Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΜΑΣ! ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ! Η ΛΙΣΤΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΙ ΕΜΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΜΕ!

 Παρακάτω ξαναδιαβάστε το δημοσίευμά μας με την λίστα των Αντιδημάρχων, Προέδρων Νομικών Προσώπων που δημοσιεύσαμε στις 27 Δεκεμβρίου. Για μια ακόμη φορά οι πληροφορίες μας επιβεβαιώθηκαν και οι Αντιδήμαρχοι Παπάγου-Χολαργού ήδη ανέλαβαν τα καθήκοντά τους! Οι δημαιρεσίες αν δεν γίνουν αυτή την Κυριακή, θα γίνουν οριστικά την επόμενη Κυριακή 13 Ιανουαρίου!

ΕΤΟΙΜΗ Η ΛΙΣΤΑ ΞΥΔΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ!

Δεν υπάρχει μόνο η λίστα Λαγκάρντ αλλά και η λίστα ...Ξύδη. Άλλη η μία και άλλη η δεύτερη. Η λίστα Ξύδη με τους  Αντιδημάρχους και Προέδρους Νομικών Προσώπων είναι έτοιμη. 
Οι μετακινήσεις είναι σημαντικές. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας οι αυριανοί, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, Αντιδήμαρχοι και Πρόεδροι Νομικών Προσώπων, θα είναι οι:

Νίκος Κουκής: Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου.
Χρήστος Δασκαλόπουλος: Αντιδήμαρχος υπεύθυνος Τεχνικής και Οικονομικής Υπηρεσίας (στη θέση που είναι σήμερα ο Κώστας Τσοχαλής).
Κατερίνα Φασούλη: Αντιδήμαρχος- Αναπληρωτής Δημάρχου(στη θέση που είναι σήμερα ο Χρήστος Δασκαλόπουλος).
Άννα-Μαρία Τσικρικώνη: Αντιδήμαρχος υπεύθυνη για την καθαριότητα (στη θέση της Βάνας Ρετσινιά)
Βασιλική Μπουφούνου: Αντιδήμαρχος υπεύθυνη Κοινωνικής Πρόνοιας.
Ειρήνη Βεβτουζά: Αντιδήμαρχος, υπεύθυνη Πολιτισμού. 

Νομικά Πρόσωπα: Ηλίας Αποστολόπουλος, Πρόεδρος ΔΟΚΜΠΕΠΑ
                                Άγγελος Μπελιτσάκος, Πρόεδρος ΔΟΠΑΠ

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τις εντολές της τρόϊκας υπάρχει ζήτημα με την πληρωμή των Αντιδημάρχων. Κάποιοι από αυτούς (δύο ή τρεις) δεν θα πληρώνονται, οι θέσεις τους δηλαδή θα είναι άμισθες! Ένας από αυτούς είναι ο Χρήστος Δασκαλόπουλος. 
Πάντως, είναι πιθανόν ο Δήμαρχος να εφαρμόσει ...κυκλικό σύστημα σην πληρωμή των Αντιδημάρχων ώστε να μην υπάρχουν παράπονα ότι ένας Αντιδήμαρχος αμείβεται και άλλος όχι. 

(Φωτό: Τη θέση της κ. Ευαγγελοπούλου στον ΔΟΠΑΠ παίρνει -σύμφωνα με πληροφορίες- ο Άγγελος Μπελιτσάκος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου