Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ …ΑΛ ΚΑΠΟΝΕ! ΠΟΙΑ ΑΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΛ ΚΑΠΟΝΕ!


Ο οικονομικός αναλυτής Δ. Καζάκης, στην Κυριακάτικη εφημερίδα "Το Χωνί" κάνει έναν εκπληκτικό συσχετισμό ανάμεσα στην περίπτωση της παραπομπής του Γ. Παπακωνσταντίνου με αυτή του ΑΛ Καπόνε.
Ο Δ. Καζάκης λέει συγκεκριμένα για τον Γ. Παπακωνσταντίνου: «Έχουμε τη χαρακτηριστική περίπτωση ενός οικονομικού δολοφόνου που εκτέλεσε συμβόλαιο εναντίον της χώρας και του λαού της, που πιάστηκε στα πράσα να χειραγωγεί τα στοιχεία της Στατιστικής μαζί με τον κολλητό του τον Γεωργίου, μόνο και μόνο για να τεθεί η χώρα υπό καθεστώς κατοχής, που υπέγραψε συμβάσεις που προσιδιάζουν σε εσχάτη προδοσία και τα ξεχνάμε όλα αυτά μόνο και μόνο για την παραποίηση της λίστας Λαγκάρντ. Δηλαδή του χαρίζουμε την εσχάτη προδοσία και τον τραβολογάμε για ένα πλημμέλημα»!

Όπως εξηγεί στη συνέχεια ο Δ.Καζάκης, έτσι ακριβώς έγινε και  με την περίπτωση του Αλ Καπόνε, του περιβόητου εγκληματία στην εποχή της ποταπαγόρευσης στις ΗΠΑ: «Όταν θέλησε το οργανωμένο έγκλημα στις ΗΠΑ στις ΗΠΑ της ποταπαγόρευσης να γίνει νομότυπο και έτσι να πλατύνει τους ορίζοντες των επιχειρήσεών του, έδωσε το ποιο διαβόητο αφεντικό της ως εξιλαστήριο θύμα. Τον Αλ Καπόνε έπιασαν για φοροδιαφυγή και όχι για το πλήθος των εγκλημάτων του. Και αυτό γιατί πολύ απλά έπρεπε να φύγει από τη μέση ήσυχα και ωραία, χωρίς να ξηλωθεί ολόκληρο το δίκτυο που είχε στηθεί και συνένωνε τη μαφία, το οργανωμένο έγκλημα με το δικαστικό και πολιτικό κατεστημένο των ΗΠΑ».
Έτσι ακριβώς δεν γίνεται και με τον Παπακωνσταντίνου; Ο Δ. Καζάκης το επιβεβαιώνει: «Έτσι και με τον Παπακωνσταντίνου. Κλείνουμε την υπόθεση της εσχάτης για την οποία θα έπρεπε να λογοδοτήσει ακόμη και η αντιπολίτευση, και τον κυνηγάμε για την παραποίηση εγγράφου»!!!

Σημείωση: Σύμπτωση πάντως, ε; Δείτε πώς μοιάζουν οι φυσιογνωμίες Αλ Καπόνε και Παπακωνσταντίνου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου