Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΕΤΡΟ ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ!

Το μετρό που λένε μερικοί και μερικές ότι "έφτασε" στο Χαϊδάρι είναι ένα μεγάλο ψέμα γιατί απλά δεν έφτασε ούτε καν απέξω από το Χαϊδάρι.

Αυτό δηλώνει  η Ομάδα Δημοτών Αγίας Βαρβάρας, Αιγάλεω, Χαϊδαρίου, η οποία τονίζει ότι ο Σταθμός Μετρό "Αγία Μαρίνα" βρίσκεται στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας επί της Ιεράς Οδού και επί των οδών Αγίας Μαρίνης, Κατσαρού και Κρήνης.

Μάλιστα, όπως μας ενημερώνουν από το σχετικό blog τους το οποίο τιτλοφορούν "Εδώ και τώρα Δικαίωση" (edokaitoradikaiosi.blogspot..gr), ο Σταθμός Μετρό "Αγία Μαρίνα" είναι στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας όπως βλέπετε στον χάρτη.

Δείτε το χάρτη σε 2 τύπους του Δήμου Αγίας Βαρβάρας.
Ο χάρτης αυτός είναι αναρτημένος στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας στις συμβολές της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου και Ιερά Οδός. Παρ΄ όλο που δεν είναι σε τόσο καλή  κατάσταση όπως βλέπετε, δείχνει ξεκάθαρα ότι ο Σταθμός Μετρό "Αγία Μαρίνα" είναι στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας και περικλείεται από την Ιερά Οδό και από τις οδούς Αγίας Μαρίνας, Κατσαρού και Κρήνης.
 
O σταθμός μετρό "Αγία Μαρία" που είναι στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας θα εξυπηρετεί:
Τους Δημότες του Δήμου Αγίας Βαρβάρας
Τους Δημότες του Δήμου Αιγάλεω
Τους Δημότες του Δήμου Χαϊδαρίου
Τους Δημότες του Δήμου Κορυδαλλού
Τους Δημότες του Δήμου Νίκαιας - Aγίου Ιωάννη Ρέντη
Ο Σταθμός Μετρό "Αγία Μαρίνα" δεν ανήκει στον Δήμο Χαϊδαρίου που ξέρατε λάθος οι περρισότεροι από εσάς γιατί  δεν υπήρχε σωστή ενημέρωση από τις εκάστοτε κυβερνήσεις του τότε και του σήμερα, από τα πολιτικά κόμματα, από τους δημοσιογράφους των ΜΜΕ που δεν έκαναν τον κόπο να ψάξουν την αλήθεια, συνέχιζαν και εξακολουθούν συνεχώς να παραπληροφορούν λάθος τον κόσμο για τον Σταθμό Μετρό "Αγία Μαρίνα". 

Όπως είδατε πριν στον χάρτη ο Σταθμός Μετρό Αγία Μαρίνα ανήκει στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας.
Για μας τους Δημότες των Δήμων Αγίας Βαρβάρας, Αιγάλεω και Χαϊδαρίου είναι από τα πιο σοβαρά ζητήματα γιατί οι οι συνδημότες μας που μένουν κόντα στον Σταθμό Μετρό "Αγία Μαρίνα" και γύρω από τις περιοχές των Δήμων μας δεν έχουν την καλύτερη εξυπερέτηση από τα λεωφορεία που δεν έχουν σταθερό ωράριο.
Δεν ξεχνάμε ακόμα ότι τα εισιτήρια των ΜΜΜ είναι υπερβολικά ακριβά και προσεχώς θα αγωνιστούμε για την μείωση των τιμών των εισιτηρίων και για άλλα ζητήματα που αφορούν εμάς τους Δημότες που μένουμε σ΄ αυτούς τους Δήμους.
O ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΕΤΡΟ "ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ" ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΠΙΝΑΚΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΜΕΤΡΟ «ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ»

Στη Φωτογραφία 1 βλέπετε την πινακίδα των ορίων του Δήμου Αγίας Βαρβάρας που είναι τοποθετημένη στην Ιερά Οδό από τον Δήμο Αγίας Βαρβάρας, έξω από τον Σταθμό Μετρό «Αγία Μαρίνα», στα εντός διοικητικά όρια του Δήμου Αγίας Βαρβάρας (βρίσκεται στην Ιερά Οδό και επί των οδών Αγίας Μαρίνης, Κατσαρού και Κρήνης). Στην πινακίδα αυτή μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα ότι ο Σταθμός Μετρό «Αγία Μαρίνα» βρίσκεται στην Ιερά Οδό και επί των οδών Αγίας Μαρίνης, Κατσαρού και Κρήνης.


Στην Φωτογραφία 2 βλέπετε ότι ο Σταθμός Μετρό «Αγία Μαρίνα» είναι εντός του Δήμου Αγίας Βαρβάρας και δείχνει ξεκάθαρα ότι ο Σταθμός Μετρό «Αγία Μαρίνα» είναι επί της Ιερά Οδού και επί των οδών Αγίας Μαρίνης, Κατσαρού και Κρήνης.

Όπως καταλαβαίνετε, το μετρό δεν έφτασε στο Δήμο Χαϊδαρίου και δεν υπάρχει το όνομα «Χαϊδάρι».

Υπενθύμιση:
Ο Σταθμός Μετρό «Αγία Μαρίνα» που βρίσκεται στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας είναι ακριβώς απέναντι από το Δημαρχείο Αιγάλεω στο Αιγάλεω επί της Ιεράς Οδού και της οδού Κάλβου

1 σχόλιο:

  1. Η απάντηση για όλα αυτά είναι μια:

    ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ ΠΟΤΕ!

    ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΕΤΡΟ ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ "ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή