Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Ο ΔΟΠΑΠ ΓΙΑ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΒΟΥΝΟΥ!

14ος Δρόμος Βουνού ΥΜΗΤΤΟΣ 2013

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ

Υπό την αιγίδα του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. & της Γ.Γ. Νέας Γενιάς

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013 διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία ο 14ος Δρόμος Βουνού_ΥΜΗΤΤΟΣ 2013, ο οποίος διοργανώθηκε από το  Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, υπό την αιγίδα του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και της Γ.Γ. Νέας Γενιάς.
Η δύσκολη διαδρομή των 20 χλμ., στον πανέμορφο Υμηττό, συγκέντρωσε 572 αθλητές και αθλήτριες αθλητικών σωματείων, ορειβατικών συλλόγων, βετεράνων, συλλόγων δρομέων υγείας και ανεξάρτητους αθλητές από όλη την Ελλάδα.
Πρώτος τερμάτισε για μια ακόμη φορά ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος, αθλητής του Συλλόγου Salomon, με χρόνο 1:21:23, ενώ στις γυναίκες επικράτησε η Φιλίππα Πουλίδου, με χρόνο 1:40:24.
Ο 14ος Δρόμος Βουνού ΥΜΗΤΤΟΣ 2013 είναι μία προσπάθεια που συνεχίζεται από τους διοργανωτές, για τη σωτηρία ενός από τους τελευταίους πνεύμονες πρασίνου της Αττικής, μέσω του Αγωνιστικού Αθλητισμού.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και να αναφέρουμε:
Το προσωπικό του Δ.Ο.Π.Α.Π. και του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, για την προσπάθεια που κατέβαλλαν στην προετοιμασία και διεξαγωγή του Αγώνα.
Τους Κριτές του Σ.Ε.Γ.Α.Σ.
Το Ιατρικό επιτελείο.
Τους Εθελοντές: Σώμα Σαμαρειτών Διασωστών & Ναυαγοσωστών Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Δασοπυροσβέστες Παπάγου – Χολαργού, Σύλλογος Εθελοντών Συνεχιστών Αθήνα 2004.
Τους Χορηγούς: Περιοδικό Runner, Αθλητική Εταιρία “Saucony”, Νοσοκομείο «ΙΑΣΩ GENERAL», Εταιρία Coca Cola τρία Έψιλον, Εταιρεία Ενεργειακών «GU», Σούπερ Μάρκετ «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ», Εταιρεία “Chiquita Hellas SA” και τον κο Δίπλα Αργύρη με τους συνεργάτες του (κυλικείο 5Χ5 Χολαργού).

Ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή τους και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου