Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

ΛΑΚΙΣΕ Ο Φ. ΦΡΑΓΚΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΙΔΡΥΕΙ ΚΟΜΜΑ! ΕΙΧΑΝ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ...ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ


Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ο πρώην αρχηγός του ΓΕΣ Φραγκούλης Φράγκος, ήταν έτοιμος να ανακοινώσει την ίδρυση κόμματος. Μάλιστα, όπως λένε οι πληροφορίες μας, είχαν προχωρήσει τόσο πολύ όλα, ώστε είχε προγραμματιστεί η αναγγελία της ίδρυσης του κόμματος για τα τέλη Ιανουαρίου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.
Η είδηση είχε διαρρεύσει και ακόμη και στον τύπο υπήρχαν παραπολιτικά σχόλια ότι ο Φράγκος ιδρύει κόμμα. Όμως, όλως αιφνιδίως, πριν από μερικές ημέρες ο  εκ του πυροβολικού προερχόμενος κ. Φράγκος τα...μπουμπούνισε κι έφυγε! Κοινώς, λάκισε!
Ο πρώην αρχηγός ΓΕΣ, ο οποίος διετέλεσε και υπουργός Εθνικής Άμυνας στην υπηρεσιακή κυβέρνηση Πικραμένου, έκανε και σχετικές δηλώσεις: «Δεν έχω καμία πρόθεση να κάνω πολιτικό κόμμα, γιατί με έχουν ζαλίσει. Υπάρχουν άλλοι που είναι ειδικοί. Κάποια στιγμή θα πρέπει επιτέλους να μάθουμε στην Ελλάδα ότι θα πρέπει η χώρα μας να διοικείται μόνο από επαΐοντες και όχι τυχάρπαστους». Προσέξτε, "τον έχουν ζαλίσει"! Και ότι δεν είναι ...ειδικός αλλά η χώρα πρέπει να διοικείται από τους ...επαϊόντες και όσι τους τυχάρπαστους! Ναι, κύριε Φράγκο, πολύ καλή η δικαιολογία σας για να την κάνετε με ελαφρά πηδηματάκια! Επί τόσα χρόνια, το κράτος διοικείται από ειδικούς και επαϊοντες, γι' αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε! Οπότε εσείς καθίστε στ' αυγάα σας! 
Οχι όμως ότι σας ...ζάλισε ο κόσμος κι από πάνω! Αφού όλα τα είχατε κανονίσει. Λέγετι δε ότι είχατε προχωρήσει σε συνεργασία και με τον Νίκο Νικολόπουλο. Μην μας λέτε κι όλας σας... ζάλισαν! Το ξέρετε ότι σας λένε "τσάμπα μάγκα"; Όχι εμείς, αλλά αυτοί που πίστεψαν σε σας και σε αυτό που -υποτίθεται- κομίζατε! 
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου