Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Η ΑΠΑΤΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ! ΝΕΑ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΜΕΤΡΩΝ ΕΠΙ ΘΥΡΑΙΣ... (ΒΙΝΤΕΟ)


lefta7-580x323
Ο Μέργος έκανε την δουλειά για την οποία επελέγη. Πέταξε το περί... υψηλού κατώτου μισθού που δεν βοηθά την ανταγωνιστικότητα και τώρα έρχονται τα επόμενα.
Όλα είναι ένα θέατρο σε βάρος του λαού. Τα ψέματα και η εξαπάτηση του λαού πάει σύννεφο. Με έναν στόχο: να εξολοθρεύσουν τον λαό. Τα νέα μέτρα θανάτου είναι επί θύραις. Ο πραγματικός λόγος είναι οι Τράπεζες για τις οποίες δεν μιλάει κανείς. Το χρέος τους (συνολικά 233 δις ευρώ) έχει φορτωθεί στις πλάτες του λαού. Μέσα στους επόμενους μήνες "σκάνε" 44 δις ευρώ σε ομόλογα τα οποία κατέχει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Αυτά λοιπόν πρέπει να πληρωθούν και η ΕΚΤ... πιέζει.
Τα όσα λέγονται για τα μειωμένα έσοδα του κράτους, για την ανάγκη τήρησης των μνημονίων και της δημοσιονομικής προσαρμογής, είναι τρίχες. Η παγματικότητα είναι οι... Τράπεζες. Και δεν το ομολογεί κανείς, ούτε τα κόμματα της αντιπολίτευσης. Τα μέτρα που θα έρθουν θα είναι τα χειρότερα όλων. Ο Σαμαράς θεωρείται ο ιδανικότερος από την Μέρκελ και τους άλλους δανειστές, στο να κάνει την βρώμικη δουλειά που έχει αναλάβει.
Εάν ο κόσμος δεν εξεξερθεί, η απόλυτη δουλεία και η μετατροπή του Έλληνα σε είλωτα, είναι το επόμενο στάδιο που έχουν σχεδιάσει οι τοκογλύφοι και εχθροί της Πατρίδος.
Δείτε το βίντεο με τα αισχρά ψεύδη του Σαμαρά, ο οποιος είχε το θράσος να μιλάει και για αλήθεια!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου