Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΕΠΕΣΕ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΠΟ ΥΨΟΣ 8 ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΖΗΣΕ ΜΕ ...ΜΙΣΟ ΚΡΑΝΙΟ (ΒΙΝΤΕΟ)




Από θαύμα επέζησε ένας Βρετανός τουρίστας που παραθέριζε στην Ταϊλάνδη, όταν έπεσε από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου του και καρφώθηκε στο έδαφος με το κεφάλι.
Ο 32χρονος Λι Τσάρι συνέθλιψε το αριστερό τμήμα του κρανίου του, πέφτοντας από ύψος περίπου 8 μέτρων. Μεταφέρθηκε σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο και οι γιατροί δυσκολεύονταν να πιστέψουν πως βρισκόταν ακόμη στη ζωή.
Τον υπέβαλαν σε χειρουργική επέμβαση, κατά την οποία αφαίρεσαν τα σπασμένα οστά στο αριστερό τμήμα του κρανίου, για να μην εκθέτουν σε κίνδυνο τον εγκέφαλο.
Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι ο τυχερός μέσα στην ατυχία του Βρετανός, επέστρεψε στην πατρίδα του έχοντας στις αποσκευές του το 1/4 του κρανίου του, αφού το νοσοκομείο του το παρέδωσε για να το δείξει στους γιατρούς που θα τον παρακολουθούσαν.
Ο 32χρονος εισήχθη στο νοσοκομείο Άντενμπρουκς στο Κέμπριτζ, όπου οι γιατροί φιλοδοξούν να κατασκευάσουν ένα καλούπι στο σχήμα του κατεστραμμένου τμήματος του κρανίου του, με το οποίο θα “γεμίσουν” το κενό.
Δεν ξέρουμε αν το εγχείρημα θα στεφθεί από επιτυχία ή όχι, πάντως το γεγονός και μόνο ότι ο Λι Τσάρι βρίσκεται σήμερα στη ζωή αποτελεί πραγματικό θαύμα.

ΠΗΓΗ : periergaa

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου