Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ-ΚΥΠΡΟ: ΝΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΣΕ ΝΟΤΙΟ ΣΟΥΔΑΝ! (ΒΙΝΤΕΟ)


Το σχέδιο των δανειστών είναι δόλιο, σατανικό και βγαίνει σε πέρας γιατί έχει εξασφαλίσει τις υπογραφές των ντόπιων δωσιλόγων-προδοτών του Έθνους. Το παραπάνω βίντεο, μικρό απόσπασμα από δελτίο ειδήσεων λέει ότι το Νότιο Σουδάν συμφώνησε να δώσει τα πετρέλαιά του (στην περιοχή του βρέθηκε ο πιο πολύτιμος μαύρος χρυσός) προκειμένου να γλιτώσει από τα χρέη! Οι κάτοικοι του Νότιου Σουδάν ζουν σαν τους αγριάνθρωπους. Φτιάχνουν σπίτια από κοπριά και φύλλα ενώ η ανθρωπιστική καταστροφή είναι άνευ προηγουμένου. Αυτό ακριβώς θέλουν και για την Ελλάδα. Διόγκωσαν τεχνητά το χρέος της χώρας , το φουσκώνουν διαρκώς με τα δάνεια που δίνουν, με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να πουν: 'Τώρα θέλουμε τον φυσικό σας πλούτο ολόκληρο, προκειμένου να σβήσουμε το μεγαλύτερο μέρος του χρέους"! 
Το ίδιο ακριβώς και με πιο ταχείες διαδικασίες κάνουν στην Κύπρο. Τώρα που θα εκλεγεί ο Αναστασιάδης, ο άνθρωπος που είπε "ναι" στο σχέδιο Ανάν όταν ο αείμνηστος Τάσσος Παπαδόπουλος έδινε την ύστατη μάχη του  "όχι", θα τα χαρίσει όλα στους δανειστές! 
Δείτε το παρακάτω θέμα για το Νότιο Σουδάν του nooz.gr και πως ζουν εκεί οι άνθρωποι. Έτσι έχουν σχεδιάσει να μετατρέψουν τους Έλληνες οι δανειστές! 
Εφιαλτικές εικόνες ανθρώπων – και κυρίως παιδιών -  στο Νότιο Σουδάν, που ζουν σε βαθιά φτώχεια, χωρίς φαγητό, νερό και φάρμακα, περιέγραψε ο υπεύθυνος για τις ανθρωπιστικές αποστολές του ΟΗΕ στο Συμβούλιο Ασφαλείας.
Ο Τζον Γκινγκς έκανε λόγο για μια τραγική ανθρωπιστική κρίση: ένα εκατομμύριο άνθρωποι, ανάμεσά τους εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά, πεθαίνουν αβοήθητοι, καθώς οι ανθρωπιστικές οργανώσεις αδυνατούν να φτάσουν ως εκεί.
Όπως τόνισε, μόνη πηγή τροφής είναι οι ρίζες και τα φύλλα των δέντρων…
Ο πρώην επικεφαλής των Ηνωμένων Εθνών στο Σουδάν, Μούκες Καπίλα, κατηγόρησε τις διεθνείς ανθρωπιστικές soydan2οργανώσεις ότι καταδικάζουν σε θάνατο χιλιάδες ανθρώπους που ζουν στα σύνορα Βόρειου και Νότιου Σουδάν, καθώς δεν τους βοηθούν για να μην διαταράξουν τις σχέσεις τους με την επίσημη κυβέρνηση του Βόρειου Σουδάν.
Οι ανθρωπιστικές οργανώσεις, από την πλευρά τους, κατηγορούν την κυβέρνηση του Βόρειου Σουδάν ότι από το 2009 απελαύνει από τη χώρα οποιαδήποτε διεθνή ΜΚΟ παρέχει τρόφιμα στους αντάρτες του Νότου, ενώ εδώ και μήνες δεν επιτρέπει τη διέλευση γιατρών, τροφίμων και φαρμάκων από τα σύνορά της, αποκόπτοντας οποιαδήποτε ανθρωπιστική βοήθεια προς το Νότο.
Το Νότιο Σουδάν θεωρείται η πιο φτωχή χώρα στον κόσμο, με ανθρώπους που δεν ζουν πάνω από το 42ο έτος της ηλικίας τους και με τα 3/4 του πληθυσμού να είναι αναλφάβητοι.
soydan2Το 2012 διεθνείς οργανώσεις κατάφεραν να παράσχουν τρόφιμα, νερό, φάρμακα και σκηνές, συνολική βοήθεια ύψους 700 εκατ. δολαρίων, ενώ τα Ηνωμένα Έθνη σκοπεύουν μέσω του Παγκόσμιου Επισιτιστικού Προγράμματος να ταΐσουν περισσότερους από 2,7 εκατομμύρια ανθρώπους στην περιοχή…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου