Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

ΚΙΝΔΥΝΟΣ-ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟ 2ο-3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

Δείτε εικόνες και βγάλτε συμπέρασμα! Το λεβητοστάσιο του 2ου-3ου Δημοτικού σχολείου Χολαργού (στο τέρμα της οδού 17 Νοέμβρη), αποτελεί βραδυφλεγή βόμβα! Εκεί μέσα υπάρχουν δύο καυστήρες με φυσικό αέριο! Μέσα σε αυτό τον απαράδεκτο χώρο κυριαρχούν τα απόνερα, τα οποία...οι υπεύθυνοι δεν γνωρίζουν από πού προέρχονται. Από 'κει ξεπηδούν σωλήνες. Αλλού έχουν κάνει απίστευτες πατέντες! Όλες επικίνδυνες...
Πρόσφατα από ένα τυχαίο γεγονός, θρηνήσαμε στην Θεσσαλονίκη τη ζωή μιας δασκάλας η οποία στην προσπάθειά της να στολίσει την σχολική αίθουσα, έχασε την ισορροπία της, και έπεσε πάνω σε φτιαγμένη από πλέξιγκλας ψευδοροφή! Από 'κει έσκασε με το κεφάλι στο έδαφος και ο θάνατός της ήταν ακαριαίος!   Αυτοί οι οποίοι έχουν στα χέρια τους τις τύχες των παιδιών μας τι κάνουν; 
Η κα Μαρία Δημακοπούλου, Δ/ντρια του 3ου Δημοτικού Σχολείου Χολαργού, μιλώντας στην εφημερίδα μας είπε: "Γνωρίζουμε το πρόβλημα από πέρσι οπότε και ενημερώσαμε την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου. Έγινε ένα μικρό χαντάκι στο χώρο, ώστε να δούμε εάν γεμίσει με νερά και να καταλάβουμε από προέρχεται η διαρροή αλλά και πόσο μεγάλη είναι. 
Το νερό έχει αυξηθεί. Ήδη έχουμε ενημερώσει άμεσα και την Σχολική Επιτροπή και την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου και περιμένουμε τους ειδικούς να έρθουν. Εγώ δεν είμαι ειδικός και δεν μπορώ να σας πω πόσο μεγάλη είναι η ζημιά και αν χρειαστεί να αντικατασταθούν σωλήνες από το βάθος". 
Εμείς, αφήνουμε τον φωτογραφικό φακό να μιλήσει. Καλούμε όμως την Σχολική Επιτροπή και τις υπηρεσίες του Δήμου να επιλύσουν άμεσα τη ζημιά ώστε να μην έχουμε τραγικά γεγονότα!  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου