Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥΛΑΕΙ Η ΜΕΝΕΓΑΚΗ!

ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΒΙΛΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ  ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ!




«Κρίση, με πιάνει κρίση» τραγουδούν οι σταρ που στην εποχή των χρυσών κασέ αγόραζαν «θηριώδη» και υπερπολυτελή σπίτια και τώρα δεν ξέρουν τι να τα κάνουν.
MENEGAKIS-HOUSE
Πρώτο και τρανταχτό παράδειγμα αυτό της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαϊδη. Το διάσημο ζευγάρι είχε ξεκινήσει να χτίζει τη βίλα στο Κεφαλάρι πριν ακόμα ξεσπάσει η κρίση, όταν αδυνατούσε να σκεφτεί τι θα επακολουθούσε. Πούλησαν το σπίτι στο οποίο ονειρεύονταν να μεγαλώσουν τα παιδιά τους, αφού ήθελαν να βγάλουν από πάνω τους το βραχνά των υψηλών πηγών εξόδων.
Ένα ακόμη ζευγάρι που έχει ξεκινήσει τις περικοπές είναι ο Τραϊανός Δέλλας και η Γωγώ Μαστροκώστα. Εκτός από ένα ακίνητο στη Θεσσαλονίκη, στο οποίο έχει μπει πωλητήριο, το ζευγάρι αποφάσισε να πουλήσει και τις δυο μεζονέτες που διατηρεί στην Αράχωβα, τις οποίες ανακαίνισε τον περασμένο Ιανουάριο.
Η Άννα Βίσση που στις καλές εποχές είχε σπίτια σε Αθήνα, Λονδίνο, Κύπρο, και Αμερική, πριν λίγο καιρό βρήκε αγοραστή για το εξοχικό της στην Κύπρο στη τιμή των 250.000 ευρώ.
Φήμες λένε ότι εδώ και καιρό αναζητά μια κατοικία στις ΗΠΑ για να μπορεί να επισκέπτεται πιο συχνά την κόρη της Σοφία.
Θύμα των καιρών και ο Γιάννης Κότσιρας. Το καλοκαίρι που μας πέρασε έβαλε πωλητήριο στην κατοικία που διατηρούσε στην περιοχή της Ραφήνας μαζί με όλη την επίπλωση.
Τελευταία και καλύτερη, η Ελένη Μενεγάκη που μπορεί αν είναι από τις πιο ακριβοπληρωμένες, αποφάσισε όμως να πουλήσει το σπίτι που είχε αποκτήσει στη Χαλκιδική από την εποχή που ήταν παντρεμένη με τον Γιάννη Λάτσιο. Το σπίτι όπως έχει πει και η ίδια είναι εγκαταλελειμμένο.
Πηγή: NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου