιμάζεται να της δώσει την χαριστική βολή σε αυτή και στον πολύπαθο λαό! Τον ρωτούσαν "πώς θα πείσεις τον λαό και τους βουλευτές σου για την αναγκαιότητα των μέτρων 13,5 δις ευρώ"  και αυτός έλεγε παπαριές!!! Διαπράττει διαχρονικό πολιτικό έγκλημα σε βάρος του τόπου και του λαού. Και αυτός ο άνθρωπος έχει το θράσος να μιλάει για πατριωτικό καθήκον για την σωτηρία της χώρας!
Είναι ένας δοσίλογος πολιτικός, από τους χειρότερους που ανέδειξε η σύγχρονη ιστορία και πρέπει να οδηγηθεί στο εδώλιο του κατηγορουμένου και στις φυλακές! 
makeleio.gr

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ: ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΗΣ 11ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 1922

Έντονες φήμες από στρατιωτικούς κύκλους κάνουν λόγο για επικείμενη "αντεπανάσταση", η οποία θα επιδιώξει να ανατρέψει το καθεστώς της 11ης Σεπτεμβρίου του 1922, όταν οι ηγέτες των διασωθέντων μονάδων της στρατιάς Μικράς Ασίας Στυλιανός ΓονατάςΝικόλαος ΠλαστήραςΔημήτριος Φωκάς και ο ναύαρχος Χατζηκυριάκος είχαν καταλάβει την εξουσία, υποχρεώνοντας σε παραίτηση και εξορία τον βασιλιά Κωνσταντίνο Α΄

Ως επικεφαλής του σχεδιαζόμενου κινήματος φέρονται οι υποστράτηγοι Γ. ΛεοναρδόπουλοςΠ. Γαργαλίδης και ο συνταγματάρχης Γ. Ζήρας, έχοντας σαν πολιτικό αρχηγό τους τον Ιωάννη Μεταξά, πιστό σύμβουλο του διαδόχου Γεωργίου

πηγή:  ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...

ΕΠΙΤΥΧΕΣ ΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΟΛIΤΩΝ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ


“Ενώνουμε τις δυνάμεις μας”

"Το Δίκτυο Πολιτών Χολαργού-Παπάγου σε συνεργασία με την ομάδα Γυναικών-Χειροτεχνών ''Αλεπούδες στο παζάρι" οργάνωσαν  την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012, στον υπαίθριο χώρο του Δημαρχείου μας, ανταλλακτικό-χαριστικό-εκθεσιακό παζάρι που πλαισιωνόταν από εργαστήρια κατασκευών για μεγάλους και παιδιά.
Η εκδήλωση ήταν κάλεσμα συμμετοχής των συμπολιτών μας στην προσπάθεια συγκρότησης δικτύων κοινωνικής αλληλεγγύης. Για να σταθούμε όρθιοι στα δύσκολα και χέρι-χέρι να προχωρήσουμε στο δρόμο της αντίστασης και της αξιοπρέπειας.
Για να αναδείξουμε την αξία της συμπαράστασης και τη δύναμη της αλληλοϋποστήριξης.
Η ανταπόκριση των συμπολιτών μας ήταν εξαιρετική. Η συνεχής προσέλευση καθόρισε και τη διάρκεια της εκδήλωσης (γύρω στις δέκα ώρες). Το στοιχείο που κυριάρχησε ήταν η διάθεση για προσφορά. Διάθεση που δεν περιορίστηκε στην προσφορά αντικειμένων, αλλά και σε δήλωση διαθεσιμότητας συμμετοχής στις επόμενες δράσεις που σχεδιάζουμε για τη συγκρότηση των δικτύων αλληλεγγύης. Και αυτό είναι το πιο σημαντικό και ελπιδοφόρο στοιχείο.
Δεσμευόμαστε να επαναλάβουμε το παζάρι αλληλεγγύης, αλλά σχεδιάζουμε και δράσεις στους ακόλουθους άξονες :
-      Προσφορά ιατρικών, νομικών, λογιστικών υπηρεσιών.
-      Οργάνωση κοινωνικού φροντιστηρίου, απασχόλησης παιδιών.
-      Ανταλλακτική οικονομία
-      Οργάνωση διάθεσης προϊόντων χωρίς μεσάζοντες
-      Υποστήριξη συνδημοτών μας σε βασικές τους ανάγκες (συλλογή - διάθεση ειδών)
-      Πολιτιστικό-δημιουργικό στέκι
Ευπρόσδεκτες οι δικές σας ιδέες ή προτάσεις, και κυρίως η διάθεσή σας για συμμετοχή.
Σας περιμένουμε κάθε Τρίτη βράδυ, ώρα 8 μμ και μετά, στα γραφεία μας, Λ. Μεσογείων 256, στο αίθριο του Εμπορικού κέντρου Ερμής (πρώην Jumbo).

Χολαργός, 17/10/2012"

ΑΠΑΝΤΗΣΗ LONG-PLAY ΑΥΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΞΥΔΗ! )ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΡΑ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ...)


1η επισήμανση: Για άλλη μια φορά ο κ. Δήμαρχος «μου έκανε την τιμή να απαντήσει» για όσα δημοσιοποίησα και είχαν σχέση με την άρνησή του να συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο το θέμα που αφορούσε τη θέση της Λαϊκής Αγοράς στην οδό 25ης Μαρτίου.
2η επισήμανση:  Αναμφισβήτητα το κυρίαρχο θέμα στο άρθρο μου ήταν η θέση της Λαϊκής Αγοράς στην οδό 25ης Μαρτίου για την οποία ο κ. Δήμαρχος δεν αφιέρωσε ούτε μια λέξη!!! Επιπλέον απέφυγε να απαντήσει, για ποιο λόγο αρνήθηκε να συζητηθεί το συγκεκριμένο θέμα το οποίο έφερα για 4η φορά στο Δημοτικό Συμβούλιο;
3η επισήμανση: Προσωπικά στα πλαίσια της εξυπηρέτησης των συμφερόντων των συνδημοτών μου, έχω κάθε δικαίωμα και υποχρέωση να ασκώ κριτική για οποιοδήποτε θέμα αφορά το Δήμο και την πόλη μου. Αναμφισβήτητα στην συγκεκριμένη περίπτωση αυτό έπραξα και θα συνεχίσω να το πράττω και μελλοντικά».
4η επισήμανση:  Στο άρθρο μου ρώτησα  τους Χολαργιώτες Δημοτικούς Συμβούλους της πλειοψηφίας, αν έχουν αντιληφθεί τα τεράστια προβλήματα που δημιουργεί η θέση της 25ης Μαρτίου και αν δέχτηκαν σχετικά παράπονα από τους συνδημότες μας; Γιατί αυτό είναι μεμπτό και επιλήψιμο;
5η επισήμανση: Προσωπικά θεώρησα υποχρέωσή μου να υπενθυμίσω στους κ.κ. συναδέλφους τη σχετική νομοθεσία και συγκεκριμένα, «για το απεριόριστο δικαίωμα της γνώμης και της ψήφου κατά συνείδηση, αποβλέποντας στην εξυπηρέτηση του συμφερόντων των δημοτών».
6η επισήμανση: Επειδή γι αυτή την επίκληση της σχετικής νομοθεσίας ο κ. Δήμαρχος, εκτιμά  πως, «είναι άκομψο και καθόλου ευγενικό να κατηγορώ τους συναδέλφους μου», πρέπει να γίνει κατανοητό πως, δυστυχώς για τους διοικούντες η κριτική, ακόμη και η καλόπιστη, είναι πάντα ενοχλητική και ποτέ δεν είναι «κομψή και ευγενική».
7η επισήμανση: Στην απάντησή του ο κ. Δήμαρχος στα «περί δικαιώματος γνώμης» των Δημοτικών Συμβούλων, αναμφισβήτητα τα μπέρδεψε, διότι φάσκει και αντιφάσκει.
Στη μια παράγραφο γράφει: «Ο κάθε Δημοτικός Σύμβουλος ανήκει σε ένα συνδυασμό και ως μέλος του συνδυασμού έχει κοινές θέσεις και απόψεις με τα άλλα μέλη και επομένως με τον επικεφαλής του».
Και στην αμέσως επόμενη παράγραφο γράφει: «Βεβαίως και εγώ θα συμφωνήσω με τον κ. Αυγουρόπουλο ότι, ο Δημοτικός Σύμβουλος έχει δικαίωμα γνώμης, ψήφου κατά συνείδηση κλπ». Αν πράγματι πιστεύει αυτά που γράφει, τότε γιατί ενοχλήθηκε;
8η επισήμανση: Ας μας πει ο κ. Δήμαρχος πότε άφησε τους Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξής του, να εκφράσουν τη γνώμη τους ελεύθερα; Αυτά που γράφει, «περί δικαιώματος  γνώμης και ψήφου κατά συνείδηση»,  είναι τελείως υποκριτικά και εκτός πραγματικότητας.
9η επισήμανση: Γράφει ότι, «από το 2003-2010, που ανήκα στο συνδυασμό του κ. Νικολάου και διοικούσαμε το Δήμο, υπερψήφισα 1908 από τις 1910 αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου».
Σίγουρα όμως ο κ. Δήμαρχος πάλι τα μπέρδεψε, αφού  πρόκειται για δύο διαφορετικές περιπτώσεις. Εγώ άσκησα κριτική στους Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξής του και στον ίδιον, επειδή δεν δέχτηκαν να συζητηθεί στο Δ.Σ. ένα σοβαρότατο θέμα που έφερα, ως Δημοτικός Σύμβουλος της αντιπολίτευσης και αυτός επικαλείται αόριστα και γενικά όλες τις αποφάσεις επί διοίκησης Νικολάου.  Μήπως ήθελε να μειοψηφώ στις εισηγήσεις μου;
10η επισήμανση:   Ο κ. Δήμαρχος διαθέτει πέντε ειδικούς συμβούλους, οι οποίοι κοστίζουν στο Δήμο περίπου 2.000 ευρώ μηνιαίως ο καθένας. Κάποιους απ΄αυτούς τους  έβαλε να ψάξουν όλες τις αποφάσεις της διοίκησης που συμμετείχα και νομίζοντας ότι «ψάρεψε λαβράκι»  θέλησε να με «κατακεραυνώσει». Σίγουρα όμως «ατύχησε».
Αν ψάξει όλες τις αποφάσεις από το 1986 μέχρι σήμερα, θα διαπιστώσει πως πάντα ψήφιζα  σύμφωνα με τα συμφέροντα του Δήμου μου και ποτέ με προσωπικά κριτήρια. Μάλλον «εξ ιδίων κρίνει τα αλλότρια».
 Ακόμη αν ψάξει τα πρακτικά των συνεδριάσεων του Δ.Σ.  θα διαπιστώσει πως, επί διοικήσεων  κ.κ. Νικολάου & Σκούρτη, όσες φορές ζητήθηκε από Δημοτικό Σύμβουλο της αντιπολίτευσης να συζητηθεί οποιοδήποτε θέμα, οι τότε Δήμαρχοι δεν αρνήθηκαν ούτε μια φορά. Αναμφισβήτητα άγνωστες για τον κ. Ξύδη διαδικασίες και συμπεριφορές.
11η επισήμανση (Άσχετη με το θέμα, αλλά σημαντική): Ας μας πει ο κ. Δήμαρχος, στον πρώην Δήμο Παπάγου ποιοι ψήφιζαν και έσερναν επανειλημμένα τη διοίκηση του κ. Σκούρτη στα δικαστήρια για να μην λειτουργήσει το Κοιμητήριο του Χολαργού, με το αιτιολογικό πως, δεν είναι δυνατόν οι νεκροφόρες με τους Χολαργιώτες νεκρούς να περνάνε μέσα από τον Παπάγο, διότι υποβαθμίζουν την πόλη τους; Ακόμη ας μας πει ποιος Δήμαρχος Παπάγου προσέφυγε στην Περιφέρεια Αττικής εναντίον του πρώην Δήμου Χολαργού, επειδή μετέφερε τα απορριμματοφόρα από το Λόφο Τσακού στον χώρο του εργοταξίου της Αττικής Οδού, κάτω από το Κοιμητήριο Χολαργού;
Τέλος, αν μέχρι 1/2/2013, που είναι η σειρά της 25ης Μαρτίου να λειτουργήσει σ΄αυτή τη θέση η Λαϊκή Αγορά, δεν φέρει στο Δ.Σ. θέμα τροποποίησης της απόφασης, την κριτική που ασκούσα μέχρι σήμερα θα την μετατρέψω σε ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ.   
                                                                                          Θανάσης Αυγουρόπουλος
                                                                                              Δημοτικός Σύμβουλος

ΕΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ...ΚΑΨΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ!


ΔΗΛΩΣΗ-ΦΟΥΣΚΑ: "ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΚΑΨΟΝΙ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΑΣ"!

mixaloliakos
Ο Νίκος Μιχαλολιάκος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο βουλευτές της Χρυσής Αυγής να παραιτηθούν, προκειμένου να οδηγηθεί η χώρα σε επαναληπτικές εκλογές. «Αυτό δεν το αποκλείουμε. Θα είναι σε όλες τις περιφέρειες, θα είναι σε μία περιφέρεια, δεν το αποκλείουμε. Το σίγουρο είναι ότι θα καταψηφίσουμε», τόνισε χαρακτηριστικά μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, ενώ στην επισήμανση ότι πιθανές παραιτήσεις θα είχαν ως αποτέλεσμα τη διεξαγωγή νέων εκλογών στις περιφέρειες που θα μείνουν κενές οι βουλευτικές έδρες ο κ. Μιχαλολιάκος δήλωσε: «Αν μας ανοίξουν την όρεξη να τους κάνουμε κανένα καψόνι γιατί όχι;»
Τι λες κύιρε Μιχαλολιάκο; Για καψόνια και στρατιωτικά γυμνάσια έχει όρεξη ο λαός ή για πατριωτική στάση; Η πατριωτική στάση λοιπόν επιβάλλει να παραιτηθείτε όλοι οι βουλευτές και να προκαλέσσετε την πτώση της κυβέρνησης Διαφορετικά θα θεωρηθείτε συνυπεύθυνοι της συνέχισης μιας εγληματικής σε βάρος του λαού πολιτικής. 
Τι θα πει θα καταψηφίσετε τα μέτρα; Θα έχει κανένα αντίκρυσμα υπέρ του λαού; Ενώ εάν παραιτηθείτε και εμποδίσετε την λειτουργία της βουλής τότε θα προκαλέσετε την πτώση της κυβνέρνησης των Μερκελιστών!

ΑΠΙΙΣΤΕΥΤΟ ΝΕΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΡΟΪΚΑΣ-ΣΑΜΑΡΑ!


tomsen
ΜΠΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ...ΣΥΓΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ!

ΙΔΟΥ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΓΚΙΝΕΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ! ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΙ ΦΕΡΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ!

teras
Μπείτε μέσα να δείτε την απίστευτη επιτυχία Σαμαρά!

ΤΖΟΥΦΙΟΣ Ο ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ! ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ...ΠΛΑΚΑΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥ...



Προς:                                                       
Αγία Παρασκευή, 15343                          Τον Υπουργό Οικονομικών
Τηλ: 213-2004-502                                   κ. Ιωάννη Στουρνάρα
                                                                       
                                                                  Κοινοποίηση:
                                                                  Υφυπουργό Οικονομικών
                                                                  κ. Γεώργιο Μαυραγάνη
                                                                 
                                                                 
                                                                 
ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,
Η μεταφορά της Δ.Ο.Υ Αγίας Παρασκευής σε ιδιόκτητο κτίριο του Δημοσίου στο Χολαργό, μας βρίσκει αντίθετους.
Τους λόγους τους έχουμε εκθέσει τόσο γραπτώς όσο και προφορικώς σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε κατ’ εντολή σας, με υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου Οικονομικών.
Σήμερα, μετά την προαναφερθείσα συνάντηση, προέκυψε ένα νέο στοιχείο το οποίο βγήκε στην επιφάνεια και με προβληματίζει εντονότατα.
Δεν είναι του χαρακτήρα μου, ούτε της ιστορίας μου να κάνω τον «συνήγορο του διαβόλου», αλλά σήμερα οφείλω να το πράξω.
Το κτίριο της Δ.Ο.Υ Χολαργού, έχει δοθεί προς πώληση στο Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ).
Το ερώτημα το οποίο υπάρχει και τίθεται αμείλικτα πλέον είναι το εξής: 
Εάν αύριο το πρωί, βρεθεί αγοραστής για το κτίριο της Δ.Ο.Υ Χολαργού τι θα συμβεί?
Πράξαμε μία μετακόμιση της Δ.Ο.Υ Αγίας Παρασκευής χωρίς λόγο ή κάποιοι γνωρίζουν ήδη ότι υπάρχει ενδιαφέρον από αγοραστή και εμείς απλά μεταφέρουμε τη Δ.Ο.Υ για να εξασφαλίσουμε στη συνέχεια σίγουρο ενοίκιο στον υπάρχοντα αγοραστή?
Αυτά τα ερωτήματα τίθενται μετά από δημοσιεύματα τα οποία ήδη κυκλοφορούν στα Μ.Μ.Ε.
Όφειλα να σας ενημερώσω, διότι γνωρίζω ότι στηρίζουμε τον ίδιο Πρωθυπουργό και είμαστε στην ίδια κατεύθυνση να πράξουμε το καλύτερο για την πατρίδα μας.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Ο Δήμαρχος


Βασίλης Ζορμπάς

ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΓΚΑ-ΓΚΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ! ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΡΩΤΑΓΑΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΕΣ


samaras-kolotoumpas

Ο άνθρωπος έχει ξεφύγει τελείως! Ηγέτης να σου πετύχει, που διαπραγματεύεται με την τρόικα.
Άλλα τον ρωτάνε και αλλού γι'΄αλλού είναι ο άνθρωπος! Γκα-γκα σκέτος!
Τον ρωτάει ο δημοσιογράφος Κοτταρίδης (ANTENNA) τι θα πει στον ελληνικό λαό όταν γυρίσει στην Αθήνα για να τον πείσει ότι πρέπει να υπομείνει τα νέα μέτρα των 13,5 δις ευρώ και πώς θα πείσει τους βουλευτές του να ψηφίσουν αυτά τα μέτρα στην Βουλή και ο ...γκα-γκα, απάντησε:
"Ποτέ δεν έχω πει ότι είμαι ικανοποιημένος, ούτε πρόκειται να το πω ποτε. Αυτά τα μέτρα που μας ζητάει η τρόικα έπρεπε να τα είχαμε πάρει πιο νωρίς και από μόνοι μας και ίσως πιο πολλά..."!!!!
Ο Πρωθυπουργός των μεγάλων διαπραγματεύσεων αντί να πει πώς θα πείσει τον λαό και τους βουλευτές του ότι πρέπει να παρθούν τα μέτρα δήλωσε ότι θα έπρεπε τα μέτρα αυτά και ακόμη σκληρότερα να  είχαν παρθεί νωρίτερα!!! 
Ο άνθρωπος είναι αλλού γι΄ αλλού. Έχει ξεπεράσει και τον Τζέφρυ ακόμη!
makeleio.gr

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ...ΣΤΗΘΟΥΣ!!!



Το χάρτη του… στήθους δημοσίευσε η Bild. Η γερμανική εφημερίδα έφτιαξε ένα παγκόσμιο χάρτη όπου φαίνεται πόσο μεγάλο στήθος έχουν οι γυναίκες ανα χώρα...
Η Ελληνίδες κατατάσσονται στη ...


Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ ΕΦΟΡΙΩΝ!

stournaras-2
ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΜΠΑΧΑΛΟ ΥΠΟΥΡΓΕ; Η ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ¨Η ΕΣΕΙΣ;

Τη δυσαρέσκειά του για τις αντιδράσεις που εκδηλώνονται αναφορικά με τις συγχωνεύσεις των εφοριών εξέφρασε ο υπουργός Οικονομικών.
Ο κ. Στουρνάρας σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να δήλωσε ότι δεν θα ανεχτείς παρεμβάσεις σε αυτό το θέμα και δεν θα υποκύψει στις πιέσεις που προέρχονται από παράγοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης, βουλευτές, ακόμα και Μητροπολίτες. (Σημ. Τα έχετε κάνει μπάχαλο παντού, δεν θα...ανεχτείτε και παρεμβάσεις;;;)
Από το Υπουργείο Οικονομικών παρέχονται διευκρινίσεις σχετικά με την αναστολή λειτουργίας Δ.Ο.Υ.
Συγκεκριμένα ανακοινώνεται ότι :
α) οι Δ.Ο.Υ., των οποίων αναστέλλεται η λειτουργία από την 22α Οκτωβρίου 2012, σύμφωνα με την αριθ.Δ6Α 1130258 ΕΞ2012/20.9.2012 (Β' 2701) απόφαση του Υπουργού Οικονομικών, θα ολοκληρώσουν τις ταμειακές συναλλαγές, την Παρασκευή 19.10.2012, στις 13.30, προκειμένου να προβούν στην έγκαιρη κατάθεση των εισπράξεων στις εμπορικές τράπεζες, των οποίων το ωράριο συναλλαγής αυτών ολοκληρώνεται στις 14.30.
β) Οι Δ.Ο.Υ. στις οποίες μεταφέρεται η καθ' ύλην και κατά τόπον αρμοδιότητα των Δ.Ο.Υ., που αναστέλλεται η λειτουργία, δεν θα πραγματοποιήσουν συναλλαγές με το κοινό τη Δευτέρα, 22.10.2012 και την Τρίτη, 23.10.2012, για τους ειδικότερους λόγους που αναφέρονται στα παραπάνω έγγραφα. Οι προθεσμίες εκπλήρωσης υποχρεώσεων των πολιτών που τυχόν λήγουν τις παραπάνω ημέρες παρατείνονται σύμφωνα με την αριθ. 1026510/1658/370/Α0014/ ΠΟΛ. 1101/19.3.2002 απόφαση του Υπουργού Οικονομικών.
γ) Για την αποφυγή προβλημάτων στην εξυπηρέτηση των πολιτών, πρέπει να αναρτηθεί σχετική ανακοίνωση, σε εμφανή σημεία του κτηρίου στέγασης της Υπηρεσίας, προκειμένου να ενημερωθούν έγκαιρα οι ενδιαφερόμενοι για τη μη πραγματοποίηση συναλλαγών, κατά τις προαναφερθείσες ημερομηνίες, για το λόγο στον οποίο οφείλεται αυτή, καθώς και για τις ημερομηνίες μετάθεσης των προθεσμιών.

ΚΙΝΔΥΝΟΣ-ΘΑΝΑΤΟΣ: ΤΟ CODEX ALIMENTARIUS ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ S.MARKETS






patates2
ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΑ ΤΑΜΠΕΛΑΚΙΑ ΠΡΩΤΑ
Μια φωτογραφία 1000 λέξεις... το Codex Alimentarius έκανε την εμφάνιση του και στην Ελλάδα...
ετοιμαστείτε για ακραίες καταστάσεις στο προσεχές μέλλον!!!

ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΣΤΟΝ ΟΜΟΛΟΓΟ ΔΗΜΟ!

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΦΩΤΗ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ
Ενημερώνω ότι: Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής προσπαθεί να βρει απεγνωσμένα έναν «αποδιοπομπαίο τράγο» ,προκειμένου να «καλύψει» την αδυναμία της πολιτικής του βούλησης  και την  αδυναμία από μέρους του στην πολιτική διαχείριση    της υπόθεσης με την απομάκρυνση της Δ.Ο.Υ Αγίας Παρασκευής.

 
Εγώ προσωπικά δεν είμαι διατεθειμένος να αναλάβω τον ρόλο αυτόν, και ας μου πετάει το «Μπαλάκι» ο Πρόεδρος του Δ.Σ κ. Βουτσινάς ,μαζί με τον Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής.. (Να προσβάλω την συνεδρίαση, στην αποκεντρωμένη Διοίκηση)

Στην διάθεση όλων των συναδέλφων ,δημοτών και κάθε άλλου ενδιαφερόμενου είναι το email fproedros@yahoo.gr ,το κινητό μου τηλέφωνο 6939399941 ,το σταθερό της οικίας μου 2106003963 προς εξακρίβωση των καταγγελιών μου που θα διαβάσετε παρακάτω.:

Δηλώνω Ρητά και κατηγορηματικά ότι ουδέποτε καλέστηκα από τον Πρόεδρο του Δ.Σ κ. Βουτσινά η από τους υπάλληλους των Δημοτικών Οργάνων σε έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβούλιου για το Θέμα  απομάκρυνσης της Δ.Ο.Υ Αγίας Παρασκευής .(18/10/2012)Ωρα 20:30 m.m.(Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο συμφώνα με τα Μ.Μ.Ε που πραγματοποιήθηκε στον χώρο της εφορίας Αγίας Παρασκευής.)

Ενημερώνω ότι για το συγκεκριμένο θέμα είχε καταθέσει ο Επικεφαλής της Παράταξης «Νίκη για την Αγία Παρασκευή « Γιάννης Σταθόπουλος (15 ημέρες πριν) να μπει θέμα προς συζήτηση και συζητήθηκε στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο(17/10/2012) ως Δεύτερο(2ο ) θέμα!!!!! στην Ημερησία Διάταξη ..(17/10/2012) .Καμιά άλλη συνεδρίαση για το θέμα δεν πραγματοποιήθηκε, παρά το πλήθος ερωτήσεων( Εδώ και καιρό)  προς τον Δήμαρχο από πολλούς συνάδελφους, αλλά και από μένα προσωπικά τι μέλει γενέσθαι με την Δ.Ο.Υ Αγίας Παρασκευής.
Μετά Τιμής
Φώτης Αλεξόπουλος
18/10/2012

ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΡΑΓΚΟ ΤΟ ΔΝΤ !



Ο ΤΟΜΣΕΝ ΖΗΤΑΕΙ "ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ», ΓΙΑΤΙ ΨΑΧΝΕΙ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙ ΤΟ ΔΝΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ
Η ελληνική κυβέρνηση έσπευσε να καταγγείλει τους ομογενείς με τα 600 δις ομόλογα, όταν οι δανειστές μας επί 2 χρόνια μάς δίνουν... αέρα κοπανιστό
του Μάκη Βραχιολίδη
Για μια ακόμη φορά οι πολιτικοί μας ταγοί παίζουν άσχημο παιχνίδι στις πλάτες του λαού. Κρύβουν την αλήθεια από τον κόσμο και συνεχίζουν να συνομιλούν με την τρόικα-φούσκα, υποκύπτοντας στις εξωφρενικές απαιτήσεις της. Το παιχνίδι είναι σικέ και προδιαγράφει την καταστροφή της χώρας. Η ελληνική κυβέρνηση σέρνεται πίσω από τις εκβιαστικές απαιτήσεις των τροϊκανών, οι οποίες διαλύουν την κοινωνία και τη χώρα.
Το έγκλημα έγκειται στο ότι οι συνομιλίες διεξάγονται με το ΔΝΤ και τον σκληρό εκπρόσωπό του Τόμσεν, την ώρα που το ΔΝΤ είναι χωρίς φράγκο! Είναι ένας χρεοκοπημένος οργανισμός ο οποίος πήρε παράταση ζωής από την ημέρα που ο Γ. Παπανδρέου έμπασε το Ταμείο στο μηχανισμό στήριξης της Ελλάδος! Η κίνηση Παπανδρέου να αναγορεύσει σε σωτήρα της χώρας μας ένα ...μαγαζάκι λίγο πριν αυτό βάλει λουκέτο, πρόσφερε παράταση ζωής στο ΔΝΤ, όχι όμως και στην Ελλάδα.
Η αλήθεια είναι ότι το ΔΝΤ δεν μπορεί να διασωθεί από την δική του χρεωκοπία, παρά το όποιο...οξυγόνο του παρέχει η μικρή χώρα μας. Έτσι, σήμερα το Διεθνές Ταμείο, πρακτικά είναι ένας ημιθανής οργανισμός και αυτό η ελληνική κυβέρνηση ενώ το γνωρίζει, το αποκρύπτει παντελώς από τον λαό. Το ΔΝΤ, δεν έχει φράγκο και επειδή από την δόση των 31,5 δισεκατομμυρίων ευρώ που πρέπει να δοθεί στην Ελλάδα, θα κληθεί να καταβάλει τα 10 δις όπως ορίζει η συμφωνία, χρήματα τα οποία δεν έχει, έχει αναλάβει για λογαριασμό του ρόλο, ο σκληρός Τόμσεν! Ναι, ο κ. Τόμσεν εμφανίζεται ολοένα πιο απαιτητικός, αδιάλλακτος, παίζοντας συγκεκριμένο παιχνίδι-μπλόφα: θέλει να κερδίσει χρόνο για το Διεθνές Ταμείο αλλά και για την Αμερική. Ας θυμηθούμε τι έχει πει ο Ομπάμα: «Η Ελλάδα πρέπει να παραμείνει στο ευρώ μέχρι τις αμερικάνικες εκλογές». Παράλληλα, ο κ. Τόμσεν ζητεί διαρκώς και εκβιαστικά, νέα απίστευτα μέτρα, όχι μόνο για να αρπάξει ό,τι μπορεί περισσότερο αλλά και για να βρει μια αφορμή να τα.. σπάσει μια ώρα αρχύτερα και να την.. «κάνει» από τον μηχανισμό στήριξης της Ελλάδος. Απλά τραβάει τον χρόνο προς τις αμερικάνικες εκλογές, για να βγει Πρόεδρος των ΗΠΑ, να συρθεί η χώρα μας πίσω από τους νέους παραλογισμούς του και να πάει σιγά-σιγά η ...βαλίτσα μέχρι τέλος Νοεμβρίου. Η Ελλάδα, μέσω αυτής της τακτικής, είναι βέβαιο ότι δεν πρόκειται να πάρει τη δόση των 31,5 δις ευρώ, ενώ είναι αμφίβολο εάν θα την πάρει, ακόμη και στις αρχές Δεκεμβρίου. Ήδη ο κ. Στουρνάρας, δήλωσε ότι «εάν δεν πάρουμε την δόση, θα πεθάνουμε από ασφυξία»! Η χώρα επί τόσους μήνες ζει με τα δικά της αποθέματα. Οι τροϊκανοί με απειλές και εκβιασμούς, στοχεύουν να πάρουν τα πάντα από την Ελλάδα, και όλα αυτά χωρίς να έχουν φράγκο, προσφέροντας... αέρα κοπανιστό! Υποτίθεται ότι θα δώσουν στη χώρα μας 31,5 δις ευρώ, τα οποία τελικά δεν θα δοθούν μονομιάς, όπως διαβεβαιώνουν -και πάλι ψευδώς- οι πολιτικοί μας, αλλά με το σταγονόμετρο, για να επιστραφούν άμεσα, με το γνωστό τρόπο, στους ίδιους τους δανειστές!
Πριν από 15 μέρες είχαν κάνει την εμφάνισή τους οι ομογενείς της END που δήλωναν ότι θα εξαγοράσουν το χρέος της χώρας με 600 δις δολάρια, κατατεθειμένα σε ομόλογα σε Τράπεζα του Καναδά. Το υπουργείο Οικονομικών και η Τράπεζα της Ελλάδος δακτυλόδειξε τους συγκεκριμένους ως απατεώνες που υπόσχονταν φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Επί τρία χρόνια όμως, αέρα κοπανιστό μάς πουλάνε με τα δήθεν δάνειά τους οι της τρόικας και του ΔΝΤ. Και ενώ το πολιτικό σύστημα και η σημερινή κυβέρνηση, γνωρίζει σε ποια λαμόγια έχει μπλέξει τον ελληνικό λαό, συνεχίζει να τον εμπαίζει και να μην λέει την αλήθεια. Κρύβει από τους Έλληνες πολίτες ότι το ΔΝΤ είναι μια χρεωκοπημένη περίπτωση που δεν έχει φράγκο στα ταμεία του και δεν δίνει χρήμα για την διάσωση της χώρας!
Ο οικονομολόγος Γιώργος Αδαλής έχει ήδη αποκαλύψει τον ρόλο των δανειστών της Ελλάδος: «Από τα 120 δις ευρώ που υποτίθεται πήραμε και αυτά που παίρνουμε, δεν είναι χρήματα πραγματικά, δεν υπάρχουν πουθενά. Και το λέω ευθαρσώς. Όταν υπάρχει μια δανειοδότηση-μαμούθ, υπάρχουν κάποια κεφάλαια που είτε λέγονται δυνατά κεφάλαια είτε λέγονται ισχνά κι αναιμικά. Διότι αυτός που θα σου δώσει 120 δις , επί της ουσίας έχει κάποια κεφάλαια αλλά υπολογίζει από κάποια άλλα που λιμνάζουν και τις αποδόσεις τους. Για την περίπτωση της Ελλάδας δεν υπήρξε ούτε ένα ευρώ πραγματικό χρήμα που να βρισκόταν κατατεθειμένο σε έναν λογαριασμό Τράπεζας, αλλά όλα ήταν λογιστικές αλχημείες ποσών που δεν υπήρχαν αλλά τα εμφανίζανε να υπάρχουν σε συγκεκριμένες χρονικές περιόδους. Αυτοί δηλαδή παίρνανε «αέρα» και το εμφανίζανε σε συγκεκριμένες στιγμές ως χρήμα! Και αυτό τον «αέρα» έπρεπε κάποιος να πάει να τον πληρώσει. Ποιος θα τον πλήρωνε; Ο κρατικός προϋπολογισμός της Ελλάδας. Πληρώνουμε για χρήματα που δεν έχουμε πάρει ποτέ. Για αέρα κοπανιστό»!
ΚΑΖΑΚΗΣ: «ΠΛΑΣΤΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΟΥ ΔΝΤ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ»
kazakis
Ο οικονομολόγος κ. Καζάκης επισημαίνει για την μπλόφα του ΔΝΤ: «Το ΔΝΤ δεν έχει τίποτε δικό του εκτός από αποθεματικά χρυσού, τα οποία τα έχει αντιστοιχίσει σε SDR, σε ειδικά τραβηχτικά δικαιώματα. Δηλαδή είναι πλαστό το χρήμα, δεν υπάρχει»!
ΤΟΜΠΡΑΣ: «ΤΟ ΔΝΤ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΟ»
tobras1
Ο οικονομολόγος κ. Τόμπρας, είπε για το ΔΝΤ: «Το ΔΝΤ ήταν ήδη χρεωκοπημένο πριν μπει στον μηχανισμό στήριξης της Ελλάδος. Δεν έχει χρήματα. Δανείζεται και δανείζει. Ο Παπανδρέου του πρόσφερε βοήθεια όταν το έβαλε στην τρόικα».
Με αυτή την πολιτική απάτη θέλουν οι πολιτικοί μας ταγοί για να σώσουν την Ελλάδα; Οι οικονομολόγοι και αναλυτές μίλησαν, εμείς όμως οι αδαείς ρωτάμε: σε τι διαφέρει το ΔΝΤ από τους ομογενείς της END; Αέρα κοπανιστό μας δίνει το ΔΝΤ και παίρνει πίσω χρήματα του ελληνικού λαού, χρεόγραφα, συναλλαγματικές 600 δις δολαρίων είχαν στα χέρια τους οι ομογενείς της END! Οι πολιτικοί μας ταγοί όμως προτίμησαν το ΔΝΤ, τον μακρύ βραχίονα της Αμερικής ώστε να βάλουν χέρι στην χώρα μας και να αρπάξουν τον πλούτο της, παραμυθιάζοντας τον λαό ότι θα μας σώσουν!!!
"Ελεύθερη Ώρα"

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΗΡΑΙΟΤΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ! ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ; ΜΠΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ...



Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

ΠΑΤΡΑ: ΕΓΔΥΣΑΝ ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΗΣΑΝ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ!



Συνέβη τα ξημερώματα της Τετάρτης στην οδό Σατωβριάνδου στην Πάτρα, στο τμήμα ανάμεσα στην οδό Τζουρτζ και Ρήγα Φεραίου, όπως ανέφερε
στο thebest.gr αυτόπτης μάρτυρας.Νεαρό ζευγάρι σήκωσε την περιοχή στο πόδι από τον απίστευτο καβγά του. Καβγάς που εκτός από τα... γαλλικά που εκτοξεύονταν και από τις δυο πλευρές είχε και μια απρόσμενη εξέλιξη.
patra
«Κάποια στιγμή ο νεαρός άντρας, σε κατάσταση παραφροσύνης... έγδυσε εντελώς την κοπέλα από την μέση και πάνω, πήρε τα ρούχα της, μπήκε στο αυτοκίνητο και... χάθηκε!», λέει στο thebest.gr, αναγνώστης που είδε το περιστατικό. Η ημίγυμνη κοπέλα κρύφτηκε ανάμεσα σε δυο αυτοκίνητα κλαίγοντας και μη ξέροντας τι να κάνει.
«Ήμουν μαζί με την φίλη μου. Κινηθήκαμε προς το μέρος της με σκοπό να την βοηθήσουμε. Λίγα μέτρα πριν φτάσουμε κοντά της, από την οδό Ρήγα Φεραίου μπήκε... ανάποδα στην Σατωβριάνδου το γαλάζιο Ίμπιζα του νεαρού. Εντόπισε την γυναίκα, κατέβηκε από το αυτοκίνητο και με σπρωξιές και βρισιές την έβαλε στη θέση του συνοδηγού και το αυτοκίνητο έφυγε προς την οδό Τζούρτζ. Παγώσαμε. Είναι άλλο να στο περιγράφουν και άλλο να το βλέπεις. Έχουμε ξεφύγει εντελώς...».
Λίγα λεπτά μετά στο σημείο επικρατούσε απόλυτη γαλήνη. Το τι συνέβαινε μέσα στο γαλάζιο Ίμπιζα το ξέρουν μόνο οι δυο πρωταγωνιστές του επεισοδίου.

Η ΑΜΥΘΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΦΩΣ!




Ξεσφράγισαν το σφραγισμένο ιδιαίτερο δωμάτιο του αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου στο Παλαιό Ψυχικό και βρήκαν πάρα πολλά αντικείμενα μεγάλης χρηματικής αξίας.
Τα κατέγραψε επιτροπή την οποία αποτελούσαν δικαστικές αρχές, ο διευθυντής της αστυνομίας, ο εκπρόσωπος της εφορίας, ένας συμβολαιογράφος, ο αρχιερατικός επίτροπος Θωμάς Χρυσικός, ο πρώην αρχιερατικός επίτροπος Θωμάς Συνοδινός, ο γνωστός Βρεσθένης Θεόκλητος Κουμαριανός, και δύο διάκονοι του Χριστόδουλου.
Τα πράγματα που καταγράφηκαν βρίσκονταν τόσο στο ιδιαίτερο δωμάτιο του Χριστόδουλου όσο και στα βεστιάριά του(= ιματιοθήκες) και στο υπόλοιπο ανάκτορό του.
Μόνο τα μικροαντικείμενα τρεχούσης χρήσεως του δωματίου του ξεπερνούν σε αξία το ένα εκατομμύριο ευρώ.
Αναφέρουμε μερικά χαρακτηριστικά από τα καταγραμμένα:
- 600 ζεύγη χρυσά ή αργυρά μανικετόκουμπα.
- Απ' αυτά τα 140 ζευγάρια έχουν διαμάντια και μερικά έχουν ζαφείρια.
- Πάνω από 100 πολύτιμα χρυσά και αργυρά στυλό και πέννες ανεκτίμητης αξίας.
- Πάρα πολλοί χρυσοί και αργυροί σταυροί ευλογίας με πολύτιμα πετράδια.Πολλές αρχαίες εικόνες.
- 30.000 ευρώ και 9 χρυσές λίρες σε φάκελο για τον π. Θωμά Συνοδινό.
- Ένας μεγάλος πολυτιμότατος πολυέλαιος Baccarat αξίας 50.000.ευρώ η ανώτερη φίρμα στον κόσμο.
- Καναπέδες και πολυθρόνες του σαλονιού, των γραφείων και των δωματίων από τις δυό ακριβότερες φίρμες του κόσμου Versace και Armani.
- Μεταξωτές κουρτίνες πολυτιμότατες από τις καλλίτερες φίρμες στον κόσμο σε όλο το ανάκτορο.
- Εκατοντάδες λευκά πουκάμισα, τα περισσότερα μεταξωτά.
- Εκατοντάδες μαύρα παντελόνια πανάκριβα.
- Εκατοντάδες ζεύγη παπουτσιών όλα από τις δυο ακριβότερες φίρμες του κόσμου Sebago και Church' s, απ' αυτά που φορούν μόνο οι Άγγλοι πρίγκιπες, λόρδοι και άλλοι αριστοκράτες. Ο Χριστόδουλος φορούσε μόνο τέτοια παπούτσια, που το κάθε ζεύγος τιμάται πάνω από 1.000 χίλια ευρώ (Όταν ανατράπηκε ο δικτάτωρ των Φιλιππίνων Μάρκος, βρέθηκε ότι η γυναίκα του είχε 80 ζεύγη παπουτσιών, ακριβά βέβαια αλλά συνηθισμένα).
- Τρεις δεκάδες σετ με καθημερινά δεσποτικά άμφια.
- 50 επίσημες και μεγαλοπρεπείς αρχιερατικές στολές αξίας κατά μέσον όρο 300.000 ευρώ η κάθε μία.
- 12 στέμματα ( μίτρες ) από χρυσό και πολυτίμους λίθους αξίας κατά μέσον όρο 300.000 ευρώ το καθένα.Κυρίως έχουν διαμάντια.
- 100 εγκόλπια χρυσά και γεμάτα πολύτιμους λίθους, κυρίως διαμάντια και ζαφείρια, αξίας 100.000 ευρώ το καθένα.
- 200 εγκόλπιοι σταυροί ίσης αξίας και παρόμοιας διακοσμήσεως ο καθένας.
- 25 ποιμαντορικές ράβδοι (πατερίτσες) χρυσές και αργυρές και ελεφάντινες (φιλντισένιες) γεμάτες πολύτιμους λίθους, κυρίως διαμάντια και ρουμπίνια, αξίας κατά μέσον όρο 100.000 ευρώ η κάθε μία.
- 40 απλές αργυρές ράβδοι (βακτηρίες, μπαστούνια) με ημιπολύτιμους λίθους, αξίας 20.000 ευρώ η κάθε μία.
- Δύο υπερπολύτιμα δισκοπότηρα χρυσά, σκαλιστά έργα τέχνης, με πολύτιμους λίθους, δώρα το ένα του Βαρθολομαίου και το άλλο του πάπα Ρώμης Βενεδίκτου.
- Δεκάδες χρυσά και αργυρά κηροπήγια (δικηροτρίκηρα).
- Δεκάδες χρυσά και αργυρά επιτραπέζια κηροπήγια με πολύτιμους λίθους.
- Πολλές δεκάδες αργυροί δίσκοι σερβιρίσματος και κεράσματος.
- Δεκάδες αργυρές φρουτιέρες.
- Εκατοντάδες δωδεκάδων ποτήρια αργυρά και κρυστάλλινα υψηλής αξίας.
- Εκατοντάδες πανάκριβα αργυρά κρυστάλλινα και πορσελάνινα σερβίτσια ανυπολόγιστης αξίας.
- Εκατοντάδες δωδεκάδες πανάκριβα χρυσά και αργυρά κουταλομαχαιροπήρουνα φίρμας Christofie, που είναι η ακριβώτερη στον κόσμο.
- Εκατοντάδες πορσελάνινες δωδεκάδες πιάτων.
- Εκατοντάδες πορσελάνινες και αργυρές πιατέλες.Βαρύτιμες μεταξωτές κουρτίνες σε όλο το ανάκτορο.
- Εκατοντάδες ζεύγη μεταξωτές πιτζάμες.
- Δεκάδες μεταξωτές κλινοστρωμνές και μαξιλάρια.
- Τέσσερις ζωγραφικοί πίνακες αμύθητης αξίας που ανήκουν στο Μουσείο Μπενάκη και τους νοίκιαζε με μηνιαίο μίσθωμα που του καθενός η αξία είναι όσο τα μηνιαία μισθώματα τριών μεγάλων και πολυτελών ρετιρέ.
- Έξι γκραβούρες με πανάκριβο μηνιαίο μίσθωμα από το ίδιο Μουσείο.
- Πάρα πολλά και πανάκριβα έπιπλα από πολύτιμα ξύλα υφάσματα μέταλλα και γυαλιά, φτιαγμένα από τις 4 μεγαλύτερες και ακριβότερες φίρμες στον κόσμο.
- Τα αρχιτεκτονικά σχέδια για δύο βίλες-ανάκτορα του Χριστοδούλου, για να ξεκουράζεται, που θα κτίζονταν σε τεράστια οικόπεδά του πανύψηλης αξίας, ένα στην Ερμιονίδα και ένα στον Άγιο Ιωάννη Θεολόγο σε πανέμορφες τοποθεσίες.
- Ένα τεράστιο ποσό (πολλά εκατομμύρια ευρώ), για να κτιστεί ειδικό μουσείο με την επωνυμία «Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος», για να φυλάγονται και να εκτίθενται εκεί σε κοινή θέα οι στολές, οι μίτρες, οι πατερίτσες, και όλα τα λειτουργικά και μη λειτουργικά κοσμήματα και σκεύη του Χριστόδουλου στους αιώνες των αιώνων, μαζί και με τα έξοδα συντηρήσεως τόσο του μουσείου όσο και των εκθεμάτων, και με τους μισθούς των υπαλλήλων του μουσείου .;
Σχόλιο "Ανεξάρτητου Παρατηρητή": Στο παραπάνω ρεπορτάζ όχι μόνο κρατούμε τις επιφυλάξεις μας αλλά θεωρούμε ότι σκοπίμως βγήκαν στο διαδίκτυο όλα αυτά για να αμαυρώσουν την μνήμη του Μακαριστοιύ Χριστόδουλου. Παρ'όλα αυτά το δημοσιοποιούμε για να μην μας προσάψει κανείς ότι το αποσιωπούμε. Όχι, το δημοσιοποιούμε, λέγοντας ότι πρόκειται περί ευθείας σπίλωσης της μνήμης του Μακαριστού!  

ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ: ΠΡΩΤΟΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ 30,5% ΔΕΥΤΕΡΗ Η ΝΔ ΜΕ 27% ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕ 14%


DIMOSKOPISI
Ενδιαφέρουσα δημοασκοπική έρευνα της εφημερίδας ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΡΙΟ η οποία δημοσιεύεται αύριο και έγινε για λογαριασμό της από την VPRC, εμφανίζει τα εξής στοιχεία.
Σύμφωνα με την έρευνα η οποία δεν είναι πρόθεση ψήφου αλλά εκτίμηση εκλογικής επιρροής, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πρώτο κόμμα με 30,5%.
Η έρευνα αποτυπώνει την στιγμή που γίνεται και εκτός από την πρωτιά στον ΣΥΡΙΖΑ, δίνει 3ο κόμμα την Χρυσή Αυγή με 14% και τέταρτο κόμμα οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 7%. Το ΚΚΕ είναι πέμπτο με 6,5% και ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ από 5,5%.
Σύμφωνα πάντα με την εκτίμηση εκλογικής επιρροής τα αποτελέσματα είναι:
ΣΥΡΙΖΑ 30,5%
ΝΔ 27%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 14%
ΑΝΕΞ. ΕΛΛΗΝΕΣ 7%
ΚΚΕ 6,5%
ΠΑΣΟΚ 5,5%
ΔΗΜΑΡ 5,5%
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ 1%
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ 1%
ΛΑΟΣ 0,5%
ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ 1,5%
DIMOSKOP2
Οι ερωτώμενοι εμφανίζονται απαισιόδοξοι σε ότι αφορά την πορεία της χώρας αλλά και την οικονομική τους κατάσταση, ενώ και οι δημοτικότητες των πολιτικών αρχηγών βλέπουν νέα... χαμηλά.
newsit.gr

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΗΡΥΞΕ ΑΝΕΝΔΟΤΟ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΞΥΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ

«Υπήρξε κίνδυνος σοβαρού επεισοδίου στη ΔΟΥ Αγίας Παρασκευής»
ΘΕΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ 25.000 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΤΟΥ ΑΚΗ!
Σε λίγη ώρα και συγκεκριμένα στις 8.30 ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Ζορμπάς συγκαλεί έκτακτο δημοτικό συμβούλιο έξω από την ΔΟΥ Αγίας Παρασκευής, με αφορμή την μετακίνηση της συγκεκριμένης εφορίας  στο κτίριο της ΔΟΥ Χολαργού!  Κηρύσσει ανένδοτο αγώνα, καλεί τα κανάλια και διαλλαλεί την πρόθεσή του να αγωνιστεί για την παραμονή της ΔΟΥ Αγίας Παρασκευής στην έδρα της, καταγγέλλοντας παράλληλα για ακαταλληλότητα το κτίριο της ΔΟΥ Χολαργού! Μάλιστα, όπως πληροφούμαστε θα πει ότι το κτίριο το οποίο υπερηφανεύεται ο Χολαργός ότι είναι ιδιόκτητο, στοίχισε ...ο κούκος αηδόνι στον Έλληνα φορολογούμενο πολίτη. Συγκεκριμένα, θα ανακοινώσει ότι το κτίριο  της ΔΟΥ Χολαργού ενώ κανονικά θα στοίχιζε 100.000 ευρώ, τελικά πληρώθηκε με 500.000 ευρώ και πως γι'αυτήτην ιστορία παίχτηκαν πολλά σε βάρος των φορολογούμενων πολιτών! 

Τα επιχειρήματα αυτά του Β. Ζορμπά αποτελούν  αντιπερισπασμό στα αντίστοιχα επιχειρήματα πολιτών και του Δημάρχου Παπάγου-Χολαργού κ. Ξύδη ο οποίος κατήγγειλε προσπάθεια εύνοιας υπέρ του κ. Παπαναγιώτου, πρώην βουλευτού του ΠΑΣΟΚ και φίλου του Άκη Τσοχατζόπουλου, ιδιοκτήτη του κτιρίου στο οποίο στεγάζεται η εφορία Αγίας Παρασκευής και η οποία στοιχίζει 25.000 μηνιαίως στο ελληνικό δημόσιο!
Ο κ. Ζορμπάς, προφανώς και δεν εμφανίζεται τυχαία. Παίζει παιχνίδι το οποίο, από την μια μεριά ευνοεί τον ίδιο στο προσωπικό ψηφοθηρικό του κέρδος στην περιοχή του αλλά από την άλλη με την στάση του δείχνει ότι αποτελεί τον μακρύ βραχίονα του ίδιου του Στουρνάρα. Ο υπουργός Οικονομικών, για δικούς του λόγους συνεχίζει να θέλει την παραμονή της ΔΟΥ Αγίας Παρασκευής στην έδρα της, μια και  θα εξακολουθήσει να αιμοδοτείται με 25.000 ευρώ ο φίλος του κ. Παπαναγιώτου! 
Σημασία πάντως έχει ότι για μια ακόμη φορά παίζονται παιχνίδια στις πλάτες των πολιτών. Θα παρακολουθήσουμε την εξέλιξη του θέματος και θα σας ενημερώσουμε.