Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΑΝΕΜΟΥΣ


Πάρτε ομπρέλες γιατί μετά το μεσημέρι έρχονται πιθανές βροχές. Το αναλυτικό δελτίο καιρού είναι το εξής:

Θεσσαλια, ανατολικη Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και μετά το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές.Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ. Στα ανατολικά και νότια πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ. Θερμοκρασια: Από 3 έως 18 βαθμούς κελσίου. Κυκλάδες, Κρήτη Καιρός: Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών μετά το μεσημέρι. Άνεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 6 με 8 και πρόσκαιρα στα ανατολικά τοπικά 9 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 10 έως 18 βαθμούς κελσίου.
Στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη. Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος Καιρός: Λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και προς το μεσημέρι θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Ασθενείς χιονοπτώσεις στα βόρεια ορεινά. Άνεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 και στο Ιόνιο τοπικά 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 1 έως 16 βαθμούς κελσιου στην Ήπειρο η μέγιστη 4 με 5 βαθμους χαμηλότερη.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα Καιρός: Αραιές νεφώσεις που μετά το μεσημέρι θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και το βράδυ σποραδικές καταιγίδες. Άνεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 7 με 8 και πρόσκαιρα τοπικά 9 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 8 έως 18 βαθμούς κελσίου.
Αττική Καιρός: Αραιές νεφώσεις που μετά το μεσημέρι θα αυξηθούν και υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν τοπικές βροχές. Άνεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 7 έως 17 βαθμούς κελσίου.
Θεσσαλονίκη Καιρός: Αραιές νεφώσεις που γρήγορα θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές μετά το μεσημέρι. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Άνεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 3 έως 14 βαθμούς κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου