Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

ΚΟΥΪΚ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΟΓΑ: "ΚΟΨΑΤΕ ΤΟ ΙΣΧΝΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΔΕΙΑΣΕΙ Η Β.ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΡΥΘΡΟΜΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΠΕΡΙΣΑ"

 
- Μην ξεχνάμε ότι οι Βορειοηπειρώτες έχτισαν τη σύγχρονη Ελλάδα, τα κληροδοτήματά τους κοσμούν τη μισή Αθήνα.
- Βορειοηπειρώτες έφτιαξαν το 60% του ελληνικού χρυσού!


Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ αργά το μεσημέρι της Τετάρτης (13/02/2013) έκανε  την ακόλουθη δήλωση στην Ολομέλεια της Βουλής αναφορικά με το θέμα της διακοπής των συντάξεων του ΟΓΑ προς τους ηλικιωμένους Βορειοηπειρώτες:
«Άκουσα προηγουμένως κα Πρόεδρε, να λέει βουλευτής της συγκυβέρνησης ότι η αξιωματική αντιπολίτευση απειλεί ότι όταν γίνει κυβέρνηση, μέσα σε ένα άρθρο θα καταργήσει τα πάντα τα μνημονιακά.
Απλά θα ήθελα να υπενθυμίσω στους συγκυβερνώντες ότι μέσα σε ένα άρθρο ψήφισαν τα πάντα μέσα σε μία νύχτα, εδώ μέσα σε αυτή την αίθουσα και δεν έδωσαν τα περιθώρια στους βουλευτές όλων των κομμάτων να επιλέξουν τι θα μπορούσε να κάνει καλό, τι θα μπορούσε να κάνει κακό στην Ελλάδα και τους Έλληνες και ανάλογα να ψηφίσουν ή να καταψηφίσουν.
Και μέσα σε αυτά τα άρθρα που ψηφίστηκαν μέσα σε μία νύχτα, σε μία...  κάψουλα ήταν και το άρθρο 63 το οποίο αφορούσε εκείνους που είναι αυτή τη στιγμή έξω από τη Βουλή, μέσα στη βροχή και είναι οι Βορειοηπειρώτες. Όπως και Πόντιοι.
Είναι το άρθρο 63 που ψηφίστηκε από τη συγκυβέρνηση, απαξιώνοντας ειδικότερα και 20 με 30.000 ηλικιωμένους Βορειοηπειρώτες! Κόβοντάς τους το ισχνό επίδομα που τους έδινε η μητέρα Ελλάδα.
Είναι το άρθρο 63 με το οποίο επί της ουσίας τί ήθελε - ήταν δική του απόφαση- ο κ. Στουρνάρας;
Να αδειάσει τη Βόρειο Ήπειρο από τους Έλληνες και να την παραδώσει όπως είναι στους μελανοκόκκινους και στο Μπερίσα;
Βρεθήκαμε πριν λίγο μαζί τους έξω από τη Βουλή, τέσσερις Βουλευτές των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Περίμενα να είναι και κάποιοι από τη συγκυβέρνηση ή και από την αξιωματική αντιπολίτευση. Αλλά μάταια.
Και να μην ξεχνάμε ότι οι Βορειοηπειρώτες έχτισαν τη σύγχρονη Ελλάδα. Τα κληροδοτήματά τους κοσμούν και τη μισή Αθήνα. Βορειοηπειρώτες έφτιαξαν το 60% του ελληνικού χρυσού. Ναι, σαν και αυτό που πούλησε ο Σημίτης ή σαν και αυτό το οποίο φυγαδεύτηκε στο εξωτερικό για να είναι "σε καλύτερα χέρια", πιο κοντά στα χέρια των δανειστών και με το αγγλικό δίκαιο.
Οι Βορειοηπειρώτες ζητάνε μια τροπολογία στο άρθρο 63. Και θα συνεργαστούμε με όσους θελήσουν, Βουλευτές όλων των κομμάτων, επικαλούμενοι το άρθρο 60 του Συντάγματος για ψήφο κατά συνείδηση, για να δικαιώσουμε αυτούς τους ανθρώπους. Τους έχουμε παραδώσει στα χέρια και στη χλεύη των Ερυθρόμαυρων της Αλβανίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου