Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013

IΧΝΟΣ ΤΣΙΠΑΣ... ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ... ΔΗΛΩΣΕΙΣ Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ! ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;


Τράκαρε με τρένο ο τύπος... Ενώ όπως υποστηρίζουν έγκυροι νομικοί κύκλοι, θα έπρεπε ήδη να ανταλλάσει ευχές για τη νέα χρονιά με "Τσοχατζόπουλους και Σια" στην VIP πτέρυγα του Κορυδαλλού, αυτός, σαν να μην τρέχει κάστανο, απολαμβάνει οικογενειακές διακοπές στην γενέτειρα της συζύγου του, κάνοντας μάλιστα και προκλητικές δηλώσεις!
Μετά την πρόταση για σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής από τους τρεις κυβερνητικούς εταίρους η οποία είναι πραγματικά κόλαφος για τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου καθώς αφήνει υπόνοιες για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, ήρθε και η απάντηση του πρώην υπουργού, ο οποίος παραμένει στην Ολλανδία.
Ο κ. Παπακωνσταντίνου στη δήλωσή του αναφέρει πως η σημερινή πρόταση παραπομπής του σε Προανακριτική Επιτροπή βρίθει ανακριβειών και τον θεωρεί εκ προοιμίου ένοχο για αλλοίωση από τον ίδιο ηλεκτρονικών στοιχείων που άλλοι είχαν στην κατοχή τους, τους τελευταίους 18 μήνες. Ο πρώην υπουργός συνεχίζει στην ανακοίνωσή του και δηλώνει πως πρόκειται για καταφανή προσπάθεια να κατασκευαστούν ένοχοι.
Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι πως ο κ. Παπακωνσταντίνου δηλώνει πως δεν έχει καμία σχέση με το αδίκημα το οποίο θίγει κατεξοχή τον ίδιο, καθώς πρόκειται για μία αλλοίωση που, όπως λέει, "δεν είχα κανένα κίνητρο να κάνω". Τέλος, δηλώνει πως είναι στη διάθεση της Βουλής την οποία καλεί να κάνει άμεσα τα πάντα για να ερευνήσει αυτή τη σκευωρία και καταλήγει πως δεν έχει τίποτα να κρύψει και "δεν θα γίνω η πρόθυμη Ιφιγένεια κανενός".
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου