Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Η ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ ΚΟΡΗ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ , ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ

Σε συνέντευξή της μετά την ξαφνική έξοδό της από τα τηλεοπτικά πράγματα το γνωστό μοντέλο Μαρία Λουίζα Βούρου μιλάει στην «Espresso της Κυριακής» και αποκαλύπτει τις αγωνίες της για το μέλλον αλλά και τα όνειρά της. Μοιράζεται μαζί μας τη σχέση της με το πατέρα της και γνωστό ηθοποιό Γιάννη Βούρο και του στέλνει ένα μήνυμα μέσα από τα λεγόμενά της που συγκινεί ιδιαίτερα.
Στα είκοσι τρία χρόνια της σήμερα, ολοκληρώνει έναν κύκλο περίπου τριάμισι ετών που ασχολείται με το μόντελινγκ. Γεννήθηκε στην Αθήνα και έζησε με χωρισμένους γονείς. Σπουδάζει τεχνολογία τροφίμων και παράλληλα κάνει μαθήματα υποκριτικής παίρνοντας και την άδεια του πατέρα της. Παρθένος στο ζώδιο, έχει δύο ετεροθαλή αδέλφια και τον ελεύθερο χρόνο της γυμνάζεται και κάνει κους κους με τις φίλες της σε καφέ της Νέας Σμύρνης και της Γλυφάδας.

Τα τελευταία τρία χρόνια την παρακολουθούσαμε στο πλάι του Βασίλη Δρυμούση στην εκπομπή «Showbiz news» και η παρουσία της είχε κάνει κάποιους ιθύνοντες καναλιών να της ζητάνε να είναι βασικό μέλος πρωινών εκπομπών. Η Λουίζα όμως λειτουργούσε πάντα με το συναίσθημα.
Η προσωπική ζωή της έχει απασχολήσει πολλές φορές τα lifestyle περιοδικά, κάτι που τη στεναχώρησε πολλές φορές και άρχισε να προσέχει τις κινήσεις της. Το 2007 λαμβάνει μέρος στα καλλιστεία του ΑΝΤ1 και η επωνυμία της μάλλον της στοίχισε έναν τίτλο… Δεν το έβαλε κάτω όμως και πάλεψε και έτσι σήμερα ανήκει στην πρώτη γραμμή μοντέλων που κάνουν πασαρέλα και πολλές φωτογραφήσεις. 

Ένα κορίτσι «μαγκάκι» που από μικρή ηλικία επιλέγει και αποφασίζει μόνη της ό,τι αφορούν την επαγγελματική και την προσωπική της ζωή.
- Είναι ένα δύσκολο καλοκαίρι για σένα να υποθέσω έπειτα από το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν;
Είναι δύσκολο από επαγγελματικής πλευράς, γιατί δεν γνωρίζω ακόμη τι θα γίνει την επόμενη σεζόν. Μιλάω, κάνω ραντεβού, αλλά τα πράγματα δεν είναι εύκολα και όλα είναι ρευστά προς το παρόν. Θα μπορούσα να σου πω ότι ήταν μια άτυχη χρονιά για μένα. Έπαθα μια σοβαρή μόλυνση στο πρόσωπό μου και στη συνέχεια κόπηκε και η εκπομπή του Βασίλη Δρυμούση στο ALTER. Τι άλλο να γινόταν (χαμογελάει);


- Σε πήγε πίσω αυτό το πρόβλημα με την υγεία σου;
Η ψυχολογία μου χάλασε πολύ και ένιωσα πολύ άσχημα. Για δύο μήνες δεν μπορούσα να κάνω δουλειές, να φωτογραφίζομαι, να είμαι στην εκπομπή. Με καταρράκωσε όπως και να ’χει αυτό, αλλά δεν πιστεύω ότι με πήγε τόσο πίσω στην καριέρα μου. Ευτυχώς όμως, είμαι πολύ καλά τώρα έπειτα από τη θεραπεία που έκανα.

- Θέλεις να συνεχίσεις να ασχολείσαι με την τηλεόραση ή σε ενδιαφέρει και η υποκριτική;
Ασφαλώς και μου αρέσει η τηλεόραση και προσπαθώ στις ευκαιρίες που έχω να αποδεικνύω ότι είμαι καλή. Αγαπάω και το μόντελινγκ και σίγουρα θα ολοκληρώσω και τις σπουδές μου. Παράλληλα όμως, υπάρχει αυτό το μικρόβιο της υποκριτικής. Έχω ξεκινήσει μαθήματα εδώ και τρεις μήνες και το μέλλον θα δείξει…


- Ο πατέρας σου σε βοήθησε να κάνεις μια καλή αρχή και σου παρείχε τις σωστές βάσεις για την καριέρα σου;
Κάποιοι λένε ότι μπορεί να είναι καλό να είσαι κόρη ενός γνωστού. Δεν είναι όμως έτσι πάντα. Δεν νομίζω ότι με έχει ωφελήσει το επώνυμό μου και σε αυτό δεν φταίει ο μπαμπάς μου. Έχουν ακουστεί πολλά για μένα, ότι ο πατέρας μου έβαλε το χεράκι του και είμαι στον χώρο. Απλώς, θέλω να πω σε αυτούς τους καλοθελητές ότι, αν είχε κάνει κάτι, δεν θα έψαχνα τώρα για δουλειά. Απλώς έχω τη συμβουλή του και την πείρα του.

- Χαράσσεις δηλαδή μοναχική πορεία και βλέπω μια πικρία στο πρόσωπό σου…
Ποτέ δεν είχα αυλή και μάνατζερ και αυτό το ξέρεις πολύ καλά. Και συμμετείχα στο «Showbiz news» έπειτα από πρόταση του καναλιού. Ξέρω τον εαυτό μου και είμαι πολύ υπερήφανη που λειτουργώ μόνη μου και αντεπεξέρχομαι έτσι όπως πρέπει.

- Ζήλιες και πισώπλατα μαχαιρώματα υπάρχουν;
Δόξα τω Θεώ, καλά πάμε και απ’ αυτά. Κάποιες κοπέλες λειτουργούν ανταγωνιστικά και θέλουν να σε κάνουν στην άκρη με πολύ άσχημο τρόπο. Εγώ δεν είμαι έτσι. Προσπαθώ όπου μπορώ να βοηθήσω και να κάνω κάτι για να νιώσει καλά η φίλη μου ή μια καλή συνάδελφος. Έχω αυτό το ελάττωμα…. Θέλω να βοηθάω και μετά ας τρώω μαχαιριές. Όποιοι το κάνουν πάντως θα το βρουν μπροστά τους κάποια στιγμή…

- Η προσωπική σου ζωή έχει επηρεαστεί από μια μέτρια σεζόν επαγγελματικά;
Σαφώς. Υπάρχουν πολλά σκαμπανεβάσματα και αυτό έχει αντίκτυπο στην προσωπική μου ζωή. Θέλω να έχω ισορροπημένη ζωή και ο άνθρωπος που έχω δίπλα μου να με σέβεται και να με αγαπάει, όπως κι εγώ βεβαίως. Απλώς, όταν δεν είμαι καλά, δεν βγαίνω έξω και αποφεύγω να μιλάω με κόσμο.

- Πώς νιώθεις που κάθε καλοκαίρι τα περιοδικά σε φέρουν να είσαι μαζί με αθλητές, τραγουδιστές και άλλα επώνυμα πρόσωπα; Έχεις κι εσύ ευθύνη σ’ αυτό;
Ακόμη κι εσύ το έχεις κάνει, αν δε κάνω λάθος… (χαμογελάει). Σίγουρα έχω κάνει κι εγώ λάθη κι έχω προκαλέσει άθελά μου με έναν άνθρωπο που ήμασταν μαζί στην παραλία αγκαλιασμένοι. Μετά το σκέφτομαι και λέω γιατί να είμαι τόσο διαχυτική. Αλλά αυτά είναι στο παιχνίδι. Κάποια που βγαίνουν πάντως είναι αστεία και γελάω. Ελάχιστα είναι αλήθεια από αυτά που μου έχουν καταλογίσει με διάφορα άτομα.

- Έχεις δίπλα σου την οικογένειά σου όσο θα ήθελες;
Εδώ χτυπάς το ευαίσθητο σημείο μου. Συνήθως, στα δύσκολα δίπλα μου είναι το αγόρι μου ή μια δυο φίλες μου. Δεν μένω στο ίδιο σπίτι με τους γονείς μου και αποφεύγω να μιλάω για να μην τους κουράζω. Μακάρι να μπορούσα να βλέπω τον πατέρα μου περισσότερο. Αυτό το λέω με μια μικρή δόση παραπόνου. Ξέρω ότι τρέχει πολύ και με τα βουλευτικά του καθήκοντα αλλά, όταν μιλάω μαζί του, ηρεμώ!

«Χρειάζεται ισχυρή προσωπικότητα και εργατικότητα»
- Λουίζα, τι σε κάνει να ασφυκτιάς στον χώρο όπου δουλεύεις;
Δεν μπορώ καθόλου το ψέμα και την αδικία. Προσπαθώ πολύ στη ζωή μου και παλεύω όλες τις καταστάσεις που θα βρεθώ αντιμέτωπη. Πολλές φορές όμως άτομα που πιστεύουν σε σένα ξαφνικά δεν ασχολούνται μαζί σου. Εκεί λίγο με «χαλάει» μέσα μου η όλη κατάσταση. Αλλά δεν έχω έρθει ακόμη στο σημείο να πω δεν μπορώ να αναπνεύσω…

- Κοπέλες που κατακτούν τίτλους τα τελευταία χρόνια δεν καταφέρνουν να κάνουν καριέρα. Τι νομίζεις ότι φταίει;
Το να πάρεις τίτλο δεν πάει να πει ότι θα κάνεις και καριέρα στο μόντελινγκ. Υπάρχουν πολύ καλά μοντέλα που δουλεύουν και δεν έχουν κατακτήσει κάποιο στέμμα. Ισχυρή προσωπικότητα και εργατικότητα χρειάζεται και μπορείς να πετύχεις. Οι διάφοροι επιχειρηματίες πιστεύω ότι καταφεύγουν σε κοπέλες που είναι λιγότερο προβεβλημένες, γιατί και να είσαι συνέχεια στην επικαιρότητα με σκάνδαλα και με την έκθεση της προσωπικής σου ζωής, καλό δεν σου κάνει πλέον!

 esspresso

ΕΥΧΕΣ ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ TWITTER
 «Να ευχηθώ στο μπαμπάκα μου χρόνια πολλά με υγεία το σημαντικότερο και για τα υπόλοιπα θα βρούμε δύναμη να τα αντιμετωπίσουμε!». Εκείνος διαβάζοντας τις ευχές της μοναχοκόρης του απάντησε: «Ευχαριστώ φατσούλα μου. Σ΄ευχαριστώ πολύ». 
gossip-tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου