Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ!




ΕΚΠΛΗΞΗ: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Η Ε. ΒΕΝΤΟΥΖΑ!

Ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού κ. Ξύδης έδωσε πριν από λίγο στη δημοσιότητα τα ονόματα των νέων Αντιδημάρχων του δήμου. Όπως φαίνεται από τον σχετικό πίνακα, απουσιάζει το όνομα της Ειρήνης Βεντουζά στην οποία αρχικά είχε προταθεί να αναλάβει την Αντιδημαρχία σε θέματα Πολιτισμού και Παιδείας. Τελικα όμως η ίδια αρνήθηκε! Ποιος είναι ο πραγματικός λόγος; Μιλήσαμεε προχθές με τον Δήμαρχο, διότι στην κοπή πίτας του Δήμου παρουσίασε τυπικά τους νέους Αντιδημάρχους, χωρίς να περιλαμβάνει την κ. Βεντουζά. 
"Γιατί Δήμαρχε, απουσίαζε η κ. Βεντουζά από τους Αντιδημάρχους;", τον ρωτήσσαμε για να απαντήσει: "Δεν αποφάσισα επισήμως για τους Αντιδημάρχους και συνεπώς και για την κ. Βεντουζά. Απλά υπήρχε ως σκέψη η πιθανότητα να την τοποθετήσω για Αντιδήμαρχο. Την οριστική μου απόφαση για όλους τους Αντδημάρχους θα την μάθετε με επίσημη ανακοίνωση". Ωστόσο προσπαθήαμε να αναζητήσουμε την κ. Βεντουζά, η οποία όμως δεν δέχτηκε να μιλήσει. 
Πληροφορίες όμως που προσπαθήσαμε να αλιεύσουμε από άλλες πηγές, μάθαμε ότι η κ. Βεντουζά αρνήθηκε την θέση γιατί μάλλον ήταν χωλωμένη από τον Δήμαρχο; Από τι; Δεν μάθαμε. 
Αυτό πάντως που φέρεται να λέει σε γνωστούς και φίλους της η κ. Βεντουζά, είναι: "Πάνω απ' όλα για μένα σημασία έχει η αξιοπρέπειά μου"!!!

Η επίσημη ανακοίνωση των νέων Αντιδημάρχων, είναι η εξής: 
"Με την παρούσα ανακοινώνουμε ότι με απόφαση του Δημάρχου Παπάγου-Χολαργού    κ. Βασιλείου Ξύδη ορίστηκαν νέοι Αντιδήμαρχοι με θητεία από 1η Ιανουαρίου 2013 έως 31Αυγούστου 2014.



         Οι νέοι Αντιδήμαρχοι είναι οι ακόλουθοι:

α. ο κ. Χρήστος Δασκαλόπουλος, Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Τεχνικών Υπηρεσιών,

β. η κ. Καίτη Φασούλη, Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Περιβάλλοντος, κατά τόπο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Κοινότητας Παπάγου και Αναπληρωτής Δημάρχου,

γ. η κ Άννα-Μαρία Τσικρικώνη-Φλώρου, κατά τόπο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Κοινότητας Χολαργού                                                           

δ. η κ Βάνα Ρετσινιά-Γιαννακοπούλου, Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού και

    ε. η κ Βιβή Μπουφούνου, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας.   


          Ο Δήμαρχος κ. Βασίλης Ξύδης εύχεται στους νέους Αντιδημάρχους καλή επιτυχία στο έργο τους.



Ο Δήμαρχος


Βασίλης Ξύδης"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου