Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

ΕΠΙΤΥΧΗΣ Η ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ "ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ" ΑΠΟ ΤΟ "ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΩΝ", ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ!


Πολύ μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκστρατεία από το "Δίκτυο Πολιτών" υπέρ του καταναλωτή, που διοργάνωσε σήμερα στο χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων του Τσακού, στον Χολαργό.
Επιτυχημένη η οργάνωση η οποία έρχεται ως συνέχεια της μεγάλης αντίστοιχης περσινής εκστρατείας της εφημερίδος μας στο ίδιο ακριβώς σημείο. 
Προϊόντα από 7 συνολικά παραγωγούς, υποδέχτηκαν τις 220 παραγγελίες που δέχτηκε το "Δίκτυο Πολιτών", παραγγελίες οι οποίες αυξήθηκαν κατά πολύ, μια και πολλοί περαστικοί που δεν είχαν εγγραφεί στους καταλόγους, ψώνισαν επιτόπου. Όσπρια πολλών ειδών αλλά και αλεύρι ακόμη και κρασί και μια μεγάλη ποικιλία φρέσκων προϊόντων σε πολύ καλές τιμές, χωρίς μεσάζοντες. Ο Περικλής Ζήκας επικεφαλής της εκστρατείας, μαζί με ένα επιτελείο 8 εθελοντών που συντόνισαν την οργάνωση τον τελευταίο ενάμισι μήνα, έφεραν εις πέρας την εκστρατεία. Ο Περικλής Ζήκας μάλιστα, μας δήλωσε ότι αυτή η εκστρατεία θα επαναλαμβάνεται μια φορά τον μήνα! 
Μπράβο στα παιδιά του "Δικτύου Πολιτών" τα οποία έπιασαν το μήνυμα και προχωρούν σε ένα δρόμο που θα είναι επωφελής για όλους. 
Και για το "Δίκτυο Πολιτών" βεβαίως!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου