Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

ΝΕΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΜΕΤΕΩΡΙΤΩΝ! 400 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ


meteoritis


Τουλάχιστον 400 άνθρωποι τραυματίστηκαν σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών της Ρωσίας μετά την ισχυρή έκρηξη μετεωρίτη που σημειώθηκε στην περιοχή Τσέλιαμπινσκ.
Εικόνα του μετεωρίτη από ερασιτεχνικό βίντεο Εικόνα του μετεωρίτη από ερασιτεχνικό βίντεο Σύμφωνα με το Associated Press, εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εσωτερικών έκανε λόγο για 400 τραυματίες σύμφωνα με το νεότερο απολογισμό ενώ σωστικά συνεργεία έχουν σπεύσει στην περιοχή για να προσφέρουν βοήθεια.
Από την ισχυρή έκρηξη έσπασαν τζάμια κτιρίων και προκλήθηκε πανικός στους κατοίκους. "Υπήρξε βροχή μετεωριτών, χωρίς να πέσουν κομμάτια τους στη Γη. Ένας μετεωρίτης εξερράγη σε ύψος 10.000 μέτρων πάνω από την περιοχή του Τσέλιαμπινσκ" δήλωσε εκπρόσωπος του τοπικού υπουργείου Αντιμετώπισης Καταστροφών στο πρακτορείο Ιντερφαξ για το περιστατικό.
Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε στο Reuters ότι η έκρηξη έγινε ιδιαίτερα αισθητή στο 19όροφο κτίριο όπου βρισκόταν στο κέντρο της πόλης ενώ ακούγονταν στην ευρύτερη περιοχή ήχοι από συναγερμούς αυτοκινήτων. .Στις επαρχίες Τσέλιαμπινσκ και Σβερντλόβσκ, αυτόπτες μάρτυρες έκαναν λόγο για φλεγόμενα αντικείμενα στον ουρανό.
Ερασιτεχνικά βίντεο στο youtube αποτυπώνουν σκηνές από το πέρασμα του μετεωρίτη αλλά και τον πανικό που επικράτησε:
enet.gr
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου