Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013

ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ! ΚΑΙ Ο ΣΤΑΪΚΟΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ!

ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟ! ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ!

Ο Δ. Νικολάου ετοιμάζει την δική του μεγάλη συγκέντρωση στις 20 Γενάρη, όμως μια νέα υποψηφιότητα προαλείφεται. Πρόκειται για τον Μπαμπη Στάϊκο, ευεργέτη του Δήμου Παπάγου με δεκάδες δωρεές, ο οποίος προβλέπεται να ανακοινώσει την κάθοδό του γύρω στο Πάσχα. Οι ευχές του αρχιτέκτονα που δημοσίευσε στην εφημερίδα μας (φωτό δίπλα), με την διαφημιστική μακέτα να τον εμφανίζει μπροστά από σημαντικά έργα-δωρεές του προς του Παπάγου, αποτελούν το μήνυμα ότι θα κατέβει στις εκλογές και μάλιστα έχοντας πολιτική παρακαταθήκη τα ίδια του τα έργα. 

Θεωρεί ότι ξεκινάει από ένα "κλικ" πιο μπροστά από τους άλλους συνυποψηφίους του. Μια και στο παρελθόν δεν έχει υπάρξει ποτέ υποψήφιος Δήμαρχος Παπάγου ή Χολαργού που πριν ακόμη κατέβει στις εκλογές, να έχει ήδη παρουσιάσει σημαντικό έργο προσφοράς στην περιοχή του. 
Υπ' αυτό το πρίσμα, ναι, ο Μπάμπης Στάϊκος βρίσκεται ένα "κλικ" πιο μπροστά. Δεν υπόσχεται ότι "θα κάνει", έχει ήδη κάνει. 
Έτσι, με αυτή την δυναμική θα κατέλθει στις εκλογές, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες προετοιμάζεται με το στελεχιακό δυναμικό του να εντυπωσιάσει στην προεκλογική περίοδο. Θα μπει δηλαδή κατευθείαν στο "ψητό", θα απευθυνθεί στην εκλογική βάση, όπου θα παρουσιάσει απευθείας το πρόγραμμά του, δείχνοντας στον κόσμο μακέτες έτοιμες με τα νέα έργα του, για τα οποία θα εξηγήσει με λεπτομέρειες πώς θα υλοποιηθούν. 
Αυτά όλα υπολογίζονται να γίνουν γύρω στο Πάσχα (λίγο πριν ή λίγο μετά).


Στο μεταξύ η Χρυσή Αυγή ετοιμάζεται να κατεβάσει τον δικό της υποψήφιο Δήμαρχο σε Παπάγου-Χολαργό.  Η Χρυσή Αυγή, με την δυναμική που έχει είναι βέβαιον ότι στις επόμενες εκλογές θα έχει τον δικό της υποψήφιο, αφού και από πλευράς ψήφων το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου είχε συγκεντρώσει υψηλότατο ποοσοστό στου Παπάγου. Ας μην ξεχνάμες ότι στου Παπάγου μένουν δύο βουλευτές της Χρυσής Αυγής, ο Χρήστος Παππάς και ο Ηλίας Παναγιώταρος. Η πληροφορία που ακούστηκε ότι η Χρυσή Αυγή, θέλοντας να εντυπωσιάσει στις πόμενες δημοτικές εκλογές, ενδεχομένως να κατεβάσει για υποψήφιο Δήμαρχο έναν από τους δύο Παπαγιώτες βουλευτές της, δεν ισχύει. Η Χρυσή Αυγή, θέλοντας να κάνει την έκπληξη, ίσως επιλέξει για το χρίσμα κάποιον καταξιωμένο αξιωματικό ε.α. από του Παπάγου. Με δεδομένο ότι οι Παπαγιώτες θέλουν φανατικά να ξαναβγάλουν τον δικό τους Δήμαρχο Παπαγιώτη, η Χρυσή Αυγή ποντάρει σε αυτή την επιθυμία και ελπίζει ότι θα κάνει την κίνηση "ματ" με τον υποψήφιό της σε Παπάγου-Χολαργό. 
Σε κάθε πάντως περίπτωση η Χρυσή Αυγή θα παίξει καταλυτικό ρόλο στις επόμενες εκλογές και θα είναι ο ρυθμιστής του τελικού αποτελέσματος. 

Ερωτηματικό τέλος παραμένει η περίπτωση του υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν είναι βέβαιον τι θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ παρά το ότι έχει μεγάλο πλειοψηφικό ρεύμα σε πανελλαδικό επίπεδο! 
Ίδωμεν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου