Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

ΕΛΕΝΗ ΦΑΚΟΥ: Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΠΟΥ ΞΕΣΑΛΩΝΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ!!!

Η Ελένη Φάκου είναι η εικονιζόμενη παρουσιάστρια που ποστάρει σέξι φωτογραφίες της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά τον χωρισμό της από ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ! Το κορίτσι προφανώς ψάχνει για καινούργιες περιπέτειες. Δείτε λοιπόν ποια είναι η Ελένη Φάκου! 

Πτυχία (γαλλικά και πιάνο): Σπούδασε στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Ψυχολογία. Μετράει πάνω από δέκα χρόνια στο χώρο του μόντελινγκ και γνωρίζει καλά ότι το επάγγελμα αυτό έχει ημερομηνία λήξης. Παράλληλα, έχει κάνει μαθήματα κλασικού μπαλέτου, μια και ο χορός είναι το πάθος της.



Παρθενική εμφάνιση: Η πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση ήταν το 2001, σε βιντεοκλίπ του γνωστού hip hop συγκροτήματος Ημισκούμπρια.

Φιλοδοξίες: Της αρέσει να γράφει και φιλοδοξεί κάποια στιγμή να γίνει συγγραφέας βιβλίων Ψυχολογίας. Σκέφτεται σοβαρά να κάνει μεταπτυχιακό στην Εγκληματολογία, αλλά δεν της αρέσει να προγραμματίζει και να βάζει στόχους.

Δύσκολη στιγμή: Όταν αρρώστησε ο μπαμπάς της σοβαρά και κινδύνεψε η ζωή του. «Ηταν η πρώτη φορά που ήρθα αντιμέτωπη με την ιδέα του θανάτου» λέει. Ευτυχώς, το πρόβλημα ξεπεράστηκε και της έδωσε μεγάλη δύναμη για να συνεχίσει.

Κολλημένη με: Τα ζώα! Εχει πολλά κατοικίδια, ενώ στο αυτοκίνητό της βρίσκεται μόνιμα σκυλοτροφή έτσι ώστε να ταΐζει τα αδέσποτα που συναντάει. Ονειρό της είναι να φτιάξει έναν ξενώνα για τα ταλαιπωρημένα ζώα.

Κερδίζει πόντους: Είναι έμπιστη και ευχάριστη ως άνθρωπος και αυτό την κάνει προσιτή στους γύρω της. Είναι φύσει αισιόδοξη και όποιος είναι δίπλα της δεν βαριέται ποτέ.

Συχνάζει: Στον ελεύθερο χρόνο της πηγαίνει για φαγητό και για ποτό με την παρέα της! Ως φοιτήτρια έκανε έντονο clubbing και πλέον έχει απομυθοποιήσει αυτό τον τρόπο διασκέδασης.

Ο ιδανικός άντρας: «Μπορεί να υπάρχει, αλλά δεν τον έχω βρει» λέει με παράπονο. Ο ιδανικός -γι' αυτήν- πρέπει να είναι πιστός, καλλιεργημένος και με έντονη προσωπικότητα. Θέλει να τον θαυμάζει γιατί «λειτουργεί ως αφροδισιακό» όπως λέει. 

espresso.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου