Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

ΝΙΚΟΛΟΑΟΥ: "ΔΕΝ ΚΑΛΕΣA ΤΟΝ ΞΥΔΗ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ"

    
                   Ο κ. Νικολάου μας απέστειλε την παρακάτω δελτίο τύπου:      



"Οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ και ο τ.Δήμαρχος Χολαργού κ. Δημήτρης Νικολάου με αφορμή απολύτως αναληθές δημοσίευμα του site «Ανεξάρτητος Παρατηρητής» έστειλαν στον εκδότη της την ακόλουθη επιστολή:



Aξιότιμε κύριε Βραχιολίδη,



Στο Site indobserver.blogspot.com που ανήκει σε εσάς την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013 ανεβάσατε ρεπορτάζ-σχόλιο για δήθεν πρόσκληση του τ. Δημάρχου Χολαργού κ. Νικολάου στον κ. Βασίλη Ξύδη στην εκδήλωση των Ενεργών Δημοτών την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013 και υπαναχώρηση του τ. Δημάρχου κατόπιν πιέσεων.

Ουδέποτε εστάλη παρόμοια πρόσκληση στον κ.Β.Ξύδη όπως και σε κανέναν συνεργάτη του. Εάν είστε τόσο σίγουρος για την πρόσκληση, δεν έχετε παρά να την δημοσιεύσετε, αντί της φωτογραφίας του κ. Βασίλη Ξύδη.



Αλλιώς θα παρακαλούσαμε για την αποκατάσταση της αλήθειας να δημοσιεύσετε την επιστολή μας στα πλαίσια της δημοσιογραφικής δεοντολογίας την οποία πιστεύω ότι σέβεστε.

Με εκτίμηση,

Δημήτρης Νικολάου"

Απάντηση: Ο κ. Νικολάου απ'όσο μας είπε ο ίδιος έχει καλέσει πολλούς δημάρχους της Αττικής στην μεθαυριανή εκδήλωση της παράταξής του. Επίσης γνωρίζαμε ότι στον κ. Ξύδη έγινε πρόσκληση να παρευρεθεί. Δεν αναφερθήκαμε σε πρόσκληση μέσω επιστολής αλλά ότι ο κ. Νικολάου τον κάλεσε. Εφόσον ο ίδιος λέγει ότι δεν τον κάλεσε, εμείς δεν έχουμε λόγο να το αμφισβητήσουμε. Δεν ξέρουμε εάν το αμφισβητεί ο ίδιος ο κ. Ξύδης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου