Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ, ΚΟΥΡΕΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ!

ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Χ. ΣΚΟΥΡΤΗΣ!

Το ΠΑΣΟΚ Χολαργού-Παπάγου δεν έβαλε λουκέτο. Όχι, υπάρχει, έστω και...κουρεμένο. Δυνατό δεν είναι σε καμία περίπτωση, αλλοίμονο. Μετά τα ψεύδη του Παπανδρέου με το "λεφτά υπάρχουν" και τις δεσμεύσεις του ότι θα προέβαινε σε αυξήξεις σε μισθούς κ.λ.π. , ψεύδη με τα οποία εξαπάτησε τον λαό για να βάλει μπρος το σχέδιο που είχε για την υπαγωγή της χώρας στο ΔΝΤ, ποιος είναι δυνατόν να περιμένει ότι το ΠΑΣΟΚ στον Χολαργό-Παπάγου θα παραμένει ακέραιο; 
Η καταστροφή που επέφερε στον τόπο ο Παπανδρέου και όλο το ΠΑΣΟΚ που κυβέρνησε μέχρι τον Νοέμβριο 2011, οδήγησαν τον τόπο και τον λαό, δεκαετίες πίσω. Αγώνες και κατακτήσεις για τις οποίες υπερηφανευόταν το ΠΑΣΟΚ και ο ιδρυτής του, χάθηκαν σε λίγο διάστημα, με τις υπογραφές της κυβέρνησης Γ. Παπανδρέου!!!
Παρ' όλα αυτά, οι ...αμετανόητοι ή ρομαντικοί αν θέλετε, του παλαιού ΠΑΣΟΚ και των ημερών του Ανδρέα Παπανδρέου, υπάρχουν και πιστεύουν. Έχουν μάλιστα για Πρόεδρό τους τον επί 20 χρόνια Δήμαρχο Χαράλαμπο Σκούρτη, ο οποίος έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα στο κέντρο "ΜΥΘΟΣ". 
Πολύς καλός κόσμος τίμησε την εκδήλωση, ακόμη και οι εκτός ΠΑΣΟΚ, όπως για παράδειγμα ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην αντιδήμαρχος Κ. Τσοχαλής τον οποίο βλέπουμε στην πάνω φωτογραφία, μαζί με τον Αντώνη Μανίκα και σε πρώτο πλάνο τον πρώην Πρόεδρο της τοπικής επιτροπής Πασόκ Χολαργού, Δημήτρη Μονογιό. 
Εμείς να τους ευχηθούμε καλή χρονιά γιατί με τους περισσότερους είμαστε γείτονες και φίλοι, αλλά παιδιά, αλλάξτε ομάδα και χτίστε κάτι από την αρχή. Με παλιά τούβλα και υλικά, η πολυκατοικία θα πέσει σύντομα!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου