Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΙΑΨΕΥΣΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΤΩΡΑ

Πρώην Δήμαρχε Χολαργού, οι κουκουλοφόροι του διαδικτύου, ως γνωστόν δεν κάνουν  κάτι άλλο από το να ρίχνουν λάσπη. Η λάσπη αυτή τη φορά όμως, σε αφορά. Λένε λοιπόν ότι ο Βραχιολίδης δεν παρέμεινε στο κρατητήριο της Αστυνομίας Χολαργού αλλά εσύ προσωπικά "παρακάλεσες τον Αττικάρχη και ο τελευταίος έδωσε εντολή, ώστε ο Βραχιολίδης να περάσει τη νύχτα αραχτός και χαλαρός στο γραφείο του Αξιωματικού Υπηρεσίας και στους διαδρόμους και να μην μπει στο κελί με τα Πακιστάνια".
Εσύ Δ. Νικολάου, επισκέφτηκες και προς τιμήν σου τον Βραχιολίδη, όταν εκρατείτο και είδες ότι βρισκόταν στο διπλανό από τα Πακιστάνια κελί, ξαπλωμένος σ' ένα παλιόστρωμα! Συνομίλησες με τον Βραχιολίδη, εκείνος πίσω από τα κάγκελα κι εσύ απ'έξω. Ο ίδιος ο αξιωματικός υπηρεσίας προθυμοποιήθηκε, βκέποντας ότι κι εσύ στεκόσουν όρθιος, να πάμε στο γραφείο του. Παρέμεινες επί 10λεπτο-15λεπτο (προς τιμήν σου) και μετά έφυγες. Ο Βραχιολίδης παρέμεινε όλη νύχτα στο κρατητήριο και την επομένη πρωί-πρωί τον επισκέφθηκε ο Χάρης Κουγιουμτζόπουλος. 
Ποιος λοιπόν είπε στους κουκουλοφόρους του διααδικτύου ότι ο Βραχιολίδης  πέρασε τη νύχτα ...ήσυχα και αραχτά στο γραφείο του αξιωματικού υπηρεσίας; 
Μόνο τα κουκουλοφορικά  λαμόγια του διαδικτύου τα λένε αυτά;
Οφείλεις λοιιπόν κ. Νικολάου να διαψεύσεις αυτή τη μούργα του διαδικτύου που διαδίδει τέτοια ψεύδη. 
Ο Βραχιολίδης δεν ήθελε καμία επιδαψίλευση ούτε χαϊδέματα από τους αστυνομικούς. 
Και έμεινε στο κρατητήριο. Στο διπλανό κελί από τα Πακιστάνια! Αυτό μπορούν να το επιβεβαιώσουν και οι αστυνομικοί.
Ο λόγος λοιπόν ανήκει σ' εσένα τώρα κ. Νικολαου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου