Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΑΜΕΡΙΚΗ, Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΙΛΗΣΕ: "ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΟ ΕΥΡΩ"! ΤΑ...ΠΙΑΣΑΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ


tsipras-brooking
Άλλος ένας ηγέτης που προσκυνά τους τοκογλύφους και τις ντιρεκτίβες τους!
Ο Αλέξης, πήγε στας Ευρώπας και στις ΗΠΑ, και αφού συναντήθηκε με τα μεγαλύτερα πολιτικά λαμόγια (βλέπε Σόϊμπλε), αφού έβαλε πλάτες στο ΔΝΤ (δεν φταίει αυτό για την σχεδιαζόμενη κατάργηση του 13ου-14ου μισθού αλλά η ελληνική κυβέρνηση)  κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το ευρώ είναι το εθνικό μας νόμισμα!!! Και αυτός, προσκύνησε το ευρώ που ευθυνεται για την εθνική μας καταστροφή. Έδωσε δηλαδή τις...υπογραφές του ότι θα κρατήσει την Ελλάδα στην ίδια κρεατομηχανή! Και θα κάνει έτσι τον...καμπόσο στη Μέρκελ και τους άλλους τοκογλύφους! Ε ρε, τι μας περιμένει! 
Συγκεκριμένα ο κ. Τσίπρας, δήλωσε: «Για να τελειώνουμε μια και καλή με αυτή την ανόητη και επικίνδυνη συζήτηση, εθνικό μας νόμισμα είναι το ευρώ. Είτε θέλουμε, είτε δεν θέλουμε. Μπορεί να γίνει κριτική στο πώς μπήκαμε στο ευρώ, τώρα είμαστε όμως στο 2013 και εθνικό μας νόμισμα είναι το ευρώ. Και η λύση είναι να αλλάξει στρατηγική η Ευρώπη για να γίνει βιώσιμο το ευρώ. Και δεν μπορεί να γίνει με πολιτικές που διαλύουν την κοινωνική συνοχή».
Τι και αν μόλις χθες 5 μεγάλοι Ευρωπαίοι οικονομολόγοι χτύπησαν το καμπανάκι του κινδύνου για την Ελλάδα, ζητώντας να επιστρέψει στο εθνικό της νόμισμα εάν θέλει να σωθεί; Τι και αν μεγάλα μυαλά όπως οι Βαλερί Ζισκάρ Ντ' Εστέν, Βλαντιμίρ Πούτιν, ο Πρόεδρος της Τσεχίας, ο νομπελίστας και κορυφαίος όλων των οικονομολόγων παγκοσμίως Πωλ Κρούγκμαν, ο Βέρνερ Ζιν, ο Ρουμπινί και άλλοι, υποστηρίζουν ότι μόνη οδός σωτηρίας της Ελλάδος είναι η επιστροφή της στο εθνικό της νόμισμα; Ο Α. Τσίπρας αποφαίνεται: "Το ευρώ είναι το εθνικό μας νόμισμα'!
Και η κόλαση για την Ελλάδα, συνεχίζεται και με υπογραφή Τσίπρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου