Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ: ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΤΣΕΠΩΝΕΙ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΤΟΝ ΦΠΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ!


stournaras-3

Τους έχει πιάσει αμόκ να βρουν λεφτά για να καλύψουν την τρύπα στα έσοδα του κράτους και ως διεστραμμένοι βάζουν το χέρι στις επιχειρήσεις για να τσεπώνουν το ΦΠΑ εδώ και τώρα!
Δεν έχει όρια αυτός ο Στουρνάρας και το επιτελείο του. Έχουν καταληφθεί από αμόκ γιατί έρχεται η τρόικα και βλέποντας ότι η τρύπα στα έσοδα από την αρχή του χρόνου διαρκώς μεγαλώνει, ορμάνε στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις σαν ύαινες!
Όπως λέει το "Βήμα της Κυριακής", για την αύξηση των εσόδων και τον περιορισμό της φοροδιαφυγής, προγραμματίζεται η online σύνδεση όλων των ταμειακών μηχανών των καταστημάτων με τις τράπεζες και το σύστημα Taxis, για την καθημερινή απόδοση ΦΠΑ από όλες τις επιχειρήσεις!
Θεωρούν οι παράφρονες στο υπουργείο ότι το σύστημα αυτό αναμένεται να έχει άμεσα αποτελέσματα. Το "Βήμα" αναφέρει ότι θα λειτουργεί ως εξής: Όταν μία συναλλαγή γίνεται με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, το κράτος θα κρατάει τον ΦΠΑ που αντιστοιχεί στην απόδειξη ή το τιμολόγιο και όταν αργότερα θα υποβάλλει ηλεκτρονικά ο επιτηδευματίας περιοδική δήλωση ΦΠΑ, θα του επιστρέφεται μέρος του ποσού βάσει των πραγματικών συναλλαγών (αγορών - πωλήσεων).
Στη περίπτωση δε, που δεν χρησιμοποιεί κάποιος πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, θα υπάρχει άμεση διασύνδεση της ταμειακής μηχανής με τον τραπεζικό λογαριασμό της επιχείρησης και την επόμενη ημέρα θα γίνεται η μεταφορά του ποσού που αντιστοιχεί στον ΦΠΑ και αφορά την κάθε απόδειξη.
Τι σημαίνουν αυτά σε απλά ελληνικά; Ότι ο Στουρνάρας και όλοι εκεί στο υπουργείο της καταστροφής, λένε στον επαγγελματία: "Άει πνίξου, δεν με ενδιαφέρει εάν θα έχεις να πληρώσεις τον προμηθευτή σου ή το ρεύμα του μαγαζιού σου, εγώ θα τα αρπάξω εδώ και τώρα και με το παραπάνω και εάν έχεις να λαμβάνεις επιστροφή τότε θα το δούμε στην επόμενη περιοδική δήλωση, θα το εξετάσουμε κ.λ.π."!!!
Πρόκειται για εγκληματίες ρε!!!! ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ!!! Κλείνουν και τις τελευταίες επιχειρήσεις!!!
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου