Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ Β.ΗΠΕΙΡΟΥ: "ΑΝΑΘΕΩΡΟΥΜΕ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ"


ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΑΜΑΡΑ, ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΣΧΙΣΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΜΑΣ!!! ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΘΛΙΕ;
logotypo-nebΜε αφορμή τη διακοπή του ισχνού επιδόματος τους ΟΓΑ από τους ηλικιωμένους της Βορείου Ηπείρου, η νεολαία των Βορειοηπειρωτών εξέδωσε σφοδρή ανακοίνωση σε βάρος της κυβέρνησης, στην οποία λέει ότι αναθεωρεί τη στάση της για τη σχέση ανάμεσα στην Ηπειρωτική Ελλάδα και τους Ομογενείς. Η βάρβαρη πολιτική της κυβέρνησης Σαμαρά ουσιαστικά προκαλεί σχίσμα με την Ομογένεια! Ο Σαμαράς ο οποίος άνοιξε τα σύνορα στους Αλβανούς στα 1990, είναι αυτός που ξεκόβει με μαχαίρι τις σχέσεις της Ελλάδος με τους Βορειοηπειρώτες.Πρόκειται περί εθνικού εγκλήματος άνευ προηγουμένου!
Η ανακοίνωση της νεολαίας των Βορειοηπειρωτών έχει ως εξής:
"Τις τελευταίες ημέρες η κοινότητά μας έχει υποστεί ένα πολύ σοβαρό πλήγμα, το οποίο μας κάνει να αναθεωρούμε με μεγάλη πικρία τη σχέση ανάμεσα στην Ηπειρωτική Ελλάδα και τους Ομογενείς της.
Για ακόμα μία φορά, η μητέρα πατρίδα μας απογοητεύει οικτρά, αφαιρώντας από τους Έλληνες της Βορείου Ηπείρου το σημαντικότατο βοήθημα της συντάξεως στους ηλικιωμένους του τόπου μας.
Μια ενέργεια που ίσως να γίνεται κατανοητή από κάποιους λόγω των δυσχερών οικονομικών της χώρας αλλά δεν γίνεται κατανοητή ούτε και δικαιολογείται από την κοινότητά μας, καθώς για τον ίδιο λόγο είχε αφαιρεθεί στο παρελθόν η μία εκ των δύο συντάξεων που λαμβάνονταν αρχικά.
Η ενέργεια αυτή πλήττει όχι μόνο τους ηλικιωμένους αλλά και το σύνολο των μειονοτικών οικογενειών, οι οποίες ήδη βρίσκονται σε ιδιαίτερα δυσχερή κατάσταση λόγω της ανεργίας.
Ως Νεολαία Βορειοηπειρωτών καταδικάζουμε αυτή την απόφαση της Κυβέρνησης, δηλώνουμε ότι δε θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια, συμμετέχουμε στην πρωτοβουλία της Πανελλήνιας Επιτροπής Αγώνα Ομογενών από την πρώην ΕΣΣΔ και καλούμε και όλα τα μέλη μας να μας ακολουθήσουν την επόμενη Τετάρτη,13 Φεβρουαρίου και ώρα 13.00 μ.μ. στη συγκέντρωση έξω από το Υπουργείο Εργασίας.
Όλοι μαζί, ενωμένοι, με μια φωνή θα διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας!
Νεολαία Βορειοηπειρωτών"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου