Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

ΝΕΝΙΚΗΜΑΝΕΝ! ΤΟ ΙΚΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ!



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
          Αγαπητοί Συμπολίτες,
             Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι, μετά από έντονες και επίμονες ενέργειες μας, πετύχαμε την παραμονή επί εξάμηνο τουλάχιστον του ΙΚΑ στο Χολαργό (το οποίο είχε προγραμματιστεί να «κλείσει» στις 15 τρέχοντος μηνός), ώστε να δοθεί η δυνατότητα το όλο θέμα να επανεξεταστεί.
             Η παραμονή του ΙΚΑ στο Χολαργό εξασφαλίστηκε μετά τη συνάντηση που είχε εκ νέου ο Δήμαρχος κ. Βασίλης Ξύδης σήμερα το μεσημέρι με τον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Γιάννη Βρούτση, ο οποίος έδειξε μεγάλη κατανόηση στο αίτημα του Δήμου μας, όπως αυτό του εξετέθη από το Δήμαρχο, με επιχειρήματα, τεκμηρίωση και προτάσεις.
             Ως γνωστό το ίδιο αίτημα είχε διατυπωθεί και στο Διοικητή του ΙΚΑ κ. Ροβέρτο Σπυρόπουλο κατά τη συνάντηση του Δημάρχου μαζί του πριν από τέσσερις (4) μέρες, ο οποίος είχε δεσμευτεί να το επανεξετάσει.
             Η Δημοτική Αρχή, εκπροσωπούσα και τους δημότες Παπάγου – Χολαργού, ευχαριστεί τον Υπουργό κ. Γιάννη Βρούτση, γι’ αυτή την απόφασή του και ελπίζει ότι το ΙΚΑ θα παραμείνει τελικά στο Χολαργό, ώστε να μη ταλαιπωρούνται οι ασφαλισμένοι σ’ αυτό. Ευχαριστίες, επίσης, απευθύνει και στο Διοικητή του ΙΚΑ κ. Ροβ. Σπυρόπουλο για τη θετική εκ μέρους του αντιμετώπιση του προβλήματος.
              Πάντα στην υπηρεσία των συμπολιτών μας.
 Με φιλικούς χαιρετισμούς
 Βασίλης Ξύδης
Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού
Υποναύαρχος Π.Ν. εα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου