Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Ο ΗΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ!



Η έκπληξη που ακούει στο όνομα Ηλίας Παναγιώταρος αναμένεται να φέρει τα πάνω-κάτω στο Δήμο Παπάγου-Χολαργού. Η Χρυσή Αυγή θέλει να κάνει το μπαμ στις επόμενες εκλογές, επιλέγοντας δήμους στους οποίους θα στοχεύσει απευθείας τη δημαρχία. Στην Αθήνα ετοιμάζει τον Κασιδιάρη (εκτός απροόπτου) ενώ στο δήμο Παπάγου-Χολαργού ο Ηλίας Παναγιώταρος που είναι και δημότης-κάτοικος Παπάγου, φαντάζει ως η ιδανικότερη λύση. Οι στρατηγοί του Παπάγου ζητούν ένα δικό τους …παιδί και λένε με πείσμα «ο επόμενος Δήμαρχος θα είναι και πάλι Παπαγιώτης». Ο Η. Παναγιώταρος λοιπόν, δημοφιλής σε όλη την Ελλάδα, πόσο μάλλον στου Παπάγου,  συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει τον Δήμο. 
Με την επιλογή του, οι άλλες υποψηφιότητες της περιοχής είτε θα αποσυρθούν απευθείας είτε θα συναντήσουν μεγάλες δυσκολίες να συγκροτήσουν ψηφοδέλτιο.
Για παράδειγμα, οι υποψηφιότητες Τίγκα και Στάϊκου τι δυναμική μπορούν να αντιτάξουν απέναντι στον Παναγιώταρο;
Αλλά και οι άλλες υποψηφιότητες, Νικολάου, Κεχρή, Αποστολόπουλου, θα αντιμετωπίσουν σοβαρό πρόβλημα, δεδομένου ότι για να εκλεγούν δήμαρχοι πρέπει να αντλήσουν ψήφους από την ίδια δεξαμενή με τον Παναγιώταρο: του Παπάγου! Όταν ο Παναγιώταρος είναι Παπαγιώτης και δεξιός και κάτοικος Παπάγου, πώς μπορούν να τον αντιμετωπίσουν οι Κεχρής-Νικολάου, Αποστολόπουλος οι οποίοι είναι δεξιοί, διασπασμένοι από τον ίδιο συνδυασμό και κάτοικοι Χολαργού, τουτέστιν θεωρούμενοι αντίπαλοι, για την αντίληψη των Παπαγιωτών;
Συνεπώς, η επιλογή Παναγιώταρου χτυπάει-διάνα την δημαρχία Παπάγου-Χολαργού. 
Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής «χτυπάει» ευθέως την δεύτερη Κυριακή για να αναμετρηθεί με τον τελικό αντίπαλό του. Πού, όπως μάλιστα δείχνουν τα μέχρι τώρα στοιχεία, πιθανότερος αντίπαλος του Παναγιώταρου στον δεύτερο γύρο θα είναι η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χαρά Καφαντάρη (φωτό)!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου