Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Ο ΓΕΩΡΓΑΝΤΩΝΗΣ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΑΝΑΠΕΤΑΞΕ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ!


Ο ...νέος Σαμαράς, συνέχεια του Τζέφρυ, είναι ο Γεωργαντώνης, ο οποίος έπιασε τον Τίμιο Σταυρό σήμερα Θεοφάνεια. Όμως, ξαναπέταξε τον Σταυρό στην θάλασσα!
΄Το πώς τα ...κατάφερε, το εξηγεί "Το Χωνί" στη σημερινή 3η σελίδα: "Σπόρτσμαν, φιτ, χειμερινός κολυμβητής, κορμάρα. Ο Γεωργαντώνης, δε θα μπορούσε να λείψει από το πέταγμα του Σταυρού στη θάλασσα, ανήμερα Θεοφανείων.
Πισιρικάς και γεμάτος ενέργεια, ένιωθε σίγουρος ότι θα έφθανε πρώτος και αδιαφορούσε για τα γελάκια γύρω του (γελάκια που προκαλούσαν τα παράξενα γυαλιά ηλίου και το κολλητό μαγιό του).
Και πράγματι, με εντυπωσιακό κολύμπι, το υβρίδιό μας έφτασε πρώτο. Έπιασε και έκοψε το σκοινί που ήταν δεμένος ο Τίμιος Σταυρός και, βάζοντας όλη του τη δύναμη, τον πέταξε πάλι όσο πιο μακρυά μπορούσε. Ο Σταυρός χάθηκε.
Όλοι πάγωσαν. Ο Γεωργαντώνης πανηγύριζε ευτυχισμένος. Κάποιοι βούρκωσαν, έλεγαν ότι αυτό που συνέβη, δεν είναι καλό σημάδι. Όλοι αναρωτήθηκαν πάντως, το ίδιο. τι στο καλό θα μπορούσε να γίνει αυτός ο ανόητος στη ζωή του;
Σχόλιο: Το "Χωνί" ξέχασε να πει τι αναφώνησε ο Γεωργαντώνης, πετώντας τον Σταυρό στην θάλασσα: "Αρκεί  που παραμείναμε στο ευρώ. Όλα τα άλλα δεν έχουν σημασία"!  Άρα μπορείτε να καταλάβετε γιατί πέταξε μακρυά τον Σταυρό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου