Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΞΥΔΗ ΟΙ "ΕΝΕΡΓΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ" ΓΙΑ ΤΟ ΙΚΑ ΧΟΛΑΡΓΟΥ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
"Απόλυτη δικαίωση των Ενεργών Δημοτών για το ζήτημα της κατάργησης του ΙΚΑ Χολαργού

Παρά τις απέλπιδες προσπάθειες του κου Ξύδη να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη και να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα, οι Ενεργοί Δημότες Παπάγου-Χολαργού δυστυχώς δικαιώθηκαν μία μέρα μετά την πρόσφατη τοποθέτησή τους, σχετικά με την κατάργηση ή μη των Διοικητικών Υπηρεσιών του ΙΚΑ Χολαργού.

Επίσημη επιστολή από τα κεντρικά του ΙΚΑ, η οποία δημοσιεύθηκε στον Τοπικό Τύπο, αναφέρει τα εξής:
«Σας ενημερώνουμε ότι η ημερομηνία αναστολής λειτουργίας του Τοπικού Υποκαταστήματος ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Χολαργού θα καθοριστεί με μεταγενέστερο έγγραφό μας, επομένως, προσωρινά, το Υποκατάστημα θα συνεχίσει τη λειτουργία του και μετά τις 18-02-2013.
Οι Διευθύνσεις της Διοίκησης, στις οποίες απευθύνεται το παρόν έγγραφο, παρακαλούνται να προβούν σε κάθε απαραίτητη ενέργεια για την ομαλή συνέχιση λειτουργίας του Υποκαταστήματος, μέχρι την κοινοποίηση της νέας ημερομηνίας.
Επειδή η νεότερη ημερομηνία αναστολής λειτουργίας θα καθοριστεί σε σύντομο χρονικό διάστημα, το Υποκατάστημα παρακαλείται να μην επαναφέρει στην προηγούμενη κατάσταση τα έντυπα μη ενεργά στοιχεία που έχουν συσκευαστεί για μεταφορά».

Είναι απορίας άξιο πώς θεωρεί ο κος Ξύδης ότι επιβεβαιώνονται οι θριαμβολογίες του περί 6μηνης παράτασης και επαναδιαπραγμάτευσης του ζητήματος. Κατανοούμε πάντως τον πανικό του, ο οποίος τον οδήγησε στο σημείο να αναφερθεί έως και στους συνεργάτες του κου Νικολάου. Οι Ενεργοί Δημότες πλέον είναι ξανά παρόντες, μαζικά, δυναμικά με όπλο την αλήθεια, τη μεθοδικότητα και την οργάνωση. Δεν θα ξαναεπιτρέψουν καμία παραποίηση της πραγματικότητας και καλούν όλες τις υγιείς δυνάμεις της περιοχής μας σε ανένδοτο αγώνα διαρκείας ενάντια στα ημίμετρα, έως την τελική νίκη και την οριστική παραμονή του ΙΚΑ στο Χολαργό.

Εκ του Γραφείου Τύπου των Ενεργών Δημοτών"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου