Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

ΝΕΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ-ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ! ΔΙΕΡΡΗΞΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ Ν. ΣΤΡΟΜΠΛΟΥ!


stromplos

Δεν είχαμε μόνο το σπάσιμο του αυτοκινήτου της δικαστικής λειτουργού που διεξάγει τις ανακρίσεις στην υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ. Είχαμε και τη διάρρηξη στο σπίτι του Νικόλαου Στρόμπλου, πρώην Διευθυντού Εθνικών Λογαριασμών της Στατιστικής Υπηρεσίας και βασικού μάρτυρα στην υπόθεση της αλλοίωσης των στοιχείων του ελλείμματος! Ο κ. Στρόμπλος, Δόκτορας διεθνώς αναγνωρισμένος για τις δημοσιεύσεις του, ο οποίος υπήρξε ο καθ' ύλην αρμόδιος στην ΕΛΣΤΑΤ, ξηλώθηκε από τον κ. Γεωργίου αμέσως μετά την αμφισβήτηση που εξέφρασε για την ορθότητα των στοιχείων, για να αντικατασταθεί από τον κ. Μολφέτα. Ο κ. Μολφέτας σήμερα είναι συγκατηγορούμενος με τον κ. Γεωργίου.
Για τον κ. Σόμπλο να θυμίσουμε ότι ξηλώθηκε από τον κ. Γεωργίου επειδή αρνήθηκε να υπακούσει στις επιταγές της Eurostat η οποία επιθυμούσε να συμπεριληφθούν στο έλλειμμα και συγκεκριμένες ΔΕΚΟ από τον Μάιο του 2010. Εκείνος αντιτάχθηκε  με το επιχείρημα ότι οι επιχειρήσεις κατατάσσονται στους πέντε θεσμικούς τομείς της οικονομίας κάθε πέντε χρόνια και συνεπώς (για να υπάρχει αμεροληψία και αντικειμενικότητα) η αναταξινόμηση θα έπρεπε να γίνει βάσει των στοιχείων του 2005 και όχι μεσούσης της πενταετίας όπως ζητούσε η Eurostat!!! «Ενδιαμέσως μπορούσαν να μεταβληθούν τα στοιχεία στις αρχές του 2011 που θα κοινοποιούσαμε στη Eurostat τα αποτελέσματα της αναθεώρησης του 2005», ειχε επισημάνει ο κ. Στρόμπλος.
Μετά από αυτή την άρνησή του ο κ. Στρόμπλος με απόφαση του κ. Γεωργίου μετατέθηκε αιφνιδίως στις 10 Σεπτεμβρίου του 2010 σε άλλο τομέα. Μετά από λίγες ημέρες η νέα διοίκηση της ΕΛΣΤΑΤ ικανοποίησε πλήρως τις εξωφρενικές απαιτήσεις της EUROSTAT!!! Η διοίκηση που έκανε τα χατίρια της Εurostat απάρτιζαν οι κ.κ. Γεωργίου, Ξενάκη (γενική διευθύντρια της Διεύθυνσης Στατιστικών Ερευνών) και Μολφέτας (νέο διευθυντή Εθνικών Λογαριασμών».
Όπως γίνεται αντιληπτό την υπόθεση αυτή που συγκλονίζει το Πανελλήνιο και θα καταδείξει τους πραγματικούς ενόχους της εθνικής καταστροφής κάποιοι προσπαθούν να την σταματήσουν και να  ενσπείρουν τρομοκρατία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου