Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

ΝΤΡΟΠΗ! Ο ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΜΕ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!!!

ΤΙ ΚΡΑΤΟΣ-ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;
Ο γιος του Κώστα Δεληγιάννη μετακίνησε την επιχείρησή του λίγα μετρα πιο πάνω από την παλαιά, επί της οδού Δοϊράνης στον άνω Χολαργό. Ο επιχειρηματίας δημιούργησε ένα πολύ ωραίο χώρο για ποτό και μεζέ, πραγματικό στολίδι, όπου χαίρεσαι να βρίσκεσαι από το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ. Πήρε την οριστική άδειά του με τις σφραγίδες από την Δ/νση Υγειονομικού, την Αστυνομία Χολαργού, τη Δημοτική Αστυνομία Παπάγου-Χολαργού και τη ΔΟΥ Αγίας Παρασκευής-Χολαργού!
Και από τον παπά της ενορίας πήρε χαρτί. Και όμως, από την ημέρα που άνοιξε, η ...Αστυνομία κάθε λίγο και λιγάκι είναι έξω από το μαγαζί του για να ελέγξει εάν έχει πάρει άδεια!!!
Κοντεύει να χάσει τα μαλλιά της κεφαλής του: "Μα, αφού η Αστυνομία μού έχει βάλει σφραγίδες και μου έχει δώσει την άδεια", τους απαντάει!! Η απάντηση που παίρνει; "Τι να σας πούμε κύριε, εμάς μας στέλνουν από την Αστυνομία Αμαρουσίου"!
Καταλάβατε τι κράτος είναι αυτό; Η Αστυνομία Χολαργού του έδωσε την άδεια αλλά η Αστυνομία Αμμαρουσίου δεν γνωρίζει τίποτε! Γκα-γκά είναι οι άνθρωποι; Και καλά, εάν δεν έχουν σύστημα on-line για να ενημερωθούν, ένα τηλέφωνο δεν μπορούν να κάνουν οι αστυνόμοι του Αμαρουσίου στους συναδέλφους του Χολαργού και να τους ρωτήσουν: "Ρε παιδιά, σε αυτό το μαγαζί έχετε δώσει άδεια για να μην ερχόμαστε τσάμπα;"! Όχι, έπρεπε να κουβαληθούν από το Μαρούσι στον Χολαργό
Τώρα, εάν τα περιπολικά και οι μοτοσυκλέτες απασχολούνται άσκοπα και εάν την ίδια ώρα που ο καταγγέλων καλεί την Αστυνομία, γίνεται κάπου ληστεία και η στυνομία λείπει γιατί βρίσκεται στο μαγαζί του Δεληγιάννη, αυτό δεν ενδιαφέρει κανέναν! 
Και ούτε ποινή επιβάλλεται σε κανέναν. Οπότε, ο καταγγέλων που θέλει να κάνει καψόνια στον Δεληγιάννη, μπορεί να παίρνει κάθε μέρα και από ένα αστυνομικό τμήμα για να στέλνει τα περιπολικά έξω από την επιχείρησή του!    


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου