Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

ΣΦΙΓΓΕΙ Η ...ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΗΛΕΙΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ!

ΕΝΤΟΛΗ ΤΡΟΪΚΑΣ ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥΣ: "ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΣΥΝΤΑΞΗ Ή ΜΙΣΘΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ-ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ"!
ΚΑΙ Ο ΞΥΔΗΣ...ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΑ!



Ο νέος, κατ' εντολήν τρόϊκας νόμος, που αφορά στον μισθό των συνταξιούχων εν ενεργεία Δημάρχων-Αντιδημάρχων, έχει τεθεί ήδη σε εφαρμογή! Ο μέχρι σήμερα "Καλλικρατικός" νόμος έδινε στους εν ενεργεία συνταξιούχους Δημάρχους-Αντιδημάρχους, τη δυνατότητα να εισπράττουν εκτός από τον μισθό του Δημάρχου ή Αντιδημάρχου και το 30% της σύνταξής τους. Από σήμερα όμως, μετά τοννέο νόμο που επέβαλε η τρόϊκα, οι Δήμαρχοι ή Αντιδήμαρχοι που είναι συνταξιούχοι, θα επιλέγουν ένα από τα δύο ποσά, ή την σύνταξη από το Ταμείο τους ή τον μισθό του Δημάρχου-Αντιδημάρχου. 

Στον Δήμο Παπάγου-Χολαργού για παράδειγμα, ο Δήμαρχος Β. Ξύδης και ο Αντιδήμαρχος Χ. Δασκαλόπουλος, είναιι αμφότεροι συνταξιούχοι. Ενώ μέχρι σήμερα εκτός από τον μισθό του Δημάρχου-Αντιδημάρχου αντίστοιχα, απολάμβαναν και το 30% της σύνταξής τους, από 1ης Γενάρη... πάπαλα!!! Η θηλειά της τρόϊκας τούς επιβάλλει να διαλέξουν έναν από τους δύο μισθούς. 
Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο μεν Β. Ξύδης θα εισπράττει τον μισθό του Δημάρχου, ο δε Χ. Δασκαλόπουλος τη σύνταξη που λαμβάνει ως απόστρατος αξιωματικός του πυροβολικού. 

Επίσης, οι δημοτικοί σύμβουλοι, ενώ εισέπρατταν 60 ευρώ για κάθε δημοτική συνεδρίαση, από σήμερα γιοκ!!! Θα παίρνουν το ...παράσημο της δωρεάν προσφοράς! 
Και σε λίγο, όπως πάμε (μπορεί και εντός του 2013), η τρόϊκα θα επιβάλει σε όλους τους Αντιδημάρχους να προσφέρουν αμμισθί τις υπηρεσίες τους!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου