Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΖΩΝΗ! "ΔΕΝ ΘΑ ΣΚΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΑΝΕΙΑΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ"!


TSIPRAS

Οι επισκέψεις Τσίπρα σε Ευρώπη και Αμερική, δεν έγιναν για κανέναν άλλο λόγο παρά μόνο για να λάβει το δαχτυλίδι της διαδοχής στην κυβέρνηση, αφού όμως πρώτα δώσει τα διαπιστευτήρια του καλού παιδιού στη Γερμανία και τις ΗΠΑ! Από το "φονιάδες των λαών Αμερικάνοι" ο Τσίπρας πέρασε στο "κοινοί προβληματισμοί και κοινά ενδιαφέροντα με τις ΗΠΑ"! Είπατε τίποτα; Και από το "θα καταργήσουμε το Μνημόνιο", ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ πέρασε στο "Εμείς δεν θα σκίσουμε τις δανειακές συμβάσεις"!
Ο κ. Τσίπρας δίνει...εξετάσεις συμμόρφωσης στα Μνημόνια! Απλά, προσπαθεί να εθίσει την κοινή γνώμη σιγά-σιγά. Να χωνέψει ο ψηφοφόρος την αλλαγή στην πολιτική του Τσίπρα.
Ιδού τι ακριβώς είπε ο κ. Τσίπρας. Εάν με όσα λέει σας θυμίζει τον Τσίπρα τον αντιμνημονιακό που θα τα βάλει με την Μέρκελ και τα Μνημόνια, ελάτε να μας το πείτε κι εμάς:«Οι κινδυνολόγοι θα σας πουν ότι το κόμμα μας, αν έρθει στην κυβέρνηση, θα σκίσει τη δανειακή σύμβαση με την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΔΝΤ, θα βγάλει τη χώρα έξω από την ευρωζώνη, θα διακόψει τους δεσμούς της Ελλάδας με την πολιτισμένη Δύση, ότι η Ελλάδα θα γίνει μια νέα Βόρεια Κορέα. Αυτό είναι κινδυνολογία στα χειρότερά της. Ο ΣΥΡΙΖΑ δε θέλει τίποτα από αυτά».
Τί θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ; Μήπως τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ όταν έρθει στην εξουσία θα θέλει μια παραλλαγή του "Θα κάτσουμε στα τέσσερα;"!
Μάκης Β.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου