Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Η ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΕΛΣΤΑΤ ΚΑΛΕΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ!!!


dikastiria

Η Πολιτεία να προστατέψει τους μάρτυρες της υπόθεσης της ΕΛΣΤΑΤ. Κάποιοι τρομοκράτες έχουν τις καταθεσεις στα χέρια τους!
Η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ, μετά την προχθεσινή διάρρηξη του αυτοκινήτου της από το οποίο πήραν όλη την δικογραφία, καλεί εκ νέου τους μάρτυρες να υπογράψουν τις καταθεσεις τους. Η ανακρίτρια έχει κρατήσει στον σκληρό δίσκο του κομπιούτερ της όλες τις καταθέσεις, με αποτέλεσμα να πηγαίνει προς τα πίσω χρονικά η διαδικασία, αφού είναι υποχρεωμένη να βάλει τους μάρτυρες να τις ξαναϋπογράψουν. Και όπως είναι φυσικό αυτό θα πάρει μερικές ημέρες, διότι και οι μάρτυρες με τη σειρά τους, για τον φόβο των Ιουδαίων, θα ξαναδιαβάσουν από την αρχή όλες τις καταθέσεις τους.
Γεγονός πάντως είναι οτι οι διαρρήκτες έχουν στα χέρια τους όλες τις καταθέσεις των μαρτύρων, με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό για τους κινδύνους που μπορεί να διατρέχουν. Βρίσκονταν που βρίσκονταν σε κίνδυνο, όσοι θέλουν να φιμώσουν την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ, είναι σαφές ότι έχουν στοχοποιήσει περισσότερο τους μάρτυρες.
Καλείται η Πολιτεία να τους προστατέψει. Δεν μπορεί να κινητοποιούνται 100 αστυνομικοί για την προστασία του Παπουτσή και βασικοί μάρτυρες σαν τους κ.κ. Γεωργαντά- Στρόμπλο να είναι στο έλεος του Θεού και των διαρρηκτών-τρομοκρατών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου