Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

ΓΙΝΑΜΕ ΡΕΖΙΛΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΝΕΑΡΟΥΣ!




"DIE WIELT: Η ελληνική Αστυνομία προσπαθεί να κουκουλώσει τα βασανιστήρια των κρατουμένων"
Die-Wielt-1
Οι ρετουσαρισμένες φωτογραφίες των κρατουμένων για τη διπλή ληστεία στην Κοζάνη είχαν ως αποτέλεσμα τη διεθνή... κατακραυγή της ελληνικής αστυνομίας από τα ΜΜΕ.
Χαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας «Die Welt», που... κράζει τις ελληνικές αρχές και ασκεί έντονη κριτική στο Νίκο Δένδια, ενώ κάνει αναφορά και στο κόμμα της Χρυσής Αυγής, που είναι το μοναδικό που υποστηρίζει την τακτική της αστυνομίας.
die-wielt
Όπως αναφέρει: «Οι οικογένειες των κρατουμένων και μέσα ενημέρωσης δημοσίευσαν φωτογραφίες χωρίς προηγούμενη επεξεργασία. Δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου αμφιβολίες ότι η αστυνομία προσπάθησε να κουκουλώσει τα βασανιστήρια. Στο ερώτημα γιατί η αστυνομία προχώρησε σε δημοσίευση ρετουσαρισμένων φωτογραφιών ακόμα και ο ίδιος ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Δένδιας δεν είναι σε θέση να δώσει απάντηση».
Η γερμανική εφημερίδα σημειώνει ότι "κατανόηση για την τακτική των αστυνομικών αρχών δείχνει η Χρυσή Αυγή", καθώς και ότι "δημοσκοπήσεις μετά τις εκλογές έδειξαν ότι στην ελληνική αστυνομία είναι αρκετοί εκείνοι που επικροτούν" το ακροδεξιό κόμμα.
«Το πλέον ανησυχητικό στην δημόσια συζήτηση είναι το ερώτημα προς τα πού οδεύει η ελληνική νεολαία". διερωτούνται οι συντάκτες και υπενθυμίζουν ότι "πρόσφατα ο υπουργός Οικονομικών έλαβε απειλητική ταχυδρομική επιστολή με μια σφαίρα».
newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου