Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ Ο ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ; "ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ. ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ"! ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ...ΤΑΝΚΣ;



xatzidakis


Μετά την...παράδοση των όπλων από τους εργαζομένοιυς στο ΜΕΤΡΟ και την επιστροφή τους στην εργασία, λόγω της επιστράτευσής τους, περιχαρής ο κ. Χατζηδάκης, δήλωσε:
"Η κυβέρνηση έστειλε το μήνυμα ότι δεν κάνει εξαιρέσεις. Πρέπει να υπάρξει δημοσιονομική προσαρμογή"! Πάση θυσία λοιπόν δημοσιονομική προσαρμογή και η κυβέρνηση, σύμφωνα με όσα είπε ο κ. Χατζηδάκης θα επιστρατεύσει όλα τα μέσα προκειμένου να πετύχει την...δημοσιονομική ισοπέδωση της κοινωνίας! 
Άρα, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι εάν -αύριο-μεθαύριο- τολμήσει να κάνει αντίστοιχη απεργία άλλη κοινωνική ομάδα και δεν πιάσει τόπο η επιστράτευση, τότε μπορεί να κατεβάσει και τα τανκς η κυβέρνηση, προκειμένου να πετύχει την δημοσιονομική προσαρμογή! 
Είπατε τίποτε είλωτες; Δουλεύετε και υπομένετε την...δημοσιονομική προσαρμογή! Το είπε ο Χατζηδάκης. Και όποιος τολμήσει να τον ξαναγγίξει, όπως τότε που μερικοί άθλιοι τον χτύπησαν, θα υπάρξουν και χειρότερα για τους Έλληνες πολίτες. Ξανασκεφτείτε το λοιπόν, μην τα βάζετε με τον Χατζηδάκη, διότι θα χειροτερεύσει η...δημοσιονομική σας προσαρμογή!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου