Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

ΟΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΧΟΛΑΡΓΙΩΤΕΣ! ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ...ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ

Η σύλληψη των τριών Χολαργιωτών για τη συμμετοχή τους στη ληστεία της Κοζάνης προκάλεσε σοκ στην τοπική κοινωνία. Πολύ περισσότερο όταν διαπιστώνεται ότι τα παιδιά αυτά είναι της διπλανής πόρτας. Είναι παιδιά ευυπόληπτων οικογενειών, με γονείς επιστήμονες, καθηγητές, ανθρώπους του πολιτισμού και της τέχνης. Πώς είναι δυνατόν μέσα από τέτοιες οικογένειες να βγαίνουν τέτοια παιδιά; Το φαινόμενο πρέπει να μας απασχολήσει από κοινωνιολογικής και όχι μόνο, πλευράς. 
Εμείς έχουμε να πούμε με λίγα λόγια ότι τα παιδιά αυτά δεν έχουν φτάσει στο έγκλημα διότι είναι μέσα στη φύση τους. Υπεύθυνη είναι η κοινωνία και κυρίως το πολιτικό σύστημα. Αυτό έχει γεννήσει τέτοια φαινόμενα. Η "σκατά" κοινωνία που δημιούργησε, οι λαμογιές, οι διαφθορά πάνω στην οποία έχτισε την σύγχρονη Ελλάδα, έχουν γεννήσει αυτές τις αντιδράσεις. Τα παιδιά αυτά, προείδαν, προέβλεψαν την κατακρήμνιση της κοινωνίας, την σήψη των πάντων και θέλησαν να δημιουργήσουν ένοπλο-αντάρτικο αγώνα στις πόλεις. Μέσα στα σχολεία, είχαν παρεισφρήσει οι ομάδες αντιεξουσιαστών και η "Συνωμοσία των πυρήνων της φωτιάς", επιδιώκοντας να στρατολογήσει νεαρούς μαθητές. Οι μαθητές εκείνοι είχαν πρωτοστατήσει στις σχολικές καταλήψεις προκαλώντας μεγάλες καταστροφές στα σχολεία και γράφοντας πολλά συνθήματα αναρχικών. 
Γι' αυτό έχουν μίσος για την Πολιτεία και ό,τι προέρχεται από αυτή. 
Εμείς, προσεγγίζαμε με σοβαρότητα την περίπτωση ενός από τους συλληφθέντες Χολαργιώτες, που το 2011 είχε συλληφθεί σε επίθεση στην Πεύκη. Τότε μάλιστα είχαν εκφραστεί υπόνοιες ότι η επίθεση εκείνη σχεδιαζόταν κατά του αρχηγού και ιδρυτή της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου. Κάτι που δεν είχε αρνηθεί ούτε ο ίδιος ο κ. Μιχαλολιάκος, σε μας. 
Ιδού τι γράφαμε τότε για τον συλληφθέντα στην Πεύκη Χολαργιώτη:


ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ… ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ Ο ΣΥΛΛΗΦΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΥΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου