Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

ΟΙ ΔΗΜΑΙΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ



Παρακάτω δημοσιεύουμε την ανακοίνωση του Δήμου σχετικά με τις δημαιρεσίες που έλαβαν χώρα χθες στην αίθουσα δημοτικών συμβουλίων. Διαβάστε το βραδάκι παραλειπόμενα και λεπτομέρειες από τη χθεσινή ειδική συνεδίαση του ΔΣ
Ανακοίνωση


Δημαιρεσίες στο Δημοτικό Συμβούλιο

            Την Κυριακή 13 Ιανουαρίου ε.ε. το Δημοτικό Συμβούλιο Παπάγου-Χολαργού σε Ειδική Συνεδρίαση εξέλεξε το Προεδρείο του και τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, για το χρονικό διάστημα 2013-2014.

            Το Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου συγκροτήθηκε ως εξής:

α) Πρόεδρος ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Νίκος Κουκής

β) Αντιπρόεδρος ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Θανάσης Αυγουρόπουλος

γ) Γραμματέας η Δημοτική Σύμβουλος η κ. Μαρία Δημητριάδου

           Στην Οικονομική Επιτροπή εξελέγησαν οι κ.κ. Δημοτικοί Σύμβουλοι: Δημήτρης Τούτουζας, Καίτη Φασούλη, Παναγιώτης Ίσκος, Κώστας Τσοχαλής, Βιβή Μπουφούνου, Θανάσης Αυγουρόπουλος, Άκης Παπαγεωργίου και Γιώργος Ρεμούνδος. Πρόεδρος έχει οριστεί με απόφαση του Δημάρχου κ. Βασίλη Ξύδη ο Αντιδήμαρχος κ. Χρήστος Δασκαλόπουλος.

           Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής εξελέγησαν οι κ.κ. Δημοτικοί Σύμβουλοι: Νίκος Κουτάκης, Ειρήνη Βεντουζά, Ηλίας Αποστολόπουλος, Μαριλίτα Κτιστάκη, Ελένη Ευαγγελοπουλου, Γωγώ Μπρέμπου, Ιωάννα Σπηλιωτοπούλου και Περικλής Ζήκας. Πρόεδρος έχει οριστεί με απόφαση του Δημάρχου κ. Βασίλη Ξύδη η Αντιδήμαρχος κ. Καίτη Φασούλη.

          Ο Δήμαρχος κ. Βασίλης Ξύδης εύχεται στα μέλη του Προεδρείου και των Επιτροπών καλή επιτυχία στο έργο τους.

Ο Δήμαρχος


Βασίλειος Ξύδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου